Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Zenicki saneri, amaterski ugovor igrac ne moze raskinuti jer amaterskom ugovoru ne moze primati ikakvu naknadu.
Moze se uraditi dodatno kod notara, sto ocigledno momak nema.
Momka ste novcano podcijenili, ostali mu duzni i nedate mu papire da ide.
Moze se uraditi dodatno kod notara, sto ocigledno momak nema.
Momka ste novcano podcijenili, ostali mu duzni i nedate mu papire da ide.
Momak je uredno plaćen, odbio je ponudu Igmana iz PL na ljeto kada nije imao ugovor sa Čelikom jer mu je Čelik ponudio odlične uslove.
Sada je popušio šanersku šibicarsku priču i sam je sebi kriv. Čelik ni jednom igraču nije ostao dužan, svi su isplaćeni. Ako ima potraživanja neka traži putem komisija saveza i suda, a pošto nema, yebi ga, bit će primjer drugim igračima da se sa Čelikom ne može zayebavati.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
On je vezan amaterskim ugovorom koji je potpisao i duzan je biti tu do 30.06.2024, dalje sto se tice novca Celik njega dobrovoljno moze nagraditi, da li preko racuna ili u koverti svejedno je.Truhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:21Momak je uredno plaćen, odbio je ponudu Igmana iz PL na ljeto kada nije imao ugovor sa Čelikom jer mu je Čelik ponudio odlične uslove.
Sada je popušio šanersku šibicarsku priču i sam je sebi kriv. Čelik ni jednom igraču nije ostao dužan, svi su isplaćeni. Ako ima potraživanja neka traži putem komisija saveza i suda, a pošto nema, yebi ga, bit će primjer drugim igračima da se sa Čelikom ne može zayebavati.
Druga stvar je sto ste ga izvarali ocigledno nemate pare da isplacujete i tu pisljivu platu od 800KM, ostali mu duzni 2500KM i jos mu ispisnicu ne zelite dati.
Tako rade samo varalice i seljacki klubovi sto ocigledno Celik jos uvijek jeste i to je sav odraz vaseg kluba, modela i slicno.
Platu od 3200KM za polusezonu seoski klubovi u Drugim i kantonalnim ligama isplacuju u jednom ili dva dijela.
10 hiljada mu se duguje.Zadnji put platu primio prije tekme sa Klisom. 
!
Ma nije to ništa dragi Husara, pola ekipe plaća klubu da igra, još klub i zaradiWanderson je napisao/la: ↑02 feb 2024, 16:04On je vezan amaterskim ugovorom koji je potpisao i duzan je biti tu do 30.06.2024, dalje sto se tice novca Celik njega dobrovoljno moze nagraditi, da li preko racuna ili u koverti svejedno je.Truhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 15:21Momak je uredno plaćen, odbio je ponudu Igmana iz PL na ljeto kada nije imao ugovor sa Čelikom jer mu je Čelik ponudio odlične uslove.
Druga stvar je sto ste ga izvarali ocigledno nemate pare da isplacujete i tu pisljivu platu od 800KM, ostali mu duzni 2500KM i jos mu ispisnicu ne zelite dati.
Tako rade samo varalice i seljacki klubovi sto ocigledno Celik jos uvijek jeste i to je sav odraz vaseg kluba, modela i slicno.
Platu od 3200KM za polusezonu seoski klubovi u Drugim i kantonalnim ligama isplacuju u jednom ili dva dijela.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
NavojKontra5491
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel nam ovo Fadil Opancic pise po forumu? Svasta sam procitao, ali "novcano podcijenili"?
Cosa Nostra Zenica!
Cosa Nostra Zenica!
Celik!3,2,2.
sto se opste neko raspravlja sa fukarama pa ljudi su u rangu skripara
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Previse se zamarali oko igraca Slobode i njihovim ugovorima.
Svi igraci Slobode s famoznim amaterskim ugovorom evo jos uvijek u Slobodi, nigdje nisu otisli, ko sto su neki najavljivali i prizeljkivali.
A njima zavali do grla njihov najbolji igrac. Karma je kucka.
Svi igraci Slobode s famoznim amaterskim ugovorom evo jos uvijek u Slobodi, nigdje nisu otisli, ko sto su neki najavljivali i prizeljkivali.
Volim tebe, više od sebe
Ne kontam. Pa nije nigdje otisao, pod ugovorom je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:57Previse se zamarali oko igraca Slobode i njihovim ugovorima.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nije otisao al vam ga zavukao momacki, liku bitniji trening sa plavcima nego sa Celikomredbull93 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:32Ne kontam. Pa nije nigdje otisao, pod ugovorom je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:57Previse se zamarali oko igraca Slobode i njihovim ugovorima.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
simonknows
- Kontakt:
Ček ček, zar nije neki dan bila priča da igrač sa amaterskim ugovorom može da ide kad hoće i gdje hoće, kako to sad direktor Čelika javno kaže da su tražili obeštećenje za svog igrača koji je pod, također, amaterskim ugovorom? Ali ozbiljno sad, bez zezancije. Zašto Mujkić može ptići bez obeštećenja, a Sivac ne može, iako obojica imaju amaterske ugovore?
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
To su mu ga zavukli ovi iz zelje i domaci izdajnici. Uvjeren sam da su mu svasta obecali i da su mislili da je to sve gotovo, kad ono qurko, zeljo nije mizeriju htio platiti i momka pustili nit vodu. Pa ti posluj sa njima.fukara87 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:35Nije otisao al vam ga zavukao momacki, liku bitniji trening sa plavcima nego sa Celikomredbull93 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:32Ne kontam. Pa nije nigdje otisao, pod ugovorom je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 feb 2024, 19:57Previse se zamarali oko igraca Slobode i njihovim ugovorima.
A njima zavali do grla njihov najbolji igrac. Karma je kucka.![]()
![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ne može ni Sivac, ne može ni Mujkić. Mogu na kraju sezone. Neki dan je bila priča kako se ne može amater prodati za 400 000 KM, odnosno ko bi platio 400 000KM za igrača kojeg može imati na ljeto besplatno.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:41Ček ček, zar nije neki dan bila priča da igrač sa amaterskim ugovorom može da ide kad hoće i gdje hoće, kako to sad direktor Čelika javno kaže da su tražili obeštećenje za svog igrača koji je pod, također, amaterskim ugovorom? Ali ozbiljno sad, bez zezancije. Zašto Mujkić može ptići bez obeštećenja, a Sivac ne može, iako obojica imaju amaterske ugovore?
Nešto se ušutili ti norvežani i austrijanci
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sah matsimonknows je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:41Ček ček, zar nije neki dan bila priča da igrač sa amaterskim ugovorom može da ide kad hoće i gdje hoće, kako to sad direktor Čelika javno kaže da su tražili obeštećenje za svog igrača koji je pod, također, amaterskim ugovorom? Ali ozbiljno sad, bez zezancije. Zašto Mujkić može ptići bez obeštećenja, a Sivac ne može, iako obojica imaju amaterske ugovore?
Da vidimo sta ce sad da kazu.
Volim tebe, više od sebe
-
simonknows
- Kontakt:
Pa onda nek čekaju kraj sezone. Mi smo svoju cijenu dali sad i ne znam šta ti je tu smiješno. Trebamo dati besplatno ključnog igrača samo zato što može da ide na kraju besplatno, i to u pola borbe za titulu? Niko nije rekao da ide, rečeno je koja je cijena pa makar otišao džaba sa zviždukom za kraj zadnjeg kola.Truhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:48Ne može ni Sivac, ne može ni Mujkić. Mogu na kraju sezone. Neki dan je bila priča kako se ne može amater prodati za 400 000 KM, odnosno ko bi platio 400 000KM za igrača kojeg može imati na ljeto besplatno.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:41Ček ček, zar nije neki dan bila priča da igrač sa amaterskim ugovorom može da ide kad hoće i gdje hoće, kako to sad direktor Čelika javno kaže da su tražili obeštećenje za svog igrača koji je pod, također, amaterskim ugovorom? Ali ozbiljno sad, bez zezancije. Zašto Mujkić može ptići bez obeštećenja, a Sivac ne može, iako obojica imaju amaterske ugovore?
Nešto se ušutili ti norvežani i austrijanci![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja koliko se sjecam Teuhlo je rekao da niko nece dati 400.000 KM za igraca kojem istice ugovor za 6 mj.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:56Pa onda nek čekaju kraj sezone. Mi smo svoju cijenu dali sad i ne znam šta ti je tu smiješno. Trebamo dati besplatno ključnog igrača samo zato što može da ide na kraju besplatno, i to u pola borbe za titulu? Niko nije rekao da ide, rečeno je koja je cijena pa makar otišao džaba sa zviždukom za kraj zadnjeg kola.Truhlo je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:48Ne može ni Sivac, ne može ni Mujkić. Mogu na kraju sezone. Neki dan je bila priča kako se ne može amater prodati za 400 000 KM, odnosno ko bi platio 400 000KM za igrača kojeg može imati na ljeto besplatno.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:41Ček ček, zar nije neki dan bila priča da igrač sa amaterskim ugovorom može da ide kad hoće i gdje hoće, kako to sad direktor Čelika javno kaže da su tražili obeštećenje za svog igrača koji je pod, također, amaterskim ugovorom? Ali ozbiljno sad, bez zezancije. Zašto Mujkić može ptići bez obeštećenja, a Sivac ne može, iako obojica imaju amaterske ugovore?
Nešto se ušutili ti norvežani i austrijanci![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
simonknows
- Kontakt:
Ja koliko se sjećam niko od naših nije rekao da ide 100%, nego da ima upita i da je to naša cijena. Ne znam stvarno šta vam je tu smiješno, naš je igrač još minimalno pola sezone i možemo tražiti 400 miliona, a ne hiljada. Kad bude mogao ići bez toga, ako mu se bude išlo, nek ide.prisonbreak je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:58Ja koliko se sjecam Teuhlo je rekao da niko nece dati 400.000 KM za igraca kojem istice ugovor za 6 mj.simonknows je napisao/la: ↑02 feb 2024, 20:56Pa onda nek čekaju kraj sezone. Mi smo svoju cijenu dali sad i ne znam šta ti je tu smiješno. Trebamo dati besplatno ključnog igrača samo zato što može da ide na kraju besplatno, i to u pola borbe za titulu? Niko nije rekao da ide, rečeno je koja je cijena pa makar otišao džaba sa zviždukom za kraj zadnjeg kola.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma niko se nije smijao, ili da je nesto smijesno. Nego da ja banalan clanak o tome da ide za 400.000 KM.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
simonknows
- Kontakt:
Ma ne pratite članke, svi naši portali su rekla kazala ili piši za cvaju. Eto prvo nije tačno da ide (ako je već to neki portal napisao), nego da je to naša cijena. A tu se opet vraćamo na ovo, naš igrač naša cijena kakva takva dok ugovor ne istekne.prisonbreak je napisao/la: ↑02 feb 2024, 21:01Ma niko se nije smijao, ili da je nesto smijesno. Nego da ja banalan clanak o tome da ide za 400.000 KM.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 5 gostiju.