FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 17 nov 2014, 01:32

Ma veliki broj nasih igraca nisu bili Bog zna sta na pocetku reprezentativne karijere, pa im je ta reprezentacija pomogla da se prodaju u vece klubove i da podignu i nivo svoje igre i postanu to sto jesu danas ali se ocito to zaboravlja i Cimirot se proziva jer je igrac Sarajeva, to je jedini razlog...sta sad bi on ili sutra Radovac, Duljevic, Crnov, Memija i slicni trebali da igraju u Bundesligi ili Premiershipu da bi dobili poziv u repku ? - pa ne ide to tako, mlade igrace treba malo i trpiti, dati im sansu i pogurati ih u veci klub da bi i oni sami mogli poboljsati svoju igru i pokazati svoj puni potencijal a time i pomoci ovoj ligi, nije bas da nema talentovanih igraca, samo ne mogu preko noci postati kalibar Dzeke,Pjanica,Misketa itd
Pyro is not a crime !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 17 nov 2014, 01:32

Sarajlijc@ je napisao/la:Crnov je Hrvat, a Stanic je los igrac tako da nisu mogli biti pozvani.
Brate ne ujedaj molim te naveo sam primjere samo hvala na konstataciji za Crnova a Stanić je bio na širem spisku
Sarajevo ljubavi moja!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 17 nov 2014, 01:56

Sad skupiti sve ove reprezentativce koji su igrali i ostatak ekipe i lagano se pripremiti za Slobodu. Jako vazna utakmica. Naizgled los i ranjen protivnik, ali ce zeznuto tamo biti. Tri boda su nam imperativ. Sa eventualno pobijedom, opet imamo realne sanse biti prvi na kraju.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 17 nov 2014, 07:03

KenoRob je napisao/la:znam da ce se navijaci Sarajeva ljutit ali ljudi sramota je da Cimirot trenutno igra u repki pa ljudi daj ozbiljni budite. daleko od toga hocel Cimi postat igracina ili ne ali daj malo realnosti...isto vazi za Kvrzica, Viscu, Zakarica, Vrsajevica....itd
Zelio si reci da je tebe sramota kad gledas Cimirota jer se uvijek sjetis ovog?

Je li tako? :lol:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 nov 2014, 07:37

r3m1 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:znam da ce se navijaci Sarajeva ljutit ali ljudi sramota je da Cimirot trenutno igra u repki pa ljudi daj ozbiljni budite. daleko od toga hocel Cimi postat igracina ili ne ali daj malo realnosti...isto vazi za Kvrzica, Viscu, Zakarica, Vrsajevica....itd
Zelio si reci da je tebe sramota kad gledas Cimirota jer se uvijek sjetis ovog?

Je li tako? :lol:
ma buraz nema potrebe se vise raspravljati o tome ba, previse je licemjernih ljudi koji pocesto kukaju kako treba mlade igrace zvati a pogotovo iz nase lige, U21 reprezentativce, jer ima talenata i kad das priliku igracu koji igra u najorganizovanijem klubu u drzavi, igracu koji ce u skorije vrijeme aBd iz ove nase lige preci u mnogo jacu, onda se ta prica promjeni, pocene se sa supljom, bez ikakvih argumenata a razlog je taj sto nmg podnijeti sto se Sarajevo izdiglo iznad sivila ove nase lige i sto posjeduje nekoliko igraca koji bi mogli u buducnosti napraviti dobre karijere a samim tim biti i reprezentativci....niko od nas ne tvrdi da je Cimirot novi Zidane jer nije ali igrac koji moze za 2-3 godine uz pravilan razvoj biti vodja na sredini terena u nasoj reprezentaciji, a nadam se da ce to i postati ( da se razumijemo, sa ovim vodja mislim kao igrac koji ce zamijeniti Medunjanina na poziciji centralnog veznog, a ne Besica)
Pyro is not a crime !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 nov 2014, 09:24

slika
1946

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 17 nov 2014, 09:27

Head je napisao/la:slika
Ja ne znam što ovo postavljaš kada je fotomontaža, vidiš koje su to ublehe :mrgreen: :mrgreen: :opaopa: :opaopa:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hifans
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hifans » 17 nov 2014, 09:39

Sarajlijc@ je napisao/la:Crnov je Hrvat, a Stanic je los igrac tako da nisu mogli biti pozvani.
Crnov bi vjerovatno prihvatio poziv da ga se zove u BiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 10:37

Nek je vala prosla, i ova patnja od reprezentacije,sad se na miru mozemo posvetiti utakmici sa Slobodom.Jako je lijepo bilo vidjeti Velkovskog i Cimirota kako brane boje svoje zemlje.Ja se nadam u buducnosti da ce jos 1 do 2 igraca iz FK Sarajeva, da im se pridruze vrlo brzo(Radovac,Duljevic).Sad kad ode Pape,strah da nam Kodru ne pokupe ovi iz saveza. :mrgreen:Jako cemo tesko Cimija gledati u dresu Sarajeva i u proljetnom dijelu.Daj boze da mu u Tuzli ne bude oprostajna utakmica.
Pa evo sad svi pišu o suradnji sa Milanom,fakat lijepe stvari nam se desavaju sa ovom Upravom na celu sa Tanom.
Kako je lijepo je biti navijac Sarajeva. :tokralju:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 nov 2014, 11:38

kakvi sve bolida ima ovdje i ljubomornih, a i bolesnih izgleda :roll:
Samo ne znam sto morate jednim te istim ljudima na provokacije odgovarati, pa ignosrišite ga , stavite ove nickove na ignore i rahat ste, kad znate da ce doci da podjebaje ili da gluposti valja , tako da odradite to i da je mirna tema.

Dalje raspravljaju za Cimirota, ajmo realno svi pricamo kako treba sto vise igraca iz nase lige i davati priliku da nam ne bude liga na zadnjem mjestu u svijetu , e onda kad se dadne prilika naravno igracu Sarajeva to ne valja :thumbdown:
Ako je iko zasluzio to je ovaj momak, niti puši, niti ima nocni zivot, znaci samo trening i trening i mislim da zasluzuje da bude makar na klupi, splet okolnosti sinoc je bio da je morao igrati malo vise, al to je vama krivo razumljivo je.

Druga stvar ja bi volio iz prve nase "četvorke" da uvijek bude barem po 1 igrac, evo Sarajevo (Cimirot) , Široki
(Zakarić) , Zeljezenicar (Kvesic) bio bi tu al povreda ne znam sta kukaju oni , te dodao bi jos Crnova (Zrinjski) i to je to.

I nesto drugo od repke pregovaramo sa novim igracem

Evidentno je da če tim sa Koševa i u predstojećem prelznom roku igrati glavnu riječ. Kako saznaje naš portal, Sarajevo je na dobrom putu da angažira bivšeg igrača Manchester Cityja i Manchester Uniteda, Frederika Veselija. Naime, Ibraković se sinoć sastao sa agentom fudbalera i razgovarao o eventualnom transferu.

Radi se o 22-godišnjem defanzivcu, koji je prije 5 godina sa Švicarskom postao prvak svijeta (U17). U posljednje vrijeme je igrao za engleske niželigaše, Bury i Port Vale, a predhodno je bio član Citya, a zatim i Uniteda..

Kako saznajemo velike su šanse da dođe do dogovora i da Veseli na proljeće nositi bordo dres.

+ Ove dobre stvari oko Akademije znaci super :thumbup: :thumbup:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 11:42

Ma to je neka zajebancija,pa koliko ti para treba za ovog igraca. :crazy:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 nov 2014, 11:43

amypitar je napisao/la:Ma to je neka zajebancija,pa koliko ti para treba za ovog igraca. :crazy:
Pare nisu problem, para imamo :D

Uz ovo nakon Slobode, bit ce i odlazaka iz kluba, mislim da ce nas Todor 100 % napustiti.
A vec imamo dogovorena 2 igraca sigurna + Benko , to je trojica, tako da opet imat cemo 4-5 novih igraca u prvih 11 od sljedece polusezone sigurno

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 11:52

aS_Roma je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ma to je neka zajebancija,pa koliko ti para treba za ovog igraca. :crazy:
Pare nisu problem, para imamo :D

Uz ovo nakon Slobode, bit ce i odlazaka iz kluba, mislim da ce nas Todor 100 % napustiti.
A vec imamo dogovorena 2 igraca sigurna + Benko , to je trojica, tako da opet imat cemo 4-5 novih igraca u prvih 11 od sljedece polusezone sigurno

Ma Todor je igrac koji je sjedio na klupi,i treba covjek da ide,neka trazi klub gdje moze da igra.
Samo dovoditi pojacanja kao sto to radi Partizan,a to je da odmah može uleti u prvih 11.Nama ne trebaju igraci istih kvaliteta, koji igraju u prvoj postavi.Po meni imamo predobru ekipu za ovu ligu,i nema potrebe nesto gomilati ,ako nije vec neki kapitalac.
Jako nam je bitan golman,igrac tipa (Jajalo),i jedan ekstra stoper (Vranješ),jer nam je odbrana losa u tandemu sa Dupovcem-Tatomirovicem.
Sve ostalo je prekucavanje za ove lige. :tokralju:

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 17 nov 2014, 11:56

aS_Roma je napisao/la:kakvi sve bolida ima ovdje i ljubomornih, a i bolesnih izgleda :roll:
Samo ne znam sto morate jednim te istim ljudima na provokacije odgovarati, pa ignosrišite ga , stavite ove nickove na ignore i rahat ste, kad znate da ce doci da podjebaje ili da gluposti valja , tako da odradite to i da je mirna tema.

Dalje raspravljaju za Cimirota, ajmo realno svi pricamo kako treba sto vise igraca iz nase lige i davati priliku da nam ne bude liga na zadnjem mjestu u svijetu , e onda kad se dadne prilika naravno igracu Sarajeva to ne valja :thumbdown:
Ako je iko zasluzio to je ovaj momak, niti puši, niti ima nocni zivot, znaci samo trening i trening i mislim da zasluzuje da bude makar na klupi, splet okolnosti sinoc je bio da je morao igrati malo vise, al to je vama krivo razumljivo je.

Druga stvar ja bi volio iz prve nase "četvorke" da uvijek bude barem po 1 igrac, evo Sarajevo (Cimirot) , Široki
(Zakarić) , Zeljezenicar (Kvesic) bio bi tu al povreda ne znam sta kukaju oni , te dodao bi jos Crnova (Zrinjski) i to je to.
Slazem se sa vecinom sto si napisao i drago mi je da se zovu mladi igraci iz nase lige.Cimirot je zasluzio da bude na spisku i tu nema price.Meni je samo zao sto ovi igraci nisu pozvani na SP jer je bilo mjesta za njih, ali tada je nas vrli strucnjak izjavio kako nema kvalitetnih igraca u nasoj ligi( a par mjeseci nakon SP zove 4 iz nase lige).
A ovo boldirano, meni nije krivo bez obzira sto je igrac Sarajeva
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 nov 2014, 13:22

aS_Roma je napisao/la:kakvi sve bolida ima ovdje i ljubomornih, a i bolesnih izgleda :roll:

I nesto drugo od repke pregovaramo sa novim igracem

Evidentno je da če tim sa Koševa i u predstojećem prelznom roku igrati glavnu riječ. Kako saznaje naš portal, Sarajevo je na dobrom putu da angažira bivšeg igrača Manchester Cityja i Manchester Uniteda, Frederika Veselija. Naime, Ibraković se sinoć sastao sa agentom fudbalera i razgovarao o eventualnom transferu.

Radi se o 22-godišnjem defanzivcu, koji je prije 5 godina sa Švicarskom postao prvak svijeta (U17). U posljednje vrijeme je igrao za engleske niželigaše, Bury i Port Vale, a predhodno je bio član Citya, a zatim i Uniteda..

Kako saznajemo velike su šanse da dođe do dogovora i da Veseli na proljeće nositi bordo dres.

+ Ove dobre stvari oko Akademije znaci super :thumbup: :thumbup:
:zviz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 nov 2014, 13:28

Mislim da ce pojacanja zavisiti dosta, i od rezultata u Tuzli.Sa pobjedom na Tusnju dobicemo dodatno samopouzdanje,krila,i sigurno da ce nam se otvoriti vrata, kao jednog od glavnih konkurenata za duplu krunu.Sa dobrim rasporedom kojeg mi sigurno imamo,i sa ciljanim pojacanjima na pozicijama,koje Kodro smatra za potrebnim,vrlo brzo cemo se odvojiti zajedno sa Sirokim i Zrinjskim.
Mislim da ce na kraju presuditi veci fond boljih i kvalitetnijih igraca,kao i šira klupa.Ja se nadam da cemo mi prvi proci kroz cilj. :njanjanja:

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 17 nov 2014, 13:40

hahah na ovom klipu ovaj veseli stavio coutinha i neymara u dzep :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 17 nov 2014, 14:01

Drago mi je da ce se pojacati zadnja linija, ako je uopce istina ovo sto pisu portali, ali se postavlja pitanje kakvog je kvaliteta doticni.
Dupovcu i Tatku isticu ugovori na ljeto, da li ce biti produzeni ne znamo, Mitrevski se nije nametnuo a ja se nadam da hoce, Kovacevic nije pravi stoper, Muharemovic i Mihojevic jos uvijek mladi i neiskusni, tako da nam pojacanje na stoperskoj poziciji treba.
Veseli ne vjerujem da moze biti slabijeg kvaliteta od sadasnjeg stoperskog dvojca.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 17 nov 2014, 15:11

buraz ti stavljas klip protiv najgore odbrane Celika od kako postoji kod negativnog rezultata koji ne bi ni Bayern stigo. dosta raje je poglupo na forumu tako da je bezze se kacit. ljudi vide moj avatar i konta mrzi sve sto ima veze sa Sarajevom iako mi pricamo o temi BH repke. svaka cast Cimirotu meni kao pojedicu bi prijalo da on postane igracina i da reprezentacija ima koristi od njega narednih 15 godina ali on je trenutno 22-23 igrac reprezentacije a mozda cak ni na spisku da se pozovu svi najbolji to je sve sto sam zelio reci. sam njegov nastup sinoc govori u kakvim njimasra je repka trenutno. sve ce se razotkrit u to sam siguran. repka iznad svih

karabaja_sa
Kontakt:

Post Postao/la karabaja_sa » 17 nov 2014, 15:22

Hahaha pa momak bolje odigrao od Pjanica, sta prica ovaj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.