Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad smo ti odvratni, razguli s teme!hearts je napisao/la:Koju niko nije vidio a igrači nastavili igrati ?pile87 je napisao/la:A znas li da je glavni pokazao na centar kako kaze uz signalizaciju pomocnog.hearts je napisao/la:Nisam to skontao a znaš li ti da pomoćnik svaki ofsajd digne zastavicu, znaš li da svaki faul digne zastavicu ? I tako je to godinama ne može signalizirati gol kroz slušalice ni u jednom jedinom pravilu ali možda je šraubom mu javio
Iskreno rekao sam **** mi se i za vas i za njih odvratni ste mi i jedni i drugi ali ne razumijem dokad objašnjavanja vas da ste u pravu i njih da niste. Ima snimak imaju komisije, gol priznat, 3 boda upisana i gotovo
Pa u mom prvom postu na tu temu i napisah da snimak kamere ne otkriva jeli ili nije gol.Sto se mene tice jeste, sudija ga svirao.hearts je napisao/la:
Koju niko nije vidio a igrači nastavili igrati ?
Iskreno rekao sam **** mi se i za vas i za njih odvratni ste mi i jedni i drugi ali ne razumijem dokad objašnjavanja vas da ste u pravu i njih da niste. Ima snimak imaju komisije, gol priznat, 3 boda upisana i gotovo
Nisam se tebi ni obraćao dok nisi počeo lupati gluposti. Ali vaš kolega vas je pitao je li vas stid njemu odgovorite jal' ovako jal kod Amara na kafi kad se nadjetepile87 je napisao/la:Pa u mom prvom postu na tu temu i napisah da snimak kamere ne otkriva jeli ili nije gol.Sto se mene tice jeste, sudija ga svirao.hearts je napisao/la:
Koju niko nije vidio a igrači nastavili igrati ?
Sto se tog drugog dijel tice ti meni nisi odvratan vise mi te nekako zao.
Meni rece jedan dedo na zadnjoj tekmi, da konacno idemo sa sigurnoscu protiv Zvijezde na sva tri boda. Kaze, kako im ode Jovic, pogubili su se konci i dosta dobrih igraca je napustilo tim. Jbg, ne treba sve olako svatati, oni su ekipa koja nam je uvijek zadavala problema. Igraju borbeno a znamo kako mi zavrsavamo sa mesarima.Elegant je napisao/la:Sljedece kolo gostujemo Zvjezdi koja je ovu sezonu startala sa dva poraza, ne znam kakav im je ekipa u odnosu na slabiju godinu jaca/slabija ali se nadam da mozemo do sva tri boda.
GaziHusrevbeg je napisao/la:Meni nije jasno gdje su se uopšte pronašli ovi iz Banja Luke u onom skandiranju "Ubij Srbina", ja koliko znam oni su prije svega Bosanci i Hercegovci jer žive u BiH
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.
DzoleZeljo je napisao/la:Meni rece jedan dedo na zadnjoj tekmi, da konacno idemo sa sigurnoscu protiv Zvijezde na sva tri boda. Kaze, kako im ode Jovic, pogubili su se konci i dosta dobrih igraca je napustilo tim. Jbg, ne treba sve olako svatati, oni su ekipa koja nam je uvijek zadavala problema. Igraju borbeno a znamo kako mi zavrsavamo sa mesarima.Elegant je napisao/la:Sljedece kolo gostujemo Zvjezdi koja je ovu sezonu startala sa dva poraza, ne znam kakav im je ekipa u odnosu na slabiju godinu jaca/slabija ali se nadam da mozemo do sva tri boda.
[youtube][/youtube]
Da se hoce ponoviti ovaj rezultat!
Sjecas se drug kako je otjeran Rusmir Burek.Samo sto ovaj otjeran radi lose igre i nije bio papak kao ovaj.boccaccio je napisao/la:Jos sam vise ljut na Jamaka.Sve je ovo zbog njegovog mahalaskog boksovanja.Kontao frajer da je na ulici ili na ringu pa pomislio da ce ga masa gotiviti sto je udario nekoga,ispao mangup.
Do te minute sve je bilo apsolutno u redu,igrao se fudbal,navijalo se lijepo,sve je bilo kako treba.Nijedan incident sa navijacima Borca.Oni nesto bubnjali,pjevali svoje,mi pjevali svoje,na poluvremenu sjedili i oni i mi,odmarali,pricali,zezali se,niko nikome nije smetao.
A onda mahalas nastupi mahalaski.I sve se promijeni u tri minuta.Publika poludi,oni odmah na provokacije pocnu,nasi debili ih gadjaju,jos veci debili kidaju stolice svog stadiona i gadjaju ih,drotovi ulijecu,sa juga se vidi da se nesto desava,hajmo odmah poceti da skandiramo kako se skandiralo.I to je trajalo jako kratko.Ali sasvim dovoljno da se ovako danas prica o nama.Postaje bez veze atmosfera,publika nervozna,dominacija na terenu izostaje,cekamo kraj,samo da se zavrsi sve.
Sve zbog onoga smrada.Em je napravio sto je napravio,pa je napravio nervozu na tribinama,pa je okrenuo situaciju na terenu,pa je izdao navijace,pa je izdao svoje saigrace,pa je izdao Amara Osima.Vidio sam momenat kada je Jamak dobijao crveni i pogledam u Amara tamo na klupu i vidim kako se hvata za glavu.Uzas.
Danas citamo kako su svi protiv nas a kako smo mi najveca gamad seljacka.Danas citamo reakcije iz Borca ovakve kakve su ( mada bi se oni zalili svakako,da je sve bilo u najboljem redu,oni bi nasli nesto da politiziraju),danas vec mozemo ocekivati neku hitnu sjednicu gdje bi mogle sjevati odredjene kazne za nas klub.
Sjecas li se ti drug kako navijaci otjerase i sahranise Rusmira Bureka,e pa ovaj ima iste predispozicije.Samo sto Burek nije pravio ovakva sranja.Vjeruj mi da nije jedini u ovom timu koji zasluzuje ovo sto si naveo.Sramota je da zbog jednog papka svi ispadamo kao i on i danas nas pljuju i navlacimo gnijev ostalih.
Hajd taj gnjev je svakako prisutan,ali da zbog papka ,pljuje se klub ,skupina,nasa najveca legenda,e pa to je nedopustivo.
Sve to samo zbog jednog debila.
Moze se desiti velika novcana kazna,moze se desiti da bude neka tekma bez publike,sta ja znam.ako ista dobicemo novcanu kaznu koja nece biti mala.Pa eto,neka to ode na racun naseg genijalca,borbenog Jamaka.A kad to fino isplati sve,onda mu dati ciste papire ili ga zaposliti kao ekonoma,cisto da ima za pivu ponekad.Smrad jedan,sta nam napravi.Sram ga i stid bilo.
Tebi se i necudim ti si seljak u glavu pa ne kontas nista ali onome komsiji se jako cudim valjda mu tesko pada Zeljin uspjeh.ASUS je napisao/la: pile87Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom.![]()
![]()
koji je prosjek godina na ovoj temi? 11? kakve gluposti su samo napisane pa to je strašno.
Mi smo za vas AVANGARDA!pile87 je napisao/la: Tebi se i necudim ti si seljak u glavu pa ne kontas nista ali onome komsiji se jako cudim valjda mu tesko pada Zeljin uspjeh.
To je efeJ ne kontaš ti toASUS je napisao/la:Mi smo za vas AVANGARDA!pile87 je napisao/la: Tebi se i necudim ti si seljak u glavu pa ne kontas nista ali onome komsiji se jako cudim valjda mu tesko pada Zeljin uspjeh.
Al kad pročitah ovo za putanju lopte od prečke do linijepa jel možeš biti toliko glup da to kažeš???