FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fredi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fredi » 13 avg 2012, 15:57

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:[
Šta god da ste pjevali to je četnička pjesma, ionako ne znate ništa drugo.

Čuj lešinar i fizika, sad bi nam još i taj otpad trebao da objašnjava nešto što ima veze s mozgom, kad im sabereš sve škole koje imaju ne možeš sastavit poštenog mašinbravara.
i s tobom ulaziti u diskusiju?nakon ovog posta?e moj boze...zalosno.cuj sta god da se pjeva to je cetnicka pjesma kakav moron.vjerujem da imam cast da odgovaram na post doktor nauke posto su svi srbi masinbravari :(

Fredi care kada god u svojim pjesmicama pljujete po ovoj drzavi a velicate svoje "drzavice" za kje su se isti ti cetnici borili,to su meni cetnicke pjesme,**** ga jarane
eto i meni je jug je nasa sveta strana po islamu odabrana isto sumnjiva.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 13 avg 2012, 15:58

boccaccio je napisao/la:Jos sam vise ljut na Jamaka.Sve je ovo zbog njegovog mahalaskog boksovanja.Kontao frajer da je na ulici ili na ringu pa pomislio da ce ga masa gotiviti sto je udario nekoga,ispao mangup.
Do te minute sve je bilo apsolutno u redu,igrao se fudbal,navijalo se lijepo,sve je bilo kako treba.Nijedan incident sa navijacima Borca.Oni nesto bubnjali,pjevali svoje,mi pjevali svoje,na poluvremenu sjedili i oni i mi,odmarali,pricali,zezali se,niko nikome nije smetao.
A onda mahalas nastupi mahalaski.I sve se promijeni u tri minuta.Publika poludi,oni odmah na provokacije pocnu,nasi debili ih gadjaju,jos veci debili kidaju stolice svog stadiona i gadjaju ih,drotovi ulijecu,sa juga se vidi da se nesto desava,hajmo odmah poceti da skandiramo kako se skandiralo.I to je trajalo jako kratko.Ali sasvim dovoljno da se ovako danas prica o nama.Postaje bez veze atmosfera,publika nervozna,dominacija na terenu izostaje,cekamo kraj,samo da se zavrsi sve.
Sve zbog onoga smrada.Em je napravio sto je napravio,pa je napravio nervozu na tribinama,pa je okrenuo situaciju na terenu,pa je izdao navijace,pa je izdao svoje saigrace,pa je izdao Amara Osima.Vidio sam momenat kada je Jamak dobijao crveni i pogledam u Amara tamo na klupu i vidim kako se hvata za glavu.Uzas.
Danas citamo kako su svi protiv nas a kako smo mi najveca gamad seljacka.Danas citamo reakcije iz Borca ovakve kakve su ( mada bi se oni zalili svakako,da je sve bilo u najboljem redu,oni bi nasli nesto da politiziraju),danas vec mozemo ocekivati neku hitnu sjednicu gdje bi mogle sjevati odredjene kazne za nas klub.
Sve to samo zbog jednog debila.
Moze se desiti velika novcana kazna,moze se desiti da bude neka tekma bez publike,sta ja znam.ako ista dobicemo novcanu kaznu koja nece biti mala.Pa eto,neka to ode na racun naseg genijalca,borbenog Jamaka.A kad to fino isplati sve,onda mu dati ciste papire ili ga zaposliti kao ekonoma,cisto da ima za pivu ponekad.Smrad jedan,sta nam napravi.Sram ga i stid bilo.
Ovo podebljano govorim svima i sam sebi od tog incidenta do sada. Ponovio hiljadu puta.

Osim ostavi Zebu na klupi a njemu da priliku da se dokaže na otvorenoj sceni, pred TV kamerama. Na stranu što je Zeba zaslužio klupu, ipak je Zajko po svim statistikama naš najbolji igrač u zadnje dvije godine. I takvog ostaviš na klupi i daš mu priliku i on se ponaša ko da je na pijaci.

Nije veliki igrač samo vješt igrač. Veliki igrač zna kako i kada reagovati. Spomenuo si Adžema - to mi je jedan od najdražih igrača. Sjećam se jedne utakmice iz Amarovog prvog mandata, kada je Adžem rekao da će dobrovoljno na tribine da ostavi prostora da neki junior dobije priliku sa klupe. To se cijeni i treba Jamak da svjetlosnim godinama napreduje mentalno da dođe do tog nivoa. Tada bi bio hiljadu puta bolji igrač. Mislim da je Jamak stabilan i da nije takav kakav jeste, da bi bio sigurno među naša 3 najbolja igrača.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 13 avg 2012, 15:59

fredi je napisao/la: i s tobom ulaziti u diskusiju?nakon ovog posta?e moj boze...zalosno.cuj sta god da se pjeva to je cetnicka pjesma kakav moron.vjerujem da imam cast da odgovaram na post doktor nauke posto su svi srbi masinbravari :(
Ja nigdje ne spomenuh Srbe nego lešinare. To što ste vi sebi umislili da ste alfa-Srbi to je vaš problem. Nema goreg otpada od lešinara, ni srpskog ni ljudskog.
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 13 avg 2012, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2012, 15:59

mumin je napisao/la:joj ovog fizicara nemos vjerovat, aj da je ovo prvi slucaj da se lota vrati nazad poslije udara od zemlju nebi me cudilo al toliko golova je postignuta na ovaj nacin i to na evropskim i svjetskim prvenstvima samo da je to pratio znao bi da je moguce da se lopta vrati ova dva su ja msm najpoznatija jos se oko ovog prvog velika prasina digla jer je ponisten bio al et ovaj nas poznavalac fizike i fudbala nije gledao ove utakmice [youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nemoj majketi sad ce doci sa teorijom Fizike ,kako je to ipak Zizu i kako je sa ovim sutem bio kandidat za Nobelovu nagradu iz Fizike,jer ovo je nesto nevjerovatno,a ovaj drugi gol,je jeftin pokusaj kopije velikog Nobelovca Zizua,ali se zbog lose snimke smatrao plagijatom i nije usao u razmatranje.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 13 avg 2012, 16:01

Ja ne znam koliko koštaju kamere da se stave na stadion, ali dok ne bude zabrane ulaska ovima što prave belaj,ništa se promijeniti neće.Demolirati vlastitu tribinu je dno dna. Sve što je rečeno o Jamakovom debilizmu,potpisujem. :evil: :oops:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 avg 2012, 16:02

Vi još od sinoć raspravljate? :shock:
Neutralno viđenje...Željo ne naročito dobar,Borac očajan...i eto ga.
Zaslužena pobjeda plavih sa Grbavice.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 13 avg 2012, 16:06

mumin je napisao/la:joj ovog fizicara nemos vjerovat, aj da je ovo prvi slucaj da se lota vrati nazad poslije udara od zemlju nebi me cudilo al toliko golova je postignuta na ovaj nacin i to na evropskim i svjetskim prvenstvima samo da je to pratio znao bi da je moguce da se lopta vrati ova dva su ja msm najpoznatija jos se oko ovog prvog velika prasina digla jer je ponisten bio al et ovaj nas poznavalac fizike i fudbala nije gledao ove utakmice ]

Ne bih ti odgovarao, jer si inteligentan izgleda kao pile (ne kaže se džaba pileći mozak) ali moram jer ti pored neinteligencije ne čitaš sa razumijevanjem. On je rekao da je lopta u letu od udarca u prečku do pada na ili iza linije prešla zamišljenu crtu i završila gdje je završila

Eh sad još jednom pročitaj i idi slavi tri boda ne objašnjavaj se ne ide ti dobro
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 13 avg 2012, 16:06

Sta je sa stranicom ? http://www.fkzeljeznicar.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je zaduzen za nju ? Jeli on normalan ?
NO PYRO NO PARTY

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 avg 2012, 16:06

Navijanje osudzujem, mogu razumjeti da im smeta priznati go, posto se na snimcima ne vidi najbolje jel lopta presla crtu ili ne. Ali ne mogu shvatiti ovu izjavu dirktora Borca "da navijači Željezničara mogu skandirati „ubij, ubij, Srbina“ a da se na njihovo ponašanje ne primjenjuje član 31. propozicija takmičenja BH – Telecom Premijer lige BiH" covjece sacekaj nek se odrzi sjednica pa ako ne bude kazne onda opleti a ovako ljudi nisu ni stigli odrzat sjdnicu on dize tenzije bezveze. Na kraju krajeva jel Borac odmah sutradan bio kaznjen nakon nemilih scena u Bluci prosle sezone?
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 13 avg 2012, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 13 avg 2012, 16:07

ljozejug je napisao/la:UBI UBI SRBINA
tako je baja samo udri 8-)

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 avg 2012, 16:08

fredi je napisao/la:
tako je baja samo udri 8-)
A vala i ti citiras sve i svasta...ccc hocemo li ikada naprijed? :roll: :roll:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 13 avg 2012, 16:09

zeljocity je napisao/la:Navijanje osudzujem, mogu razumjeti da im smeta priznati go a posto se na snimcima ne vidi najbolje jel lopta presla crtu ili ne. Ali ne mogu shvatiti ovu izjavu dirktora Borca "da navijači Željezničara mogu skandirati „ubij, ubij, Srbina“ a da se na njihovo ponašanje ne primjenjuje član 31. propozicija takmičenja BH – Telecom Premijer lige BiH" covjece sacekaj nek se odrzi sjednica pa ako ne bude kazne onda opleti a ovako ljudi nisu ni stigli odrzat sjdnicu on dize tenzije bezveze. Na kraju krajeva jel Borac odmah sutradan bio kaznjen nakon nmilih scena u bluci prosle sezone?
Koga briga šta otpad piše, evo već tri godine vrše pritisak na sve organe saveza i pokušavaju da tamo nametnu svoju volju. Što se tiče izvinjenja, ja se nadam da će ono izuzeti one smećare, jer oni nisu zaslužili nikakvo izvinjenje.

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 13 avg 2012, 16:10

Kakav primitivac sunce ti yebem.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 13 avg 2012, 16:11

Zašto se ne baniraju članovi koji imaju više od 90% ukupnih postova koji nemaju nikakve veze sa dešavanjima na terenu?
Ili su tribine,ili su okolo tribine,ili je politika,ugroženost...gušite forum,sportski forum!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 13 avg 2012, 16:16

Čitam danas ove postove i baš onako me tuga spopadne... Govana na sve strane, al fakat. Što je najgore, većina ovih "što su bolji od drugih", a ista ****, se rata ni ne sjeća.
Mada je velika manjina skandirala ono, ja se sinoć nisam osjećao ugodno na tribini... nije to moj nivo, nikad neće ni biti.

A onima kojima jeste, naserem se u usta retardirana.
A naserem se i onima koji se slade ovim neslavnim izdanjem pojedinaca kojima sam se nasrao u rečenici prije...
i Jamaku se naserem.

da ne bude da je moje **** nacionalno obojeno, jedu ga sva gamad ;)

izvinjavam se na offtopic-u
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 16:21

hearts je napisao/la:
mumin je napisao/la:joj ovog fizicara nemos vjerovat, aj da je ovo prvi slucaj da se lota vrati nazad poslije udara od zemlju nebi me cudilo al toliko golova je postignuta na ovaj nacin i to na evropskim i svjetskim prvenstvima samo da je to pratio znao bi da je moguce da se lopta vrati ova dva su ja msm najpoznatija jos se oko ovog prvog velika prasina digla jer je ponisten bio al et ovaj nas poznavalac fizike i fudbala nije gledao ove utakmice ]

Ne bih ti odgovarao, jer si inteligentan izgleda kao pile (ne kaže se džaba pileći mozak) ali moram jer ti pored neinteligencije ne čitaš sa razumijevanjem. On je rekao da je lopta u letu od udarca u prečku do pada na ili iza linije prešla zamišljenu crtu i završila gdje je završila

Eh sad još jednom pročitaj i idi slavi tri boda ne objašnjavaj se ne ide ti dobro
takvim kao ti treba uvijek objasnjavati da su seljadija koja je sasvim slucajno u ovom gradu.I da se lopte odbijene od precke ne odbijaju uvijek pravoliniski.I crkni jadu uzeli smo tri boda a ti se zagrli sa svojom brcom lesinarima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 13 avg 2012, 16:23

pile87 je napisao/la:
hearts je napisao/la:

takvim kao ti treba uvijek objasnjavati da su seljadija koja je sasvim slucajno u ovom gradu.I da se lopte odbijene od precke ne odbijaju uvijek pravoliniski.I crkni jadu uzeli smo tri boda a ti se zagrli sa svojom brcom lesinarima.
Lopta koja udari u precku i odbije se na gol liniju moze samo PRAVOLINIJSKI, nikako drugacije.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 13 avg 2012, 16:24

Ti si neka kategorija da odredjuješ ko je ko vjerovatno ? Pojma nemaš provalio si se a sad nastavi sa ayanom paranojom i zlatnom dolinom nijima si idol za sve ostalo imaš PP
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 13 avg 2012, 16:26

Nisam znao da medju navijacima zeljeznicara ima ovoliko primitivaca koji podrzavaju sramno skandiranje :roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 avg 2012, 16:28

puding je napisao/la:Lopta koja udari u precku i odbije se na gol liniju moze samo PRAVOLINIJSKI, nikako drugacije.
Ti si jos ludji svega mi! Ali da neda mi se vise pa onda da promjenimo.Gol je upisan i tako ce ostati to je ono sto je bitno.
puding je napisao/la:Nisam znao da medju navijacima zeljeznicara ima ovoliko primitivaca koji podrzavaju sramno skandiranje :roll:
A gdje ima 90 % foruma osudjuje i ogradjuje se od toga. Ili da opet promjenimo svi su skandirali i evo jos skandiraju jel ti sad lakse ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.