BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
3
60%
2) Dobar je za ovaj klub
2
40%

Ukupno glasova: 5

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 08 apr 2013, 10:26

Craig Thomson nam sudi sutra.
smopiBVB je napisao/la:Nego raja,gdje nam je @fantom??
Pred Bayern je dobio ban, ali mislim da nije bio trajni. Otad ga nema na forumu.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 08 apr 2013, 19:00

Rumors, rumors, rumors...

Srbijanski mediji pisu da smo mi i yayarci zainteresovani za Stefana Savica iz Fiorentine. Cijena - prava sitnica: 15 miliona evrica.

Mozda mi i jesmo zainteresovani, ali yayo sa ovom postavom stopera + dolazi im Kirhof iz Mainza na kraju sezone - cini mi se nista vise nego samo glasina i povezivanjem sa nama i yayom - pokusaj povecavanja cijene Crnogorcu :!:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 apr 2013, 23:19

kraljttbvb je napisao/la:Srbijanski mediji pisu da smo mi i yayarci zainteresovani za Stefana Savica iz Fiorentine. Cijena - prava sitnica: 15 miliona evrica.
Uopšte ne vjerujem da smo mi i 1% zainteresovani. Nama treba štoper koji je spreman biti na klupi kao zamjena za Hummelsa i Subotića, a Savić je prekvalitetan da bi bio No.3. :? Prije da dovedemo nekog tipa Dragović, Klose i sl. ;)

Borussia Dortmund - Ready for Malaga (klikni na video) 8-)

Evo mogućih sastava za sutra:
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 09 apr 2013, 00:00

Ma to za Savica-dobar je on igrac,ali je to samo jedna od spekulacija...Dati za treceg stopera te pare,nit bi klub to uradio,niti bi on pristao biti treci tako da-nidje logike ;) Jos jedna opcija,da se planira prodaja Subote ili Hummy-a ali na to cu se samo nasmijati :lol: ;)

Nego braco valja izdrzati do sutra!Volio bih da Kuba zaigra a ne Gross,dobili bi opciju vise u napadu(jer je bolji od Grossa u tom segmentu-mnogo) a u odbrani ne bi puno izgubili ili nikako!Znamo kako se Kuba zalaze bilo to odbrana ili napad-cojk je LAV ;)
Samo iskoristiti neke sanse,a mislim da cemo ih imati mnogo(kao u prvoj tekmi ako ne i vise)i ubjedljiva pobjeda nece doci u pitanje!Mislim da se ne treba ni zaletiti previse,jer kojim slucajam da primimo gol bilo bi zahebano,mada mislim da se to nece desiti-ili hoce ali kad budemo vodili 2-3 razlike! :D
Ne sumnjam u prolaz ali je nervoza svakako prisutna,tako je kad igramo protiv Dresdena u kupu a ne za polufinale LP 8-)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 09 apr 2013, 00:34

Evo BILD piše da će igrati i Hummels i Kuba:
slika

Ajde eto ako bude ovako (mada čisto sumnjam) ne znam kol'ko je pametno da igra Hummels nakon "duge" pauze. Moguće da je Klopp procijenio da Hummy već sad može odigrati ovako važnu utakmicu, ali ne bi se smjeli igrati s tim ako nisu 100 % sigurni u njegovu spremnost. :?

Inače, naši čelnici su odredili premije i tako će svaki igrač u slučaju pobjede (ne računaju se penali) dobiti po
100 000 evra. Ukupno će biti podijeljeno oko od 2 mil. među igračima. :)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 09 apr 2013, 13:13

Vjerujem da Doktor nije lud da nespremnog igraca stavi u prvih 11 u ovako vaznoj tekmi!Sta znas,mozda se i ranije oporavio ali ga cuvao za veceras ;) Vidjet cemo...
Kuba bi trebao poceti i drago mi je zbog toga 8-)
Braco jos otprilike 8 i po sati do okrsaja :twisted:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 apr 2013, 15:05

smopiBVB je napisao/la: Braco jos otprilike 8 i po sati do okrsaja :twisted:
Proša koji. :mrgreen: Ali još duuuuugih skoro 6 sati. slika

Ako prođemo bit će fešta samo takva u Dortmundu (a ne ko ova lakrdija u Minkenu u subotu :lol:). Ako ne prođemo, opet možemo reći da je sezona u CL bila dobra. Mada, osta bi žal da se ispadne od objektivno poprilično slabije momčadi.

P.S. Di su svi nestali s foruma? Večeras utakmica sezone, a u zadnja 3 dana na temi ni 10 postova. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 09 apr 2013, 15:09

Zatišje pred buru
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 09 apr 2013, 15:20

Neam pojma ali zute brace sve manje!Sjetite se onog dana kad u par sati dodjose 3-4 nova clana...Od tada skoro ni traga ni glasa od njih,pokoji post!Drugo,kao sto juce rekoh,nema nam @fantoma,da li mu je isteklo vrijeme banovica ne znam,ali ni traga ni glasa!Nas "kapetan" @Adnan,pa nas glavni "okladjivac" @Harison...Gdje ste ljudi?? :D

Mozda je @Sportfanatik upravu,mozda je samo zatisije pred buru!? 8-)

Mozda se ljudima ne da sarati po forumu ali vjerujem da pomno prate svaku odigranu sekundu nasih pulena! ;)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 09 apr 2013, 15:29

ma trema trese... pa se nema sta ni napisat :mrgreen:
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 09 apr 2013, 15:34

Lokos19 je napisao/la:ma trema trese... pa se nema sta ni napisat :mrgreen:
Ma brate,dok napises post ukrades jos koju sekundu vremena do tekme :D
Na sve nacine pokusavam "ubrzati" ove sate a oni ko godina, :oops:
Nema potrebe za tremom,nervoza ok-normalno je ali trema ne ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 apr 2013, 15:40

[youtube][/youtube]

Westfalen spreman 8-) .

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 apr 2013, 15:41

Meni je malo falilo da jedan lexilium popijem kada je Bayern igrao prvu utakmicu :roll:

Znam kako vam je. Večeras je aBd ta utakmica koja može BvB vratiti među elitom fudbalskih giganata. Jedan brzi gol bi mnogo toga donjeo, no treba hladne glave ući u utakmicu. Samo pobjeda dolazi u obzir a Malaga je u laganom padu forme. I dalje ne mogu vjerovati šta su Milioneri sve promašivali u prvoj utakmici no noćas je aBd pravo vrijeme za iskupljenje.

Nadam se da će aBd u polufinalu LP biti dva Njemačka kluba, te tako pokazati snagu same Bundeslige 8-)

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 09 apr 2013, 15:52

Sigurno su nervozni, pa neznaju sta da napisu :) Ali ne treba brati brigu, gotzinho ce nam proraditi veceras abd. vidces onda saranja :D 8-)

A mozda su se i uputili u dortmund da prate, pa ih nema. Uh sta bi sve dao da mogu veceras biti u dortmundu, da imam samo kakave moci, nesto kao jumper (ako je ko gledao taj film) :mrgreen: otisao bi i po svu zutu bracu sa foruma naravno :D

Moj tip : 3:1 za nas :D :D :D

slikaslika

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 apr 2013, 16:17

smopiBVB je napisao/la: Volio bih da Kuba zaigra a ne Gross,dobili bi opciju vise u napadu(jer je bolji od Grossa u tom segmentu-mnogo) a u odbrani ne bi puno izgubili ili nikako!Znamo kako se Kuba zalaze bilo to odbrana ili napad-cojk je LAV ;)
Semir bvb je napisao/la: Ajde eto ako bude ovako (mada čisto sumnjam) ne znam kol'ko je pametno da igra Hummels nakon "duge" pauze. Moguće da je Klopp procijenio da Hummy već sad može odigrati ovako važnu utakmicu, ali ne bi se smjeli igrati s tim ako nisu 100 % sigurni u njegovu spremnost. :?
+1

Imamo znači 3 dileme glede sastava:
Hummy-Tele
Manni-Kehl
Kuba-Gross

Po meni bi igrali definitivno Kuba i Manni, a Hummy samo ako je adekvatno spreman.
vopi je napisao/la: Moj tip : 3:1 za nas :D :D :D
Bude li tako, imaš gajbu pive od mene. Bez zajebancije. 8-)
Neutral je napisao/la: Nadam se da će aBd u polufinalu LP biti dva Njemačka kluba, te tako pokazati snagu same Bundeslige 8-)
Daj Bože da bude tako.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 09 apr 2013, 16:21

Sretno večeras. Moja prognoza je pobjeda BvB-a u hendikepu a i dobar je koeficijent ;)

Mislim da ste za klasu bolja momčad i da ovo prolazite bez većih uzbuđenja...
Agieren statt reagieren

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 apr 2013, 16:29

Pjesma od legende za legendu. :lol:

[youtube][/youtube]

Gun! Gun! Gundogaaaaaaan!!! 8-)

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 09 apr 2013, 16:32

KSIVLE je napisao/la:
vopi je napisao/la: Moj tip : 3:1 za nas :D :D :D
Bude li tako, imaš gajbu pive od mene. Bez zajebancije. 8-)
Brate nebi bilo lose ;) poslao bi i ja tebi dvi nama 8-) Ma moze i minimalna pobjeda sto se mene tice, samo da udjemo u polu finale, ali optimistican sam :D Valja nesto raditi do 20:45 u pm, valjalo bi malo basketa da vrjeme brze prodje :)

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 09 apr 2013, 16:49

ha trema ha nervoza, isto ti ga dodje.
al izgleda da me obadvoje hvata :mrgreen:

ukoliko bude islo sve svojim redom, nebi trebalo biti krize. 8-)
no poznavajuci nas i nasu srecu, jedan frljoka onako beze i eto ti ... :cry:
valja onda zavuc 3 najmanje, inace ima da me strefi hercika zadnjih 10 minuta
:evil:

nego da se smirimo, hajmo svi u glas
HEYA BVB, HEYA BVB, HE YA HE YA ....
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 09 apr 2013, 17:11

Drugovi veceras je za mene najvaznija utakmica a pretpostavljam i za sve Vas...
Ljudi polufinale lige prvaka nemamo mi neki rezultat ali smo vidjeli da smo bolji + igramo na svom terenu , da se razumijemo i 1/4 finale da je neko rekao prije pocetka CL ja bi prihvatio objerucke ali ako ne prodjemo ostat ce zal jer smo objektivno 1-2 klase iznad Malage....

SRETNO NAM VCRS !!!
Moja neka prognoza :
-da cemo im utrpat 2 komada do 30 min
-da im necemo dati da izadju sa svoje polovine
-da ce imat vise zutih nego mi
-da cemo izvest vise kornera nego oni
DA CEMO IH SILOVAT .....u skladu sa ovom izjavom cu baciti i tiket za 10 KM + da ce Reus i Lewat dat golove 8-)

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.