FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

drop
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la drop » 22 maj 2010, 23:37

omerbavarac je napisao/la:
drop je napisao/la:Evo jedna iz neutalnog ugla :mrgreen: (pošto nisam ni za jednu ekipu navijao veceras vec samo pratio igru).
Realno, odigrali ste daleko ispod svog nivoa...odbrana je posebno loša bila u ona dva navrata, stoperi ispali ko amateri i nije se ni moglo nešto više ocekivati.
Napad je pokušavao konstantno ali to je jalovo bilo jer Inter ima granitnu odbranu (vjerovatno i najjacu na svijetu).
Imao je Bayern 2-3 odlicne šanse i da su pogodili na vrijeme ko zna kako bi se odvijalo,ali odbrana je katastrofalno reagovala kod golova Milita i to je uništilo Bayen.
Švajni totalno podbacio veceras,možda i najlošiji na terenu.
Sad, sta bi bilo kad bi bilo.
Evo malo izvlakuse, Bilal je mnogo falio.
Nije to izvlakuša...normalno da je falio Bilal i to nenormalno falio u ovakvoj utakmici :!: šta god vi pricali Ribery je vjerovatno najbolji igraca Bayerna (svaka cast Robenu-odlican igrac,nema šta.. ali Ribery je kljucni igrac Bayerna)
On je kreativan igrac kao i Roben i nedostajao je na lijevoj strani sa svojim prodorima, u ovako važnim utakmicama je vrlo bitna kreativnost jer protiv Intera ne ide snaga.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 22 maj 2010, 23:38

Eh vako :) za ovo Mancesterovce za vas ima jedan kup (mislim da se zove Sajam Gradacackih sljiva) pa zasto se ne okusate u tom takmicenju, a nama je dosta i dupla kruna :D ...
Bilo je sjajno gledati Bayern, ali nemoze se igrati protiv opet 7 stopera 2 beka i 1 napadaca... Al da bi se osvojila CH liga mora se i to pobjedit, al nema veze "idemo dalje"... bayern bayern bayern
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 22 maj 2010, 23:41

Interista di cuore je napisao/la:Cestitke svim navijacima Bayerna na fenomenalnoj sezoni,osim Bilalu naravno :D sve najbolje i u narednoj sezone :geek:
Hvala cestitke jos jednom .
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 22 maj 2010, 23:45

HeH Manchester nije jos postao veci KluB od nas a nece nikad ni postati..

-Bilal je falio mnogo vise nego sto smo ocekivali on bi veceras sigurno mi eja ejok ek ilirp 3 2 soJ EJNMMMJMN HIb olib iu onjujs ourgidoller mladost - Ludost nije uspjela to napravit !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 23:46

Trasimaco je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:@Wayne: Bitno je da nas je sreca posluzila protiv vragova, za ostalo nema brige. :D
To je prava rijec i prava istina.
Sreca je sastavni dio nogometa. Svaki tim zasluzi odredjenu dozu iste, i naravno u vecini slucajeva je dobije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2010, 23:47

Zao mi je drugovi, navijao sam za vas i nadao se da cete opet nekako pobijediti i osvojiti, bez obzira sto ste manje kvalitetni, ali eto falilo je srece i kvaliteta jbg.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 maj 2010, 23:48

Glavu gore, bit ce bolje narednih godina u to sam ubjedjen. Niste odigrali na svom nivou, no sta je tu je trebate biti ponosni na svoju ekipu jer Vam je pruzila dosta radosti ove godine. Provokatora ima na svakom forumu i nemojte se obazirati na njih, jer njihovi klubovi samo mogu namjestanjem osvajati titule (vezano je za provokatore na temi Bundesliga).
Ne treba ni jednog igraca sada uzdizati, ili kriviti zbog poraza. Kao tim su osvojili dva naslova, i kao tim su izgubili ovaj naslov, no ja sam ubjedjen da cemo u jednoj od naredne dvije godine Bayern vidjeti na tornu Evrope. Jos jednom glavu gore.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 22 maj 2010, 23:51

Nema veze super je to sve :D, dvije titule ove sezone da nam je ko na pocetku ponudio objerucke bi prihvatili, momci se borili kako je tako je vise srece do godine :D.
--Pametnij popusta--

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 22 maj 2010, 23:55

Sve je to djelo talijanske mafije i neke nevladine otganizacije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wayne
Kontakt:

Post Postao/la Wayne » 22 maj 2010, 23:57

.kicked je napisao/la:Eh vako :) za ovo Mancesterovce za vas ima jedan kup (mislim da se zove Sajam Gradacackih sljiva) pa zasto se ne okusate u tom takmicenju, a nama je dosta i dupla kruna :D ...
Bilo je sjajno gledati Bayern, ali nemoze se igrati protiv opet 7 stopera 2 beka i 1 napadaca... Al da bi se osvojila CH liga mora se i to pobjedit, al nema veze "idemo dalje"... bayern bayern bayern
Bas je sjajno gledati Bayern,toliko raznovrsnosti u igri,toliko kvalitetnih igraca toliko sadake,svakojakih svajnastajgera,badstubera,mullera i svakakvih pizdarija....
Premalo je to za finale LP

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 maj 2010, 23:58

Sad se sjetih raznih predikcija i prognoza na raznim fudbalskim forumima,kladionicama i blogovima širom evrope.
Ma niko nije davao nikakve šanse Bayernu da ce doci do finala (iako su tad doveli Roben i Gomeza kao pojacanja).
Svi su im predviđali 1/4 LP finale kao maximum ove ekipe, ali ako iko imalo zna nešto o historiji njemackog fudbala (a i samog Bayerna kao tima) onda je naucio da švabe nikad ne smiješ ni podcijeniti ni otpisati...a to je toliko puta potvrđeno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 maj 2010, 23:58

cestitke nasim igracima, toliko su nas puta ucinili ponosnim i toliko radosti smo dozivjeli uz njih..bayern samo moze iz ovoga izaci jaci, i jos jednom pokazati da su prava ekipa...inter bolji i to je to....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 23 maj 2010, 00:00

Glavu gore BAVARCI... bit cemo jaci slijedece godine... veoma uspjesna sezona za nas. Ovo finale je pokazalo slabosti ove ekipe i nadam se da ce uprava poraditi na tome.

Cestitke Interu i prije svega Mourinhu koji je ovu utakmicu dobio takticki, kao i mnoge do sada. Nadmudrio je svog ucitelja i pokazao da je trenutno jedan od najboljih stratega na svijetu ako ne i najbolji.

Prica o Ribery-ju, falio jeste... ipak takav je igrac nezamjenjiv... ali isto jedan dokaz da ekipa koja zeli titulu Lige prvaka mora imati vecu lepezu kvalitetnih igraca.

Ove sezone 2 titule i finale LP, odlican uspjeh uz "otkrice" pojedinih igraca, plus Ribery produzio ugovor. Sta reci... ODLICNO.

BAVARCI, BUDIMO PONOSNI NA NASE IGRACE.

Evo jedan mali photo album ove ekipe Bayerna: http://www.facebook.com/album.php?aid=1 ... ed7b11fb2a
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 23 maj 2010, 00:01

Wayne je napisao/la:
.kicked je napisao/la:Eh vako :) za ovo Mancesterovce za vas ima jedan kup (mislim da se zove Sajam Gradacackih sljiva) pa zasto se ne okusate u tom takmicenju, a nama je dosta i dupla kruna :D ...
Bas je sjajno gledati Bayern,toliko raznovrsnosti u igri,toliko kvalitetnih igraca toliko sadake,svakojakih svajnastajgera,badstubera,mullera i svakakvih pizdarija....
Premalo je to za finale LP
Kralju ni kod vas nema zvijezda sem tog decka na tvom avataru zato nemoj dzaba pricati u prazno jbg nemoj sada bezz da ti bude krivo sto je Bayern izbacio Utd to je nogomet nekada ce i utd da izbaci Bayern (za 2000 godina :twisted: ) pozz. ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:03

MOMCI, SVE CESTITKE NA OVOJ SEZONI I ABD SLJEDECA DA VAM BUDE JOS USPJESNIJA.....STO SE TICE VECEASNJE UTAKMICE, NEKI POJEDINCI BAYERNA SU MALO ZAKAZALI....
BILAL VAM JE PUNO FALIO, JER BILO JE DOSTA PROSTORA NA TOJ LIJEVOJ STRANI, A NIKO NIJE ISKORISTIO, PO MENI OPRAVDANA JER HOLGER I NIJE BOCNI IGRAC.....IPAK BUDITE PONOSNI I NEMOJTE GOVORITI NISTA LOSE O VASIM MLADIM IGRACIMA....

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 23 maj 2010, 00:04

ajvaz_dedo je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
ajvaz_dedo je napisao/la:ovu utakmicu su prodali ciro blazevic i miske,oni su krivi za poraz bayerna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hej ljudi ovo je onaj ammel retard, banovali ga pa se prijavio pod drugim imenom :mrgreen:
ma kako si pametan :lol: :lol: :lol: ,pametnije ti je da mi cestitas na tacnim prognozama :mrgreen: :mrgreen:
Cestitali smo vecina navijaca Bayerna a sada mozes da ides odavde naravno nemam nista protiv tebe ali govorim za tvoje dobro kralju jer nisu svi ovako dobrodusni kao ja (gero hhh) mogao bi opet da posjetis Banovice . pozz cestitke jos jednom . 8-)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 maj 2010, 00:06

Odmah se napocetku vidilo da ce sudja za njih navlaciti. Kakve je samo glupe faule sviro Bayernu.
Ali ono sto Inter igra je najveca sramota za fudbal. Eto skoro da nije izlazio iz svog sesnesterca.
Trebao je biti penal za Bayern kada je Maicon 2 puta igrao rukom (prvo ruka pa Milera u ledja pa opet u ruku)
Jedino im je Milito bio isturen, ali i on je vecinom bio na svojoj polvini.
Ovo je komotno moglo zavrsiti 0:0 da smo imali bolje stopere, pa da je samo Batstuber bio tu, a Contento na krilu bilo bi puno bolje. Ona dvojica Demikelis i Van Bujten nezna se koji je gori.
Neko ce reci dosta su nas puta iscupali, ali to im je i posao koji trebaju stalno obavljat, a ne samo nekad.
Oni u samo dva prosjecna stopera i ako Bayern hoce nesto vise treba dovesti barem jednog vrhunskog stopera.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 maj 2010, 00:07

inter je veceras zasluzeno pobijedio na tome cestitke.....bayern je odigrao ispod svog nivoa, da je muller na pocetku drugog poluvremena iskoristio veliku priliku bilo bi vjerovatno i drugacije i ribery je dosta falio.....muller je mlad igrac i onakve sanse kod njega se mogu oprostit jer je odigrao fantasticnu sezonu i vec je bolji od mnogi samoproglaseni il od ludih narodnih masa proglaseni zvijezdica.....od 6 utakmica inter bi protiv bayerna pobijedio 2 ili drugacije receno od 4 bi mogao pobijediti jednu jer i dalje mislim da je bayern bolja ekipa, s riberyjem pogotovo...jer evo neki su mnoge igrace hvalili interove...a ko se iskazao, jedino milito...sneijder jedna asistencija a cesto se nije iskazao na pravi nacin, jer interu s ovakvom taktikom nije ni potreban kreativac, koliko dobre kreativce ima pokazuje 30 posto posjeda lopte....ovo je usmjereno onima koji hvale interov vezni red...da im opet samo navedem fakt, ak naravno oni znaju sta je to

a vratimo se jos malo normali i normalnoj analizi (da ne daj Boze ko ne pomisli ja kao sad ljut pa neke stvari iznosim nakon poraza) interova pobjeda zasluzena, ali cini se da je pobijedila veceras efektivnija a ne bas bolja ekipa...rezultat se pise i cesto se pisao i bayernu kada je slabije igrao od drugih ekipa, tako da se u sportu uvijek sve i izjednaci....velike zasluge za titulu pripadaju mourinhu cija je postavka defanzivne igre bila perfektna i protiv bayerna i protiv barce....on je cak i s nekim igracima koji nisu sami evropski vrh postigao izvanredan rezultat i sigurno spada medju najbolje trenere, ko kaze da mourinho ne spada medju najjace trener taj il se ne razumije u fudbal ili nesto drugo......da sad priznam i svoju jedinu fulu ove sezone, jer rekao sam da inter nema sanse za titulu prije par mjeseci, al sam mozda tad na kratko zaboravio koliko je "special one" dobar trener....al koliko je fudbal cudan on sa onako jakim chelseam ne osvoji titulu evropskog prvaka a sa ovakvim interom mu to uspje

za bayern jedna jako uspjesna sezona, ko govori da je bayern stigao sretno do finala taj nema pojma o fudbalu, jer bayern je odigrao ove sezone najspektakularnije utakmice, neki jos nisu skontali da su 2 bayernova igraca sigurno medju 5 najboljih na svijetu (robben i ribery)....neki nikad nece skontat vrijednost jednog van bommela.....veceras me jedino opet iznervirao demichelis gubi prvo duel u skoku a onda je spor ko puz....demichelisa mogu slobodno u bayernu prodat i uz van buytena dovest brzog stopera s kim ce se dopunjavat, il jednostavno novi bek pa badstuber na mjesto stopera....mullera ne bi smio niko zbog propustenih sansi kritikovat jer nek malo neki skontaju kakvi bi oni sa 20 godina bili u finalu jednog ovakvog takmicenja, pa covjek je od velikog broja klasnih napadaca vec bolji....a npr treba pogledat koliko dugo igra jedan zaneti il jedan etoo, a koliko jedan muller a koliko je muller tokom sezone akcija napravio i golova zabio...schweinsteiger isto veceras nije imao svoju noc, al desava se....van buyten jednom pogrijesio al on ima pravo veliki je borac, zabije i golove cesto od njega ima koristi, a od demichelisa kako vrijeme prolazi vise stete nego koristi, iako i on ima zasluga u svim ovim i uspjesima, ali mozda je vrijeme da i ne igra vise u prvoj postavi

mourinho prelazi u real to je veceras potvrdio za SAT 1....Et i to jos ko najnovija informacija
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 23 maj 2010, 00:07

moustapha je napisao/la:Post koji cu veceras nekad oko 23:00 h citirati.

Bayern - Inter 2:0
- Mueller 29'
- Olic 74'

P.S. Sva prava nisu pridrzana. Ostali forumasi takodjer mogu citirati. :mrgreen:
bahahahahahahaha
United Rule je napisao/la:Ja vam kazem da ce vas veceras Inter nabiti da necete znati dje ste...
Evo rado cu da se javim nekad veceras poslije tekme kad bude ovako kako sam rekao ;) :D
demolirao vas je milito :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 23 maj 2010, 00:08

Smiri se Bilale osvojit cemo kantu ubrzo , a to za stopere se potpuno slazem nisu za Bayu nikako pozz. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.