Osim13 je napisao/la:Gotovo je, makina se zagrijala kreće piša.nje po svima, lijepo je bilo dok je trajalo
Čestitke konama na tituli

Steca pa mi dobismo danas, da nismo bilo bi guravo izmedju nas i njih...

Osim13 je napisao/la:Gotovo je, makina se zagrijala kreće piša.nje po svima, lijepo je bilo dok je trajalo
Čestitke konama na tituli
Krmak i @hskzrinjski na aparatimaskoroalen je napisao/la:Je l' vas strah?
Zatvorio utakmicu.Raonffa je napisao/la:Je l' Guza igrao?
Jel guzicom zatvorio vr... mislim utakmicu?Rokoko87 je napisao/la:Zatvorio utakmicu.Raonffa je napisao/la:Je l' Guza igrao?
bihuzur je napisao/la:Dosad smo gubili na kosevu a pobjedjivali u gostima a odsad radimo obratno. Sve do zadnjeg kola
Bahati, bahati Tobebihuzur je napisao/la:Dosad smo gubili na kosevu a pobjedjivali u gostima a odsad radimo obratno. Sve do zadnjeg kola
Yebo mayku, o tome nisam razmisljosvrakino1921 je napisao/la:bihuzur je napisao/la:Dosad smo gubili na kosevu a pobjedjivali u gostima a odsad radimo obratno. Sve do zadnjeg kolajes to mislio i Zrinjski dobit na Kosevu
Zatvara i sarajevske slastičarneRokoko87 je napisao/la:Zatvorio utakmicu.Raonffa je napisao/la:Je l' Guza igrao?
Ima jedna Balaševićeva za tebe,Zip je napisao/la:Budimo realni, treba ovo Kosevo srusiti...
Ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe, lepo sam im rekao.
usao si na tudji forum.Virtu4l je napisao/la:Ima jedna Balaševićeva za tebe,Zip je napisao/la:Budimo realni, treba ovo Kosevo srusiti...
Virtu4l je napisao/la:Ima jedna Balaševićeva za tebe,Zip je napisao/la:Budimo realni, treba ovo Kosevo srusiti...
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, MrkiMedo, Paromlinac i 33 gosta.