To nešto se kupiti ne može ni kroz Boginja,Zebu, Smajketa, Gojaka i slično;)Mancini je napisao/la:Za nešto više fali im hrabrost i karakter što većina u ekipi nema.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To nešto se kupiti ne može ni kroz Boginja,Zebu, Smajketa, Gojaka i slično;)Mancini je napisao/la:Za nešto više fali im hrabrost i karakter što većina u ekipi nema.
Mislim da Lede igra naredno kolo a mozda i Kena.Mancini je napisao/la:Lede nije igrao ni ovu ni onu prošlu utakmicu protiv Želje i obje su izgubili.Kada je prošlu jesen igrao na Grbavici postigao je gol i osvojili su bod.Kada se vrate Lede i Kenan u tim vjerujem da će ekipa bolje izgledati.Koliko utakmica neigranja je Lede dobio?Tri je odradio.Koliko je ozbiljna povreda kod Handžića?
Ide na posudbu godinu dana.Sportfan je napisao/la:Zna li neko šta je sa Dine Hamzića, je li se vraća u Olimpic?
[...]Kakav si ugovor potpisao sa Widzew Lodzom?
”Potpisao sam ugovor o posudbi na godinu dana, a dalji angažman će prvenstveno ovisiti od mojih igara u toku predstojeće sezone, kao i o tome kakve će partije pružati moj klub. Ja se nadam da ću se uspjeti nametnuti, a dalje je na treneru i ostalom osoblju kluba.”[...]
Juniori izgubili 3:0Kadeti sarajevskog Olimpica danas su slavili protiv svojih vršnjaka sa Grbavice.
Na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, po izuzetno teškom vremenu u prvom kolu Omladinske Premijer lige Bosne i Hercegovine, sastali su se kadeti FK Željezničar i FK Olimpic, a uspješniji su bili gosti sa Otoke koji su slavili sa 3:1.
Ekipa Željezničara, koja brani titulu prvaka iz prošle sezone, doživjela je dosta promjena u svom sastavu, što je uz jaku kišu koja je padala tokom cijelog susreta, vjerovatno uticalo na to da gosti uz dobru igru slave na kraju sa rezultatom 3:1. Strijelci za ekipu Olimpica su bili Hadžić dva puta i Salčinović, dok je za domaće strijelac bio Behram.
Sastavi:
Željezničar: Karavdić, Kurtović, Islami, Mostarlić, Behram, Bijedić,Žerić, Babić (Tukić od 66.), Salić, Šubo (Memić od 76.) i Šehić (Mulahusejnović od 61.).
Olimpic: Salčin, Salčinović, Kovačević S., Kovačević Dž. (Šetkić od 80.), Hot (Ragipović od 41.), Hajdarević, Kišić, Hadžić (Nikšić od 80.), Ahmedspahić, Mandal (Suljević od 80.) i Velić (Buljubašić od 60.).
Najbolje turneju po BiH napravite svako kolo drugi stadionMancini je napisao/la:Mislio sam na domaće utakmice protiv Želje i Sarajeva.
Kako si ti nama pametanMancini je napisao/la:Kao da je bitno šta ti misliš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.