LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Jedna poruka ovim za koje imamo temu: "Možel se pobjedit ljudine?"
Devean George je Bryant za ove Huertas-Lou-Swaggy-Kelly-Bass.
Devean George je Bryant za ove Huertas-Lou-Swaggy-Kelly-Bass.
Ma point je ne gusiti Russella ovim kretenima u backcourtu,ukljucujuci i olupinu Bryanta,a imao ti 10 ili 30 40 pobijeda isto ti je
Kobeijemmajestic24 je napisao/la:S cim oni misle na ljeto privuci Duranta i ostale igrace???
Randle je sinoć dosta dobro u napadu izgledao, odlično je napadao licem prema košu i sticanjem iskustva i sazrijevanjem očekujem da počne puno bolje čitat igru i manje silovat i ić na silu kad vidi da ne može. Uglavnom očekujem da postane bombon igrač, potencijalna 20-10 mašina. U odbrani ne znam kakav će bit jer fakat ima kratke ruke ali je strašno brz za jednu četvorku (mislim da ga se već sad može svrstat među najbrže četvorke lige) i mogao bi biti dobar na preuzimanjima.
Russell je sinoć bolje izgledao, odbrameno nije izgledao ni pribižno kao protiv Minnyja ili Kingsa, a u napadu je počeo polako da štima ruku i pogađa svoje šuteve. Samo on mora da dobije više lopti i više prostora, ne može se njega forsirat u usporenoj igri sa ormarom Hibbertom i Kobeom koji više nikoga ne može probit. Momku treba što više tranzicije i pokretni visoki za što više pick n rolla. Polako ga oslobađat i forsirat ga da što više napada koš.
Russell je sinoć bolje izgledao, odbrameno nije izgledao ni pribižno kao protiv Minnyja ili Kingsa, a u napadu je počeo polako da štima ruku i pogađa svoje šuteve. Samo on mora da dobije više lopti i više prostora, ne može se njega forsirat u usporenoj igri sa ormarom Hibbertom i Kobeom koji više nikoga ne može probit. Momku treba što više tranzicije i pokretni visoki za što više pick n rolla. Polako ga oslobađat i forsirat ga da što više napada koš.
ma polahko ljudi, tek je početak sezone...
ja nisam iznenađen ovakvim rezultatima... čak po meni je više i pozitivnih stvari nego onih loših.
smiješno je suditi o russellu kao bustu nakon 3 utakmice
mislim ne treba ništa više na tu temu pisati.. momak ima 19 godina, i ja ga očekujem tek krajem ove sezone da počne prikazivati svoje neupitno košarkaško umijeće..
randle me očarao.. kakav igrač, potpuno volim njegov stil igre, a i njegov karakter kao čovjeka... GO JR30 GO!
U subotu protiv brooklyna, očekujem rezultatski zanimljivu utakmicu, i nadam se da tu možemo doći do prve pobjede
ja nisam iznenađen ovakvim rezultatima... čak po meni je više i pozitivnih stvari nego onih loših.
smiješno je suditi o russellu kao bustu nakon 3 utakmice
randle me očarao.. kakav igrač, potpuno volim njegov stil igre, a i njegov karakter kao čovjeka... GO JR30 GO!
U subotu protiv brooklyna, očekujem rezultatski zanimljivu utakmicu, i nadam se da tu možemo doći do prve pobjede
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
U petak je sa Bruklinom, ali se ja prvoj pobjedi više nadam u utorak protiv Denvera kod kuće.kokuz je napisao/la:ma polahko ljudi, tek je početak sezone...
smiješno je suditi o russellu kao bustu nakon 3 utakmice![]()
mislim ne treba ništa više na tu temu pisati.. momak ima 19 godina, i ja ga očekujem tek krajem ove sezone da počne prikazivati svoje neupitno košarkaško umijeće..
randle me očarao.. kakav igrač, potpuno volim njegov stil igre, a i njegov karakter kao čovjeka... GO JR30 GO!![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
u noći petka na subotu je utakmica koliko ja znam, pa sam se vodio time da i jeste tehnički to subotajose je napisao/la: U petak je sa Bruklinom, ali se ja prvoj pobjedi više nadam u utorak protiv Denvera kod kuće.
protiv denvera, hmm, mislim da su previše brzi i energični za ovakvu našu ekipu...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Po meni se treba dogodine mjesto glavnog trenera dati Lukeu Waltonu. Phill je svojedobno za njega govorio da je jedan od najvećih košarkaških mozgova koje je ikad sreo (a ako Bog trenera to kaže, onda niko drugi nema pravo da se na bilo koji način tome suprostavlja), a i sin je izvjesnog Bill Waltona, vjerovatno najinteligentnijeg centra koji je ikad igrao košarku. Ili on ili neki mladi trener tipa Stevensa ili Hoiberga iz NCAA. Ni u ludilu neki old school trener koji će gušit poletnost Russella i Randlea.
- PaskalHens
- Kontakt:
Ja samo ne znam ko je Kobaji utuvio u glavu da ovoliko uzima šuteva za 3p. Pa on ni u prajmu nije mogao imati dobar šut za 3p, a kamoli sad sa hrpom godina i mini marketom povreda..
Viva la France, as they say in Rome.
Ukoliko otpustimo Scott-a - sto ce se mislim ubrzo dogoditi ukoliko ne pocnemo pobjedjivati, a sto je veoma izvjesno - novi trener ce biti Thibs, jer navijaci polahko ali sigurno gube strpljenje i foka nece rizikovati da postavi nekog neiskusnog trenera.Epidaurus je napisao/la:Po meni se treba dogodine mjesto glavnog trenera dati Lukeu Waltonu. Phill je svojedobno za njega govorio da je jedan od najvećih košarkaških mozgova koje je ikad sreo (a ako Bog trenera to kaže, onda niko drugi nema pravo da se na bilo koji način tome suprostavlja), a i sin je izvjesnog Bill Waltona, vjerovatno najinteligentnijeg centra koji je ikad igrao košarku. Ili on ili neki mladi trener tipa Stevensa ili Hoiberga iz NCAA. Ni u ludilu neki old school trener koji će gušit poletnost Russella i Randlea.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
thibs jedva čeka ove lakerse siguran sam
Dok se ne dovede superstar, dok se ekipa ne nakrca igračima koji mogu kvalitetno iznijeti sezonu i biti bekap za superstara (znači još jedan, dva super igrača) nećemo biti kontenderi da nas trenira Sloan, Pop i Phil u jednom. Može doći ko hoće ali dok ne prođe period koji je potreban inače za rebuilding nema nade za finale i prsten na kraju.
Neka, ne bi ja Thibsa s ovom jezgrom igrača. Nisu ovo igrači za takvog trenera. Daj nekon ofanzivnog trenera i nekog ko će pustit trku
Epidaurus je napisao/la: Daj nekon ofanzivnog trenera i nekog ko će pustit trku

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Najvise u prosjeku potežemo za 3p preko 34x po tekmi
, primjerice Golden State koji je svjetlosnu godinu bolji u tome poteže samo oko 27x
Pri tom nam je % mizeran ispod 29%
, vjerovatno još gori od veceras 
Pri tom nam je % mizeran ispod 29%
Odbrana reketa ne postoji, Russell samo 20 minuta za sada dobio i tesko da ce jos igrati. Scotta treba otpustit, covjek je kreten koji pokusava unistit ovo potencijala sto imamo.
Ovo ce da bude gore nego prosla sezona
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Hibbert je jedini koji to može a covjek ne igra dovoljnoEpidaurus je napisao/la:Odbrana reketa ne postoji, Russell samo 20 minuta za sada dobio i tesko da ce jos igrati. Scotta treba otpustit, covjek je kreten koji pokusava unistit ovo potencijala sto imamo.
Slažem se , Scott iako je legenda kluba mora napustiti , dovesti mladog trenera ..... kao npr. Brad Stevens
btw. kako igramo trenutno nebi se iznenadio da oboriomo negativni rekord Phill-e
Nevolim statistiku , ali svi igrači imaji negativan +/- osim Hibberta koji je bio 17 min na parketu , astarter
Ma za Hibberta je opce poznato da ne moze igrati puno, 25 minuta je za njega plafon po veceri.
Ja sam svjestan da smo izuzetno tanki kvalitetom al brate mili imas u ekipi Russella, Randlea i Clarksona kao tri dosta dobra potencijala (narocito ovaj prvi, nevjerovatno s kojom zreloscu i mirnocom vec sad igra s loptom, steta samo sto sut ne upada al ne brinem se za to, zna se da ima odlican sut i to ce kad tad postat konstantno) i ti forsiras puno postavljenih napada umjesto da pustis momke da se uce i da igraju ono sto najbolje znaju. Kad vidim Lou Williams da ima 10-ak minuta vise od Russella hoce mi bit nesto, pa taj lik je revolveras najobicniji, g.o.v.n.o od igraca. Daj loptu ovoj trojici, bar cemo vidjet na cemu smo s njima, a ne ovako da Russell vise posmatra s klupe kako se ove igracian natpucavaju ili da prenosi loptu, doda na stranu pa onda trci u korner
Ja sam svjestan da smo izuzetno tanki kvalitetom al brate mili imas u ekipi Russella, Randlea i Clarksona kao tri dosta dobra potencijala (narocito ovaj prvi, nevjerovatno s kojom zreloscu i mirnocom vec sad igra s loptom, steta samo sto sut ne upada al ne brinem se za to, zna se da ima odlican sut i to ce kad tad postat konstantno) i ti forsiras puno postavljenih napada umjesto da pustis momke da se uce i da igraju ono sto najbolje znaju. Kad vidim Lou Williams da ima 10-ak minuta vise od Russella hoce mi bit nesto, pa taj lik je revolveras najobicniji, g.o.v.n.o od igraca. Daj loptu ovoj trojici, bar cemo vidjet na cemu smo s njima, a ne ovako da Russell vise posmatra s klupe kako se ove igracian natpucavaju ili da prenosi loptu, doda na stranu pa onda trci u korner
Ja ne znam zasto Scott i dalje sjedi na klupi, ok nije los za mlade igrace, afirmisao je Clarksona, ali za sve ostalo je mrtva katastrofa.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.