PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

avenija
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la avenija » 07 apr 2018, 13:42

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 13:44

HordashBistrik je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Vidi se po kulturi izražavanja ko je ovdje majmun :kafa:
Volio bi da me u lice ''pocastis'' tim izrazima (majmun, levat itd)... Naravno ako ispravis keca iz fizike pa te starci puste u grad debilko :arrow:
Ti ne zaslužuješ da ti se pljune u lice, kamo li nešto drugo. Ovakav seljakluk i krkanluk odavno nisam vidio na temi.

I to se još hvali kako ima ozbiljnih godina, tačno me stid u njegovo ime.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 07 apr 2018, 13:46

Al sad ozbiljno. Mislim a se previše važnosti daje navijačkim grupama i da one funkcionišu sve više same za sebe neovisno od kluba za koji navijaju. Od malena navijam za Želju i uvijek sam osječao pripadnost klubu i mislim da je to normalno ko voli fudbal i svoj klub a da osječaj pripadnosti navijačkoj skupini koja ne nosi ni ime kluba postaje sve više bolesno i mislim da im nije mjesto na stadionima. Lično bi bio sretan da se sve ukinu i zabrane. Uopšte me ne zanimaju ni Vedrani ni Mirze ni svi ostali i muka mi je od prozivanja njihovih imena na utakmicama. Ne znam po čemu su to oni veči navijači od mene i mnogo ovakvih koji vole klub a ne traže neko svoje bolesno zadovoljavanje i ispražnjivanje kroz pripadnost navijačkoj skupini. Čak večina njih ne zna ni pola igrača kluba za koji navodno navijaju. Po čemu to treba da se njihova imena skandiraju a ne imena jednog Bukala, Katalinskog ili Hadžibegića, Buze, Šečirbegovića. Zaboli me i za Vedrana i Mirzu i ne mislim da su ni po čemu oni neke legende. Nek počivaju u miru ko i mnogi drugi navijači kluba za čije ime se i ne zna a mnogo su više voljeli klub od njih. Znači i Horde i Manijaci i Robijaši ako im interes kluba nije veči od interesa njihove grupe i ako svojim ponašanjem i postupcima misle štetiti interesima kluba neka osnuju svoje klubove i neka za njih navijaju.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 apr 2018, 13:59

Raonffa je napisao/la:TM preuzima Hordama tribinu? Je l' ovo neka skrivena kamera?
Jedan momak je nekad davno na jugu bio , a nakon toga na sjeveru , inace imas klip njegovog ulijetanja protiv borca na kosevu
Al nebitno ovo je privremeno rucna povucena, kad se sa piticima i alpasincima rijesilo rijesit ce se i ovo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 apr 2018, 14:01

Inijesta je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:TM preuzima Hordama tribinu? Je l' ovo neka skrivena kamera?
Jedan momak je nekad davno na jugu bio , a nakon toga na sjeveru , inace imas klip njegovog ulijetanja protiv borca na kosevu
Al nebitno ovo je privremeno rucna povucena, kad se sa piticima i alpasincima rijesilo rijesit ce se i ovo
Pa taj ne može biti nikakav navijač čim tako mijenja "boje dresa".

Sretno sa tom borbom, iskorijenite to kao što bi trebala svaka navijačka grupa na svijetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2018, 14:09

Ko je ovaj novi orangutan na temi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 07 apr 2018, 14:13

themaniaks je napisao/la:
HordashBistrik je napisao/la:Kada se debilima desilo ubistvo pokojnog Mirze niko od nasih se nije nasladjivao, stavise pruzena im ke podfska. Debili ocito hajcaju i prizeljkuju isti scenarij kod nas uz to se nasladjujuci.
S kakvim krdom focaka i sandza mi dijelimo grad, sjeme im se zatrlo... Dok im Zulic puca reket oni se smiju cinjenici da moze neko biti ubijem. Fuj futavci krezavi na dopu...
Vi niste podjebavali kad je kod nas bilo rasulo i kad se nije islo na utakmice?budi iskren ne moralisi lazno.
Drugo je ubistvo i nadam se da se to nikom vise nece desiti,ako je to razlog vaseg bojkota opravdano je i podrzavam.
Svi mi imamo dobre drugove na suprotnim stranama.
Sto posto.. Poceli patetisati. Oni nas nazivali zaledjenim, mi im se sad smijemo jer je karma kucka, a oni ovdje lupaju o tome da neko, Boze ti sacuvaj, priziva ubistvo. Nekom drugom pa okrecite rijeci.

Ima barem stotinu postova o tome kako ismijavate jug jer se zaledio da se ne bi ponovilo ono sto se desilo, kome vi sad moralisete?
Životni saputnik! 1921

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 apr 2018, 14:54

Savjet starog navijaca.Volite klub volite svoje postujte tudje ipak smo mi svi gradjani tj navijaci jednih i drugih koji zivimo radimo zajedno,neznam sta je u pitanju ali nezelim da se ikom ista desi jer to je samo fudbal.Zajebancija uvjek ali izgleda ovo je daleko od zajebancije.Pa kad sam ja mogo sa Hordama po Neumu davne 1990 pjevat njihove pjesme zajedno cugat pa oni otpjevaju radi mene jednu Zeljinu i to sve uz smjeh i zajebanciju pa dajte ljudi mozete to i vi.Dakle sabur komsije sve ce bit i proc ali Zeljo i Sarajevo ce uvjek biti tu gdje im je mjesto.Bodrite i volite svoje klubove ne odustajte od njih.

HordashBistrik
Kontakt:

Post Postao/la HordashBistrik » 07 apr 2018, 15:03

Alipasino je napisao/la:Savjet starog navijaca.Volite klub volite svoje postujte tudje ipak smo mi svi gradjani tj navijaci jednih i drugih koji zivimo radimo zajedno,neznam sta je u pitanju ali nezelim da se ikom ista desi jer to je samo fudbal.Zajebancija uvjek ali izgleda ovo je daleko od zajebancije.Pa kad sam ja mogo sa Hordama po Neumu davne 1990 pjevat njihove pjesme zajedno cugat pa oni otpjevaju radi mene jednu Zeljinu i to sve uz smjeh i zajebanciju pa dajte ljudi mozete to i vi.Dakle sabur komsije sve ce bit i proc ali Zeljo i Sarajevo ce uvjek biti tu gdje im je mjesto.Bodrite i volite svoje klubove ne odustajte od njih.
Ti si momak olicenje sarajevskog duha, ne klupskog, nego gradskog, onog pozitivnog mangupluka, onog pravog pripadnika šehera :bow:
Ovi što su ''šljegli'' iz foce, vlasenice, kladnja ne poznaju taj mentalitet. Posebno ga ne zna ova crnogorska pobjegulja. Respect paša !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 07 apr 2018, 15:07

Opet odoste predaleko. Nije vise ni vazno ko je poceo, ko je koga prozvao. Pustite mrtve na miru, ne ponovili se nikad nikome nista slicno...
Sve neki ultra fazoni, a ustvari tastatura im oruzje da loze maloumnike. Ima milion stvari o kojima se moze podyebavati bez da se dira u nesto sto nekoga boli. Ne branim ni svoje ni plave, s nekim stvarima se jednostavno ne podyebava...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 07 apr 2018, 15:23

Onaj senadov pastorak ne konta da kad napise takvu glupost mozda ugrozava neciji zivot, kao i onda kada je pisao da Horde planiraju da zapale grbavicu noc prije otvorenja istoka i jos mnogo puta kad je pisao slicne gluposti. Citaju ovo i ona nafurana djeca pa onda jedni druge marisu palicama, ali sta ce biti kad ta sranja dopru i do usiju onih narkomana sa nozevima i utokama koji ce jednom nasjesti na pricu pa ce jos necija majka oplakivati svoje dijete/djecu?!?
Ok je nekad se pomarisati ali ne glumite beograd djeco, jer nemate pojma na sta se furate.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 07 apr 2018, 15:30

Jedini razlog bojkota je taj sto bi sranje veliko bilo na sjevernoj tribini međusobnom tučom. Krimosi su imali podgrupu u HZ i sad su ojačali, neće da slušaju nikog. Samo da mrtva glava ne padne.

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 07 apr 2018, 15:35

belosevic28 je napisao/la:Opet odoste predaleko. Nije vise ni vazno ko je poceo, ko je koga prozvao. Pustite mrtve na miru, ne ponovili se nikad nikome nista slicno...
Sve neki ultra fazoni, a ustvari tastatura im oruzje da loze maloumnike. Ima milion stvari o kojima se moze podyebavati bez da se dira u nesto sto nekoga boli. Ne branim ni svoje ni plave, s nekim stvarima se jednostavno ne podyebava...
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&author_id=35728

Ma nemoj.. Upisi tu "Benjo" i citaj. Ili ces da ja postove stavljam.
Životni saputnik! 1921

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 07 apr 2018, 15:47

Alipasino je napisao/la:Savjet starog navijaca.Volite klub volite svoje postujte tudje ipak smo mi svi gradjani tj navijaci jednih i drugih koji zivimo radimo zajedno,neznam sta je u pitanju ali nezelim da se ikom ista desi jer to je samo fudbal.Zajebancija uvjek ali izgleda ovo je daleko od zajebancije.Pa kad sam ja mogo sa Hordama po Neumu davne 1990 pjevat njihove pjesme zajedno cugat pa oni otpjevaju radi mene jednu Zeljinu i to sve uz smjeh i zajebanciju pa dajte ljudi mozete to i vi.Dakle sabur komsije sve ce bit i proc ali Zeljo i Sarajevo ce uvjek biti tu gdje im je mjesto.Bodrite i volite svoje klubove ne odustajte od njih.
Sram te bilo izdajice roda svoga

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 07 apr 2018, 15:50

Prva faza Preuzeti Horde zla

Druga faza Preuzeti klub

Treča faza Ugasiti ga

:kafa: ;)

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 apr 2018, 15:53

Nadam se da si sarkastičan. :urnebes:
Fakat, čemu mržnja, OK rivalstvo al mržnja? Izađem ja s jaranima Manijacima na ex-yu svirku, ja naručujem Grbavicu, oni Sarajevo, ljubavi moja. Oni se slikaju s mojim šalom, ja s njihovom zastavom. A ne bih nikad otiš'o na Grbavicu nit bi oni na Koševo, volimo svoje klubove al tako se zayebajemo međusobno, nismo napaćeni narkosi a ni djeca da se fajtamo zbog tog.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 07 apr 2018, 15:55

@bojamora jarane ne pretjeruj ;)
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 apr 2018, 16:35

skoroalen je napisao/la: Fakat, čemu mržnja, OK rivalstvo al mržnja? Izađem ja s jaranima Manijacima na ex-yu svirku, ja naručujem Grbavicu, oni Sarajevo, ljubavi moja. Oni se slikaju s mojim šalom, ja s njihovom zastavom. A ne bih nikad otiš'o na Grbavicu nit bi oni na Koševo, volimo svoje klubove al tako se zayebajemo međusobno, nismo napaćeni narkosi a ni djeca da se fajtamo zbog tog.
Zato sto si normalan, i ti i tvoja raja.

Sacuvaj nas Boze pokemon poput onog novog mrmota na ovoj temi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

siskobn
Kontakt:

Post Postao/la siskobn » 07 apr 2018, 17:03

ima li iko ikakav stream tipa radnik krupa

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 apr 2018, 18:08

siskobn je napisao/la:ima li iko ikakav stream tipa radnik krupa
sky sport 2
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.