PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Fazon je sto vi niste SMJELI doći na svoju tribinu Q da za to nije bila.odgovorna uprava već reketari
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Pa nije ni vama odgovorna uprava. Krivi su ex Manijaci sto vam tribinu preuzimaju. Procitaj saopstenje, sve ti ljudi rekli.Pantelija je napisao/la:Fazon je sto vi niste SMJELI doći na svoju tribinu Q da za to nije bila.odgovorna uprava već reketari
Manijaci nisu dolazili na tribinu zbog gorih od tih od kojih se vi skloniste.
E haj sad da vidimo gdje su oni sto su se smijali jer Manijaka nije bilo na jugu, zbog vatrenih obracuna.. Ovi se malo postocali jer im ljudi sa tetovazama TM87 preuzimaju tribinu i to ti je hahahahaha
Treba postove kopirati hahahhahahaha
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u 07 apr 2018, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
Životni saputnik! 1921
Ne.nego uprava koja plaća pojedine....Eisenbahner1921 je napisao/la:Pa nije ni vama odgovorna uprava. Krivi su ex Manijaci sto vam tribinu preuzimaju. Procitaj saopstenje, sve ti ljudi rekli.Pantelija je napisao/la:Fazon je sto vi niste SMJELI doći na svoju tribinu Q da za to nije bila.odgovorna uprava već reketari
Manijaci nisu dolazili na tribinu zbog gorih od tih od kojih se vi skloniste.
E haj sad da vidimo gdje su oni sto su se smijali jer Manijaka nije bilo na jugu, zbog vatrenih obracuna..
Treba postove kopirati hahahhahahaha
Jel još radi ona navijača policija?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Sto kaze ovaj jedan nas.. Jesu proracunati, cim imaju problem, odmah bojkot da ne bi izgledali smijesno na tribini hahhahahahahah
Ljudi sa TM87 tetovazama im tribinu preuzimaju hahahaha
Ljudi sa TM87 tetovazama im tribinu preuzimaju hahahaha
Životni saputnik! 1921
Sta ba vi drzite predavanja o rahmetli Mirzi...vi znate sta i kako... (ufatite se cvajte)pravnik1981 je napisao/la:Horde su na vrijeme napravile bojkot i poceli rijesavati stvari unutar grupe da im se ne bi dogodio Mirza Rascic...
Pustite SUPLJE PRICE malih hordi..kao nasli rijesavati prije derbija...do juce svi skupa isli na gostovanje u Listicu i Kakanj. Vi da hocete to da rijesite i da je grupa iza vas rijesili bi sad na derbiju kad bi cijeli sjever udarao tih 7 krezavih debila. U sustini raspad rezultata pa sad kao i tribina. Sto se poslije Krupe nije izaslo sa saopstenjem. Dodjite na Grbavicu i podrzite igrace kad pljescu plavoj masini dok izlazi z tunela.
ŽELJEZNIČAR 1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
[quote=arctg time=1522834330 user_id=381] haj zalijepi ovo onom Lažnjaku na prepucavanjima, molim te. Samo boldiraj njegova ova pitanja. Hvala ti unaprijed.
Ja sve konam lik se zeza.
2 puta ugaseni jednom od UF-a, onda od HZ
Ugašeni a još postojimo, kako to jebote? Vi ste nastali 2008. Skupili se neki anonimusi na zapadu, proglasili se Hordama Zla i otjerali druge sa sjevera koji su se isto zvali Horde Zla. Cirkus.
Simbol grupe vam lik iz crtica kojeg smo vam mi nametnulu i jos ga tetoviraju
Što da ne? Likovi iz crtića nikad ne umiru. Pokušali nas provalit, mi prihvatili zajebanciju, vi popušili foru.
Prijateljstvo sa grobarima. Bomba vam dovodio grobare na jug u majicama "srbi"
Dovodio ih je kada nije bilo žive duše na stadionu, kamo li utakmice. Sinovi Bosne su vama na sjeveru bili sa sve zastavom. Uostalom, gdje je sad taj Bomba? Isto se i vi ližete sa Taurunumima, zar ne?
Tribinu vam vodi siptar, a komanduje mu zulic, iniciator ubistva Rascica.
Haj što nemaš pojma ali što si nepismen… ko to vodi nam tribinu? Koji šiptar? Tica? Na jugu sam redovno pa ga ne vidjeh da vodi tribinu, naprotiv. Ovo za rahmetli Mirzu nema smisla da komentarišem, neka te je stid mrtvog čovjeka a njegovu glavu niko tražio nije. Dok se za vas tako može reći da ste krivi za Vedranovo ubistvo i da li je Bjelak slučajno poginuo? Hm?
Raja iz Sarajeva?
Marunci vam jedni od glavnih, koji *****?
Prodajete transparente
Prodaje transparent*. Isto tako pojedinac. Znaš kako je i on skončao i znaš kako se to dešavalo, valjda.
Prepjevavate nase melodije i to vam je vrhunac
Još jedna vaša prozivka koja vam se odbila od glavu. Kao i one “smijali se našoj muci”,, “arriving directly to the match” ili “nikog se ne bojimo”. Vi baš originalni. “Navijamo, navijamo, navijamo za Sarajvo… “
Vise vam je bar salova kod nas nego na jugu.
Na zadnjem derbiju vam je pola artikala koje ste ikad prodali iz Udruženja popaljeno, a ni na ovom neće se zaostajati izgleda.
Imate 10-ak zastava kod nas, vec su u atmosferi
Isto kao što su i vaše gorile kod nas, i to baš oko deset. Sad kad krene “ali te zastave nisu bile na sjeveru”...
Furate se na brojnost svake prestupne godine. Davno smo vam zadacu zadali sto se toga tice.
Kakvu zadaću? Brojnost imaju i jedni i drugi. Znaš i sam da to najviše zavisi od rezultata Kluba.
Poslije nas, krecete na gostovanja po RS-u.
Laž. Prvi ste otišli na ujkama na noge ali mi smo prvi četaljima. Glasinac.
Vodje vam par puta stajale u kopu sa torcidom sandzak.
Pa? Regularni momci 1/1. Šteta što su sad ofalili. Vi se ližete sa nacistima iz Dresdena. Tako da je ironično da vi nekome govorite za “braću i prijateljstva” i "dizanje desnice*.
Vise vam poznajemo ledja nego face.
Lav, Kralja Tomislava i nastavi niz…
Prvi ste poceli bosti i pucat po gradu, zabiljezene su i 2-3 bombe. Navijacki?
Isto tako znaš ko i kako je to počeo. Ali isto tako ste i uzvratili, pa i gore od toga. Navijački?
Gdje vam je Delalic? Cankusic?
Benjo out. I jasno mi je što za njega prozivaš. Ali što za Čanku? Jel’ to samo njega znaš? I da, tu je.
Sad Zulic puni djepove
Sa koliko para? Ako znaš da puni, onda znaš i za koliko, zar ne? Smiješno je da vi nekome pričate za agenturu. Deset godina vam takvi vodili tribinu, a i ovima što su ih" otjerali”, osladile se Dinine i Elvirove pare.
Vodje su vam drukale parole. Opet navijacki?
I vi ste drukali svoje parole. Brzo zaboravljaš.
Upadaju kriminalci liku u stan i uz prijetnju pistolja i skakanja mu na roditelje otudjuju zastavu. Navijacki?
Ma sa BOV-ovima dolazili, a primjećeno je i par tenkova. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. A i da laže, da opere sebe.
Kacite najlone po gradu i kad vam iste odnese Miljacka to je za osudu, a vi ste Vedranove bacali u Milju pa ste se smartali herojima.
I ta priča je ispričana. Znaš odlično ko je skinuo Vedranov i da to veze sa nama nema. Dok ste se vi morali skupiti prvo da poskidate naše. U pola noći.
Kradete trans Robijasima i to vam je vrhunac. Opet navijacki?
I Robijaši znaju da nije ukraden i kako im je pao. Nije možda 100% navijački ali im je pao i vozdra. Isto tako su i oni nama uzvratili.
Potresate mrtve navijace Sarajeva. Navijacki?
Lažeš, đubre jedno! Za svakog preminulog ste dobili podršku a za Vedrana je i danas dobijate i uvijek ćete dobijati. I na derbiju, i protiv Lištice. Navijačka solidarnost!
U kopu vas 2000 navija vas 300.
Glupost. Kao i ono gore za brojku. Druge stvari na to utiču, odnosno teren.
Ultra je biti na zutom?
A vi, blago vama, akademski obrazovani građani i ne rokate se, jašta. Pucanje je individualna stvar ba. Ultra je krasti paštete?
Zadnjih 10-15 godina, najjaca vam akcija guinness
I Tuzla, Osijek, Lukavica, Mostar, a za još akcija raspitaj se kod Jangera. Ako smiješ, naravno… Vaša najveća akcija je skidanje najlona.
Zaledili se prije 5 godina. Ozbiljna prica?
I to je bio dobar potez s obzirom na probleme sa kojima smo se susretali. Sve drugo bi vodilo mrtvoj glavi koja je tada mogla pasti. Hvala Bogu, nije. A navijalo se nije jednu utakmicu, protiv GOŠK-a. Vi ne pratite prijateljske, da li to znači da ste zaleđeni?
Od straha vam se raspalo 5 podgrupa.
Wtf? Podgrupe budu i prođu, kao i kod vas. Jedna podgrupa se ugasila zbog mrtve glave. Okej. Ali druge su itekako tu.
Navijacka policija
Priznajem. Glupa stvar zbog naziva. Ali fino zamišljeno da sama grupa kontroliše stanje na tribini.
Cinkate nas poslije protesta
Laž, naravno. Vaši su zvali muriju da prijave krađu kad su vam padali šalovi i dukserice.
Vasu pricu mozere pricati nekome ko vas ne zna. Cuj vi navijaci ?
Možda nismo Zileta Legia, i daleko smo od idealnog, ali vi ste zadnji koji nam nešto mogu pričati. Goni!
[/quote]
Zaboravih ti zalijepiti @Laznjak. Dobar momak, nije mu bilo mrsko odgovarati ko meni.
Evo i ti pisao o tome kako smo se zaledili. Bahahahahahahhahahahhaha
Ugašeni a još postojimo, kako to jebote? Vi ste nastali 2008. Skupili se neki anonimusi na zapadu, proglasili se Hordama Zla i otjerali druge sa sjevera koji su se isto zvali Horde Zla. Cirkus.
Simbol grupe vam lik iz crtica kojeg smo vam mi nametnulu i jos ga tetoviraju
Što da ne? Likovi iz crtića nikad ne umiru. Pokušali nas provalit, mi prihvatili zajebanciju, vi popušili foru.
Prijateljstvo sa grobarima. Bomba vam dovodio grobare na jug u majicama "srbi"
Dovodio ih je kada nije bilo žive duše na stadionu, kamo li utakmice. Sinovi Bosne su vama na sjeveru bili sa sve zastavom. Uostalom, gdje je sad taj Bomba? Isto se i vi ližete sa Taurunumima, zar ne?
Haj što nemaš pojma ali što si nepismen… ko to vodi nam tribinu? Koji šiptar? Tica? Na jugu sam redovno pa ga ne vidjeh da vodi tribinu, naprotiv. Ovo za rahmetli Mirzu nema smisla da komentarišem, neka te je stid mrtvog čovjeka a njegovu glavu niko tražio nije. Dok se za vas tako može reći da ste krivi za Vedranovo ubistvo i da li je Bjelak slučajno poginuo? Hm?
Raja iz Sarajeva?
Prodajete transparente
Prodaje transparent*. Isto tako pojedinac. Znaš kako je i on skončao i znaš kako se to dešavalo, valjda.
Prepjevavate nase melodije i to vam je vrhunac
Još jedna vaša prozivka koja vam se odbila od glavu. Kao i one “smijali se našoj muci”,, “arriving directly to the match” ili “nikog se ne bojimo”. Vi baš originalni. “Navijamo, navijamo, navijamo za Sarajvo… “
Na zadnjem derbiju vam je pola artikala koje ste ikad prodali iz Udruženja popaljeno, a ni na ovom neće se zaostajati izgleda.
Imate 10-ak zastava kod nas, vec su u atmosferi
Isto kao što su i vaše gorile kod nas, i to baš oko deset. Sad kad krene “ali te zastave nisu bile na sjeveru”...
Furate se na brojnost svake prestupne godine. Davno smo vam zadacu zadali sto se toga tice.
Kakvu zadaću? Brojnost imaju i jedni i drugi. Znaš i sam da to najviše zavisi od rezultata Kluba.
Vodje vam par puta stajale u kopu sa torcidom sandzak.
Pa? Regularni momci 1/1. Šteta što su sad ofalili. Vi se ližete sa nacistima iz Dresdena. Tako da je ironično da vi nekome govorite za “braću i prijateljstva” i "dizanje desnice*.
Isto tako znaš ko i kako je to počeo. Ali isto tako ste i uzvratili, pa i gore od toga. Navijački?
Benjo out. I jasno mi je što za njega prozivaš. Ali što za Čanku? Jel’ to samo njega znaš? I da, tu je.
Sad Zulic puni djepove
Sa koliko para? Ako znaš da puni, onda znaš i za koliko, zar ne? Smiješno je da vi nekome pričate za agenturu. Deset godina vam takvi vodili tribinu, a i ovima što su ih" otjerali”, osladile se Dinine i Elvirove pare.
Upadaju kriminalci liku u stan i uz prijetnju pistolja i skakanja mu na roditelje otudjuju zastavu. Navijacki?
Ma sa BOV-ovima dolazili, a primjećeno je i par tenkova. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. A i da laže, da opere sebe.
Kacite najlone po gradu i kad vam iste odnese Miljacka to je za osudu, a vi ste Vedranove bacali u Milju pa ste se smartali herojima.
I ta priča je ispričana. Znaš odlično ko je skinuo Vedranov i da to veze sa nama nema. Dok ste se vi morali skupiti prvo da poskidate naše. U pola noći.
I Robijaši znaju da nije ukraden i kako im je pao. Nije možda 100% navijački ali im je pao i vozdra. Isto tako su i oni nama uzvratili.
Lažeš, đubre jedno! Za svakog preminulog ste dobili podršku a za Vedrana je i danas dobijate i uvijek ćete dobijati. I na derbiju, i protiv Lištice. Navijačka solidarnost!
Ultra je biti na zutom?
A vi, blago vama, akademski obrazovani građani i ne rokate se, jašta. Pucanje je individualna stvar ba. Ultra je krasti paštete?
Zadnjih 10-15 godina, najjaca vam akcija guinness
I Tuzla, Osijek, Lukavica, Mostar, a za još akcija raspitaj se kod Jangera. Ako smiješ, naravno… Vaša najveća akcija je skidanje najlona.
I to je bio dobar potez s obzirom na probleme sa kojima smo se susretali. Sve drugo bi vodilo mrtvoj glavi koja je tada mogla pasti. Hvala Bogu, nije. A navijalo se nije jednu utakmicu, protiv GOŠK-a. Vi ne pratite prijateljske, da li to znači da ste zaleđeni?
Wtf? Podgrupe budu i prođu, kao i kod vas. Jedna podgrupa se ugasila zbog mrtve glave. Okej. Ali druge su itekako tu.
Navijacka policija
Priznajem. Glupa stvar zbog naziva. Ali fino zamišljeno da sama grupa kontroliše stanje na tribini.
Cinkate nas poslije protesta
Laž, naravno. Vaši su zvali muriju da prijave krađu kad su vam padali šalovi i dukserice.
Možda nismo Zileta Legia, i daleko smo od idealnog, ali vi ste zadnji koji nam nešto mogu pričati. Goni!
[/quote]
Zaboravih ti zalijepiti @Laznjak. Dobar momak, nije mu bilo mrsko odgovarati ko meni.
Životni saputnik! 1921
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Spomenes im Jangere i prikljucis ih na aparate hahahahhahahahah
E cuj ultra je krasti pastete hahahhaahhahaahahahahahahaaahahahaha
E cuj ultra je krasti pastete hahahhaahhahaahahahahahahaaahahahaha
Životni saputnik! 1921
Koliko će puta ovaj mitoman ponovit "bivši Manijaci hahaha"? Misliš da će postat istina ako laž ponoviš sto puta? Stavi to u potpis, lakše ti je nego da kucaš svako tri minute ovdje.
Oni nam našli sr.at, amidža im rekete puca, momka za 10 ubili u prostorijama udruženja navijača, da se sutra to Hordama desi slali bi lafo neke parole podrške i ime skandirali, a sad ismijavaju.
Oni nam našli sr.at, amidža im rekete puca, momka za 10 ubili u prostorijama udruženja navijača, da se sutra to Hordama desi slali bi lafo neke parole podrške i ime skandirali, a sad ismijavaju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ex Manijaci, ustvari ne mogu se nazvati tako, zbog licnih interesa tacnije kriminala radi preuzimaju sjever. Ne pametuj ako ne znas.skoroalen je napisao/la:Koliko će puta ovaj mitoman ponovit "bivši Manijaci hahaha"? Misliš da će postat istina ako laž ponoviš sto puta? Stavi to u potpis, lakše ti je nego da kucaš svako tri minute ovdje.
Stvarno par njih ima i tetovaze vezane za TM87. Mislim da nisu stigli ni prekriti drugom, vasom nekom recimo..
Životni saputnik! 1921
Ako su u pitanju likovi koji su mafioze, kriminalci i sve rade za svoj interes, suludo ih je prozivat da su ex Manijaci, bez obzira na tetovaže. I kod vas su radili istu stvar, zato su bivši? Mogu ja sutra istetovirat grb Delija i otić Grobarima s utokom, zarad ličnih interesa.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ex Manijaci, ustvari ne mogu se nazvati tako, zbog licnih interesa tacnije kriminala radi preuzimaju sjever. Ne pametuj ako ne znas.skoroalen je napisao/la:Koliko će puta ovaj mitoman ponovit "bivši Manijaci hahaha"? Misliš da će postat istina ako laž ponoviš sto puta? Stavi to u potpis, lakše ti je nego da kucaš svako tri minute ovdje.
Stvarno par njih ima i tetovaze vezane za TM87. Mislim da nisu stigli ni prekriti drugom, vasom nekom recimo..
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Ti si mi jedan od ozbiljnijih ovdje.. E je li ultra krasti pastete iskreno hahaahahahahhaha
Životni saputnik! 1921
ni sam nebih mogao bolje Sarajevo opisatiPenaltiky je napisao/la:Gazi seljane iz zaseoka pored Zenice.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Kao što si i sam naveo u ovom romanu iznad, stvar pojedinaca. U svakoj grupi imaš obrazovanih, zaposlenih likova koji košulju i kravatu zamijene dresom i šalom, al imaš i narkomana, sitnih lopova, klošara, čakijaša i ostalog. Nije nimalo ultra, kao što nije ultra ni bacit bombu na dječije igralište, al kod nas nema kodeksa nikakvog, nit će kad koji vođa našamarat dječurliju koja to rade.Eisenbahner1921 je napisao/la:Ti si mi jedan od ozbiljnijih ovdje.. E je li ultra krasti pastete iskreno hahaahahahahhaha
U prvi mah pomisli da misli na Kakanj.Rigoletto je napisao/la:ni sam nebih mogao bolje Sarajevo opisatiPenaltiky je napisao/la:Gazi seljane iz zaseoka pored Zenice.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ma kakanj je metropola za sarajevoavenija je napisao/la:U prvi mah pomisli da misli na Kakanj.Rigoletto je napisao/la:ni sam nebih mogao bolje Sarajevo opisatiPenaltiky je napisao/la:Gazi seljane iz zaseoka pored Zenice.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Upravu si
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
a sto volim kad ih brat artcg provali onako momacki...Eisenbahner1921 je napisao/la:Zaboravih ti zalijepiti @Laznjak. Dobar momak, nije mu bilo mrsko odgovarati ko meni.arctg je napisao/la:04 apr 2018, 11:32haj zalijepi ovo onom Lažnjaku na prepucavanjima, molim te. Samo boldiraj njegova ova pitanja. Hvala ti unaprijed.
Simbol grupe vam lik iz crtica kojeg smo vam mi nametnulu i jos ga tetoviraju![]()
Prijateljstvo sa grobarima. Bomba vam dovodio grobare na jug u majicama "srbi"![]()
Raja iz Sarajeva?![]()
Prodajete transparente![]()
Prepjevavate nase melodije i to vam je vrhunac![]()
Imate 10-ak zastava kod nas, vec su u atmosferi![]()
Vodje vam par puta stajale u kopu sa torcidom sandzak.![]()
Sad Zulic puni djepove![]()
Ultra je biti na zutom?
Zadnjih 10-15 godina, najjaca vam akcija guinness![]()
Navijacka policija![]()
![]()
![]()
Cinkate nas poslije protesta![]()
45515
Upravo. I odmah se sve javno napisalo, ne zamazujemo oči kao vi što se nasladjujete sa ovim.pravnik1981 je napisao/la:Horde su na vrijeme napravile bojkot i poceli rijesavati stvari unutar grupe da im se ne bi dogodio Mirza Rascic...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.