FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Dobro Schlager covjek pita ... ko pita taj ne skita
Ja znam da prije nego sto cu doci u Doboj (gdje privremeno zivim - studiram) sam imao neke manje strahove kako ce to sve izgledati ... Ali ispostavilo se da eto ovdje sam skoro 8 mjeseci nisam imao niti jedan manji problem , a o necem ozbiljnijem da ne pricam ... tako da je to vise sve neko novinarsko preseravanje, a vjerujem da je i u Banjoj Luci slična situacija. Svejedno dovoljno je da se nađe jedan krkan nacionalista da zayebe za sto ljudi, ali srećom izgleda da su u manjini takvi. Jest malo off topica ali eto dobro dođe, nego sedra čuvaj ti se svoje žene a ne banjalucana
.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Dajte ba ljudi, dovoljno je ozbiljno razmislit i sve ce se samo poslozit. Prije svega Borac je zasluzio da uzme jedan trofej, do LIge nisu nikako mogli jer u drugom dijelu sezone su objektivno losiji od Laktasa koji su ispali u drugu ligu ( samo da napomenem da su laktasi kvalitetniji po dolasku novog trenera i od dosta drugih ekipa iz PL ) Isti taj Borac pred 15 000 gledalaca "dobije" Zeljeznicar, a vec sl. utakmicu Zeljeznicar POJEDE Laktase, kojim bukvalno gori pod nogama ! Sta nam to kazuje ? Pametnom je dosta, vjerujte mi da su se ove godine trofeji podjelili, dakle niko nikom nije "poklonio" niti "prodao" trofeji su se podjelili jos u ono vrijeme kad je Borac dobro kotirao na tabeli i bio koliko - toliko ravnopravan protivnik Zeljeznicaru. Iskreno Borac je u svemu ovome dobro prosao, dajem svoj zivot da opet igraju u onakvom ambijentu, da bi Borac primio PETARDU ko ista !
Tako brate,na to sam i ceko.Nije da se nesto bojim,preso sam BiH I uzduz i poprijeko,bio sam i do juzne Srbije cak,nego jednostavno drugacije je kad odes s djecom na neku utakmicu jer nisam samo ja u pitanju.U Prijedoru sam skoro svaki put,nikad,ama bas nikad nisam imo problema ni sa kim...gledam prvo na uslugu i kvalitet kad nesto kupujem ili kad treba neko nesto kuci da mi uradi,nacionalnost mi vise nije bitna...al da budem iskren nekad je bila.Sad je sve bisnis kao i obicno.Genghis je napisao/la:Dobro Schlager covjek pita ... ko pita taj ne skitaJa znam da prije nego sto cu doci u Doboj (gdje privremeno zivim - studiram) sam imao neke manje strahove kako ce to sve izgledati ... Ali ispostavilo se da eto ovdje sam skoro 8 mjeseci nisam imao niti jedan manji problem , a o necem ozbiljnijem da ne pricam ... tako da je to vise sve neko novinarsko preseravanje, a vjerujem da je i u Banjoj Luci slična situacija. Svejedno dovoljno je da se nađe jedan krkan nacionalista da zayebe za sto ljudi, ali srećom izgleda da su u manjini takvi. Jest malo off topica ali eto dobro dođe, nego sedra čuvaj ti se svoje žene a ne banjalucana
.
Hahaha zena je opasna,al Banjalucanke su isto zestoke kao kako cujem...
- elninho_resTO
- Kontakt:
mjenjal vam se sad situacija sto se evrope tice,jer ste zavrsili treci,mislim od kojeg predkola krecete,..mada je borac objektivno bolja ekipa od sirokog,al jbg zajebo vas je zimski prijelazni rok i maric,pozdrav iz doline cupova
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
@sedra, dodjes bez raznoraznih obiljezja, tipa ljiljana i slicno i ja ti garantujem da ti niko nece nista.
I da jos jedan glavni uslov je da ucis klince da navijaju za Borac
Ova trojica kao da iscekuju neku kataklizmu!EastStand je napisao/la:
Пу $ $!
Tuga i cemer na njihovoj kozi, ali zato jako malo masnoce..., za njihove godine dobro se drze.
Halo bre Maricu, citas li ti ovo?! Odlazi vise!
Borac je osvojio Kup i samim tim izborio drugo pretkolo...elninho_resTO je napisao/la:mjenjal vam se sad situacija sto se evrope tice,jer ste zavrsili treci,mislim od kojeg predkola krecete,..mada je borac objektivno bolja ekipa od sirokog,al jbg zajebo vas je zimski prijelazni rok i maric,pozdrav iz doline cupova
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
I jos jedan uslov: MORATE svi par puta u toku utakmice zagalamiti MARICUUU MARS U PM.subzero81 je napisao/la:@sedra, dodjes bez raznoraznih obiljezja, tipa ljiljana i slicno i ja ti garantujem da ti niko nece nista.
Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
E sad kad je sve gotvo i Europa osigurana, kako dalje. Ne vidim da vam se išta radi na stadionu, izgleda da ćete definitivno igrati na Pecari. Ja mislim da će vaši ipak reći kako nisu stigli sve napraviti (a baš su željelii) pa će samo postaviti sjedalice na istok i možda srediti mokre čvorove. Nema teorije da išta drugo mogu stiću za mjesec dana.
PROTEST!!!!!RBA 1987 je napisao/la:Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...
ozbiljno kontam da ce Maric ostati na klupi po njegovim izjavama mi se cini da je on siguran da ostaje,e sad da li je to samo provociranje navijaca i simpatizera Borca ne znam.
Kako misliš na protest, pa ja ipak mislim da će on otići, a ako ne ode, onda nam protest neće ni trebati jer ćemo od prosjeka od 7-8 hiljada ljudi iz ove sezone doći na one standardne dve ili tri u vrijeme najveće patnje...& ? je napisao/la:PROTEST!!!!!RBA 1987 je napisao/la:Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...![]()
ozbiljno kontam da ce Maric ostati na klupi po njegovim izjavama mi se cini da je on siguran da ostaje,e sad da li je to samo provociranje navijaca i simpatizera Borca ne znam.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Evropa ce se igrati u BL ali bez sjevera i juga kojeg nece moci stici uraditi do pocetka kvalifikacija, vec do kraja godine (citaj do oktobra i izbora), radovi krecu u petak ili subotu ceka se da prodje zalbeni rok na rezultate tendera...Marin je napisao/la:E sad kad je sve gotvo i Europa osigurana, kako dalje. Ne vidim da vam se išta radi na stadionu, izgleda da ćete definitivno igrati na Pecari. Ja mislim da će vaši ipak reći kako nisu stigli sve napraviti (a baš su željelii) pa će samo postaviti sjedalice na istok i možda srediti mokre čvorove. Nema teorije da išta drugo mogu stiću za mjesec dana.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
nisam mislio na protest da ne dodjemo na utakmicu vec da se okupiomo ispred stadiona i trazimo od uprave da smjeni MaricaRBA 1987 je napisao/la:Kako misliš na protest, pa ja ipak mislim da će on otići, a ako ne ode, onda nam protest neće ni trebati jer ćemo od prosjeka od 7-8 hiljada ljudi iz ove sezone doći na one standardne dve ili tri u vrijeme najveće patnje...& ? je napisao/la:PROTEST!!!!!RBA 1987 je napisao/la:Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...![]()
Stvarno bi bilo zalosno da Banjalučani igraju tekme na stadionu Širokog Brijega. Nemam ništa protiv ŠB ali stvarno da nije smješno bilo bi žalosno ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mas aqko neode sada otići će nakon tog evropskog izleta...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Moje misljenje je da su male sanse Maricu da ostane na klupi, mislim da je i uprava toga svjesna jer je u par navrata davala izjave da nisu zadoviljni sa ucinkom Marica, pogotovo na gostovanjima..RBA 1987 je napisao/la:Kako misliš na protest, pa ja ipak mislim da će on otići, a ako ne ode, onda nam protest neće ni trebati jer ćemo od prosjeka od 7-8 hiljada ljudi iz ove sezone doći na one standardne dve ili tri u vrijeme najveće patnje...& ? je napisao/la:PROTEST!!!!!RBA 1987 je napisao/la:Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...![]()
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Stvarno nemam pojma kako je za četiri mjeseca uspio napraviti da ga zamrzi 80 posto borčevih navijača...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
To moze samo genije.RBA 1987 je napisao/la:Stvarno nemam pojma kako je za četiri mjeseca uspio napraviti da ga zamrzi 80 posto borčevih navijača...
HAJ FAJV
neznam svasta se moze desiti ja bi volio da ode sto prije da se nemoram svaki dan zivcirati i razmisljati hoce li se uprava smilovati da mu da otkaz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.