ak' mislis na mene....NisamGunnerS je napisao/la:To ti meni soliš po rani ?!![]()
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ti baš mene zahebaješ, a što ja večeras nisam ubo ni na kladi a ni kod djevojke to tebe bode k***OTNYS_YNWA je napisao/la:@ haha, shvati kako hoćeš.GunnerS je napisao/la:To ti meni soliš po rani ?!![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
joj danas puno nekih obaveza, i odigram samo jedan tiket, čisto da se ima šta pratiti i padnem na zagrebu
kvota 33

kvota 33

FORZA MARŠAL !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Liverpool-Blackpool 1
Chelsea-Arsenal 1
Getafe-Hercules X2
Real-Deportivo Z1 [ Možda čak i probam sa GG2 ]
Inter-Juventus 1
Bayer-Werder 1
Biće sutra finih kvota, samo valja pogoditi !

Chelsea-Arsenal 1
Getafe-Hercules X2
Real-Deportivo Z1 [ Možda čak i probam sa GG2 ]
Inter-Juventus 1
Bayer-Werder 1
Biće sutra finih kvota, samo valja pogoditi !
Joj pusti kladionicu, to drugo treba da te više brine.GunnerS je napisao/la:Ti baš mene zahebaješ, a što ja večeras nisam ubo ni na kladi a ni kod djevojke to tebe bode k***OTNYS_YNWA je napisao/la:@ haha, shvati kako hoćeš.GunnerS je napisao/la:To ti meni soliš po rani ?!![]()
![]()
Ma jarane, bil šta, pa makar u kakvu bukvu da sam ubo
samo da sam ubo, al ništa 
Ima sutra parova ail ovaj par što si igrao će da te obori
ako Bog da
Ima sutra parova ail ovaj par što si igrao će da te obori
Nadam se !!!OTNYS_YNWA je napisao/la: Chelsea-Arsenal 1
paok - aris 1 ... chelsea - arsenal 1... lazio - brescia 1... na malo veci ulog probat... 
Hajmo , svi za sutra sastaviti jedan tiket da bude veci dobitak s markicom nekih 40 , 50 maraka !
Al , ono naprimjer 5, 6 najboljih da uzme po 1 najsigurniji svoj par i to je to !
Al , ono naprimjer 5, 6 najboljih da uzme po 1 najsigurniji svoj par i to je to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Pametno, al nemožeš, teško, jer svak ubaciva se, pa među postovi. Kada bi imali svoj podforum, nas 10-tak koji bi to radili svaki dan, svaki vikend ok, al ovako, teško...CoDe je napisao/la:Hajmo , svi za sutra sastaviti jedan tiket da bude veci dobitak s markicom nekih 40 , 50 maraka !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni su sutra nekako sigurni
Chelsea-Arsenal 1 [ Arsenal oslabljen strašno, a Chelsea mnogo razloga za pobjedu ]
Leverkuzen-Werder 1 [ Werder također oslabljen, te uzdrmani porazom od Intera ]
Pod upitnikom sigurnosti
Real M-Deportivo Manje od 3 ili GG2
Sevilla-Atl. Madrid PS1

Chelsea-Arsenal 1 [ Arsenal oslabljen strašno, a Chelsea mnogo razloga za pobjedu ]
Leverkuzen-Werder 1 [ Werder također oslabljen, te uzdrmani porazom od Intera ]
Pod upitnikom sigurnosti
Real M-Deportivo Manje od 3 ili GG2
Sevilla-Atl. Madrid PS1
Dortmund - Bayern - 1 2.50
Napoli - Roma - 1 2.30
Liverpool - Blackpool - 0-2 2.40
Almeria - Malaga - 2 2.81
39.62 Koeficijent
Napoli - Roma - 1 2.30
39.62 Koeficijent
GunnerS je napisao/la:Dortmund - Bayern - 1 2.50
Napoli - Roma - 1 2.30
39.62 Koeficijent
Nije , lose za probat al hajmo najsigurnije tu staviti poraz Baye , tesko al fino je ovo probati svakako izgubis markicu j.ebote
Po , meni isto Chelsea sutra siguran , i INTER mislim da uzima !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Da, a evo neke moje analize...
Dortmund je na dobrom putu, igrači su extra motivisani a i sam Bayern je veliki motiv. Ako pobjede ovu KUĆI onda će vjerovatno imat velike šanse za Europu iduće godine. Koliko znam, da nema nekih većih povreda. Bayern, bez Ribery.a i Robbena nije isti tim, a i svakako su u nekoj maloj krizi.
Napoli kući je neosvojiva tvrđava za sve talijanske klubove pa tako i za Romu koja ovdje dolazi sigurno bez 3-4 standardna igrača
Liverpoolova igra je stvarno jednaka nuli a Blackpool se dobro brani, nekako im je to najbolje oružje. Liverpool nije raspoložen za davanje golova a pošto smo konstatovali da Blackpool nije osim Chelsea i Arsenal primio puno golova onda ovo je manje golova
Almeria je ekipa koja ove sezone će da se bori za opstanak. Neznam puno o njima al zato Malaga u gostima ima 2 pobjede od 2 utakmice, šeik je izgleda pametno ulagao i ova dvica bi mogla proć....
Dortmund je na dobrom putu, igrači su extra motivisani a i sam Bayern je veliki motiv. Ako pobjede ovu KUĆI onda će vjerovatno imat velike šanse za Europu iduće godine. Koliko znam, da nema nekih većih povreda. Bayern, bez Ribery.a i Robbena nije isti tim, a i svakako su u nekoj maloj krizi.
Napoli kući je neosvojiva tvrđava za sve talijanske klubove pa tako i za Romu koja ovdje dolazi sigurno bez 3-4 standardna igrača
Liverpoolova igra je stvarno jednaka nuli a Blackpool se dobro brani, nekako im je to najbolje oružje. Liverpool nije raspoložen za davanje golova a pošto smo konstatovali da Blackpool nije osim Chelsea i Arsenal primio puno golova onda ovo je manje golova
Almeria je ekipa koja ove sezone će da se bori za opstanak. Neznam puno o njima al zato Malaga u gostima ima 2 pobjede od 2 utakmice, šeik je izgleda pametno ulagao i ova dvica bi mogla proć....
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ziceri
Fredristad-Sandnes 1
Liverpool-Blackpool 1
Ajax-Utrecht 1
Real-Deportivo 1
Lazio-Breschia 1
______________________________________________________________________________________________
A i ono što se može probati, pa šta bude
LEVERKUZEN 1 @ 2.00
SERVETE 2 @ 2.00
ROSENBORG 1 @1.90
ZIRIH 2 @2,50
LILESTROM 2 @ 1.80
SARSPORG 2 @ 1,90
CHELSEA 1 @ 1.75

@GunnerS - ODLIČNE ANALIZE. Slažem se sa svakim parom
Fredristad-Sandnes 1
Liverpool-Blackpool 1
Ajax-Utrecht 1
Real-Deportivo 1
Lazio-Breschia 1
______________________________________________________________________________________________
A i ono što se može probati, pa šta bude
LEVERKUZEN 1 @ 2.00
SERVETE 2 @ 2.00
ROSENBORG 1 @1.90
ZIRIH 2 @2,50
LILESTROM 2 @ 1.80
SARSPORG 2 @ 1,90
CHELSEA 1 @ 1.75
@GunnerS - ODLIČNE ANALIZE. Slažem se sa svakim parom
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Možda ne bi bilo loše na nekom ubaciti.
Blackpool nedaje gol.
Deportivo nedaje gol.
Real i Liverpool ne bi trebali primiti golove od ovih ekipa.
I da
@GunnerS
Nekako mi Napoli - Roma više vuče na remi.
Blackpool nedaje gol.
Deportivo nedaje gol.
Real i Liverpool ne bi trebali primiti golove od ovih ekipa.
I da
@GunnerS
Nekako mi Napoli - Roma više vuče na remi.
- legenda reala
- Kontakt:
evo moje analize
Dortmund -Bayern -1 Dortmund u sjajnoj formi ,Bayern odavno nije bio lošiji
Inter -Juventus-1 mislim da Juve poslije teškog gostovanja u Mančesteru neće moći do pozitivnog rezultata
Chelsea-Arsenal-1 mislim da će Chelsea pokazati da je ono protiv citya bio samo loš dan Arsenal dosta oslabljen,a može i više na golove
Leće-Catania(1pol)-x ,ja uvijek igram talijane prvo poluvrijeme x,pa mislim da će ova utakmica doći x
Inter -Juventus-1 mislim da Juve poslije teškog gostovanja u Mančesteru neće moći do pozitivnog rezultata
Chelsea-Arsenal-1 mislim da će Chelsea pokazati da je ono protiv citya bio samo loš dan Arsenal dosta oslabljen,a može i više na golove
Leće-Catania(1pol)-x ,ja uvijek igram talijane prvo poluvrijeme x,pa mislim da će ova utakmica doći x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Freiburg-Koln-1
Mainz-Hofenhaim(1pol)-x
Kosice-Zilina-2
Udinese-Cesena-1
Dortmund-Bayern-1
Leverkusen-Werder-1
još ove dvije sutra nadam se da ću se provući kao i danas
Mainz-Hofenhaim(1pol)-x
Kosice-Zilina-2
Udinese-Cesena-1
Dortmund-Bayern-1
Leverkusen-Werder-1
još ove dvije sutra nadam se da ću se provući kao i danas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sa , svim se slazem odigrat cu to sem poraza bayerna ! Nije , sto navijam ali kada je sve okrenuto protiv nas kao sto jest sutra od forme igraca , morala ma svega i tipovanja na dortmund ja mislim da ce bayern dobiti !legenda reala je napisao/la:evo moje analize
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hmm, da se nadovežem. I ja volim igrati ta prva poluvremena, gledao sam Lecce i primjetio da su u zadnja 2 meča odlično otvarali utakmice, dakle oba poluvremena počinjali vodstvom da bi na kraju utakmice završavale remijem. Možda je bolje odigrati kompletnu utakmicu X, a probati sa 1/Xlegenda reala je napisao/la:evo moje analize
Prije bih odigrao Genoa-Bari 1PX ; Napoli-Roma 1PX
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Prateći formu Manchester Citya sutrašnji meč sa Newcasttleom bi trebali dobiti. Zadnja 2 meča
pobjeda / remi / ? Ovdje bi trebala doći pobjeda no nekako mi djeluje nemoguće da sve tri utakmice Engleske završe pobjedama domaćina
City-Newcasttle
Liverpool-Blackpool
Chelsea-Arsenal
Koji li je par crna ovca ___ Moguće upravo spomenuti meč.
pobjeda / remi / ? Ovdje bi trebala doći pobjeda no nekako mi djeluje nemoguće da sve tri utakmice Engleske završe pobjedama domaćina
City-Newcasttle
Liverpool-Blackpool
Chelsea-Arsenal
- legenda reala
- Kontakt:
bogami na tvoju žalost najprije ovaj moglo bi se probati x2,kolika je kvotaOTNYS_YNWA je napisao/la:Prateći formu Manchester Citya sutrašnji meč sa Newcasttleom bi trebali dobiti. Zadnja 2 meča
City-Newcasttle
Liverpool-Blackpool
Chelsea-Arsenal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.