FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- NoName
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Glavu gore, više se nije moglo ove sezone. Volio bih da je Bayern pobjedio, utakmica je mogla otići i u drugom pravcu da je bilo više prisebnosti, al' hajmo biti realni da je ovo Inter uzeo prilično jeftino, tačnije na iskustvo i na taktiku. S druge strane, lijepo je vidjeti da je napokon osvojio klub koji čeka 45 godina na nešto ovako a uvijek su pri vrhu. Bayern ovu sezonu može posmatrati kao sezonu ulaganja u budućnost, previše je tu bilo neiskustva, i ovako se daleko doguralo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ma nisam ja govorio za zvijezde,ja sam govorio za igru i stil koji preferira Bayern.bayern4ever je napisao/la:Kralju ni kod vas nema zvijezda sem tog decka na tvom avataru zato nemoj dzaba pricati u prazno jbg nemoj sada bezz da ti bude krivo sto je Bayern izbacio Utd to je nogomet nekada ce i utd da izbaci Bayern (za 2000 godinaWayne je napisao/la:Bas je sjajno gledati Bayern,toliko raznovrsnosti u igri,toliko kvalitetnih igraca toliko sadake,svakojakih svajnastajgera,badstubera,mullera i svakakvih pizdarija.....kicked je napisao/la:Eh vakoza ovo Mancesterovce za vas ima jedan kup (mislim da se zove Sajam Gradacackih sljiva) pa zasto se ne okusate u tom takmicenju, a nama je dosta i dupla kruna
...
Bilo je sjajno gledati Bayern, ali nemoze se igrati protiv opet 7 stopera 2 beka i 1 napadaca... Al da bi se osvojila CH liga mora se i to pobjedit, al nema veze "idemo dalje"... bayern bayern bayern
Premalo je to za finale LP) pozz.
Nisam nikad gajio neke osjecaje prema Bayernu ni ovako ni onako,svakako nam ne moze biti neka oziljna konkurencija

Nema veze bice bolje hey hey hey
))))))))))))))))))))))

VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Cuj u ovog razloga...idi spavaj zasluzio siBilal je napisao/la:Odmah se napocetku vidilo da ce sudja za njih navlaciti. Kakve je samo glupe faule sviro Bayernu.
Ali ono sto Inter igra je najveca sramota za fudbal. Eto skoro da nije izlazio iz svog sesnesterca.
Trebao je biti penal za Bayern kada je Maicon 2 puta igrao rukom (prvo ruka pa Milera u ledja pa opet u ruku)
Jedino im je Milito bio isturen, ali i on je vecinom bio na svojoj polvini.
Ovo je komotno moglo zavrsiti 0:0 da smo imali bolje stopere, pa da je samo Batstuber bio tu, a Contento na krilu bilo bi puno bolje. Ona dvojica Demikelis i Van Bujten nezna se koji je gori.
Neko ce reci dosta su nas puta iscupali, ali to im je i posao koji trebaju stalno obavljat, a ne samo nekad.
Oni u samo dva prosjecna stopera i ako Bayern hoce nesto vise treba dovesti barem jednog vrhunskog stopera.

Znate da ne volim pricu sta bi bilo, kad bi bilo i tako to...
Ali onu priliku Mullera sa pocetka drugog pol. cu sanjati...
U svakom slucaju svaka cast nasim momcima, nadam se da necemo morati cekati opet 9 godina, da zaigramo u finalu.
SVAKA CAST I INTERU, I NJIHOVIM NAVIJACIMA!
U svakom slucaju svaka cast nasim momcima, nadam se da necemo morati cekati opet 9 godina, da zaigramo u finalu.

Ako tamo ne bude mjesta, treba vidjeli sa opstinom Sokolac, da li jos mogu primiti kogaRomariooo je napisao/la:ajvaz_dedo je napisao/la:kako sam sretan,sve mi je ravno do mora,molim vas da me odvedete u banovice sada mi se i taj mali prljavi gradic cini tako lijep,ban molim vas ban nezelim vise da vam na muku pristajem,tuzit cu geru ako me ne odvede tamo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj nije za Banovića, treba njega poslat u Jakeš, ima tamo jedna fina ustanova za njega

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- moustapha
- Kontakt:
Dosta dobra i iscrpna analiza vecerasnje utakmice. Sasvim je izvjesno da je Demichelis odsluzio svoje u Bayernu. Hoeness je vec najavio dovodjenje nekog bocnog, vjerovatno lijevog, igraca. Nevjerujem da ce biti mnogo transfera osim tog navedenog, iako bih volio da rijesimo i to pitanje golmana. Butt je veceras bio jako dobar, tako da ce se tesko odluciti dovodjenje nekog super kvalitetnog rijesenja.effe_sa je napisao/la:inter je veceras zasluzeno pobijedio na tome cestitke.....bayern je odigrao ispod svog nivoa, da je muller na pocetku drugog poluvremena iskoristio veliku priliku bilo bi vjerovatno i drugacije i ribery je dosta falio.....muller je mlad igrac i onakve sanse kod njega se mogu oprostit jer je odigrao fantasticnu sezonu i vec je bolji od mnogi samoproglaseni il od ludih narodnih masa proglaseni zvijezdica.....od 6 utakmica inter bi protiv bayerna pobijedio 2 ili drugacije receno od 4 bi mogao pobijediti jednu jer i dalje mislim da je bayern bolja ekipa, s riberyjem pogotovo...jer evo neki su mnoge igrace hvalili interove...a ko se iskazao, jedino milito...sneijder jedna asistencija a cesto se nije iskazao na pravi nacin, jer interu s ovakvom taktikom nije ni potreban kreativac, koliko dobre kreativce ima pokazuje 30 posto posjeda lopte....ovo je usmjereno onima koji hvale interov vezni red...da im opet samo navedem fakt, ak naravno oni znaju sta je to
a vratimo se jos malo normali i normalnoj analizi (da ne daj Boze ko ne pomisli ja kao sad ljut pa neke stvari iznosim nakon poraza) interova pobjeda zasluzena, ali cini se da je pobijedila veceras efektivnija a ne bas bolja ekipa...rezultat se pise i cesto se pisao i bayernu kada je slabije igrao od drugih ekipa, tako da se u sportu uvijek sve i izjednaci....velike zasluge za titulu pripadaju mourinhu cija je postavka defanzivne igre bila perfektna i protiv bayerna i protiv barce....on je cak i s nekim igracima koji nisu sami evropski vrh postigao izvanredan rezultat i sigurno spada medju najbolje trenere, ko kaze da mourinho ne spada medju najjace trener taj il se ne razumije u fudbal ili nesto drugo......da sad priznam i svoju jedinu fulu ove sezone, jer rekao sam da inter nema sanse za titulu prije par mjeseci, al sam mozda tad na kratko zaboravio koliko je "special one" dobar trener....al koliko je fudbal cudan on sa onako jakim chelseam ne osvoji titulu evropskog prvaka a sa ovakvim interom mu to uspje
za bayern jedna jako uspjesna sezona, ko govori da je bayern stigao sretno do finala taj nema pojma o fudbalu, jer bayern je odigrao ove sezone najspektakularnije utakmice, neki jos nisu skontali da su 2 bayernova igraca sigurno medju 5 najboljih na svijetu (robben i ribery)....neki nikad nece skontat vrijednost jednog van bommela.....veceras me jedino opet iznervirao demichelis gubi prvo duel u skoku a onda je spor ko puz....demichelisa mogu slobodno u bayernu prodat i uz van buytena dovest brzog stopera s kim ce se dopunjavat, il jednostavno novi bek pa badstuber na mjesto stopera....mullera ne bi smio niko zbog propustenih sansi kritikovat jer nek malo neki skontaju kakvi bi oni sa 20 godina bili u finalu jednog ovakvog takmicenja, pa covjek je od velikog broja klasnih napadaca vec bolji....a npr treba pogledat koliko dugo igra jedan zaneti il jedan etoo, a koliko jedan muller a koliko je muller tokom sezone akcija napravio i golova zabio...schweinsteiger isto veceras nije imao svoju noc, al desava se....van buyten jednom pogrijesio al on ima pravo veliki je borac, zabije i golove cesto od njega ima koristi, a od demichelisa kako vrijeme prolazi vise stete nego koristi, iako i on ima zasluga u svim ovim i uspjesima, ali mozda je vrijeme da i ne igra vise u prvoj postavi
mourinho prelazi u real to je veceras potvrdio za SAT 1....Et i to jos ko najnovija informacija
To podrazumjeva da Holger prelazi na stopersko mjesto, treba takodjer cekati razvoj situacije sa Brenom koji se oporavlja. S takvim igracima se onda moze reci da bi imali i zadovoljavajuce zamjene.
#divovi
ja se prije smijem kladit da ce oni cekat 45 godina do narednog finala a o tituli da ne govorimo....ribery je napisao/la:Znate da ne volim pricu sta bi bilo, kad bi bilo i tako to...

samo napomena nije ovo puka ironija ja sam rekao da je zasluzeno veceras bilo....al oni nas nikad ne mogu u pet utakmica vise od jednom dobit, to jednom se desilo veceras, nazalost u vaznoj utakmici...al nek je sezona uspjesna bila pa se onda i ovakav poraz podnese
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Placem ko mala beba
Cestitke Interu bili su bolji i zasluzeno su uzeli finale.

Cestitke Interu bili su bolji i zasluzeno su uzeli finale.
Trebamo biti zadovoljni sa ovom sezonom, hvala igracima Bayerna na trenucima srece koje su nam priustili
prvenstveno Robbenu pa onda ostatku ekipe 

- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Prije svega cestitke Mourinhu i njegovom Interu.
Opet su igrali na svoj nacin, destrukcijom igre su dobili i bavarskog ponosa. Bayern je igrao dobro, izuzev kikseva odbrane, ali jednostavno Interovu odbranu veceras nisu mogli probiti. Da je bio Franck mozda bi bilo drugacije, ali...
Bayern je imao posjed lopte, imao je vise suteva, ali isto kao i protiv Barce, pobijedio je antinogomet.
Samo nisam znao da se smije igrati i rukama, trebao je to neko i nasim igracima reci, izgleda da je to samo Maicon znao.
Buyten treba ostati u klubu, i produzio je ugovor, al mislim samo zbog Bilala, kojem je najbolji ahbab
.
Sve u svemu, odlicna sezona, dvije titule, jedno finale, sta covjek vise moze pozeljeti. Cestitke svim momcima. U prelaznom roku dovesti pojacanja u odbrani, Vidic bi bio idealan, ali ne znam koliko je to realno. Najvaznije je da nam ostaju L.V.Gaal i Ribi.
A LP je slijedece sezone ionako nasa...
Stern des Sudens !
Opet su igrali na svoj nacin, destrukcijom igre su dobili i bavarskog ponosa. Bayern je igrao dobro, izuzev kikseva odbrane, ali jednostavno Interovu odbranu veceras nisu mogli probiti. Da je bio Franck mozda bi bilo drugacije, ali...
Bayern je imao posjed lopte, imao je vise suteva, ali isto kao i protiv Barce, pobijedio je antinogomet.
Samo nisam znao da se smije igrati i rukama, trebao je to neko i nasim igracima reci, izgleda da je to samo Maicon znao.
Buyten treba ostati u klubu, i produzio je ugovor, al mislim samo zbog Bilala, kojem je najbolji ahbab

Sve u svemu, odlicna sezona, dvije titule, jedno finale, sta covjek vise moze pozeljeti. Cestitke svim momcima. U prelaznom roku dovesti pojacanja u odbrani, Vidic bi bio idealan, ali ne znam koliko je to realno. Najvaznije je da nam ostaju L.V.Gaal i Ribi.
A LP je slijedece sezone ionako nasa...

Stern des Sudens !
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Vidic i Dzeko po svaku cijenu. Zaradili su sada 70 miliona, ako se ne pojacaju da valja, neka onda idu svi iz uprave u pm 

- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
hhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa imate pozdrav od MILITA..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....jao jao deranja..haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fol robben nije se vidio...haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakav robben i Olic..buhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Olic se izgubio.....kad je istrcao na teren..!!!
MILITO MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

MILITO MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
ne znam sta imaju ovi od prozivanja...samo na ignore
Van Gaal je pogrijesio sto je Altintopa izbacio...koji je non stop neke sanse pravio...valjda bi jedna i usla da je ostao vise na terenu...ubaci Klose-a i Gomeza rezerve koje idu na SP2010...
Van Gaal je pogrijesio sto je Altintopa izbacio...koji je non stop neke sanse pravio...valjda bi jedna i usla da je ostao vise na terenu...ubaci Klose-a i Gomeza rezerve koje idu na SP2010...
Da trebao je staviti Gomesa mjesto Mullera odmah na pocetku 2 poluvremena a hamita ostavi i timoscuka ubacit !
Al eto sta bi al stvarno ovaj poraz nemogu podnjet nemogu prestat mislit na to !
Al eto sta bi al stvarno ovaj poraz nemogu podnjet nemogu prestat mislit na to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Onaj promasaj Mullera cu sanjat...cccccc.... 

Ma Bayern je dobar klub, snaci ce se oni i vidjeti gdje najvise grijese.....
A CINJENICA DA JE BAYERN ZBILJA VELIKI KLUB LEZI U TOME DA JE IMAO 5 IGRACA U PRVIH 11 DOK ONAJ INTER NIJE IMAO NIJEDNOG ITALIJANA
A CINJENICA DA JE BAYERN ZBILJA VELIKI KLUB LEZI U TOME DA JE IMAO 5 IGRACA U PRVIH 11 DOK ONAJ INTER NIJE IMAO NIJEDNOG ITALIJANA
Svaka cast LvG sto je s' ovakvim timom dovdje dosao, i sto je uzeo BL I KUP,ovo je bilo i vise nego sto smo svi ocekivali, ali ako ocemo da postignemo nesto u LP onda pod hitno nam trebaju pojacanja, Demichelis svaka cast za sve sto je uradio u Bayernu igra dugo vremena kod nas ali mislim da je ovo njegova zadjna sezona u Bayernu ili da ode na klupu,previse je spor i pravi strasne greske, treba dovesti nekog dobrog stopera, volio bi vidjeti Vidica na toj poziciji ali nisam bas siguran bili se taj transfer ostvario, drugo napad Muller je dijete ima samo 20g i koliko god je talentovan on nemoze igrati u prvom sastavu Bayerna, ima vremena za njega jos, treba naci zamjenu za njega a najvise bi volio Dzeku, mislim da bi se ovaj transfer mogao realizovati.I trebao bi nam desni bek a Lahm da se vrati na lijevog gdje je i najbolje igrao, za Badstrubera,Mullera,Contetnta i ostale ima vremena i trebaju tek da se dokazu, ne krivim LvG sto je forsiro ove jer realno i nije imao neki kadar,Gomez nas je sviju razocarao.I kao sto neko rece nase najace pojacanje ove sezone je produzenje ugovora Riberya, mislim da bi bilo mnogo drugacije da je on igrao, ali necemo sad o tome mnogo je nezahvalno to govoriti sta bi bilo kad bi bilo, uefa je tako zelila i tako je bilo sta mozemo idemo dalje.Bilal je napisao/la:Vidic i Dzeko po svaku cijenu. Zaradili su sada 70 miliona, ako se ne pojacaju da valja, neka onda idu svi iz uprave u pm
Klose OUT
Demicelis OUT
Pranjic OUT
T.Kroos IN
Napadac IN
Bek IN
Stoper IN
Bayern stern des sudens
ma nije to vazno koliko igraca svasta se desilo do Finala i bilo je tesko znao sam sta ce biti al ipak nada je tinjala i u 91 minuti ! ! !yasminho je napisao/la:Ma Bayern je dobar klub, snaci ce se oni i vidjeti gdje najvise grijese.....
Ima Slijedeca Sezona da Pokazemo svim da ovo nije bilo Provlacenje !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Što se tiče transfera , volio bih vidjeti Džeku u Bayernu i njegov ostanak u Bundesligi .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.