Jedina nada lezi u tome da Alonso ne bi svjesno kompromitovao obecavajucu menadzersku karijeru.Valja mislit da je dobio neke garancije da ce se nesto pitat
Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Meni se cini da je ovaj put drugacije.
Skontali su da pojma nemaju.
On je dobio svoje garancije nije Rosenior…
Doslo iz guzice u glavu sto se kaze.
Dovodit ce oni sigurno talente Ali prvi Tim ja mislim da Alonso itekako ima uticaja. Vidi se po metama.
Iako vjerovatno Nece uspjeti zbog cijene Ali kad bi ovi hadalji pokusali Xhaku dovesti…
Lacroix isto ne bi se ni spominjao Nego Neki harakiri iz Tunguzije…
Skontali su da pojma nemaju.
On je dobio svoje garancije nije Rosenior…
Doslo iz guzice u glavu sto se kaze.
Dovodit ce oni sigurno talente Ali prvi Tim ja mislim da Alonso itekako ima uticaja. Vidi se po metama.
Iako vjerovatno Nece uspjeti zbog cijene Ali kad bi ovi hadalji pokusali Xhaku dovesti…
Lacroix isto ne bi se ni spominjao Nego Neki harakiri iz Tunguzije…
Fino ja rekoh da se trebalo više para tražiti za Cucurellu. Evo ga dođe u finale, opet jedan od najboljih na terenu kroz čitavo prvenstvo. Sinoć strpao Olisea u džep, nije se lik vidio čitavu utakmicu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- teamnorth1989
- Kontakt:
Cucurela u najboljim godinama, Španac, realno je u Chelseau je bio dobar. Nije trebao minimalno ici ispod 80 mil. ocigledno zbog moguceg tranfer bana i zelje igraca pustili su ga ispod cijene. Pa prodali su ga za manju cifre nego sto su ga platili, a kad su ga doveli bio je jos uvijek nedokazan.
Kako bih volio gledati Enza pod Alonsom to nije humano, ali nas stav o ugovorima i sta se tu desava nezz bas steta bi bila, kupis igraca koji ima visok plafon kao super talenta za 120 mil, sad je problem i cijena, ti kad si uzimao uzeo si super talenta, a sad je gotov igrac, super igrac i trazis za njega 20 mil vise nego sto si ga doveo.
Vjerovatno ce doci Lacroix, Cheverria i mozda jos jedan stoper ako se uspije prodati ovaj skart, bit ce zanimljiva pozicija golmana, nadam se ili Maignanu, spominje se i Diogo Costa, ali mi on nema logike, najgora opcija bi bila da prvi golman bude Sanchez, a klupa Penders pa da ceka da ovaj kiksa. Sta cemo za lijevo krilo ce isto zanimljivo biti. Prva zvanicna pripremna je za oko 10ak dana, nadam se da ce bar Lacroixa i ovog lijevog beka dotad rijesiti.
Vjerovatno ce doci Lacroix, Cheverria i mozda jos jedan stoper ako se uspije prodati ovaj skart, bit ce zanimljiva pozicija golmana, nadam se ili Maignanu, spominje se i Diogo Costa, ali mi on nema logike, najgora opcija bi bila da prvi golman bude Sanchez, a klupa Penders pa da ceka da ovaj kiksa. Sta cemo za lijevo krilo ce isto zanimljivo biti. Prva zvanicna pripremna je za oko 10ak dana, nadam se da ce bar Lacroixa i ovog lijevog beka dotad rijesiti.
- wadethegreat
- Kontakt:
Cucurella je imao samo dvije godine ugovora i ne vjerujem da bi potpisao novi...
A vjeruju bas u Hata barem po onome sto sam ja citao mada traze jos opcija na lijevom beku jer Hato moze i stopera.
Alonso hoce da Enzo ostane pa vidjet cemo.
@iq jedan dio te cifre je vec amortiziran tako da bi profit bio veci nego da samo oduzmes te dvije cifre.
Treba Pendersu dati sansu ionako ova sezona vjerujem da cemo proigrati tek nekad sredinom...
Valja sve ove odlaske nadomjestiti i onda to uigrati...
A jos ce ih ici.
Ugl ja zadovoljan jer nismo doveli 14 klinaca
Sad kad zavrsi svjetsko da vidimo sta ce se dovoditi.
A vjeruju bas u Hata barem po onome sto sam ja citao mada traze jos opcija na lijevom beku jer Hato moze i stopera.
Alonso hoce da Enzo ostane pa vidjet cemo.
@iq jedan dio te cifre je vec amortiziran tako da bi profit bio veci nego da samo oduzmes te dvije cifre.
Treba Pendersu dati sansu ionako ova sezona vjerujem da cemo proigrati tek nekad sredinom...
Valja sve ove odlaske nadomjestiti i onda to uigrati...
A jos ce ih ici.
Ugl ja zadovoljan jer nismo doveli 14 klinaca
Sad kad zavrsi svjetsko da vidimo sta ce se dovoditi.
Igrač na kojeg računaš se prodaje tek u posljednjoj godini ugovora, a ne "samo" dvije.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:16Cucurella je imao samo dvije godine ugovora i ne vjerujem da bi potpisao novi...
Dolazi trener iz tvoje zemlje, očekuje se nekakav preokret u igri. Ako bude napretka, nema razloga da ne produži.
Ako ne bude, prodaš ga narednog ljeta.
Ok nije ni ovo loše, jer je Real nakon katastrofe sa transferom Hazarda prestao davati veliku lovu za transfere. Samo su od tada Belingham i Tchouameni koštali više od Cucurelle. Real je počeo primjenjivati Bayernovu taktiku, samo na većem nivou - igrači kod nas dolaze džaba, jer smo mi najveći klub na svijetu. Sa današnjim razmišljanjem bi vjerovatno sačekali da Hazard odigra još jednu sezonu u Chelsea, pa ga doveli besplatno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Pa sam si naveo Realov nacin poslovanja, sta mozes uraditi sa godinom ugovora za igraca, dobiti 30 mil il ce Real nagovoriti igraca da saceka jos godinu da mu istekne ugovor.jose je napisao/la: ↑16 jul 2026, 20:03Igrač na kojeg računaš se prodaje tek u posljednjoj godini ugovora, a ne "samo" dvije.wadethegreat je napisao/la: ↑16 jul 2026, 16:16Cucurella je imao samo dvije godine ugovora i ne vjerujem da bi potpisao novi...
Dolazi trener iz tvoje zemlje, očekuje se nekakav preokret u igri. Ako bude napretka, nema razloga da ne produži.
Ako ne bude, prodaš ga narednog ljeta.
Ok nije ni ovo loše, jer je Real nakon katastrofe sa transferom Hazarda prestao davati veliku lovu za transfere. Samo su od tada Belingham i Tchouameni koštali više od Cucurelle. Real je počeo primjenjivati Bayernovu taktiku, samo na većem nivou - igrači kod nas dolaze džaba, jer smo mi najveći klub na svijetu. Sa današnjim razmišljanjem bi vjerovatno sačekali da Hazard odigra još jednu sezonu u Chelsea, pa ga doveli besplatno.
Sve to na stranu mogli smo poslije Svjetskog dobiti jos 15 mil bar, ali tajming za prodaju je ok, Estevao mora u prvu postavu, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce se Quenda snaci...
- wadethegreat
- Kontakt:
Quenda ce na wingbacka ja vjerujem.
Nema gdje drugo biti starter.
Estevao i Palmer desetke i Joao ispred nekako najbolje sto bi moglo tu.
Quenda desni Wingback jer James to ne moze igrati.
Naravno bice tu rotiranja razlicitih formacija ali mislim da ce igrati sa 3 stopera vecinom.
Ja Enza ne bih na 10 ako ostane nego bas na poziciju koja je kljucna u Alonsovom sistemu taj deep lying playmaker ovo sto igra za Argentinu.
Naravno bice tu rotiranja razlicitih formacija ali mislim da ce igrati sa 3 stopera vecinom.
Ja Enza ne bih na 10 ako ostane nego bas na poziciju koja je kljucna u Alonsovom sistemu taj deep lying playmaker ovo sto igra za Argentinu.
Pa fazon je sto Quenda nece biti starter vec kao i Estevao u prvoj sezoni, moja procjena, povremeno starter, Lacroix i Palestra su fakat profili za tri pozadi, a mislim da Enzo igra 10ku zbog odbrane, ja ne vidim da je disciplinovan na tom polju. Nama treba partner Caicedu. Za krilo bi mozda bila zanimljiva opcija Gibbs White, ako vec gadjamo krilo koje igra uže.wadethegreat je napisao/la: ↑17 jul 2026, 19:05Quenda ce na wingbacka ja vjerujem.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sve zavisi hoce li Wharton doci ili Alex SCott ako ne dodje niko onda mora Enzo.IQ200 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 20:58Pa fazon je sto Quenda nece biti starter vec kao i Estevao u prvoj sezoni, moja procjena, povremeno starter, Lacroix i Palestra su fakat profili za tri pozadi, a mislim da Enzo igra 10ku zbog odbrane, ja ne vidim da je disciplinovan na tom polju. Nama treba partner Caicedu. Za krilo bi mozda bila zanimljiva opcija Gibbs White, ako vec gadjamo krilo koje igra uže.wadethegreat je napisao/la: ↑17 jul 2026, 19:05Quenda ce na wingbacka ja vjerujem.
A ako stavis Enza na 10 izbacujes Estevaoa...
Na Palestrija sam i zaboravio ali to je otvoreno po meni jer Quenda je bas talenat ali moze igrati na dosta pozicija.
Ne znam vidjet cemo sta su zamislili sa Alonsom.
Lacroix jeste idealan zbog recovery brzine na visoku liniju moras imati takvog stopera...
Iskreno ne znam šta da mislim o ovom transferu. Dobar je igrač ali je cijena transfera paprena. Pametnije bi bilo da riješimo pozicije koje nas koče već godinama, konkretno pozicije štopera i golmana.
Doci ce i to na red, znamo da se ganjaju pojacanja u tom dijelu, danas je pisano da ce Sanchez biti prvi golman a Penders klupa i ocekujem nakon prve greske da ovaj drugi preuzme jedinicu.
Ali kakva bomba, realno ako Anderson vrijedi 116 i Rogers vrijedi 117. Bas ce biti hladno na Bridgu sljedece sezone, Palmer i Rogers su i super prijatelji. Estevao takodje, imamo iskreno po mom misljenju sve naprijed. Idemo rijesiti odbranu.
Vrhunsko pojačanje.
- Pensioner26
- Kontakt:
Hajde još Alajbegovića da se kupuje dres

Ma nema nista od toga to je nas neki lupio, mislim da cemo prodati Garnacha i ostaviti Gittensa. Jedini nacin bi bio da ga posaljemo na posudbu, jednostavno ne vidim da cemo ga dovesti. Pritom smo puno platili Rogersa. Nema logike, volio bih vise od svega ali ne bi igrao, ne zelim to Alajbegovicu.
Dobar je rogers igrac,sve je tu brz,jak,direktan,vrh pojacanje,moze da igra u bilo kojoj formaciji.
Dobro pojacanje,napokon da rade po zelji trenera,a ne po vlastitim zeljama..
Jos sad da pojacaju odbranu i dobrog golmana bilo bi odlicno
Ocekujem Lacroixa kao sljedeci HERE WE GO !
Jos sad da pojacaju odbranu i dobrog golmana bilo bi odlicno
Ocekujem Lacroixa kao sljedeci HERE WE GO !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Retardiran transfer.Za te pare i uzevsi u obzir poziciju koju igra on treba imat 60 g/a po sezoni da to opravda
Glupost i nabijaju i fudbaleru i ekipi jos veci pritisak.
- wadethegreat
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.