Kolašinac van terena šest sedmica
Naletio na protiv tenkovsku minu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ja sam gledao tu utakmicu i licno MISLIM da nije namjerno skrivio penal, ali da nije za repke to se podrazumjeva, jer nema kvaliteta dovoljnog za taj nivo fudbala.hroni je napisao/la:emir79 je napisao/la:Vasiljevic NI POD RAZNO ne smije da se povezuje sa reprezentacijom. Ko se sjeca sta je uradio za U21 , onda zna o cemu pisem. Kakav qrac i Vasiljevic, mamu mu ................
buraz j..ebem mu i ja mamu onu nacionalističku poganu
3-4Torres_9 je napisao/la:koliko je utakmica odigrao seferovic za svicarsku
bit ce strasan napadac
da li je izgubljen za bih
jao gola,,ne sipajte mi sol na ranu vise,,,jesmo mnoge dobili al ovaj joj joj joj ne mogu se pomirit i je,,bigasimicz je napisao/la:eto hare jos jedan gol sa sosijedad, ovaj put golcinu
" onclick="window.open(this.href);return false;
i nako usput zbog toga da mu pozdravimo mamu svi djematilegrgr je napisao/la:Ma savez je uradio sve sto je mogo , on da je htio igrat za nas igro bi ...
daj boze da ovo bude zadnji ovakav slucaj,,pa ljudi ne smije nam se ovo dogadjati,, nismo mi jos BrazilMiske10 je napisao/la:Haris Seferovic ce ocito biti vrhunski igrac i vrlo lako smo ga izgubili.On je odabrao Svicarsku i to stoji ali treba reci da poziv naseg selektora nikad nije ni dobio,odnosno nije mu se ni dalo do znanja da se ozbiljno racuna na njega.Sjecam se,prije mozda i dvije godine pitanja jednog novinara selektoru Susicu,hoce li pozvati Seferovica.Ustvari,to je bilo kad je presao u Fiorentinu.Odgovor selektora je bio,dobro se sjecam,ako odigra 5 minuta za Fiorentinu odmah ga zovem.Naravno,Seferovic je kasnije odigrao i mnogo vise.Takodje je vazno da ga je selektor Svicarske zvao u trenutku kad je bio na posudbi u Novari,znaci prepoznao je u njemu kvalitet i naravno nije pogrijesio.Krivica je pola-pola.
I ovo je previse druze,vrhunski napadac za narednih 10 godina.Gotovo je sad.hroni je napisao/la:daj boze da ovo bude zadnji ovakav slucaj,,pa ljudi ne smije nam se ovo dogadjati,, nismo mi jos BrazilMiske10 je napisao/la:Haris Seferovic ce ocito biti vrhunski igrac i vrlo lako smo ga izgubili.On je odabrao Svicarsku i to stoji ali treba reci da poziv naseg selektora nikad nije ni dobio,odnosno nije mu se ni dalo do znanja da se ozbiljno racuna na njega.Sjecam se,prije mozda i dvije godine pitanja jednog novinara selektoru Susicu,hoce li pozvati Seferovica.Ustvari,to je bilo kad je presao u Fiorentinu.Odgovor selektora je bio,dobro se sjecam,ako odigra 5 minuta za Fiorentinu odmah ga zovem.Naravno,Seferovic je kasnije odigrao i mnogo vise.Takodje je vazno da ga je selektor Svicarske zvao u trenutku kad je bio na posudbi u Novari,znaci prepoznao je u njemu kvalitet i naravno nije pogrijesio.Krivica je pola-pola.
Pa kad nije igrac utakmice????kimbo je napisao/la:Besic igrac utakmice ...ziv je znaci
Ovo sam vise ironicno i u frustaciji napisao. Da sam ja trener ne bi on meni poslije Mexika iz prvih 11 izasao bez obzira na klub. da je igrao protiv slabijih repki barem kao zamjena sada bi bio spreman za neizbjeznu ulogu def veznog.gringobih je napisao/la:Pa kad nije igrac utakmice????kimbo je napisao/la:Besic igrac utakmice ...ziv je znaci
On je novi Spaha...
znam brate zato ga i oplakujem,,oca mu j.ebemMiske10 je napisao/la:I ovo je previse druze,vrhunski napadac za narednih 10 godina.Gotovo je sad.hroni je napisao/la:daj boze da ovo bude zadnji ovakav slucaj,,pa ljudi ne smije nam se ovo dogadjati,, nismo mi jos BrazilMiske10 je napisao/la:Haris Seferovic ce ocito biti vrhunski igrac i vrlo lako smo ga izgubili.On je odabrao Svicarsku i to stoji ali treba reci da poziv naseg selektora nikad nije ni dobio,odnosno nije mu se ni dalo do znanja da se ozbiljno racuna na njega.Sjecam se,prije mozda i dvije godine pitanja jednog novinara selektoru Susicu,hoce li pozvati Seferovica.Ustvari,to je bilo kad je presao u Fiorentinu.Odgovor selektora je bio,dobro se sjecam,ako odigra 5 minuta za Fiorentinu odmah ga zovem.Naravno,Seferovic je kasnije odigrao i mnogo vise.Takodje je vazno da ga je selektor Svicarske zvao u trenutku kad je bio na posudbi u Novari,znaci prepoznao je u njemu kvalitet i naravno nije pogrijesio.Krivica je pola-pola.