Olimpik Sarajevo

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la bhsport » 03 avg 2014, 20:08

Mancini je napisao/la:Za nešto više fali im hrabrost i karakter što većina u ekipi nema.
To nešto se kupiti ne može ni kroz Boginja,Zebu, Smajketa, Gojaka i slično;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 03 avg 2014, 20:10

Nemam pojma.Ali kako se pojedinci ponašaju možda je nešto bilo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 avg 2014, 20:19

Jucer se potvrdilo da mi ne mozemo zelju dobiti bez publike.Imam osjecaj i da su pioniri izasli dobili bi nas.
Ne moze biti opravdanje za mnoge igrace trema,strah ali su se sa pocetkom navijanja usrali ko grlice.
Nama nedostaje podrska sa tribina i ne racunati bodove protiv komsija.Mozemo bljesnuti ponekad i nista vise.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 avg 2014, 20:37

Šta bi bilo da igraju pred 20 hiljada ljudi a ne pred dvije i po hiljade ljudi?To je pokazatelj da velika većina njih ne može igrati nigdje izvan BiH.Zašto ne bi igrali domaće utakmice protiv Želje i Sarajeva u Tuzli ili Zenici?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 avg 2014, 20:42

Svi su oni neki igraci a u stvari male koke.Mene zabrinjava da smo nikakva ekipa bez Ledeta i Kene.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 avg 2014, 20:58

Lede nije igrao ni ovu ni onu prošlu utakmicu protiv Želje i obje su izgubili.Kada je prošlu jesen igrao na Grbavici postigao je gol i osvojili su bod.Kada se vrate Lede i Kenan u tim vjerujem da će ekipa bolje izgledati.Koliko utakmica neigranja je Lede dobio?Tri je odradio.Koliko je ozbiljna povreda kod Handžića?

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 03 avg 2014, 21:03

Mancini je napisao/la:Lede nije igrao ni ovu ni onu prošlu utakmicu protiv Želje i obje su izgubili.Kada je prošlu jesen igrao na Grbavici postigao je gol i osvojili su bod.Kada se vrate Lede i Kenan u tim vjerujem da će ekipa bolje izgledati.Koliko utakmica neigranja je Lede dobio?Tri je odradio.Koliko je ozbiljna povreda kod Handžića?
Mislim da Lede igra naredno kolo a mozda i Kena.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2014, 22:48

Zato i kazem odmah sljedece kolo je druga prica. I ranije sam govorio da mozda i vrijedi pustiti ovu utakmicu da se postedi kljucne igrace za lakse utakmice, jer nam na to visi uspjeh. Kada pogledas u zadnjih mozda 10 godina sve se na kraju u vrhu vrti oko 60-65 bodova od mogucih 90, tako da i da izgubimo sve utakmice i protiv Zelje, Sarajeva, Zrinjskog, Sirokog, opet bi mogli izaci na vrh ako pobjedimo sve utakmice protiv ekipa u rangu Zvijezde, Travnika, Drine, Slavije, Mladost itd., i lakse je njih dobiti nego ovakvih ekipa, zato i vrijedi uloziti trud i rizik na njima. K'o protiv Sarajeva prosle polugodine kad je tako mlada ekipa izasla na teren, Sarajevo je drzalo inicijativu skoro cijelu utakmicu, ali ipak nam spasise bod juniori i nismo rizikovali povrijede mnogih kljucnih igraca.
Svako ce kiksati ponekoliko puta, samo je pitanje protiv koga. Pa radije da kiksamo protiv jacih ekipa nego ekipa protiv kojih smo favoriti, to je teze opravdati.

A sto se tice publike; zanimljivo mi je da je Metalurg mogao nesto izvuci na Kosevo iako se pricalo da nemaju publike kao ni Atromitos. Da nema udaljenost tribine na Kosevu nesta s tim da radi. :?:
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 03 avg 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 avg 2014, 22:55

Normalno da je drugačije igrati na Koševu.Ili igraš na primjer u Tuzli.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2014, 23:08

Respekt Tuzli i stanovnicima, ali to nam nije mjesto. Nebi mi bilo isto da je drugi grad, klubu mozda godi ako bi dobili vise navijaca, ali cesto je temelj navijanja odakle si. Sada je vec Sloboda ozivljen klub i imali bi probleme navijacima i tamo u ovom trenutku.
Ove godine se izgleda sve poslozilo za Otoku, pa neka iskoristimo to na najbolji nacin ove sezone nego da se opet dize sidro u sred sezone. Pogotovo mi smo previse imali prica o seljakanju, k'o sto su mnogi vec pisali: to nema smisla. Nego jedino ako se bas mora.

I moram stvarno istaci da se nadam da ce Bogicevic ostati kod nas do kraja karijere, vazda ce on i Regoje imati mjesto na stoperskim pozicijama u mojoj licnoj postavi.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 avg 2014, 23:15

Mislio sam na domaće utakmice protiv Želje i Sarajeva.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 03 avg 2014, 23:19

Ne znam moze li se napraviti izuzetak tako, ali bi valjda bi to napravilo neku promijenu.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Sportfan
Kontakt:

Post Postao/la Sportfan » 03 avg 2014, 23:58

Zna li neko šta je sa Dine Hamzića, je li se vraća u Olimpic?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 04 avg 2014, 04:04

Sportfan je napisao/la:Zna li neko šta je sa Dine Hamzića, je li se vraća u Olimpic?
Ide na posudbu godinu dana.

http://****.com/dino-hamzic-impresi ... a-u-lodzu/
[...]Kakav si ugovor potpisao sa Widzew Lodzom?

”Potpisao sam ugovor o posudbi na godinu dana, a dalji angažman će prvenstveno ovisiti od mojih igara u toku predstojeće sezone, kao i o tome kakve će partije pružati moj klub. Ja se nadam da ću se uspjeti nametnuti, a dalje je na treneru i ostalom osoblju kluba.”[...]

Kadeti pobjedise! :D Svaka cast mladim vukovima!
Kadeti sarajevskog Olimpica danas su slavili protiv svojih vršnjaka sa Grbavice.

Na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, po izuzetno teškom vremenu u prvom kolu Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, sastali su se kadeti FK Željezničar i FK Olimpic, a uspješniji su bili gosti sa Otoke koji su slavili sa 3:1.

Ekipa Željezničara, koja brani titulu prvaka iz prošle sezone, doživjela je dosta promjena u svom sastavu, što je uz jaku kišu koja je padala tokom cijelog susreta, vjerovatno uticalo na to da gosti uz dobru igru slave na kraju sa rezultatom 3:1. Strijelci za ekipu Olimpica su bili Hadžić dva puta i Salčinović, dok je za domaće strijelac bio Behram.

Sastavi:

Željezničar: Karavdić, Kurtović, Islami, Mostarlić, Behram, Bijedić,Žerić, Babić (Tukić od 66.), Salić, Šubo (Memić od 76.) i Šehić (Mulahusejnović od 61.).

Olimpic: Salčin, Salčinović, Kovačević S., Kovačević Dž. (Šetkić od 80.), Hot (Ragipović od 41.), Hajdarević, Kišić, Hadžić (Nikšić od 80.), Ahmedspahić, Mandal (Suljević od 80.) i Velić (Buljubašić od 60.).
Juniori izgubili 3:0

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 04:27

Mancini je napisao/la:Mislio sam na domaće utakmice protiv Želje i Sarajeva.
Najbolje turneju po BiH napravite svako kolo drugi stadion :rol: :rol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 avg 2014, 10:00

Kao da je bitno šta ti misliš.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 avg 2014, 12:18

Evo, dođite u Livno, propao nam klub. :D
Hayley <3

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 avg 2014, 12:20

Ovo što sam napisao odnosi se na domaće utakmice protiv Želje i Sarajeva.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 avg 2014, 13:35

Mancini je napisao/la:Kao da je bitno šta ti misliš.
Kako si ti nama pametan :o :o

Pa samo odakle ti ideja da se može to hahaha

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 avg 2014, 15:19

Portugalac to je za tebe viša matematika.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.