Mi i ako pobijedimo, možemo ispasti ergo, gleda se koš razlikaNEZALAGANJE je napisao/la:Nema sta da gledas,samo nam pobjeda igra!Vedad87 je napisao/la:Uzbuđen sam pa moram malo da pogledam i ovu koš razliku.
Nama je sada -7. Sutra protiv Litvanije
Latviji je +4, ali igraju danas sa Srbima pa sa Makednoicma.
Crnoj Gori -6, ali danas igraju sa Litvancima pa sa Srbima.
Litvaniji +9. danas sa Crnom Gorom pa sa nama.
Makedoniji je sad -4. Sutra protiv Latvije.
Srbiji +3. Danas protiv Latvije pa sa Crnom Gorom.
Edit: e sad, ne znam, ako se zatvori krug od tri repke, npr. da li se gleda koš razlika u samo mečevima s tim timovima, ili ukupna?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ja kako znam gleda se medjusobni omjer osim ako nije krug od 3 repke sa istim omjerom al nisam siguran , prosle godine smo ispali radi poraza od fisnke ako se ne varam ...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ispasti mozes,ali sa porazom od Litvanije,ma koji rezultati drugih utakmica bili,ne mozes proci,tako da ti kos razlika i neko racunanje,ne treba.Nama treba pobjeda i porazi Latvije i to je sve!Vedad87 je napisao/la:Mi i ako pobijedimo, možemo ispasti ergo, gleda se koš razlikaNEZALAGANJE je napisao/la:Nema sta da gledas,samo nam pobjeda igra!Vedad87 je napisao/la:Uzbuđen sam pa moram malo da pogledam i ovu koš razliku.
Nama je sada -7. Sutra protiv Litvanije
Latviji je +4, ali igraju danas sa Srbima pa sa Makednoicma.
Crnoj Gori -6, ali danas igraju sa Litvancima pa sa Srbima.
Litvaniji +9. danas sa Crnom Gorom pa sa nama.
Makedoniji je sad -4. Sutra protiv Latvije.
Srbiji +3. Danas protiv Latvije pa sa Crnom Gorom.
Edit: e sad, ne znam, ako se zatvori krug od tri repke, npr. da li se gleda koš razlika u samo mečevima s tim timovima, ili ukupna?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 08 sep 2013, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi nemojte negativnosti odma, uzivajte bar jedan sat u pobjedi 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ispasti mozes,ali sa porazom od Litvanije,ma koji rezultati drugih utakmica bili,ne mozes proci,tako da ti kos razlika i neko racunanje,ne treba.Nama treba pobjeda i porazi Latvije i to je sve![/quote]
Huh, sad gledati utakmicu u 17.45h i navijati za Srbe
Huh, sad gledati utakmicu u 17.45h i navijati za Srbe
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
NAPOKOM KADA IGRAJU TROJAC WRIGHT-DJEDOVIC-TELETOVIC NIKO NAM NISTA NE MOZE
e ovo je mirza kojeg smo cekali, e ovo je wright kojwg smo gledali prosle godine (**** poene covjek imao 12 SKOKOVA! i kidao u odbrani), OVO JE KAPITEN MIRZA
ja sam ljepo zeni rekao na poluvremenu (kada me je htjerala iz kuce jer sam plasio djecu krikovima) da odigramo ovako i drugo poluvrijeme i da izgubimo ja cu slaviti kao pobjedu
a veceras navijam za srbiju da potopi latviju sa 20 razlike
HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO
e ovo je mirza kojeg smo cekali, e ovo je wright kojwg smo gledali prosle godine (**** poene covjek imao 12 SKOKOVA! i kidao u odbrani), OVO JE KAPITEN MIRZA
ja sam ljepo zeni rekao na poluvremenu (kada me je htjerala iz kuce jer sam plasio djecu krikovima) da odigramo ovako i drugo poluvrijeme i da izgubimo ja cu slaviti kao pobjedu
a veceras navijam za srbiju da potopi latviju sa 20 razlike
HAJMO BOSNO, HAJMO HERCEGOVINO
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kakva slika
a ne zaboravim maestralnog ACU
sa drugom tehnickom udario kontratezu sudijama i makedoncima tako da vise nisu smjeli krasti i onda su fer sudili i mi smo odmah pobjedili!!!
sa drugom tehnickom udario kontratezu sudijama i makedoncima tako da vise nisu smjeli krasti i onda su fer sudili i mi smo odmah pobjedili!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.
IDEMO BOSNO!
IDEMO BOSNO!
Samo bi da kazem na to tvoje da kikanovic ima mozga za 2 ekipe kao i srca za mozda cak i 4. Svaka mu cast kolko god da je limitiran u odbrani sve je ovaj turnir nadoknadio srcem i mozgom ! Naprijed kika tuzlanski smekeruAA23 je napisao/la:Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.
IDEMO BOSNO!
grgr je napisao/la:Samo bi da kazem na to tvoje da kikanovic ima mozga za 2 ekipe kao i srca za mozda cak i 4. Svaka mu cast kolko god da je limitiran u odbrani sve je ovaj turnir nadoknadio srcem i mozgom ! Naprijed kika tuzlanski smekeruAA23 je napisao/la:Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.
IDEMO BOSNO!
Fenomenalan je stvanrno, slobodna, kako lijepo, lagano bez pritiska, dzaba kad se igra srcem, pa makar i bio kloc opet ce pokazati nesto ali stvarno je predobar sada..
imas pravo zaboravio sam pomenuti kikana, igrao je cak solidnu odbranu imao 8 skokova i 8 poena i to 4 veoma vaznaAA23 je napisao/la:Mozda neki zaboravljaju da je danas Kikanovic bio fenomenalan, stvarno bio je i on kljucan igrac, a Đedović bio najbolji danas, Mirza je bio onaj standardan, nije najbolji ali standardan.
IDEMO BOSNO!
Necu nikoga izdvajati svi su bili fenomenalni:!:
.Vidjeli smo da momci igraju jedan za drugoga,ginuli su na terenu..Skok igra nasa koju sam najavio prije tekme je ih unistila
Ali sada trebamo odmoriti,i pokusati se docepati tog drugog kruga
Idemo BIH..
PS:,pozdrav svima onima,koji nisu vjerovali u ove momke,i koji su toliko pljuvavi zadnjih 5,6 dana.
PS:,pozdrav svima onima,koji nisu vjerovali u ove momke,i koji su toliko pljuvavi zadnjih 5,6 dana.
- PeteDunham
- Kontakt:
Bravo momci. Tako se bori i gine za reprezentaciju, za državu. Mirza, Nihad i Kikan su me oduševili, dobar je i Zeko bio u odbrani, dobar u skoku, ali brate kad ćeš više proraditi i dati bar preko 10 poena. Litvanci su jaki, nezgodni ali ne i nepobjedivi, sa današnjom igrom i zalaganjem mogli bi doći po pobjede i nad njima. Ostaje mi žal i dalje što ne dobismo Latvijce, ali hajde nema veze nakon ovog danas sve vam opraštam, dali ste zadaću fudbalerima u svakom smislu... 
Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
JTS je napisao/la:oni koji su pisali negativno o Edinu Avdiću kako sere po Teletoviću, da ide gledati i svršavati na svoje 'četnike', samo ću reći: mamu vam ebem, m'rš u rupuprepoznati će se dotične persone
frajer je patriota i to se vidi u njegovom komentarisanju .. svršava na koševe Teletovića, skokove Zeke, igru Đedovića, itd
bitno je da on "pljuje", to je samo u BiH tako, svugdje u svijetu se to zove konstruktivna kritika, a vi ste ovdje vrhunski poznavaoci ove igre, kao i igre Mirze Teletovića, Nihada Đedovića, itd
vaš najveći domet je tipkanje po tastaturi, a on je tamo gdje jeste, čovjek ima košarku u malo prstu
Bio si tu kada sam bijesnio zbog postova Lumanija,mislim da je sada sve doslo na svoje..
Metanor je napisao/la:JTS je napisao/la:oni koji su pisali negativno o Edinu Avdiću kako sere po Teletoviću, da ide gledati i svršavati na svoje 'četnike', samo ću reći: mamu vam ebem, m'rš u rupuprepoznati će se dotične persone
frajer je patriota i to se vidi u njegovom komentarisanju .. svršava na koševe Teletovića, skokove Zeke, igru Đedovića, itd
bitno je da on "pljuje", to je samo u BiH tako, svugdje u svijetu se to zove konstruktivna kritika, a vi ste ovdje vrhunski poznavaoci ove igre, kao i igre Mirze Teletovića, Nihada Đedovića, itd
vaš najveći domet je tipkanje po tastaturi, a on je tamo gdje jeste, čovjek ima košarku u malo prstu
Bio si tu kada sam bijesnio zbog postova Lumanija,mislim da je sada sve doslo na svoje..
zar je lumani spominjao cetnike
Lumani ispade i supak kada je objasnjavo nekom liku iz laktasa,da je Pasalic bolji od Adamovica
ne trudi se brate, povremeni analiticari znaju bolje 
Samo kad se sjetim kad je neko pisao da je andjusic u rangu djedovica aj dobro bogdanovic al andjusic XD
ja sam imao komentar na Avdića, ali bez tih četnika i ostalog...
onu prvu tekmu, valjda svi nervozni, otvaranje, još onaj zvuk kasnio na FTV, pa poraz.. izgledalo mi je užasno... ali danas, kapa dolje Edine, FENOMENALNO!
onu prvu tekmu, valjda svi nervozni, otvaranje, još onaj zvuk kasnio na FTV, pa poraz.. izgledalo mi je užasno... ali danas, kapa dolje Edine, FENOMENALNO!
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Eto, halalit ćemo ti taj prvi komentarkokuz je napisao/la:ja sam imao komentar na Avdića, ali bez tih četnika i ostalog...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.