Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Jbt Pique i Busquets osvoje sve sto se moze osvojiti u svijetu fudbala, i to po vise puta, imaju vece karijere nego 90% trenutnih fudbalera - ali forum ss.ba to ne priznaje, vec ismijava
sta reci
Treba ga poslati Mariji Šerifović, da mu izbrusi još malo samo glas i to je to.Sheyi je napisao/la:Bez obzira sta mislili o Bahi, ovaj njegov glas i eksplozivnost nema nijedan komentator na ovim prostorima.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bice, bice, vec je i bio u prvom dijelu sezone dok se nije povrijedio, momak je imo duzu pauzu, usao u 91 minutu i promasio zicer u 94, dvadeset godina ima i sad strucnjaci po tomebmu karijeru prognozirajujapa je napisao/la:Odvojimo svi jedan trenutak da se nasmijemo Ousmaneu Dembeleu![]()
![]()
KAd se samo sjetim komentara strucnjaka Romaria i ostalih bice to paklen igrac![]()
Sinoc je i mesi jos i bolju priliku imao i ispao jos smjesniji, pa sta, osman je ziva vatra, cut cemo se u vezi s njim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
istina, jest da se provaljuje ali meni je ok kad igraju neutralni timovi kad nikog ne simpatise cim ima neki nas igrac ili repka kad igra ili sta vec ne volim ga slusatiSheyi je napisao/la:Bez obzira sta mislili o Bahi, ovaj njegov glas i eksplozivnost nema nijedan komentator na ovim prostorima.
a da nesto ostali komentatori odskacu sa znanjem daleko od toga
ali sta im fali kad im je vec to posao da malo nesto znaju pametno i reci
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Dajemo mikrofon Pajinom ljubimcu:

JMMourinho: "Even people not in love with that club have to admit it is a magnificent club, incredible stadium and one of the best atmospheres."
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Koliko ste se zalili na Bahu, a opet gledate na Novoj iako ima i na Areni. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
let3 je napisao/la:Jbt Pique i Busquets osvoje sve sto se moze osvojiti u svijetu fudbala, i to po vise puta, imaju vece karijere nego 90% trenutnih fudbalera - ali forum ss.ba to ne priznaje, vec ismijava![]()
sta reci

Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 08 maj 2019, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Al zato imaju sve ostalo.Sheyi je napisao/la:Bez obzira sta mislili o Bahi, ovaj njegov glas i eksplozivnost nema nijedan komentator na ovim prostorima.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
imaju ali malo sutra
ali su sad i gledaoci previse dobro informirani ima i do toga
ali su sad i gledaoci previse dobro informirani ima i do toga
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
Dobar je Baho,a gdje onaj sto je prenosio Boka- River,kakva je ono budala ne znam sto ga nema na Arenama
Osmane Dembele nece biti ni nivo isto tako nekad velikog talenta Ben Arfe a kamoli nekog top igraca...pa onaj klaun Zaha je fudbalski velemajstor za ovu prevaru od 120 miliona.Romariooo je napisao/la:Bice, bice, vec je i bio u prvom dijelu sezone dok se nije povrijedio, momak je imo duzu pauzu, usao u 91 minutu i promasio zicer u 94, dvadeset godina ima i sad strucnjaci po tomebmu karijeru prognozirajujapa je napisao/la:Odvojimo svi jedan trenutak da se nasmijemo Ousmaneu Dembeleu![]()
![]()
KAd se samo sjetim komentara strucnjaka Romaria i ostalih bice to paklen igrac![]()
Sinoc je i mesi jos i bolju priliku imao i ispao jos smjesniji, pa sta, osman je ziva vatra, cut cemo se u vezi s njim
hocel baho skontati do poluvremena da ovaj dolberg igra haha
5 min ga prikazuju u krupnom kadru..
5 min ga prikazuju u krupnom kadru..
haha..ko ne igra sezonu iz snova u dresu juventusa:-)
Haha hajmoooo Baho
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Gooolll
Nešto bolja slika jer nemam Arenu HD.Kaunas je napisao/la:Koliko ste se zalili na Bahu, a opet gledate na Novoj iako ima i na Areni.
Dobra slika > Baho
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
opaaaa
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Dobar ovaj AC Ajaccio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.