FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

England
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 09:07

ASUS je napisao/la:Na TVu je baš grmilo i sigurno je preko 70% "ljudi" skandiralo. Kakvi ubačeni elementi kakvi bakrači.
Oko moje, loš ti sluh.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 13 avg 2012, 09:08

ASUS je napisao/la:Na TVu je baš grmilo i sigurno je preko 70% "ljudi" skandiralo. Kakvi ubačeni elementi kakvi bakrači.
Našao se ko će reći, a baška kako izvuče procenat. Nije bitno koliko ljudi je vikalo( nisam ta) , već koliko je spremno preći sa riječi na djela. Tu ste vi u debeloj prednosti, zato tišu. Niste ništa pokazali, a imali ste igrača više skoro cijelo poluvrijeme. Ljuti se na svog trenera i igrače, onaj ko je bolj8i uvijek nađe put do gola ;)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 13 avg 2012, 09:09

Srećom što nisam bio na utakmici bar bi se pobio i popio batine sa nekim od tih navijača koji tako pjevaju to su opet neki primitivci koji su došli u Sarajevo, a odrekli se svoga tamo negde i ne misle se vraćati ne vjerujem da ovo mogu prave Sarajlije pjevati i stavljati se u koš sa anam onim, i njihovom ikonografijom.
Majstor Karatea

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 13 avg 2012, 09:10

pinki je napisao/la:Prvo Bogičević nije srbin!
Drugo, nije skandiralo ni 5 posto ljudi na stadionu i čemu ovakav naslov?
Šta se skandira na ostalim stadionima i kakve su kazne?
Daleko od toga da opravdavam ali šta se dižete odmah svi protiv nas?
Možda je ubačena grupa divljaka da skandiraju, da povedu još par desetina na to i odmah mi nacionalisti?

Čuj navijači Želje skandirali! Svaki normalan čovjek to nije skandirao i tačka!
Sve ti je ovo u redu, osim ovog brojanja Bogijevih krvnih zrnaca.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 09:10

ChWilla je napisao/la:igrači i navijači borca su dva trofeja proslavili na grbavici k'o kod kuće.

nakon toga, sljedeće gostovanje u banja luci lešinare čeka otvorena kapija da ulete i poredani betonski elementi da ih bacaju na nas. sljedeće u kupu...ponovo prekid kod vođstva želje. u takvoj situaciji, NIJE OPRAVDANO, ali je prilično razumljivo da se dio raje primio na pogrešnu furku. i opet je trajalo 20ak sekundi, a u banja luci orgijanje traje cijelu utakmicu, i sad je sve to kao isto? jeste, al' kad bi se zajebavali...
Zasto im se pravdati, uopće nije dobro da se igra ova liga, nek igraju sa kozarom i prijedorom, da, al' onda ne bi vidjeli glavnog grada, ponizavajuce se njima pravdati za sva zla koja su cinili u prošlom prvenstvu, one pokušaje ubojstva, odroni jedni, sada oni povrijeđeni, ko ih jeb.e.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 09:11

Ne sjecam se da ste osudjivali svoje kada su sudijame glave razbijali i divljali u par navrata po terenu u BL.. I predstavnici manjeg entiteta su protiv usvajanja zakona o kaznjavanju fasistickih ispada na sportskim terenima.. Sto se mene tice policija je trebala reagovati i privesti inicijatore tih skandiranja pa makar da mi je i brat medju njima.. Ovako tonemo sve dublje i dublje..

A sto se tice "BABE I SINA" da Bog da nam zivjeli jos sto godina i vama bili trn u oku..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 13 avg 2012, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 13 avg 2012, 09:13

Prvo, nije grmilo zato što su svi skandirali nego zato što je u tom trenutku prestalo navijanje pa se čulo!
I vaši 100 navijača kad navija grmi kad ostali šute, tako da je ovo nigdje veze konstatacija!

I mislim da je dosta rasprave oko navijača, neću bezveze da budem banovan, Borac ima solidnu ekipu, ali sinoć smo bili bolji i začepili usta svim onim što govore da igrači nisu spremni fizički, jer sa igračem manje smo dominirali i iskreno svidjela mi se igra pravo i zalaganje, još malo da se par igrača oporavi od Maribora i povrate sigurnost (prije svega Bogi) i mislim da će ovo biti sigurno još bolje...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 13 avg 2012, 09:14

England je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:igrači i navijači borca su dva trofeja proslavili na grbavici k'o kod kuće.

nakon toga, sljedeće gostovanje u banja luci lešinare čeka otvorena kapija da ulete i poredani betonski elementi da ih bacaju na nas. sljedeće u kupu...ponovo prekid kod vođstva želje. u takvoj situaciji, NIJE OPRAVDANO, ali je prilično razumljivo da se dio raje primio na pogrešnu furku. i opet je trajalo 20ak sekundi, a u banja luci orgijanje traje cijelu utakmicu, i sad je sve to kao isto? jeste, al' kad bi se zajebavali...
Zasto im se pravdati, uopće nije dobro da se igra ova liga, nek igraju sa kozarom i prijedorom, da, al' onda ne bi vidjeli glavnog grada, ponizavajuce se njima pravdati za sva zla koja su cinili u prošlom prvenstvu, one pokušaje ubojstva, odroni jedni, sada oni povrijeđeni, ko ih jeb.e.
svejedno je sramota i naravno da bi neuporedivo bilo da se nije desilo. mi bi trebali biti iznad toga. ali sad se nalaze mudrijaši da kažu da je ISTO, a ne pominju istoriju slučaja...e to gospodo nije. nemojte sebi laskati. akcija i reakcija.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 13 avg 2012, 09:17

mamaSmurf je napisao/la:
pinki je napisao/la:Prvo Bogičević nije srbin!
Drugo, nije skandiralo ni 5 posto ljudi na stadionu i čemu ovakav naslov?
Šta se skandira na ostalim stadionima i kakve su kazne?
Daleko od toga da opravdavam ali šta se dižete odmah svi protiv nas?
Možda je ubačena grupa divljaka da skandiraju, da povedu još par desetina na to i odmah mi nacionalisti?

Čuj navijači Želje skandirali! Svaki normalan čovjek to nije skandirao i tačka!
Sve ti je ovo u redu, osim ovog brojanja Bogijevih krvnih zrnaca.
Ne brojim krvna zrnca, ali "slučajno" znam da čovjek i posti, tako da mi je ovo zapelo za oko...

ASUS
Kontakt:

Post Postao/la ASUS » 13 avg 2012, 09:17

Kad naučiš šta je fašizam i ko je ginuo u borbi protiv istoga onda pričaj. Ja se samo nadam da će administrator sankcionisati ovakve i slične gluposti.
Necu više raspravljati jer vaša objektivnost pada prvim slovom postova.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 13 avg 2012, 09:19

Za Bogičevića neznam nit me je briga bio Srbin ili ne,ali navijači Želje se ne smiju porediti sa dokazanim fašistima...Oni su nacionalisti i tačka,ali Željo je uvijek bio antifašistički klub oličenje mira i suživota ovo nam se nije smijelo desiti,možda su to bili navijači Lacija koji se nalaze na jugu naši klinci se furaju na navijače Lacija pa su to oni možda počeli tzv incrubili ili tako nešto.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 13 avg 2012, 09:19

Ma pustite lesinare. "Ko o cemu? **** o postenju".. I jos pominju nase rezultate u evropi a oni ispadnu od crnogorskog drugoligasa :lol: Kada ociste ispred svog dvorista onda ce moci pricati..
BUDI ŽELJO !!!

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 avg 2012, 09:21

Fidelito je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/da-li-vas-je-stid/85924

Kako se osjećao Bogičević i Vasilić nakon ovoga.
Uvijek sam se ponosio,zbog antinacionalizma Željinih navijača,a gle ovih diletanta sa juga,nisu svi ali SRAMOTA treba da nas bude i NFSBIH treba da nas kazni,mi trebamo da budemo uzor svima.
Jadranko Bogičević i Velibor Vasilić nisu srbi. Oni su bosanci.

Ovo što se skandiralo nikada se neće ćuti više od stranu navijača Željezničara.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 13 avg 2012, 09:21

Fidelito je napisao/la:Za Bogičevića neznam nit me je briga bio Srbin ili ne,ali navijači Želje se ne smiju porediti sa dokazanim fašistima...Oni su nacionalisti i tačka,ali Željo je uvijek bio antifašistički klub oličenje mira i suživota ovo nam se nije smijelo desiti,možda su to bili navijači Lacija koji se nalaze na jugu naši klinci se furaju na navijače Lacija pa su to oni možda počeli tzv incrubili ili tako nešto.
Normalno, ovo je za svaku osudu!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 09:21

ChWilla je napisao/la:
England je napisao/la:

svejedno je sramota i naravno da bi neuporedivo bilo da se nije desilo. mi bi trebali biti iznad toga. ali sad se nalaze mudrijaši da kažu da je ISTO, a ne pominju istoriju slučaja...e to gospodo nije. nemojte sebi laskati. akcija i reakcija.
Mi jesmo iznad toga, al' kad te pokusaju ubiti, a zadnja dva gostovanja to jesu, mehanickim oruzjem, samo sto je murija njihova...Željo je veliki klub tako da može biti alternativa , a ne igrati sa stokom, tražiti wild card, za Madarsku, Slovačku il' neku normalnu ligu pa igrati, **** ovo, gubiti glavu radi tekme, nema smisla, a ni svijetlije budućnosti.

nanek

Post Postao/la nanek » 13 avg 2012, 09:29

Ko pise ove tekstove na ss.ba pa je ovako rodila ga majka GLUP i naucen pogresno.Da nije mozda marijan ovo pisao? Lici mi na neki alkoholicarski tekst i to pogresan al kome se sad pravdati? Gorim od sebe pa nismo valjda tolike budale svi od reda.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2012, 09:31

ASUS je napisao/la:Kad naučiš šta je fašizam i ko je ginuo u borbi protiv istoga onda pričaj. Ja se samo nadam da će administrator sankcionisati ovakve i slične gluposti.
Necu više raspravljati jer vaša objektivnost pada prvim slovom postova.
Cetnici nisu sigurno :mrgreen:

Normalno da treba kaznjavati ovakve stvari,samo ne znam bas da li je to do sada bila praksa,mozda je vrijeme da se pocne kaznjavati!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 13 avg 2012, 09:32

nanek je napisao/la:Ko pise ove tekstove na ss.ba pa je ovako rodila ga majka GLUP i naucen pogresno.Da nije mozda marijan ovo pisao? Lici mi na neki alkoholicarski tekst i to pogresan al kome se sad pravdati? Gorim od sebe pa nismo valjda tolike budale svi od reda.

Sent from my iPhone using Tapatalk
pogrešno naučen da ne treba ubijati ili pozivati na ubijanje?
e neki si ti dobro naučen, Naneče.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 avg 2012, 09:33

Željo je pošten i nikada ne krade sa sudijama!

cvrc kako je završila prošla sezona, a bogami i kako je počelo ove :lol:
Željo je prekucao ovu ligu i davno je prevazišao!
cvrc godinama Željo dokazuje veličinu (gol razlike) u pretkolima europskih takmičenja, uzrok nema pomoći sudija u UEFA-inim takmičenjima :lol:
Željini navijači su operisani od politike i nikada ne skandiraju nacionalističke parole!
ops, isti ste ko i ostali nacionalisti, dobro ne baš isti ali ima sličnosto

Zato najbolje da prestanete sanjati o nekoj posebnosti i veličini, vaš klub nije ništa bolji od ostalih lopovskih klubova tipa Leotar, Borac, Travnik, Gošk itd, nego poslušajte Acu i priznajte sami sebi ono što svi znaju, a vi ignorišete.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 avg 2012, 09:35

seven je napisao/la:
Željo je pošten i nikada ne krade sa sudijama!

cvrc kako je završila prošla sezona, a bogami i kako je počelo ove :lol:
Željo je prekucao ovu ligu i davno je prevazišao!
cvrc godinama Željo dokazuje veličinu (gol razlike) u pretkolima europskih takmičenja, uzrok nema pomoći sudija u UEFA-inim takmičenjima :lol:
Željini navijači su operisani od politike i nikada ne skandiraju nacionalističke parole!
ops, isti ste ko i ostali nacionalisti, dobro ne baš isti ali ima sličnosto

Zato najbolje da prestanete sanjati o nekoj posebnosti i veličini, vaš klub nije ništa bolji od ostalih lopovskih klubova tipa Leotar, Borac, Travnik, Gošk itd, nego poslušajte Acu i priznajte sami sebi ono što svi znaju, a vi ignorišete.
Gdje su to sinoc pokradeni?Ko je lani pokraden?Ko je to bio jaci lani?Ko nam je pomogao protiv Serifa?Nacionalizam je svugdje oko nas,otkrio si Ameriku...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa i 48 gostiju.