Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Iako je utakmica relativno nebitna, nije mi se svidio odnos igraca prema utakmici. Po sistemu lako cemo.
Dosta bolji utisak u odnosu na duel sa Norvežanima
rutinska pobeda u kojoj su priliku dobile i novajlije
rutinska pobeda u kojoj su priliku dobile i novajlije
- DragonReborn
- Kontakt:
Ajde mani se toga. Dečko bio kapiten u21 ekipe. A himna nije merilo toga da li neko treba da igra ili ne. Uostalom himna je dosadna žalopojka. Da je kao talijanska video bi kako svi pevaju.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Decko ima apsolutno pravo da pjeva ili ne pjeva, njegov izbor...

P.S. Prva pobjeda vs Slovenije u istoriji

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Znatno bolji odnos prema utakmici u odnosu na epizodu Norveška. Za klasu smo bolji od Slovenaca i to se i sinoć potvrdilo.
Ujedno pokazalo se koliko je Tadić važan za sve moguće planove selekcije.
Mitar potvrdio da je najbolji reprezentativni špic svih vremena. Iako smo imali igrače sa većim klupskim karijerama.
Što se ostalog tiče, zadovoljan sam pobjedom, kompletnim utiskom. Nisam odbranom i nisam golmanima, u globalu. Imamo trojicu u ligi petice i nijednog super pouzdanog. To je ono što brine i što čini da ne budem top reprezentacija.
Ujedno pokazalo se koliko je Tadić važan za sve moguće planove selekcije.
Mitar potvrdio da je najbolji reprezentativni špic svih vremena. Iako smo imali igrače sa većim klupskim karijerama.
Što se ostalog tiče, zadovoljan sam pobjedom, kompletnim utiskom. Nisam odbranom i nisam golmanima, u globalu. Imamo trojicu u ligi petice i nijednog super pouzdanog. To je ono što brine i što čini da ne budem top reprezentacija.
Ne znam odakle potice to da igrac u reprezentaciji mora da peva himnu? Ne razmem,on ce manje da gine na terenu zato sto ne peva himnu?
Erhan je bio kapiten u mladjim kategorijama Srbije,u njegovu posvecenost reprezentaciji ne treba sumnjati.
Oni su fudbaleri,a ne pevaci.Ko hoce neka peva,ko nece ne mora i to je to.Pravi se samo tenzija bezveze.
Erhan je bio kapiten u mladjim kategorijama Srbije,u njegovu posvecenost reprezentaciji ne treba sumnjati.
Oni su fudbaleri,a ne pevaci.Ko hoce neka peva,ko nece ne mora i to je to.Pravi se samo tenzija bezveze.
- alan_kardec
- Kontakt:
Sve dok Mašović korektno radi posao u igri i dok je Piksi zadovoljan njime, sve drugo je potpuno nebitno, periferno. Zašto ne pjeva himnu, niti me zanima, niti treba da me zanima. Ne mora je nikad zapjevati, što se mene tiče.
Ali izgleda ovdje se sve radi da se poremeti atmosfera u i oko reprezentacije, pa se sredstva i povodi ne biraju. Tako mi se čini.
Ali izgleda ovdje se sve radi da se poremeti atmosfera u i oko reprezentacije, pa se sredstva i povodi ne biraju. Tako mi se čini.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kako ju je to ponizio? Mozda momak ne zna rijeci himne, mozda jednostavno ne osjeca tu himnu 100 %, obzirom da je musliman po vjeroispovijesti i sta sad? Bitno je da osjeca Srbiju kao svoju zemlju, da je prihvatio poziv selektora, da izgara na terenu zajedno sa svim ostalim saigracima! Sve ostalo je bzvz i periferno...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Odavno.alan_kardec je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:41Sve dok Mašović korektno radi posao u igri i dok je Piksi zadovoljan njime, sve drugo je potpuno nebitno, periferno. Zašto ne pjeva himnu, niti me zanima, niti treba da me zanima. Ne mora je nikad zapjevati, što se mene tiče.
Jedna navijacka grupa je nedavno promovisala i sraman transparent protiv selektora. Uzas.
Sofija mora naci klub u kojem ce igrati. 2 gola zaredom u reprezentaciji nisu slucajnost!
Jako bitna pobjeda u Švedskoj, obzirom da su i Norvežani kiksali sa Slovencima.
Objektivno smo najjaca ekipa u grupi i ne bi trebali ispustiti prvo mjesto koje nam olaksava i put na EP...
Jako bitna pobjeda u Švedskoj, obzirom da su i Norvežani kiksali sa Slovencima.
Objektivno smo najjaca ekipa u grupi i ne bi trebali ispustiti prvo mjesto koje nam olaksava i put na EP...

jos jedna pobeda
osetno su glavni igraci selekcije umorni
lepo je videti da znamo sta hocemo i velika steta sto smo ispustili dva boda u prvom kolu
osetno su glavni igraci selekcije umorni
lepo je videti da znamo sta hocemo i velika steta sto smo ispustili dva boda u prvom kolu
Rutinski.
- Shategabri
- Kontakt:
Ono su čini mi se Delije protiv Piksija? Jel moguće da oni rade na potkopavanju selektora?Kristijan je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:24Odavno.alan_kardec je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:41Sve dok Mašović korektno radi posao u igri i dok je Piksi zadovoljan njime, sve drugo je potpuno nebitno, periferno. Zašto ne pjeva himnu, niti me zanima, niti treba da me zanima. Ne mora je nikad zapjevati, što se mene tiče.
Jedna navijacka grupa je nedavno promovisala i sraman transparent protiv selektora. Uzas.
Koševo Zapad
To su Terzićevi plaćenici. Nije ni Pixijevo djelo za Ramazana, onomad kad je bio u CZ, ali ipak se ne može ni porediti sa onim gohvnetom sa potjernice interpola.
Takođe, pixi kontroliše savez, i moguće da nakon Katara preuzme stolicu u FSS, a neko drugi sjedne na selektorsko mjesto, ali to su već tračavi.
To oko himne je vašar, najbolje da to još neko gleda. Mašović igra redovno u Bohumu i zaslužio je poziv, više nego neki koji nisu standardni u klubovima.
Takođe, pixi kontroliše savez, i moguće da nakon Katara preuzme stolicu u FSS, a neko drugi sjedne na selektorsko mjesto, ali to su već tračavi.
To oko himne je vašar, najbolje da to još neko gleda. Mašović igra redovno u Bohumu i zaslužio je poziv, više nego neki koji nisu standardni u klubovima.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jeste. Taj sukob traje jos od 2006-2007 god kada je Pixi bio predsednik i napustio Zvezdu, nakon cega je klub upao u veliku finansijsku i rezultatsku krizu. Oni njega optuzuju da je kriv sto je rasprodao tadasnji tim, od cega klub nije dobio neki veliki benefit, naprotiv, da se on tu ugradjivao. S druge strane, postoji prica da ti igraci mnogi koji su dovodjeni u klub i pre Pixija nisu zapravo ni bili u vecinskom vlasnistvu kluba, nego raznoraznih menadzera...Shategabri je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:13Ono su čini mi se Delije protiv Piksija? Jel moguće da oni rade na potkopavanju selektora?Kristijan je napisao/la: ↑08 jun 2022, 11:24Odavno.alan_kardec je napisao/la: ↑06 jun 2022, 18:41Sve dok Mašović korektno radi posao u igri i dok je Piksi zadovoljan njime, sve drugo je potpuno nebitno, periferno. Zašto ne pjeva himnu, niti me zanima, niti treba da me zanima. Ne mora je nikad zapjevati, što se mene tiče.
Ugl, vec od tada traje sukob, cak su ga vodje Delija pre 10-ak god odtjerali iz CZ kafea koji je u sklopu stadiona. Sve jos dobija na intenzitetu sa sukobom na relaciji Terzic-Pixi, jer mu je Pixi otjerao sina iz FSS jer je menadzerisao, pa ga je ovaj javno isprozivao nekim nebulozama kako Pixi zapravo sada forsira da Partizan bude sampion itd...

Baš dobro taktički odrađen meč sa Šveđanima, pri tome bez dva najbolja špica i sa prilično umornim Sergejem, Dušanom.
Gudelj igrač utakmice. Sve živo je pokrivao i stizao. Problemi u zadnjoj liniji nisu slučajnost, jednostavno manjak vrhunskog fakulteta.
Kako god, u igri smo za prvo mjesto i treba pokušati do njega i doći.
Još jednom demonstrirano da reprezentacija najmanju podršku ima u Beogradu.
Svaka čast srpskoj dijaspori imajući u vidu da je bio i radni dan. Vjerujem da će srpskih navijača i u Sloveniji biti ozbiljna brojka.
Gudelj igrač utakmice. Sve živo je pokrivao i stizao. Problemi u zadnjoj liniji nisu slučajnost, jednostavno manjak vrhunskog fakulteta.
Kako god, u igri smo za prvo mjesto i treba pokušati do njega i doći.
Još jednom demonstrirano da reprezentacija najmanju podršku ima u Beogradu.
Svaka čast srpskoj dijaspori imajući u vidu da je bio i radni dan. Vjerujem da će srpskih navijača i u Sloveniji biti ozbiljna brojka.
- Shategabri
- Kontakt:
I sad se taj sukob reflektuje i na reprezentaciju.marconato je napisao/la: ↑10 jun 2022, 10:41Jeste. Taj sukob traje jos od 2006-2007 god kada je Pixi bio predsednik i napustio Zvezdu, nakon cega je klub upao u veliku finansijsku i rezultatsku krizu. Oni njega optuzuju da je kriv sto je rasprodao tadasnji tim, od cega klub nije dobio neki veliki benefit, naprotiv, da se on tu ugradjivao. S druge strane, postoji prica da ti igraci mnogi koji su dovodjeni u klub i pre Pixija nisu zapravo ni bili u vecinskom vlasnistvu kluba, nego raznoraznih menadzera...Shategabri je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:13Ono su čini mi se Delije protiv Piksija? Jel moguće da oni rade na potkopavanju selektora?
Ugl, vec od tada traje sukob, cak su ga vodje Delija pre 10-ak god odtjerali iz CZ kafea koji je u sklopu stadiona. Sve jos dobija na intenzitetu sa sukobom na relaciji Terzic-Pixi, jer mu je Pixi otjerao sina iz FSS jer je menadzerisao, pa ga je ovaj javno isprozivao nekim nebulozama kako Pixi zapravo sada forsira da Partizan bude sampion itd...![]()
![]()
Koševo Zapad
Srecom i ne bas. Pixi ima apsolutnu podrsku igraca i saveza, a msm takodje i od vrha drzave. Terza moze samo da laprda, a Delije i Grobari nikada istinski i nisu bodrili reprezentaciju...
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim više na ovo da se vreba svaka prilika, kao ovo sa himnom, pa da se napravi neka galama.
Naravno, dok reprezentaciji ide, to je bezopasno, ali jedan loš rezultat, obzirom kako to ide na Balkanu, odmah kreće razapinjanje za svaku sitnicu.
To svakako nije ništa novo. Navijači klubova nemaju previše interesa za reprezentacije.
Nego sam se osvrnuo apropo aktuelnih dešavanja i sukoba na relaciji Delije - Piksi.
Koševo Zapad
Naravno da ovi lesinari vrebaju priliku da ga oblate, jer im je trn u oku cim nema mešetarenja unutar same reprezentacije. Zaveo je opasan red sto se da vidjeti i po rezultatima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.