Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Odigrat ce prvih par kola u Engleskoj i onda otkazati par dana pred mec kvalifikacija 

Don't believe the hype.
Trener Arsenala Unai Emery otkrio je da želi poboljšati igru Seada Kolašinca u odbrani s obzirom na to da taj segment igre bh. reprezentativca nije na nivou njegovih napadačkih sposobnosti.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Emery je dodao i da je Kolasinac dostavio spisak utakmica u kojima zeli nastupati, " Seo ce igrati samo protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele".DaVinci je napisao/la:Trener Arsenala Unai Emery otkrio je da želi poboljšati igru Seada Kolašinca u odbrani s obzirom na to da taj segment igre bh. reprezentativca nije na nivou njegovih napadačkih sposobnosti.
**** seDrFilgud je napisao/la:Emery je dodao i da je Kolasinac dostavio spisak utakmica u kojima zeli nastupati, " Seo ce igrati samo protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele".DaVinci je napisao/la:Trener Arsenala Unai Emery otkrio je da želi poboljšati igru Seada Kolašinca u odbrani s obzirom na to da taj segment igre bh. reprezentativca nije na nivou njegovih napadačkih sposobnosti.

Dok mu Emery ne unaprijedi taj defanzivni momenat nek ni ne dolazi.
To je iz aviona bilo vidljivo, ne da je slab defanzivno, nego jako los, ali tesko je to nekima prihvatiti samo zato sto toboze igra za Arsenal.
Drago mi je cuti ovu Emeryijevu izjavu i iskreno se nadam da ce popraviti defanzivu...mi bismo itekako na dobitku bili, a naravno i klub.

To je iz aviona bilo vidljivo, ne da je slab defanzivno, nego jako los, ali tesko je to nekima prihvatiti samo zato sto toboze igra za Arsenal.
Drago mi je cuti ovu Emeryijevu izjavu i iskreno se nadam da ce popraviti defanzivu...mi bismo itekako na dobitku bili, a naravno i klub.
Konacnu odluku ce donijeti kafanskomahalski trougao Prosinecki-Begic-Misimovic.
Ocekujem da minhenski mahalac Zvjezdan, izbaci neku laufersku doskocicu na tweetu.
Ocekujem da minhenski mahalac Zvjezdan, izbaci neku laufersku doskocicu na tweetu.
Koliko Emery misli o tome dovoljno govori činjenica da i nakon što je propao transfer Tierneya, Arsenal i dalje traži lijevog beka.hurem je napisao/la:Dok mu Emery ne unaprijedi taj defanzivni momenat nek ni ne dolazi.![]()
Kolašinac je loš u puno stvari nije to samo defanziva. Nema kontinuitet, jednu, dvije dobre, 3 loše i tako u krug.
Doduše, bolji je od Monreala pa eto ako ne nađemo beka, igrat će Kolašinac sigurno
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
seo je dobar samo ako se treba pobitJack je napisao/la:Koliko Emery misli o tome dovoljno govori činjenica da i nakon što je propao transfer Tierneya, Arsenal i dalje traži lijevog beka.hurem je napisao/la:Dok mu Emery ne unaprijedi taj defanzivni momenat nek ni ne dolazi.![]()
Kolašinac je loš u puno stvari nije to samo defanziva. Nema kontinuitet, jednu, dvije dobre, 3 loše i tako u krug.
Doduše, bolji je od Monreala pa eto ako ne nađemo beka, igrat će Kolašinac sigurno

Gledaj mu zurke, prava dijasporska 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
This is the first time I've seen Kolasinac defendVucevich je napisao/la:

Jedan grad, jedna ljubav!
Nije on djaba tenkista
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Gledaj babuke al goloruk mlati ove lopove, jos komad sudzuke za pasom. Aferim ehhe
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ozil sjeo u auto i pobjegao

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Na tviteru Kolašinac tredning worldwide. Kakva promocija države.
Ponos Torina je napisao/la:Ozil sjeo u auto i pobjegao![]()
![]()

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A reprezentacija Seade? Kad ćeš vako ginuti za sveti dres? Jel te stid babe?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Zao mi ga bilo pomalo, mislim gdje ces na sea naoruzan samo hladnim oruzjem.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
-
- Moderator
- Kontakt:
Ozil kao u fortnajtu, samo bjezi.

AL ih brat izudara.

AL ih brat izudara.