Nekom Miske, a nekome Nedo Turkovic!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najludji su.Aragon je napisao/la:Nakon muka sinoc, komsije danas izasle iz rupa
Pozdrav.MCMXLVI je napisao/la:Lijep pozdrav svima! Odlučio sam se i ja konačno registrovati, a već godinama pratim ovaj forum.
Nemogu da vjerujem šta nam uprava trenutno radiKako god prošlo, ovo je lijep dokaz da je sada sve postalo ozbiljno braćo moja!
I da još na početku odmah kažem. @ado1921 zmiu ga loma
nema nekih naznaka osim Dupovca koji zeli da ide a nasima i nije bas tesko to paloo, naravno uz odstetu vecu nego sto je ferencvaros ponudilaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??
Odlazi Tomić iz Sarajeva (gradaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??
Todorovic 100 % bandovic klupa ili nogaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??
A ovi sto griju klupu! Lasta i pojedini žali bože onog malog handzica! To je po meni najveci talenat u Sarajevu ali glup jer mu je sve mrskoBenko je napisao/la:nema nekih naznaka osim Dupovca koji zeli da ide a nasima i nije bas tesko to paloo, naravno uz odstetu vecu nego sto je ferencvaros ponudilaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??
Za vas su nam dosta Krste i Duljevic.bagrcavi je napisao/la:Miske I Luca Toni u tandemubatara je napisao/la:Ma ljudi dolazi nam tata Miske, strumfovi cao! Sljedece godine hladno 0:5 na šugavici
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
uzmite i Ronaldhina ,nije zadovoljan u klubu.Sabinho je napisao/la:Toure i onaj iz Man.Utd-abagrcavi je napisao/la:Miske I Luca Toni u tandemubatara je napisao/la:Ma ljudi dolazi nam tata Miske, strumfovi cao! Sljedece godine hladno 0:5 na šugavici
Sent from my GT-I8190 using TapatalkSta ce tek biti ako Jusufbasic dodje
A nemoj tako imaju oni stadionAdo76 je napisao/la:Odlazi Tomić iz Sarajeva (gradaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??![]()
) jer našli smo tamo nekog Misimovića
Nisu to tuzlaci, to se neko zezao ba. Pomislit ce neko jos da su nam na pameti.Sabinho je napisao/la:Najludji su.Aragon je napisao/la:Nakon muka sinoc, komsije danas izasle iz rupaSinoc se na ovoj temi Tuzlaci raspitivali o njima da vide jesu zivi.
i djecu, jedu lopte...odmazda je napisao/la:A nemoj tako imaju oni stadionAdo76 je napisao/la:Odlazi Tomić iz Sarajeva (gradaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??![]()
odmazda je napisao/la:A nemoj tako imaju oni stadionAdo76 je napisao/la:Odlazi Tomić iz Sarajeva (gradaodmazda je napisao/la:Znal se ko odlazi iz Sarajeva imal kakvih informacija o tome... Kome raskidaju ugovor ??![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], iliyaa8, keli, Kockoglavi, PeppermintSA, rimljanin90, Rodman, TETRAPAK, tuitamo i 65 gostiju.