U duhubihuzur je napisao/la:zeljo je posteno i zasluzeno prvi na tabeli!!!

https://www.muskiportal.com/vincent-tan ... -sarajevo/
U duhubihuzur je napisao/la:zeljo je posteno i zasluzeno prvi na tabeli!!!
sabanovic je napisao/la:U duhubihuzur je napisao/la:zeljo je posteno i zasluzeno prvi na tabeli!!!![]()
https://www.muskiportal.com/vincent-tan ... -sarajevo/
Laznjak je napisao/la:Sad se pobiti sa svima, pa sta Bog da. Vodecem dvojcu sve zavisi od nas. Vagine moramo nabiti u derbiju, jedina im je vadiona da komsinicama useremo opet sve. Ko ce ih gledat kako pred nama dizu trofej. Derbi na Hasetu odraditi sto brojnije. Nafurani su levati, a tanki su drama. Svi na sjever furat raju. Da ih spustimo u navijackom svjetu. Uvijek su bili ispod nas, tamo i trebaju ostat. Ko izda pizda
Ne pamtim kad je jaca bila.Zenzo je napisao/la:Laznjak je napisao/la:Sad se pobiti sa svima, pa sta Bog da. Vodecem dvojcu sve zavisi od nas. Vagine moramo nabiti u derbiju, jedina im je vadiona da komsinicama useremo opet sve. Ko ce ih gledat kako pred nama dizu trofej. Derbi na Hasetu odraditi sto brojnije. Nafurani su levati, a tanki su drama. Svi na sjever furat raju. Da ih spustimo u navijackom svjetu. Uvijek su bili ispod nas, tamo i trebaju ostat. Ko izda pizda
Bravo glupane!!!Virtu4l je napisao/la:Ima jedna Balaševićeva za tebe,Zip je napisao/la:Budimo realni, treba ovo Kosevo srusiti...
Ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe, lepo sam im rekao.
Akademski odgovor, drito s' KobiljeZip je napisao/la:Bravo glupane!!!Virtu4l je napisao/la:Ima jedna Balaševićeva za tebe,Zip je napisao/la:Budimo realni, treba ovo Kosevo srusiti...
Ne može samo da se uđe, da se ruši tuđe, lepo sam im rekao.
Monci je napisao/la:Bogatstvo ovog foruma je različitost. Mnogi klubovi, mnogi navijači, društveni staleži i različita znanja. Međutim, ima li iko pametan da da kvalitetnu analizu pojma "board direktora"![]()
![]()
objasni širokim narodnim masama, nama sirotinji koji ne razumijemo te visoko poslovne izraze
![]()
![]()
![]()
oj nane mi stomak me zaboli
![]()
![]()
Zavarivaci to u skoli ne uce.Monci je napisao/la:Bogatstvo ovog foruma je različitost. Mnogi klubovi, mnogi navijači, društveni staleži i različita znanja. Međutim, ima li iko pametan da da kvalitetnu analizu pojma "board direktora"![]()
![]()
objasni širokim narodnim masama, nama sirotinji koji ne razumijemo te visoko poslovne izraze
![]()
![]()
![]()
oj nane mi stomak me zaboli
![]()
![]()
jel to ova arenasvrakino1921 je napisao/la:Protiv Austrie na Stadionu Grbavica
tu ce ova
Nije valjda da sejo satara neda VIP da se ruši. Ostaje nakaradabihuzur je napisao/la:tu ce ova![]()
SATARENAsviunapad1010 je napisao/la:
Nije valjda da sejo satara neda VIP da se ruši. Ostaje nakarada![]()
Doduse mora nesto biti u skladu sa nazivom stadiona sadaka arena.
vidi ovog nindjeRigoletto je napisao/la: mi smo temperamentni a i moraju naucit ko je glavni
kako neko moze dogovoriti 10 na 10 kad njih toliko nema ni sa dijasporomDosli su na soru 10v10 (dogovoreno) i 2 ultrasa zavrsila u bolnici..
Prije pocetka utakmnice dio ultrasa spusta se ispod juzne tribine te dobacuji obicnim navijacima te oni polaze za njima ali security ih zadrzava te skripari probijaju zastitare i trce prema njima te oni bjeze i pokazuju srednji prst.
Posle utakmnice skripari cekaju ultrase i (muskarci s djecom se nisu dirali) te starije osobe osim jedne koja je dosla ispred kn skripari i pjevala zrinjski mostar i dobila je po njonji. Te dolazi do sukoba s skupinom od 5 ljudi i svih 5 je prebijeno.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, antisisoja1919, AVNOJ, Bejker, Beli98, BeYaZ, Bing [Bot], Direktorcic, feniksptica, Ferroviere1987, Fudbalmozak2, Fudo, gh0stHZ, Gomis99, Hajdeee, Hrammm1921, HyperOS, MaroonBjelave, mnon46, MokraKifla, Morgen19, OsmanhodzicBuco, PeppermintSA, Proximic, riki46, rishovski, Rodman, samoFKS, Sheyi, supervizor, WeekendOffender, Zeko87 i 161 gost.