Bitno je i po pitanju plata dići neke standarde, da ne idu naši igrači po drugim ili trećim ligama za 1000-2000 km više. Ako se u tome podigne ta ljestvica onda neće biti ni neki problem dovoditi igrače koji su i za evropska takmičenja neštoAragon je napisao/la:Nije u opste na kraju niti bitno da li ce Miske doci ili ne. Ovo je samo pokazatelj u kojem smijeru razmislja uprava i gdje klub ide u narednom periodu.
Ne bude li Miske, bit ce Simon, ne bude li Simon, bit ce neko treci slicnih kvaliteta i slicne plate koju ocito mozemo ponuditi.
Proslo je vrijeme kad su nam pojacanja bili Sunjevaric, Scepanovic, Karamatic, Radulovic i slicni...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
To je poenta svega i najbitnije a ovima kojima to smeta ne trebamo da se bavimo, nek pricaju sta hoce mi idemo naprijed u svakom pogleduAragon je napisao/la:Nije u opste na kraju niti bitno da li ce Miske doci ili ne. Ovo je samo pokazatelj u kojem smijeru razmislja uprava i gdje klub ide u narednom periodu.
Ne bude li Miske, bit ce Simon, ne bude li Simon, bit ce neko treci slicnih kvaliteta i slicne plate koju ocito mozemo ponuditi.
Proslo je vrijeme kad su nam pojacanja bili Sunjevaric, Scepanovic, Karamatic, Radulovic i slicni...

Pyro is not a crime !
Nama je izgleda sudbina dovoditi ove debeguze igrace.
Sad kad se pregovara sa Misketom,tesko da ce Tomić doci.

Sad kad se pregovara sa Misketom,tesko da ce Tomić doci.

- undefined007
- Kontakt:
Gdje igra strašni Sejo Bučan? Pa u Premieeru čuo dobre kvote hahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
- odmazda
- Kontakt:
Ima tema FK željezničar pa tamo piši o svojim pulenima i juniorima koji s vama igraju 2:2 pa kako je tu neki novi miske doviđenja prijatnoado19211 je napisao/la:Naravno prijavljen si i nadam se da ce moderacije otkloniti masno tkivo s foruma, s kojima nema normalne komunikacije.
Svi su bili sumnjicavi naspram Ibrakovica i puni predrasuda prema njemu.
Covjek je ocito jako sposoban i cijenjen u menadzerskim i fudbalskim krugovima.
Ubijedjen sam da bi uspjesno vodio bilo koju kompaniju u bilo kojem poslu. Uprava je definitivno na konkursu odabrala najbolje moguce rijesenja izabravsi upravo njega.
Sreca pa je kod nas proslo vrijeme kad su se kadrovi dovodili rodbinskim vezama.
Covjek posjeduje nevjerovatan entuzijazam.
P.S. Ako nekad i dovede pogresnog igraca, nemojte molim vas prozivati covjeka. Nema kluba na svijetu koji nije fulao sa transferom i dovodjenjem igraca.
Ubijedjen sam da bi uspjesno vodio bilo koju kompaniju u bilo kojem poslu. Uprava je definitivno na konkursu odabrala najbolje moguce rijesenja izabravsi upravo njega.
Sreca pa je kod nas proslo vrijeme kad su se kadrovi dovodili rodbinskim vezama.
Covjek posjeduje nevjerovatan entuzijazam.

P.S. Ako nekad i dovede pogresnog igraca, nemojte molim vas prozivati covjeka. Nema kluba na svijetu koji nije fulao sa transferom i dovodjenjem igraca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- odmazda
- Kontakt:
Brate slažem se s tobom a što je najjače od svega čovjek ima napisanu knjigu kako da naša liga bude jos bolja... Pa jos nesto on je radovca odveo u Zenit na probu onda još jer je tada radio za njih kao pomoćni skaut sve govori o sposobnosti čovjeka!Aragon je napisao/la:Svi su bili sumnjicavi naspram Ibrakovica i puni predrasuda prema njemu.
Covjek posjeduje nevjerovatan entuzijazam.![]()
Svi smo svjesni kakav je igrac Misimovic i samo ovaj potez da stupimo u pergovore sa ovakvom igracinom govori koliko smo napredovali finansijiski da to mozemo priustiti. Ali treba ostati na zemlji jer ovo su za sada pregovori i na Misketu je da odluci tako da treba ostati smiren jer on sigurno ima jos ponuda svi znamo sta se desilo sa slucajem Borjan tako da se ne treba previse dizati.
Ocekujemo dolazak Borjana i Stevanovica sto su meni pojacanja koja nas dizu za jos vecu klasu iznad, mada i sa trenutnom ekipom mozemo izboriti titulu a tek moguci dolazak Misketa i stopera e onda samo je nebo granica
Ocekujemo dolazak Borjana i Stevanovica sto su meni pojacanja koja nas dizu za jos vecu klasu iznad, mada i sa trenutnom ekipom mozemo izboriti titulu a tek moguci dolazak Misketa i stopera e onda samo je nebo granica

Ti si opet šampion !
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=551AF66C" onclick="window.open(this.href);return false;
Evoooooo ga

Evoooooo ga

- undefined007
- Kontakt:
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=551AF66C" onclick="window.open(this.href);return false;
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Ma dovoljno je samo vidjeti da taj covjek radi 24h, da je rekao svakom uposleniku i igracu da ga moze zvati u bilo koje doba bez problema. Čovjek koji govori nekoliko jezika, ima strasne konekcije, koji zavrsi Jajala u roku 24h, neko ko se ne ulizuje nikome i ko ima mu.da da kaze ono sto misli.
Aferim ibrače.
Usput moram ovom adi 1921 da odg. Da , svako moze sjesti na avion i otici misketu, ali kad dodje gore sa ponudom od 20 000 markaa godisnje, Miske kaze "evo pojedi sta vidim da nemas", a kaada miske kaze "sviđa mi se ovo, treba mi par dana da donesem odluku ali sam prezadovoljan uslovima" e to je onda druga prica.
Jbg sumnjam da neki imaju i za avioon do minKena
Aferim ibrače.
Usput moram ovom adi 1921 da odg. Da , svako moze sjesti na avion i otici misketu, ali kad dodje gore sa ponudom od 20 000 markaa godisnje, Miske kaze "evo pojedi sta vidim da nemas", a kaada miske kaze "sviđa mi se ovo, treba mi par dana da donesem odluku ali sam prezadovoljan uslovima" e to je onda druga prica.
Meni je muštulukundefined007 je napisao/la:https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=551AF66C

Apsolutno se slazem sa tobom,Ibrakovic je uradio mnogo zavidnih poslova..Benko je napisao/la:Ma dovoljno je samo vidjeti da taj covjek radi 24h, da je rekao svakom uposleniku i igracu da ga moze zvati u bilo koje doba bez problema. Čovjek koji govori nekoliko jezika, ima strasne konekcije, koji zavrsi Jajala u roku 24h, neko ko se ne ulizuje nikome i ko ima mu.da da kaze ono sto misli.
Aferim ibrače.
A i ovo sto kazes da mali plavi imaju para za avion do Minhena, mozda bi Amar sredio misketa u roku od 24 h..
a usput dovede i Thomasa Mulera

-
- Kontakt:
Svaka čast Sarajevu polako podižu standarde našeg fudbala i već sjedeću ili za 2 sezone ih vidim u Evropi. Mislim da bi trebala postati praksa da naši klubovi dovode naše stare igrače od kojih se puno može naučiti.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Tamo sa 34 dovest i Dzeku
-
- Kontakt:
insajderi???? cimi = wolzburg???
ima istine ali vjeruj kakvog smo igraca zaganjali kao zamjenu necemo zaliti za cimirotaSarajevo22 je napisao/la:insajderi???? cimi = wolzburg???

Samo Sarajevo
Koliko para nasi ce uzet za Cimija, meni realno je zao ga pordat, tek poceo igrat za repku, mlad moze jos napredovat jos mu cijena skocit... Ako je ispot milion eura, greska ga je pustiti velika ...
Ako se pored njega proda i Dupovac pa i Velkoski nije cudo odakle nam ovolike pare
Ako se pored njega proda i Dupovac pa i Velkoski nije cudo odakle nam ovolike pare

nuerta je napisao/la:A ovo boldirano se ne moze ostvariti bez prekucavanja lige?Blagoje je napisao/la:sasistika je napisao/la:Sve što se radi u klubu je za svaku pohvalu.Imamo i pofinu sumu novca na raspolaganju ovog zimskog prelaznog roka.
Cilj je prolazak u grupnu fazu Evropske lige ili l. šampiona.Uspijemo li to napraviti možemo se nadati 2,5 mil. eura
od gazde.![]()
A da prije prekucavanja Evrope prekucate (barem jednom, za raju) ovu nasu kukuruznu ligu?
I jel ovdje fazon naredati sto vise ovih smajlica sto umiru od keslanja? Djeca jbt.

Moze, narafski, ali reda radi, eto molim vas, prije prekucavanja Evrope obratite paznju na Travnik, Obarsku, Velez... i ostale gigante bh fudbala, koji vam godinama ne daju maket prema vrhu tabele. Hvala.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
A da malo dođete sebi ako nemate kome !!!

Misimović je prilikom svog posljednjeg angažmana u Kini po sezoni zarađivao 1.400.000 eura. Otprilike toliko iznosi i kompletan godišnji budžet koševskog premijerligaša.
Jer, zbog čega igrati pred 50.000 ili 70.000 ljudi na najljepšim stadionima svijeta, kad je primamljivo prijedorsko i travničko blato. Odbiti klubove iz Bundeslige da bi se uživalo u koševskom suncu. Lijepo.
Uz dužno poštovanje prema klubu koji je iz bosanskohercegovačkog prosjeka odavno iskočio, zaputivši se krupnim koracima prema Evropi, ovakvi izleti i za normalan mozak krajnje negativan PR, klubu mogu samo nanijeti štetu. Jer, svima je valjda jasno da Misimović neće doći, ni na Koševo ni u BiH.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Dave, HordasDolacMalta, TETRAPAK i 48 gostiju.