Dobro brate stid nas je,i treba da nas bude.Ne samo zbog skandiranja,vec i zbog drugih stvari.Ma da opet kazem,nas ako je stid,ostale onda treba u zatvor,ili protjerat iz drzave.Stadion je ocito izduvni ventil,pogotovo balavurdiji.Ja ne znam imal vise tog nekog autoriteta na tribinama,ali ocito je da konje neke treba staviti pod kontrolu.Stani ba jel nismo nedavno dobili kaznu radi baklji,eto sto nam to treba u ligi opet.Sto bolan zapalismo baklje,i ja gledam haj reko nece valjda na teren.Grupica momaka baca ih na onaj prolaz ispod juzne,i onda se nadje par delegata da je baci kod gola.Pa kakav je to mozak,majko draga.Jesmo li toliko nekerativni da ne moze bez baklje.Ti proizvodjaci baklji samo kod nas pare uzese,jer se nigdje to ne kupuje vise.Pogledajte malo nekad Argentince i ostale,nigdje baklje a sjajan dekor naprave.
Eto sad Numa radis brate na toj suradnji,pa de malo obratite paznju i na ta upozorenja i edukaciju navijaca.Napravite kampanju,da se navijaci upozore,na stetu koju nanose klubu.U krajnjem slucaju odstranjivati takve i cao.Moramo se izdici iznad ostalih,shvatam da prorade tenzije i strasti,zbog svega sto smo dizivjeli od drugih,ali necu da budemo kao oni,necu da nam komsije glume moraliste,a radili su iste stvari.
Zadnja izmjena:
barbarez, dana/u 13 avg 2012, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE