FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Genghis
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 20:55

Dobro Schlager covjek pita ... ko pita taj ne skita :mrgreen: Ja znam da prije nego sto cu doci u Doboj (gdje privremeno zivim - studiram) sam imao neke manje strahove kako ce to sve izgledati ... Ali ispostavilo se da eto ovdje sam skoro 8 mjeseci nisam imao niti jedan manji problem , a o necem ozbiljnijem da ne pricam ... tako da je to vise sve neko novinarsko preseravanje, a vjerujem da je i u Banjoj Luci slična situacija. Svejedno dovoljno je da se nađe jedan krkan nacionalista da zayebe za sto ljudi, ali srećom izgleda da su u manjini takvi. Jest malo off topica ali eto dobro dođe, nego sedra čuvaj ti se svoje žene a ne banjalucana :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 26 maj 2010, 20:59

Dajte ba ljudi, dovoljno je ozbiljno razmislit i sve ce se samo poslozit. Prije svega Borac je zasluzio da uzme jedan trofej, do LIge nisu nikako mogli jer u drugom dijelu sezone su objektivno losiji od Laktasa koji su ispali u drugu ligu ( samo da napomenem da su laktasi kvalitetniji po dolasku novog trenera i od dosta drugih ekipa iz PL ) Isti taj Borac pred 15 000 gledalaca "dobije" Zeljeznicar, a vec sl. utakmicu Zeljeznicar POJEDE Laktase, kojim bukvalno gori pod nogama ! Sta nam to kazuje ? Pametnom je dosta, vjerujte mi da su se ove godine trofeji podjelili, dakle niko nikom nije "poklonio" niti "prodao" trofeji su se podjelili jos u ono vrijeme kad je Borac dobro kotirao na tabeli i bio koliko - toliko ravnopravan protivnik Zeljeznicaru. Iskreno Borac je u svemu ovome dobro prosao, dajem svoj zivot da opet igraju u onakvom ambijentu, da bi Borac primio PETARDU ko ista !

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 26 maj 2010, 21:05

Genghis je napisao/la:Dobro Schlager covjek pita ... ko pita taj ne skita :mrgreen: Ja znam da prije nego sto cu doci u Doboj (gdje privremeno zivim - studiram) sam imao neke manje strahove kako ce to sve izgledati ... Ali ispostavilo se da eto ovdje sam skoro 8 mjeseci nisam imao niti jedan manji problem , a o necem ozbiljnijem da ne pricam ... tako da je to vise sve neko novinarsko preseravanje, a vjerujem da je i u Banjoj Luci slična situacija. Svejedno dovoljno je da se nađe jedan krkan nacionalista da zayebe za sto ljudi, ali srećom izgleda da su u manjini takvi. Jest malo off topica ali eto dobro dođe, nego sedra čuvaj ti se svoje žene a ne banjalucana :mrgreen: .
Tako brate,na to sam i ceko.Nije da se nesto bojim,preso sam BiH I uzduz i poprijeko,bio sam i do juzne Srbije cak,nego jednostavno drugacije je kad odes s djecom na neku utakmicu jer nisam samo ja u pitanju.U Prijedoru sam skoro svaki put,nikad,ama bas nikad nisam imo problema ni sa kim...gledam prvo na uslugu i kvalitet kad nesto kupujem ili kad treba neko nesto kuci da mi uradi,nacionalnost mi vise nije bitna...al da budem iskren nekad je bila.Sad je sve bisnis kao i obicno.
Hahaha zena je opasna,al Banjalucanke su isto zestoke kao kako cujem...

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 26 maj 2010, 21:19

mjenjal vam se sad situacija sto se evrope tice,jer ste zavrsili treci,mislim od kojeg predkola krecete,..mada je borac objektivno bolja ekipa od sirokog,al jbg zajebo vas je zimski prijelazni rok i maric,pozdrav iz doline cupova
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 26 maj 2010, 21:25

@sedra, dodjes bez raznoraznih obiljezja, tipa ljiljana i slicno i ja ti garantujem da ti niko nece nista.
I da jos jedan glavni uslov je da ucis klince da navijaju za Borac ;)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 26 maj 2010, 21:30

EastStand je napisao/la:slika

Пу $ $! :twisted:
Ova trojica kao da iscekuju neku kataklizmu! :D

Tuga i cemer na njihovoj kozi, ali zato jako malo masnoce..., za njihove godine dobro se drze. 8-)

Halo bre Maricu, citas li ti ovo?! Odlazi vise!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 maj 2010, 21:33

elninho_resTO je napisao/la:mjenjal vam se sad situacija sto se evrope tice,jer ste zavrsili treci,mislim od kojeg predkola krecete,..mada je borac objektivno bolja ekipa od sirokog,al jbg zajebo vas je zimski prijelazni rok i maric,pozdrav iz doline cupova
Borac je osvojio Kup i samim tim izborio drugo pretkolo... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 26 maj 2010, 21:39

subzero81 je napisao/la:@sedra, dodjes bez raznoraznih obiljezja, tipa ljiljana i slicno i ja ti garantujem da ti niko nece nista.
I da jos jedan glavni uslov je da ucis klince da navijaju za Borac ;)
I jos jedan uslov: MORATE svi par puta u toku utakmice zagalamiti MARICUUU MARS U PM. :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 26 maj 2010, 21:44

Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 26 maj 2010, 21:46

E sad kad je sve gotvo i Europa osigurana, kako dalje. Ne vidim da vam se išta radi na stadionu, izgleda da ćete definitivno igrati na Pecari. Ja mislim da će vaši ipak reći kako nisu stigli sve napraviti (a baš su željelii) pa će samo postaviti sjedalice na istok i možda srediti mokre čvorove. Nema teorije da išta drugo mogu stiću za mjesec dana.

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 26 maj 2010, 21:48

RBA 1987 je napisao/la:Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...
PROTEST!!!!! :D

ozbiljno kontam da ce Maric ostati na klupi po njegovim izjavama mi se cini da je on siguran da ostaje,e sad da li je to samo provociranje navijaca i simpatizera Borca ne znam.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 26 maj 2010, 21:51

& ? je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Da vidimo na kakve korake bi se trebalo odlučiti ukoliko marić ostane (više mu ni prezime neću pisati velikim slovom)...

ozbiljno kontam da ce Maric ostati na klupi po njegovim izjavama mi se cini da je on siguran da ostaje,e sad da li je to samo provociranje navijaca i simpatizera Borca ne znam.
Kako misliš na protest, pa ja ipak mislim da će on otići, a ako ne ode, onda nam protest neće ni trebati jer ćemo od prosjeka od 7-8 hiljada ljudi iz ove sezone doći na one standardne dve ili tri u vrijeme najveće patnje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 26 maj 2010, 21:53

Marin je napisao/la:E sad kad je sve gotvo i Europa osigurana, kako dalje. Ne vidim da vam se išta radi na stadionu, izgleda da ćete definitivno igrati na Pecari. Ja mislim da će vaši ipak reći kako nisu stigli sve napraviti (a baš su željelii) pa će samo postaviti sjedalice na istok i možda srediti mokre čvorove. Nema teorije da išta drugo mogu stiću za mjesec dana.
Evropa ce se igrati u BL ali bez sjevera i juga kojeg nece moci stici uraditi do pocetka kvalifikacija, vec do kraja godine (citaj do oktobra i izbora), radovi krecu u petak ili subotu ceka se da prodje zalbeni rok na rezultate tendera...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 26 maj 2010, 21:54

RBA 1987 je napisao/la:
& ? je napisao/la:

Kako misliš na protest, pa ja ipak mislim da će on otići, a ako ne ode, onda nam protest neće ni trebati jer ćemo od prosjeka od 7-8 hiljada ljudi iz ove sezone doći na one standardne dve ili tri u vrijeme najveće patnje...
nisam mislio na protest da ne dodjemo na utakmicu vec da se okupiomo ispred stadiona i trazimo od uprave da smjeni Marica

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 maj 2010, 21:55

Stvarno bi bilo zalosno da Banjalučani igraju tekme na stadionu Širokog Brijega. Nemam ništa protiv ŠB ali stvarno da nije smješno bilo bi žalosno ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 26 maj 2010, 21:56

Mas aqko neode sada otići će nakon tog evropskog izleta...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 26 maj 2010, 21:56

RBA 1987 je napisao/la:
& ? je napisao/la:

Moje misljenje je da su male sanse Maricu da ostane na klupi, mislim da je i uprava toga svjesna jer je u par navrata davala izjave da nisu zadoviljni sa ucinkom Marica, pogotovo na gostovanjima..
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 26 maj 2010, 22:00

Stvarno nemam pojma kako je za četiri mjeseca uspio napraviti da ga zamrzi 80 posto borčevih navijača...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 26 maj 2010, 22:01

RBA 1987 je napisao/la:Stvarno nemam pojma kako je za četiri mjeseca uspio napraviti da ga zamrzi 80 posto borčevih navijača...
To moze samo genije. :mrgreen:
HAJ FAJV

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 26 maj 2010, 22:03

neznam svasta se moze desiti ja bi volio da ode sto prije da se nemoram svaki dan zivcirati i razmisljati hoce li se uprava smilovati da mu da otkaz.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.