Gdje ste sjedili na sjeveru ili....SRSlavinovici je napisao/la:Veceraa su se momci stvarno borili, ne znam koliko je to bilo vidljivo na prenosu. Drugo je sto nam se ekipa rasula. Ordagic kada je usao, osjetila se razlika prema naprijed. Efendic vec standardno los, jbg. Lazevski zatvorio Stevanovica svaka cast. Jednom je ubacio, a i to je bilo iz nesudjenog ofsajda. Krpa, naklon do poda. Ma meni je bilo super, nas trojica se pisamo od smijeha, a strumfovi popisani izlaze sa stadiona. Da ne spominjem njihove ciganskw komentareE da, grupa, iako me ne zanima puno, je bila ok, njih oko 70 , nisu lose navijali. Za razliku od domacina koji su samo psovali Slobodi i Tuzli, nisu uopste navijali za svoje gurbete.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sjeversolinas je napisao/la:Gdje ste sjedili na sjeveru ili....SRSlavinovici je napisao/la:Veceraa su se momci stvarno borili, ne znam koliko je to bilo vidljivo na prenosu. Drugo je sto nam se ekipa rasula. Ordagic kada je usao, osjetila se razlika prema naprijed. Efendic vec standardno los, jbg. Lazevski zatvorio Stevanovica svaka cast. Jednom je ubacio, a i to je bilo iz nesudjenog ofsajda. Krpa, naklon do poda. Ma meni je bilo super, nas trojica se pisamo od smijeha, a strumfovi popisani izlaze sa stadiona. Da ne spominjem njihove ciganskw komentareE da, grupa, iako me ne zanima puno, je bila ok, njih oko 70 , nisu lose navijali. Za razliku od domacina koji su samo psovali Slobodi i Tuzli, nisu uopste navijali za svoje gurbete.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
I da zaboravih, bas mi je drago sto je gol pao u pravo vrijeme. Taman su grupu spakovali da ih isprate, kiler zabija, a onda tisina i samo odjekuju oni na stadionu
Steta bi bila da su ih ispratili samo par minuta ranije. 

-
- Kontakt:
Dok oni misle da su Hrvati, drugi Srbi, a mi da nasa zemlja nije RS ni Hercegovina, jest cemo govvna svi zajedno. Samo neka nam je bitno da neko "nas" ne izgubi. Fuj yebem ti boga i ovu drzavu. Od posla, pa do sporta, sve se vrti oko toga.Beduin je napisao/la:Naravno, pod BB zastava HVO-a i sudac, iz bosnjackog reda, ne smije prekinuti utakmicu. J3bo ti i nas savez i nas same. Dok se ne dignemo svi i pocnemo praviti pritisak kao nikad do sad handrit ce nas i ismijavati.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Da nam je prosjecan IQ iznad 70, sutra bi se vec cijela BiH navijacka scena udruzila protiv NSBiH.
Zato sam ja pred izlazim vratima, kao sto se i ti odluci

Killer-u dati kapitensku traku ove zadnje tri utakmice.....momak je zasluzio, trpio Husrefova izivljavanja, ginuo na svakoj utakmici.....i onda kud koji mili moji. 

🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Zeca, pa ono bi mi sa foruma zabili 

A sto Veseli isfura Jagodica kad je zamijenjen to mi nije jasno nikako, neki igraci se vec poceli kurcit, a izgleda da se Veselinovic povezuje sa Zeljom
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Veseli je pao qrcu za usi. Stvarno momak eto ne smije u duel, gubi lopte. Vec 10 kola prelos..
Najpozitivnije iznenadjenje je Todorovic, a i Kostic je poceo da igra. Piric isto za nijansu digao formu.
Protiv Svinjskog svi na stadion i protiv Krupe! Jadni su svi u ligi, trebamo se ovdje gurati u prva 3 ili 4. Pogotovo se mozemo obracunati sa ovim ekipama iz RS kada se uguramo u ligu za prvaka.
Normalno ako ovi nasi debili ne naprve razlaz na proljece.
Najpozitivnije iznenadjenje je Todorovic, a i Kostic je poceo da igra. Piric isto za nijansu digao formu.
Protiv Svinjskog svi na stadion i protiv Krupe! Jadni su svi u ligi, trebamo se ovdje gurati u prva 3 ili 4. Pogotovo se mozemo obracunati sa ovim ekipama iz RS kada se uguramo u ligu za prvaka.
Mogu se nabaviti neke pare da ih se isplati sada i na proljece, nisu milioni u pitanju. Bar se nadam da mogu. Ako izborimo Europu i dobijemo licencu (dakle redovan reprogram) mi smo onda na pragu stabilnog kluba.tuzlak1987 je napisao/la:Veseli je pao qrcu za usi. Stvarno momak eto ne smije u duel, gubi lopte. Vec 10 kola prelos..
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
Krpic - istinska legenda kluba zadnjih godina 

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Beduin
- Kontakt:
Ordagica i ostale koji ne zele produziti ugovor sad na zimu odmah treba prodati, naravno do tad da se uguramo medju 6 timova u ligi.
Ako za 2-3 igraca mozes dobiti 600.000KM bolje nego nista ne dobiti, jer nam niko ne garantuje Evropu. Za nesto para mozes dovesti najbolje iz klubova koji ispadaju i probati izboriti Evropu, to bi bila idealna situacija, prodas par igraca i jos izboris Evropu.
Svi na Tusanj protiv Zrinje, idemo napraviti show.
Ako za 2-3 igraca mozes dobiti 600.000KM bolje nego nista ne dobiti, jer nam niko ne garantuje Evropu. Za nesto para mozes dovesti najbolje iz klubova koji ispadaju i probati izboriti Evropu, to bi bila idealna situacija, prodas par igraca i jos izboris Evropu.
Svi na Tusanj protiv Zrinje, idemo napraviti show.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Ja te Željo **** , **** tvoje boje plave 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pirov bod....Samo smo im trebali metnut do slezene, onako čisto da ih nastavimo maltretirati u kontinuitetu....Al eto...neda se usranom Zecu do potoka
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 05 nov 2016, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Veselinovic picka prava. Nije "vidio" pozdrav. Inace njihova ljubav dugo traje. Jos dok je Vlado bio selektor i tad je bio veliki pritisak da ga pozove. Veselinovic bio u Plzenu. u B ekipi. Naravno, nije dobio poziv
Niko, niko, samo Sloboda
Pocinjem sumnjati da je Zec profesionalni fudbaler
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Provjereno,Zec je baletan!MejdanTz je napisao/la:Pocinjem sumnjati da je Zec profesionalni fudbaler

DRŽAVA TUZLA!!
Ne znam ko ovdje gura Ordagica u te gluposti. Momak ako ne ode vani, ostaje u Slobodi. Kakav mrtvi Zeljo i Sarajevo.
Niko, niko, samo Sloboda
Sta je ovo.Konacno pozitivni komentari.Nemogu da vjerujem.Slavinovici sta se ovo dogadja.De objasni sta se desi sa dojucerasnjim oportunistima.Ali bolje nemoj idemo pobjediti Zrinjskog.Nema lijevih i desnih nema Jasminovih i Azmirovih,Samo Sloboda.
Fudbaler Slobode večeras su na Grbavici odigrali meč bez pobjednika (1:1) protiv Željezničara.
Jedan od najboljih fudbalera Slobode u ovoj polusezoni Mladen Veselinović ponovo je bio starter u ekipi Vlade Jagodića, a igru je napustio u 67. minuti kada je umjesto njega izašao Asim Zec.
Pojedini mediji u našoj zemlji prenijeli su informaciju kako je dobar rezultat Tuzlaka pokvario potez Mladena Veselinovića, koji je navodno odbio pružiti ruku treneru Vladi Jagodiću nakon izlaska iz igre. Ipak, brzonogi fudbaler je za Faktor demantovao ove navode, te istakao kako pojedinci bez potrebe prave skandal.
- Kada sam izlazio iz igre nisam primijetio da mi je trener Jagodić pružio ruku i aposlutno nije istina da sam mu odbio pružiti ruku, samo nisam vidio. Igrači koji su bili na klupi za rezervne igrače rekli su mi da mi je trene pružio ruku. Odmah nakon utakmice uputio sam izvinjenje koje je šef prihvatio i zaista nema potrebe da se pravi neki veliki skandal, jer stvarno nije bilo nikakve loše namjere - kazao je Veselinović za Faktor.
Veselinović kaže da je Sloboda zasluženo došla do boda protiv Željezničara.
- Odigrali smo jedan jako dobar meč po izuzetno teškom terenu. Smatram da smo sasvim zasluženo došli do boda - zaključio je fudbaler, čije se ime posljednjih dana često spominje u javnosti. Nedavno se pojavila i informacija da Veselinović pregovara sa Željom što je ovaj fudbaler također demantovao za Faktor.
(A. Pločo/****/Foto: I. Šebalj)
Tagovi: Mladen Veselinović Željezničar-Sloboda
Pročitaj još na temu
Krpić za Faktor: Gol na Grbavici posvetio sam svom ocu
21:02 / 05.11.16
Jedan od najboljih fudbalera Slobode u ovoj polusezoni Mladen Veselinović ponovo je bio starter u ekipi Vlade Jagodića, a igru je napustio u 67. minuti kada je umjesto njega izašao Asim Zec.
Pojedini mediji u našoj zemlji prenijeli su informaciju kako je dobar rezultat Tuzlaka pokvario potez Mladena Veselinovića, koji je navodno odbio pružiti ruku treneru Vladi Jagodiću nakon izlaska iz igre. Ipak, brzonogi fudbaler je za Faktor demantovao ove navode, te istakao kako pojedinci bez potrebe prave skandal.
- Kada sam izlazio iz igre nisam primijetio da mi je trener Jagodić pružio ruku i aposlutno nije istina da sam mu odbio pružiti ruku, samo nisam vidio. Igrači koji su bili na klupi za rezervne igrače rekli su mi da mi je trene pružio ruku. Odmah nakon utakmice uputio sam izvinjenje koje je šef prihvatio i zaista nema potrebe da se pravi neki veliki skandal, jer stvarno nije bilo nikakve loše namjere - kazao je Veselinović za Faktor.
Veselinović kaže da je Sloboda zasluženo došla do boda protiv Željezničara.
- Odigrali smo jedan jako dobar meč po izuzetno teškom terenu. Smatram da smo sasvim zasluženo došli do boda - zaključio je fudbaler, čije se ime posljednjih dana često spominje u javnosti. Nedavno se pojavila i informacija da Veselinović pregovara sa Željom što je ovaj fudbaler također demantovao za Faktor.
(A. Pločo/****/Foto: I. Šebalj)
Tagovi: Mladen Veselinović Željezničar-Sloboda
Pročitaj još na temu
Krpić za Faktor: Gol na Grbavici posvetio sam svom ocu
21:02 / 05.11.16
-
- Kontakt:
Teren grozan,navijanje grozno,specijalci sa kerinjem metar od igraca,i sta reci?
Ma svaka cast svima,Moja podrska i Zecu,ipak momak je jos mlad
Ma svaka cast svima,Moja podrska i Zecu,ipak momak je jos mlad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.