NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
hajde sto prije shvatimo da je cilj 5-10 mjesto bice nam lakse.pogledajte samo nasi igraci koji su nas napustili redom su pojacali sarajevo,olimpic,gradinu,zrinjski slobodu ,ashdod a doveli smo dosta jeftinije i neiskusnije igrace.znaci cilj je da se opstane da se proba neki od tih mladih igraca sledece sezone prodati i naravno da se mnogi afirmisu i da sledece sezone kucaju na vrata prvog tima.znaci svi moramo sa ovom ekipom imati strpljena.naravno mnogi ce sada reci doveli smo savica i husica ali ruku na srce i oni su slabo igrali u zadnje vrijeme.ja vjerujem da ce ova ekipa donijeti dobrih rezultata i zato moramo biti uz nju i u ovakmim porazima
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To si upravu drug tu su navijaci nemocni,tu su drugi interesi u pitanju.mmmirza je napisao/la:ovaj sam post poslao prije utakmice u banjaluci, i stvarno mislim da taj milanovic nije kapacitet ni za bosnu iz mionice a kamoli premijer ligu.vazda nas navijace mora neko ebavat, al valjda to tako mora bitimmmirza je napisao/la:Po meni licno ovaj Milanovic nije ni za klupu Zvijezde , ali eto vidim neko ga forsira.On je igrac koji ce nam hebavat zivce ove sezone. Sretno sutra i bar bod donijeti iz Banjalukeemir_dj je napisao/la:
vjerovatno su drugi interesi, daje kunticu da proda kojeg igraca iz zvijezde pa da stavi pare sebi u dzep kao sto je od husica.jesil to mislio zmajevac reci

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ha ha ti ko jetim nije Kuntic je u poziciji ko i ostali igraci.Nego da ti kazem nije Borac tolko jak kolko ti mislis al nakon zavrsene utakmice,nisi isto mislijo prije utakmice.I nece se on borit za titulu ove godine nego Zeljo i Sarajevo.astra1922 je napisao/la:vjerovatno su drugi interesi, daje kunticu da proda kojeg igraca iz zvijezde pa da stavi pare sebi u dzep kao sto je od husica.jesil to mislio zmajevac reci![]()
![]()
ti ko malo vidovit,stobom sam reko da necu nista raspravljat o zvijezdi.i evo odsad necu .pisi sta ti volja navikao si pljuvatizmajevac je napisao/la:Ha ha ti ko jetim nije Kuntic je u poziciji ko i ostali igraci.Nego da ti kazem nije Borac tolko jak kolko ti mislis al nakon zavrsene utakmice,nisi isto mislijo prije utakmice.I nece se on borit za titulu ove godine nego Zeljo i Sarajevo.astra1922 je napisao/la:vjerovatno su drugi interesi, daje kunticu da proda kojeg igraca iz zvijezde pa da stavi pare sebi u dzep kao sto je od husica.jesil to mislio zmajevac reci![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
prical se sta za drugi pomocni sto se treba pravit...,haman nista ove god
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Ti si stvorijo euforiju i dao nadu na ovom forumu da ove godine zvijezda moze nesto vise... Ja vrlo dobro znam koje su mogucnosti Jusica, Morankica, Muje, Kovacevica, Milanovica tek toliko da par kola prije kraja osiguras opstanak, ostalo je ravno cuduastra1922 je napisao/la:hajde sto prije shvatimo da je cilj 5-10 mjesto bice nam lakse.pogledajte samo nasi igraci koji su nas napustili redom su pojacali sarajevo,olimpic,gradinu,zrinjski slobodu ,ashdod a doveli smo dosta jeftinije i neiskusnije igrace.znaci cilj je da se opstane da se proba neki od tih mladih igraca sledece sezone prodati i naravno da se mnogi afirmisu i da sledece sezone kucaju na vrata prvog tima.znaci svi moramo sa ovom ekipom imati strpljena.naravno mnogi ce sada reci doveli smo savica i husica ali ruku na srce i oni su slabo igrali u zadnje vrijeme.ja vjerujem da ce ova ekipa donijeti dobrih rezultata i zato moramo biti uz nju i u ovakmim porazima
Euforija ufatila gabeljane, trebalo bi to iskoristit, makar jedan bod
nisam ja digao nikakvu euforiju samo znam da cemo igrati lijep fudbal i da cemo mnogima pomrsiti racune.a kad cemo napasti evropu to znaju samo nasi ljudi iz uprave...test zrelosti je u gabeli.ako neuzmemo bar bod nece valjat.ja vjerujem i u sva tri 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro je u GOŠK-u ne igra ni jedan bivši Zvijezdin igrač u zadnje vrijeme samo nam oni i mogu zabit...
a sto se tice tekmi treba podrzat trenera i igrace i ako ne uspiju dobit bodove u prva 4 kola teski su to protivnici al je zato od 5 do 9 kola sve obecavajuce...

a sto se tice tekmi treba podrzat trenera i igrace i ako ne uspiju dobit bodove u prva 4 kola teski su to protivnici al je zato od 5 do 9 kola sve obecavajuce...

Tkanton je napisao/la:Euforija ufatila gabeljane, trebalo bi to iskoristit, makar jedan bod
Nije euforija nego realni optimizam. Nitko GOSK-a u ligi vise ne smije podcijeniti. Novi trener gaji pas igru i uz brze igrace to je dobitna formula za vecinu protivnika u Premier ligi. U to ce se kroz ovo prvenstvo uvjeriti svi ljubitelji najvaznije sporedne stvari na svijetu.
Skaut1 je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Euforija ufatila gabeljane, trebalo bi to iskoristit, makar jedan bod
Nije euforija nego realni optimizam. Nitko GOSK-a u ligi vise ne smije podcijeniti. Novi trener gaji pas igru i uz brze igrace to je dobitna formula za vecinu protivnika u Premier ligi. U to ce se kroz ovo prvenstvo uvjeriti svi ljubitelji najvaznije sporedne stvari na svijetu.
Gledao sam vas protiv Gradine i mogu vam rec da ste izuzetno losa ekipa..Sad dal je to zbog neigranja neki igrača pokazat ce se već u narednoj utakmici.Ako budete igrali protiv Zvijezde kao protiv Gradine negine vam poraz.

OFK Gradina Srebrenik
samo da ne izgubimo sve ostalo prolazno
Tako smo i mi protiv borca nesto gajili pa nam ljudi utrpse tri komadaSkaut1 je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Euforija ufatila gabeljane, trebalo bi to iskoristit, makar jedan bod
valda se sad njima takva sreca potrefi...Tkanton je napisao/la:Tako smo i mi protiv borca nesto gajili pa nam ljudi utrpse tri komadaSkaut1 je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Euforija ufatila gabeljane, trebalo bi to iskoristit, makar jedan bod

Ako uzmemo bod ja zadovoljan 

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
tesko ce bit igrat dole a i gosk ima solidnu ekipu...verujem da bar bod mozemo uzetGarfield je napisao/la:Ako uzmemo bod ja zadovoljan
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli. Nije daleko nedjelja pa cemo sve znat.Brcko87 je napisao/la:Skaut1 je napisao/la:Tkanton je napisao/la:Euforija ufatila gabeljane, trebalo bi to iskoristit, makar jedan bod
Gledao sam vas protiv Gradine i mogu vam rec da ste izuzetno losa ekipa..Sad dal je to zbog neigranja neki igrača pokazat ce se već u narednoj utakmici.Ako budete igrali protiv Zvijezde kao protiv Gradine negine vam poraz.
-
- Kontakt:
Evo jedna dobra vijest,nadam se da ce se obistiniti ono sto se pricalo u vezi ove firme i naseg kluba
http://www.klix.ba/biznis/news/zott-pok ... /120806044" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/biznis/news/zott-pok ... /120806044" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.