PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Možda se prepali igrača. Sječam se da su se zakleli da če ih prebit, pa ih ne prebiše. Očito sad hoče da ih vode neki sa večim mudima a ne ko miševi što napadaju ljude po tramvajima a sad se usrali pa lafo bojkotuju.
pa ti se bas svega sječaš. hočes nam reči da imas veči mozak od kompjuterabojamora je napisao/la:Možda se prepali igrača. Sječam se da su se zakleli da če ih prebit, pa ih ne prebiše. Očito sad hoče da ih vode neki sa večim mudima a ne ko miševi što napadaju ljude po tramvajima a sad se usrali pa lafo bojkotuju.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Gdje su oni što su se smijali i sprdali se na račun Robijaša, podijela, i istih problema unutar grupe kakvu zadesi i njih sada ? Ha ? Ne valja to nikako, ismijavati se tudjoj nevolji, lako se okrene sve
Uglavnom, podrška za Horde zla, da rastjeraju kriminalce i agente s tribine !
- hskzmostar
- Kontakt:
Jel ono Covic sa predsjednikom HDZ-a siroki brijeg(inace predsjednik kluba) bio na plavo bijeloj noci u SB?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
otiško klepit plavu koaliciju po ušimahskzmostar je napisao/la:Jel ono Covic sa predsjednikom HDZ-a siroki brijeg(inace predsjednik kluba) bio na plavo bijeloj noci u SB?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko vi nam nesto bitni?Zenzo je napisao/la:Fol ih nece biti na derbiju.![]()
Kakav klub takvi i navijaci.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-14 se sa terena prenjeo i na tribine..hordice ZALEĐENE
jao ljepote kad zagrmi pun jug na lavoru jos ako bude trpanja uhuuu bice par milja "diveva" po istoku i zapadu da pjevaju himnu
oplakat cu kad zapjevaju mi smo divovi

ŽELJEZNIČAR 1921
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi se sprdali s loptama terenom pa sutra po usima , tako i ovo samo se sprdajte pa kad dobijete po usima od raspalog Sarajva bit ce veselo 
Prijatelju moj, ovo što se kod vas trenutno dešava je možda i najveća kriza u istoriji FKS, a Edisov intervju na Fokusu će ti reći zašto. Dobili mi po ušima ili ne, vas čeka pakao.bordobijeli je napisao/la:Mi se sprdali s loptama terenom pa sutra po usima , tako i ovo samo se sprdajte pa kad dobijete po usima od raspalog Sarajva bit ce veselo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- pravnik1981
- Kontakt:
Horde su na vrijeme napravile bojkot i poceli rijesavati stvari unutar grupe da im se ne bi dogodio Mirza Rascic...
Sve mi se čini da je ovo mnogo više od problema unutar grupe.pravnik1981 je napisao/la:Horde su na vrijeme napravile bojkot i poceli rijesavati stvari unutar grupe da im se ne bi dogodio Mirza Rascic...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- pravnik1981
- Kontakt:
Vjeruj mi znam puno nego nije za foruma...Virtu4l je napisao/la:Sve mi se čini da je ovo mnogo više od problema unutar grupe.pravnik1981 je napisao/la:Horde su na vrijeme napravile bojkot i poceli rijesavati stvari unutar grupe da im se ne bi dogodio Mirza Rascic...
Mozel link tog intervjua?Virtu4l je napisao/la:Prijatelju moj, ovo što se kod vas trenutno dešava je možda i najveća kriza u istoriji FKS, a Edisov intervju na Fokusu će ti reći zašto. Dobili mi po ušima ili ne, vas čeka pakao.bordobijeli je napisao/la:Mi se sprdali s loptama terenom pa sutra po usima , tako i ovo samo se sprdajte pa kad dobijete po usima od raspalog Sarajva bit ce veselo
Sretno hordama u borbi protiv kriminala u klubu.
EDIT: Naso, hvala
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Umjesto predsjednika,Potura ide u Istanbul da se slika

Jedno je biti zaledjen, a drugo u bojkotu tj borbi samo na drugi nacin. Drasticna razlika, ista kao ta da ste vi ugaseni, a mi jos postojimobiceDUPLA je napisao/la:-14 se sa terena prenjeo i na tribine..hordice ZALEĐENE![]()
![]()
jao ljepote kad zagrmi pun jug na lavoru jos ako bude trpanja uhuuu bice par milja "diveva" po istoku i zapadu da pjevaju himnu
![]()
oplakat cu kad zapjevaju mi smo divovi
![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hocel grad, kanton, drzava imati kakve koristi od ovoga?svrakino1921 je napisao/la:
Valter Kup 2018 | Dječaci iz čitave Evrope dolaze u Trening centar FK Sarajevo
U organizaciji Škole fudbala Valter, a povodom rođendana grada Sarajeva, od 6. do 8. aprila tekuće godine održat će se prvi "Valter Kup 2018". Brojni klubovi iz čitave Evrope poslat će svoje selekcije u glavni grad BiH, kako bi u narednim danima odigrale veliki broj utakmica.
Turnir se održava u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo, a nastupit će 16 timova u kategorijama U-13 i U-15. U našem domu ugostit ćemo timove poput Intera, Fenerbahcea, CSKA Moskva i druge.
“Drago nam je što ćemo u našem domu ugostiti veliki broj ekipa iz čitave Evrope i koristim priliku da čestitam organizatoru na realizaciji ovog turnira, za kojeg se nadam da će postatiti tradicionalan, te da se zahvalim Upravi grada Sarajeva, kao i Gradonačelniku što su ukazali čast Trening centru FK Sarajevo, našem domu, da bude mjesto održavanja prvog izdanja turnira povodom rođendana grada Sarajeva. Svim akterima želim puno sreće i nadam se da će iz grada Sarajeva, iz našeg Trening centra, prelijepe uspomene vratiti svojim kućama.”, rekao je Sanjin Alagić, Šef Akademije FK Sarajevo.
Mlađi pioniri našeg kluba nalaze se u grupi "D" i turnir otvaraju u petak (6.4.). Prvi protivnik naših dječaka bit će NK Brinje u 10.30h, a istog dana u 18.30h naši dječaci će nastupit protiv Spartaka. U subotu u 13.50h je na rasporedu posljednja utakmica grupne faze protiv NK Osijek.
Naši pioniri turnir otvaraju u petak (6.4.) i u 11.10h igrat će protiv NK Brinje, potom je na rasporedu susret protiv Bursaspora u 16.30h, a grupnu fazu završavaju utakmicom protiv NK Trebnje u subotu ujutro, u 9.30h.

-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jufke se vraćaju na lavor kada im omladina polože za crni pojas drugi dan
Nije ni čudo što je fudbal u qurcu treniraju se borilačke vještine
Nije ni čudo što je fudbal u qurcu treniraju se borilačke vještine
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nije mi jasno koga oni bojkotuju i koga smjenjuju. Prodali su klub kretenu iz Malezije i to je sad njegov privatni klub. Ne znam kad če shvatit da se Tanov mali igra sa njihovim bivšim klubom a koje bolje duboko grlo bude bilo ide za direktoricu i u upravu. Na kraju krajeva čovjek je u pravu može da radi sa svog privatnog vlasništva šta god hoče.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Istina, ne ponovilo se nikome.pravnik1981 je napisao/la:Horde su na vrijeme napravile bojkot i poceli rijesavati stvari unutar grupe da im se ne bi dogodio Mirza Rascic...
Nema potrebe da se izmislja bojkot.
Ja im lijepo rekoh da im Manijaci preuzimaju tribinu.
Najzalosnije je sto su se oni Manijacima smijali jer se grupa zaledila zbog pistolja, a evo sad im se desava isto zbog tuca.
Životni saputnik! 1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Eto ih, svi su tu. Znamo jer su se smijali Manijacima koji su imali hiljadu puta vece probleme.Convicts1988 je napisao/la:Gdje su oni što su se smijali i sprdali se na račun Robijaša, podijela, i istih problema unutar grupe kakvu zadesi i njih sada ? Ha ? Ne valja to nikako, ismijavati se tudjoj nevolji, lako se okrene sve![]()
Sta su dopustili da im ex Manijaci preuzmu tribinu hahahahahahahahahhahaha
Životni saputnik! 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.