AlphonseKauders je napisao/la:večeras moguće da ispada iz prve postave, Malone ljut k'o puška, želi mijenjati prvu petorku, pa najvjerovatnije će ispasti Farried, Juka i Murray..

Kako god, dobit' ce svojih 20-ak minuta i to nista ne mijenja.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
AlphonseKauders je napisao/la:večeras moguće da ispada iz prve postave, Malone ljut k'o puška, želi mijenjati prvu petorku, pa najvjerovatnije će ispasti Farried, Juka i Murray..
Jel to znači da će sad kad budu igrali protiv Heata ili Pistonsa Jokić da igra protiv Whitesidea i Drummonda a Nurkić će protiv rezervi?AlphonseKauders je napisao/la:večeras moguće da ispada iz prve postave, Malone ljut k'o puška, želi mijenjati prvu petorku, pa najvjerovatnije će ispasti Farried, Juka i Murray..
I ja sam to primijetio, sto posebno raduje. Bilo je i nekog pivotiranja, zakucavanja iz pika je rjesavao bez ikakvih problema, polaganja isto tako. Ni blizu meceva od ranije kada su mu izbijali loptu, ili mu je ona sama ispadala iz ruku. Jos samo da krene uciti da igra licem prema kosu, jer se tako mnogo lakse (bez pretjeranog fizickog trosenja) zabijaju kosevi. Jokic, recimo, veceras to odlicno radi i trebao bi Jusuf to pokupiti od njega. Ne sumnjam da ce ici da unaprijedi taj segment igre, godine su ispred njega i vrijeme radi u njegovu korist. Mada, mislim da ce mu biti dosta teze nego Jokicu, jer je nekako slabije pokretljiv od ovog zbog te svoje masivnosti i ogromnih nogu. Nikola, s druge strane, nema apsolutno nikakvu igru ledjima i nije u stanju bilo koga izgurati. Fuzijom njih dvojice bi se mogao napraviti sjajan centar.guillermo je napisao/la:Steta faulova od kojih 2 nepostojeca.Dosta je raznovrsan napadacki u zadnjih par utakmica izgleda da radi dosta na tehnici.
Vjerovatno je gotovo sto se tise nocas.Ocekujem preokret domacina
I već 2 TO ...Bassha je napisao/la:5p,3sk za sada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.