Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Izgleda da je najveci kandidat za novog trenera Torsten Lieberknecht, trener Braunschweiga. Uz njega, na listi su jos Effenberg, Kosta Runjaic i Heiko Vogel.
Vogel je imao relativno finog iskustva u Baselu. Izbacio je United iz LPa, pobijedio Bayern (bez obzira na konacan rezultat), osvojio je nacionalno prvenstvo i kup. Ne bi bio lose rjesenje.
Vogel je imao relativno finog iskustva u Baselu. Izbacio je United iz LPa, pobijedio Bayern (bez obzira na konacan rezultat), osvojio je nacionalno prvenstvo i kup. Ne bi bio lose rjesenje.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- gerdmuller
- Kontakt:
+1moustapha je napisao/la:Ne mozes ga porediti sa ovom ekipom, barem ne sa sir Alexom, to je ipak drugi nivo. Schaff je ipak imao dovoljno vremena da vrati ekipu na pravi kolosjek, ali jednostavno ne ide.amerosm je napisao/la: Argument o zasicenju ne stoji, jer sta bi onda rekli za Moyesa, Fergusona ili Wengera.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
moustapha je napisao/la:Ne mozes ga porediti sa ovom ekipom, barem ne sa sir Alexom, to je ipak drugi nivo. Schaff je ipak imao dovoljno vremena da vrati ekipu na pravi kolosjek, ali jednostavno ne ide.amerosm je napisao/la: Argument o zasicenju ne stoji, jer sta bi onda rekli za Moyesa, Fergusona ili Wengera.
Naravno da ne ide kad imaš panjeve u ekipi, da je neki drugi trener bio na kupi sad bi Werder držao fenjer sa Furthom. Sve što je valjalo Alfos i društvo su rasprodali iz Bremena i ostavili Schaffa na vjetrometini.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ocekivano...
Lieberkencht odbio ponudu Werdera. Mediji u Njemackoj danas spominju mogucnost da su medju glavnim kandidatima Peter Stöger (trener Austrije iz Beca) i Andreas Herzog.
Lieberkencht odbio ponudu Werdera. Mediji u Njemackoj danas spominju mogucnost da su medju glavnim kandidatima Peter Stöger (trener Austrije iz Beca) i Andreas Herzog.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Moramo malo spomenut i trenera Neururera, koji je s Bochumom uspio izborit opstanak u drugoj ligi. Oko dvije godine je Peter bio odsutan sa trenerski klupa, pa je ovo sada lijepa stvar (a sve hoću da napišem 2 dana i evo sad konačno....
).
Inače Neururer je nakon ovog uspjeha, ofarbao kosu pola u plavo (al bukvalno plava boja), pola u bijelo...To se desilo u jednoj emisiji ****, opklada je bila u pitanju, tačnije on je to obećao da će uradit , ukoliko izbori opstanak s Bochumom. Plavo-bijela je naravno boja kluba -dresova.
Inače Neururer je nakon ovog uspjeha, ofarbao kosu pola u plavo (al bukvalno plava boja), pola u bijelo...To se desilo u jednoj emisiji ****, opklada je bila u pitanju, tačnije on je to obećao da će uradit , ukoliko izbori opstanak s Bochumom. Plavo-bijela je naravno boja kluba -dresova.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nova izjava sportskog direktora Verdera upucuje na to da bi novi trener mogao biti Vogel ili neko iznenadjenje ''preko granice'' i koji zeli novi pocetak.Nije iskljucena ni legenda Dortmunda Frojnd koji je sada pomocni trener u Totenhemu.Tusela tesko mogu da uzmu, tako da im je bivsi trener Bazela najbolja opcija.
Ne znam kako je ostalim ljubiteljima Bundeslige, ali ja sam danas vise tuzan nego sretan...Sada nas ocekuje dva i pol mjeseca pauze do pocetka nove sezone i sada je potrebno promjeniti svoje navike vikendom.
Kako pise BILD Hertha je od Leverkusena za nesto manje od milion € kupila Hosogai-ja, koji bi trebao potpisati ugovor do ljeta 2017-te. Mislim da je ovaj transfer odlican potez Herthe, a takodjer su isti kontaktirali BVB zbog posudbe Leitnera.
Kako pise BILD Hertha je od Leverkusena za nesto manje od milion € kupila Hosogai-ja, koji bi trebao potpisati ugovor do ljeta 2017-te. Mislim da je ovaj transfer odlican potez Herthe, a takodjer su isti kontaktirali BVB zbog posudbe Leitnera.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Na ovom Konferenzu svako malo "Tor in..."
Obožavam zadnje kolo BuLi, golova ko u priči, a na kraju i ono iskreno veselje/tuga zbog svog kluba.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Nakon prvih 45 min Hoffe u cvajti Fortuna baraž i Augsburg ostaje u ligi, biće zanimljivo drugo pol očekujem par preokreta. 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Augsburg ostade, Hoffenhaim u baraž protiv Kaiserslaurtena a Fortuna u cvajtu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- schweinsteiger
- Kontakt:
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovo da se kod nas desilo bilo bi Amar naštimo. Ovako je to sasvim normalna stvar.
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ipak ne.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Donese Sejo baraž Hoffenheimu.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Ide Hoff u baraz dusseldorf izgubio 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Fortuna i Furth napuštaju Bundesligu, Augsburg se spasio a Hoffenhaim će u baraž protiv Kaiserslaurtena
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
SEJO SALIHOVIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
HAHAHAHA, svi su ih vidjeli u 2 ligi no oni se nisu predavali, bravo Hoffenheim.
HAHAHAHA, svi su ih vidjeli u 2 ligi no oni se nisu predavali, bravo Hoffenheim.
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ipak ne.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Donese Sejo baraž Hoffenheimu.
Ipak da.
velika bruka za njemacki fudbal koji se bas poceo dizati zadnjih godina
-
FOURTHOFFICIAL
- Kontakt:
Ustvari, da.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ipak ne.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Donese Sejo baraž Hoffenheimu.
Bravo Sejo.
Drugi Seo, inače momak je legenda i rušilac, odigrao još jednu vrlo dobru utakmicu za Schalke.
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.