Da smo mi izdali saopstenje ovdje bi se pisalo lopovi,drzavni klub bla bla standardna njihova demagogija
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tacno je to za isplate igracima. Ili ce biti klubovima zaduzis se i placas, ili ce biti tuzbi kijamet. Boli igrace ona stvar za klubovima. A mozes ko Zeljo. Posaljes im u stan dva tri grmalja, potpisuju ljudi sta hoces, kakav dug, vole klub i prije nego su rodjeni. U stomaku progovorili i pjevali mi smo zeljini zeljo je nas.YNWA je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:06Ne nastavlja se, kao sto sam pisao prije mjesec dana, zbog para, nastavak sezone bi unistio klubove, savez nece plaćati testiranje igraca i ostale troskove koji ce biti zbog korone...Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:49I Portugal nastavlja.
Vecina liga u evropi, zemlje koje su 100 put jace pogodjene ovim desavanjima nastavljaju, ne znam sta nasi glume kod nas se sve vrti oko politike i interesa.
Odluka RS-a je samo izgovor koji ce dobro doći savezu, da nas UEFA ne kazni...
Ocekivati da klubovi koji mjesecima duguju plate igracima, sad plate testiranja i sve ostale troskove koje ce ici uz nove uslove da bi se igralo, moze samo naivna osoba, svi ovi koji bi nastavili, nadaju se da ce to savez sve platiti, a to savez nece uraditi...
Pitanje je sta ce biti sa sljedecom sezonom...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Sto ne znaci da Horde nece. Cim je tekst slican ili isti nisam bas detaljno citao kod RA znaci da im ovo dodje kao neka “akcija” ko je u tom fazonu sto sam i rekao maloprije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Šta kaže ovaj plavi filozof na prethodnoj strani, hoće Boorac prekid, a oni saopštenja izdaju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prava istina što se ne nastavlja: vecina je zadovoljna ishodom 22. kola.
Sarajevo- idu u Evropu, niko nece biti prvak. Postoji strah da Zeljeznicar uzme titulu.
Zeljeznicar - idu u Evropu, niko nece biti prvak. Postoji strah da Sarajevo uzme titulu, a njima 100 godina ide.
Zrinjski- idu u Evropu, vise od toga ne mogu ove godine.
Borac - dobili 28 penala i 4. su. Idu u Evropu koja im donosi 500 hiljada najmanje.
Tuzla City - igrali bi jer su bezveze trosili pare, 5. ili 10. isto
Radnik - ne pitaju se nista, oni dok je Borac u ligi vise nece igrati u Evropi nikad.
Siroki - Zrinjski zapikao vec mjesto za HR klub.
Velez - igrali bi, mozda bi se mogli i gore ukljuciti u borbu za nesto. Ispasti ne mogu, ne znam kako bi se ponasali kada bi bili u borbi za opstanak ali su na mene ostavili pozitivan dojam i ne slusaju sta savez misli o njihovom izboru vec kazu sta zele.
Sloboda - 4 boda od mjesta za ispadanje, nemaju nikog u savezu, boje se reci bilo sta. Cekaju da se skupe ostali kako bi se i oni pridruzili jer se plase velikog brata (saveza). Ipak nije lijepo na Tusnju imati gostujuce utakmice, kada sute bar nekad bude 50-50 sudjenje.
Mladost DK - ne igra im se, ovako ostaju.
Celik - ne bi mogli skupiti ekipu za fudbal iza skole trenutno, para nema, ovako ostaju.
Zvijezda - imaju gazdu sa stelom, da je neka druga ekipa ne bi se nista pitala. 8 bodova, ostaju u ligi i naredne sezone ulazu u ekipu jer su ove godine napravili teski fail sa selekcijom igraca.
Ulaze dvije kriminalne ekipe sa 50 simpatizera.
Savez ne trosi, svima dobro. Klubovi sa lobijem dobiju sve sto zele. Kup ne mogu igrati jer nema poente posto su Zrinjski i Zeljeznicar u Evropi kroz ligu sigurno. Uglavnom svi su gotovo zapeli da se ne igra i biti ce izabrano najkriminalnije rijesenje.
Svi se spremaju za narednu 2020/21 i Game of Thrones. Svi ce platiti licencu, Sloboda ce naci ako sta ima da plati u zadnji trenutak, Celik ce da dodje sa nekim falsifikovanim papirom, a savez ce progledati jer imaju dobar stadion koji treba ligi.
Sarajevo- idu u Evropu, niko nece biti prvak. Postoji strah da Zeljeznicar uzme titulu.
Zeljeznicar - idu u Evropu, niko nece biti prvak. Postoji strah da Sarajevo uzme titulu, a njima 100 godina ide.
Borac - dobili 28 penala i 4. su. Idu u Evropu koja im donosi 500 hiljada najmanje.
Radnik - ne pitaju se nista, oni dok je Borac u ligi vise nece igrati u Evropi nikad.
Velez - igrali bi, mozda bi se mogli i gore ukljuciti u borbu za nesto. Ispasti ne mogu, ne znam kako bi se ponasali kada bi bili u borbi za opstanak ali su na mene ostavili pozitivan dojam i ne slusaju sta savez misli o njihovom izboru vec kazu sta zele.
Sloboda - 4 boda od mjesta za ispadanje, nemaju nikog u savezu, boje se reci bilo sta. Cekaju da se skupe ostali kako bi se i oni pridruzili jer se plase velikog brata (saveza). Ipak nije lijepo na Tusnju imati gostujuce utakmice, kada sute bar nekad bude 50-50 sudjenje.
Celik - ne bi mogli skupiti ekipu za fudbal iza skole trenutno, para nema, ovako ostaju.
Zvijezda - imaju gazdu sa stelom, da je neka druga ekipa ne bi se nista pitala. 8 bodova, ostaju u ligi i naredne sezone ulazu u ekipu jer su ove godine napravili teski fail sa selekcijom igraca.
Savez ne trosi, svima dobro. Klubovi sa lobijem dobiju sve sto zele. Kup ne mogu igrati jer nema poente posto su Zrinjski i Zeljeznicar u Evropi kroz ligu sigurno. Uglavnom svi su gotovo zapeli da se ne igra i biti ce izabrano najkriminalnije rijesenje.
Svi se spremaju za narednu 2020/21 i Game of Thrones. Svi ce platiti licencu, Sloboda ce naci ako sta ima da plati u zadnji trenutak, Celik ce da dodje sa nekim falsifikovanim papirom, a savez ce progledati jer imaju dobar stadion koji treba ligi.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 maj 2020, 19:14, ukupno mijenjano 2 puta.
- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje i toSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:05Tacno je to za isplate igracima. Ili ce biti klubovima zaduzis se i placas, ili ce biti tuzbi kijamet. Boli igrace ona stvar za klubovima. A mozes ko Zeljo. Posaljes im u stan dva tri grmalja, potpisuju ljudi sta hoces, kakav dug, vole klub i prije nego su rodjeni. U stomaku progovorili i pjevali mi smo zeljini zeljo je nas.YNWA je napisao/la: ↑13 maj 2020, 18:06Ne nastavlja se, kao sto sam pisao prije mjesec dana, zbog para, nastavak sezone bi unistio klubove, savez nece plaćati testiranje igraca i ostale troskove koji ce biti zbog korone...Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 16:49I Portugal nastavlja.
Vecina liga u evropi, zemlje koje su 100 put jace pogodjene ovim desavanjima nastavljaju, ne znam sta nasi glume kod nas se sve vrti oko politike i interesa.
Odluka RS-a je samo izgovor koji ce dobro doći savezu, da nas UEFA ne kazni...
Ocekivati da klubovi koji mjesecima duguju plate igracima, sad plate testiranja i sve ostale troskove koje ce ici uz nove uslove da bi se igralo, moze samo naivna osoba, svi ovi koji bi nastavili, nadaju se da ce to savez sve platiti, a to savez nece uraditi...
Pitanje je sta ce biti sa sljedecom sezonom...
Nego iz gradskog buđeta dobit 800 000 maraka na godisnjem nivou i uz to grad ti placa rate duga prema poreznoj upravi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ne treba se igrati fudbal bez navijača i to bi svako podržao iako se ne pita niko od nas ali poenta je nešto drugo ovdje
na stranu sve zajebancije, mislim da je realnost da će se ovo kod nas prekinuti koliko god ja htio da se nastavi ali mnogo klubova financijski ne može ono podnijeti. Vi isto tako jer ste izgubili more sponzora kao i mi ali mi imamo investitora pored dok vi teško možete računati na novac od Općine Novo Sarajevo ili nešto slično u ovom trenutku.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Nama placaju porez, vama grade Grbavicu, nama daju direktno i transparentno vama kroz lobije. Bez pomoci politike vi ste kanta...Svake godine vam treba oduzeti licencu zbog duga po svim osnovama. Pokrij se usima i suti.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nama grade Grbavicu da bi igrala reprezentacijaSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:16Nama placaju porez, vama grade Grbavicu, nama daju direktno i transparentno vama kroz lobije. Bez pomoci politike vi ste kanta...Svake godine vam treba oduzeti licencu zbog duga po svim osnovama. Pokrij se usima i suti.
I izvuku pare svoje sto su ulozilii u Grbavicu
Mi sami svoj dug poreza placamo poreznoj a vama grad
Prema tome suti i ne provaljuj se ovdje
Ti ces o Zelji pricat
-
- Kontakt:
Nego sta cu nego pricat, istina te boli ali sta da se radi. Ne postoji klub sa vecim stepenom kriminala od Zeljeznicara, politickim vezama se zataskava i lobira, ali puknuce kada tada a onda kuknjava. Za stadion ste vec milion duzni. Narast ce to,kada bude dovoljno veliki dug ide pljenidba, oduzimanje imovine.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:22Nama grade Grbavicu da bi igrala reprezentacijaSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:16Nama placaju porez, vama grade Grbavicu, nama daju direktno i transparentno vama kroz lobije. Bez pomoci politike vi ste kanta...Svake godine vam treba oduzeti licencu zbog duga po svim osnovama. Pokrij se usima i suti.
Ti ces o Zelji pricat
e ova ti je za gindisaSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:29
Nego sta cu nego pricat, istina te boli ali sta da se radi. Ne postoji klub sa vecim stepenom kriminala od Zeljeznicara, politickim vezama se zataskava i lobira, ali puknuce kada tada a onda kuknjava. Za stadion ste vec milion duzni. Narast ce to,kada bude dovoljno veliki dug ide pljenidba, oduzimanje imovine.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:
Ako nisi znao mi imamo i pomocni teren u svom vlasnistvuSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:29Nego sta cu nego pricat, istina te boli ali sta da se radi. Ne postoji klub sa vecim stepenom kriminala od Zeljeznicara, politickim vezama se zataskava i lobira, ali puknuce kada tada a onda kuknjava. Za stadion ste vec milion duzni. Narast ce to,kada bude dovoljno veliki dug ide pljenidba, oduzimanje imovine.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:22Nama grade Grbavicu da bi igrala reprezentacijaSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:16Nama placaju porez, vama grade Grbavicu, nama daju direktno i transparentno vama kroz lobije. Bez pomoci politike vi ste kanta...Svake godine vam treba oduzeti licencu zbog duga po svim osnovama. Pokrij se usima i suti.
Ti ces o Zelji pricat
I pazi sad
Mi smo jedini klub u Drzavi BiH kojem firma Alba odrzava i glavni i pomocni teren
Prema tome molim te

Hipotekarni kredit znaci da nesto stavljas pod hipoteku. Kontas? Imovinu?dejavu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:34e ova ti je za gindisaSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:29
Nego sta cu nego pricat, istina te boli ali sta da se radi. Ne postoji klub sa vecim stepenom kriminala od Zeljeznicara, politickim vezama se zataskava i lobira, ali puknuce kada tada a onda kuknjava. Za stadion ste vec milion duzni. Narast ce to,kada bude dovoljno veliki dug ide pljenidba, oduzimanje imovine.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nakon sto im je bilo bitno da se liga nastavi posto-poto, sad su ipak za opciju da se liga igra 13.6 sa publikom... Hahah
Sljedeci zahtjev ce biti da se igra dok zeljo ne bude prvi
Kakva bagra
Sljedeci zahtjev ce biti da se igra dok zeljo ne bude prvi

Kakva bagra
Koja logika cuj nama odgovara da odemo u evropu bez titule,ni svakako idemo u evropu i bjezimo 3 bobe tako da samo nastavak i borba za titulu dolazi u obzir,jer ako hoce da prekinu onda titula i to je totuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:10Prava istina što se ne nastavlja: vecina je zadovoljna ishodom 22. kola.
-
- Kontakt:
De pusti,polako.Pantelija je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:40Hipotekarni kredit znaci da nesto stavljas pod hipoteku. Kontas? Imovinu?dejavu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:34e ova ti je za gindisaSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:29
Dje kantonalci danas?
Nemoj tako druze jel ovo pricas o drzavnom,udbaskom,lopovskom,politckom bez da je drzava istom dala 1 metar kvadratni FKS jer ako pises o kmelji to nije moguce oni su radnicka klasa sve sami rade,finansirajuSviuodbranu je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:16Nama placaju porez, vama grade Grbavicu, nama daju direktno i transparentno vama kroz lobije. Bez pomoci politike vi ste kanta...Svake godine vam treba oduzeti licencu zbog duga po svim osnovama. Pokrij se usima i suti.
- svrakino1921
- Kontakt:
zagor1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:43tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 maj 2020, 19:10Prava istina što se ne nastavlja: vecina je zadovoljna ishodom 22. kola.
Svi se spremaju za narednu 2020/21 i Game of Thrones. Svi ce platiti licencu, Sloboda ce naci ako sta ima da plati u zadnji trenutak, Celik ce da dodje sa nekim falsifikovanim papirom, a savez ce progledati jer imaju dobar stadion koji treba ligi.![]()
a da ne pricamo o poreznom dugu koji iznosi 2.2 milionaHipotekarni kredit znaci da nesto stavljas pod hipoteku. Kontas? Imovinu?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan