FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2016, 21:29

pogledajte sastav ekipe koja je dobila Zrinju, majstori!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 nov 2016, 21:36

Chinaglia je napisao/la:pogledajte sastav ekipe koja je dobila Zrinju, majstori!

Pa kad je Mourinho bio trener :kafa:

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 nov 2016, 21:46

pinoglavi je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:I u Vitez su sa tim busem isli
Zar ga nije Azmir konfiskovao? Mislim bus?
Transturist, nisu htjeli iz Janje sa Azmirom ovo ono?
Igrači u Stanišiću, bus se vratio.
Jedino da je predvece na dan utakmice u Vitezu onako bus gradom kruzio
Vlasnik BUS-a je Azmir i registrovan je na Azmirovu firmu, cim ga je kupio i ofarbo dosla je porezna da ga plijeni, al nisu mogli jer je Azmirov, posle razlaza ponududio je odboru da koristi bus al da sipaju benzinvi daju dnevnicu vozacu , sto su odbili.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2016, 21:55

tuzlak1987 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
pogledajte sastav ekipe koja je dobila Zrinju, majstori!

Pa kad je Mourinho bio trener :kafa:
ko nam je kriv sto smo ga otjerali, nismo znali cijenit sta smo imali :kafa:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 nov 2016, 22:03

S njim smo imali baš dobre momente.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2016, 22:06

Zodiac je napisao/la:S njim smo imali baš dobre momente.
.. i ko zna gdje.. i ko zna kad..

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 08 nov 2016, 22:29

xeksor je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
costacurta08 je napisao/la: Zar ga nije Azmir konfiskovao? Mislim bus?
Transturist, nisu htjeli iz Janje sa Azmirom ovo ono?
Igrači u Stanišiću, bus se vratio.
Jedino da je predvece na dan utakmice u Vitezu onako bus gradom kruzio
Vlasnik BUS-a je Azmir i registrovan je na Azmirovu firmu, cim ga je kupio i ofarbo dosla je porezna da ga plijeni, al nisu mogli jer je Azmirov, posle razlaza ponududio je odboru da koristi bus al da sipaju benzinvi daju dnevnicu vozacu , sto su odbili.
Dobro, i? Ne shvatam tu njegovu zelju da pomogne klubu kojeg je ostavio na vjetrometini, iako je to mogao uraditi ljetos. Opet se vracamo na isto, jel nama bitna Sloboda ili ljudi koji si bili ili su sada oko nje.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 nov 2016, 23:12

Slavinovici

. . ti nikako da skužiš da su i ljudi bitni a ne samo Sloboda. Ljudi su bitni jer od njih zavisi hoće klub opstati ili ne. Ti se držiš kluba kao da nema nikakvih problema . . .. . Sadašnja uprava nas zabrinjava i ne mislimo da ćemo sa njima izaći na zelenu granu . .

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 08 nov 2016, 23:22

Chinaglia je napisao/la:
Chini ne brini.sve sto je pisao tz.ba je 90% istina za UO,jos se ganjaju neki ljudi.Kurević treba valjda uskoro(ne znam termin) konaćno zakazati skupštinu-reće jedan Boka iz gradske uprave danas, na kojoj ce biti novih ideja i ljudi.Sad sam siguran da nije sve tako crno kako izgleda.Ima malo i crvenog :).
Treba ipak sačekati zimsku pauzu kada ce nam svima biti jasnije neke stvari.Poz Chini care pdf!! :thumbup: :thumbup:
DRŽAVA TUZLA!!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 08 nov 2016, 23:22

Ne, nego mislim da je potrebno Slobodi vjerovati, ne nuzno trenutno upravi, jer ce nas faraon ugasiti i napraviti OFK. Zaa to se borim. A onda se pojavljuju likovi koji likuju nad tim i hvale i slave samo jednog. Ne shvataju da je to pogresan pristup, imali smo izbore koji su to pokazali. Ajde malo kompromisa

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 09 nov 2016, 00:59

NjonjoVam je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Chini ne brini.sve sto je pisao tz.ba je 90% istina za UO,jos se ganjaju neki ljudi.Kurević treba valjda uskoro(ne znam termin) konaćno zakazati skupštinu-reće jedan Boka iz gradske uprave danas, na kojoj ce biti novih ideja i ljudi.Sad sam siguran da nije sve tako crno kako izgleda.Ima malo i crvenog :).
Treba ipak sačekati zimsku pauzu kada ce nam svima biti jasnije neke stvari.Poz Chini care pdf!! :thumbup: :thumbup:
11-tog ili 14-tog treba da bude skupstina...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 09 nov 2016, 03:06

Vlasnik BUS-a je Azmir i registrovan je na Azmirovu firmu, cim ga je kupio i ofarbo dosla je porezna da ga plijeni, al nisu mogli jer je Azmirov, posle razlaza ponududio je odboru da koristi bus al da sipaju benzinvi daju dnevnicu vozacu , sto su odbili.[/quote]
Dobro, i? Ne shvatam tu njegovu zelju da pomogne klubu kojeg je ostavio na vjetrometini, iako je to mogao uraditi ljetos. Opet se vracamo na isto, jel nama bitna Sloboda ili ljudi koji si bili ili su sada oko nje.[/quote]

Ja samo cojeku objasnjavam ko je vlasnik busa, i sta je sa busom. A kad se već uhvatio vjetrometine, dicni gradonacelnik je napravio tu vjetrometinu lazima aj prema Azmiru on je to dopustio, al je javno izlagao nas govoreći kako će reprogram bit gradski problem, kako će bit partner slobodi,kako će sloboda igrat evropske utakmice u Tuzli, kako će krenut sa adaptacijom sjeveravi izgradit će se istok, ja jos vidim mokrenje ispod tribina i tucanik na istoku. I ja volim slobodu i jos vile jaku i stabilnu slobodu, a ne denisovu, nihadovu i sićinu koji nas je ukopao jos za vrijeme sabovića itd. Meni taka sloboda netreba

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 09 nov 2016, 05:48

Tuzlak04 je napisao/la:Slavinovici

. . ti nikako da skužiš da su i ljudi bitni a ne samo Sloboda. Ljudi su bitni jer od njih zavisi hoće klub opstati ili ne. Ti se držiš kluba kao da nema nikakvih problema . . .. . Sadašnja uprava nas zabrinjava i ne mislimo da ćemo sa njima izaći na zelenu granu . .
:salut:
u tri rečenice sve rečeno.
ja sve kontam @slavinovići trola i loži narod a on haman ozbiljan "vezujmo se za ideju"! Kakvu ideju?! Nismo u marksizmu jbte! Klub treba lovu da živi i kraj!
ko će namaknuti pare? TomC? Suljo i Indir?! Komunalac i Centralno grijanje?!!!
niko od nas ovdje nije jer mrzi slobodu već naprotiv. Ja sam maksum bio na utakmice Slobode išao, na isti ovaj stadion decenijama dolazio. Jel sad i moje dijete treba na istu ruševinu da dolazi decenijama samo zbog ideje?! Vala neće, dosta mu je otac bio zaluđen tom ublehom. Nek Jasmin i Kurević sa djecom svojom idu na smrdljive i prljave tribine, zapišane i oronule.
Ovo sa busom je moja želja da ipak ima nade za vraćanje Slobode tamo gdje i pripada. Vrh tablice i borba za Evropu.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 09 nov 2016, 06:13

Nemojte se zaludjivati sa tim busem sto ste vidjeli u bijeljinji, jer taj bus nije vozio igrace Slobode nego Sloge koja ima prijateljsku utakmicu protiv Sloga 94 iz Bijeljine... Ko ne vjeruje nek udje na fb stranicu Sloge Simin Han i sve ce mu biti jasno

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 nov 2016, 08:27

Senad tom cat kupuje bus. Treba mu vjerovati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 09 nov 2016, 09:13

SARS je napisao/la:Nemojte se zaludjivati sa tim busem sto ste vidjeli u bijeljinji, jer taj bus nije vozio igrace Slobode nego Sloge koja ima prijateljsku utakmicu protiv Sloga 94 iz Bijeljine... Ko ne vjeruje nek udje na fb stranicu Sloge Simin Han i sve ce mu biti jasno
I ja sad viđoh. :hmmmm:
Jbga
barem se ponadah da je na pomolu možda nešto pozitivno.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 nov 2016, 09:33

Ja itekako shvatam da su ljudi bitni i zato sam na razne nacine i podrzavao AH. Ali nakon ovoga zadrzavam pravo da sve propitujem, svacije namjere i postupke. Znam da nam sa ovim uhljupima nema dalje, propadamo, ali sta da radim, da navijam da budale ugase klub? Nikada. Isto tako, ako se vrati AH i napravi neki dogovor sa faraonom, treba traziti puno transparentnije vođenje kluba, svaku mjesec sastanak UO sa finansijskim izvjestajem (njima, ne nama, ne moraju), UO moraju ciniti svi ljudi koji ulazu u Slobodu, pa tako i Grad jer su to nase pare. Isto vrujedi i za JU Tusanj. Mislim da je dosta ovakvih situacija kada se ne zna ni koliko je duzan klub, ko sta radi u njemu, UG prodaje salove, sezonske i ostalo iako nema veze sa klubom. Zelim uredjen klub u svim svojim segmentima, a dugovi ce se potom lako odplatiti. Nastavilo bi se nekako i ove sezone da se nije desilo sto se desilo, morali smo naći nacin da guramo dalje. Uglavnom, jedina osoba koja je imala moju 100% podrsku je bila AH, od raznih pomaganja klubu do stajanja po zimi na istoku, ali vise ne ni njemu ne vjerujem. Od sada je u rangu svih ostalih i ja tako gledam, gledam samo kako se ko ponasa prema Klubu.
Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 09 nov 2016, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.

SRSlavinovici
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 nov 2016, 09:39

xeksor je napisao/la:Vlasnik BUS-a je Azmir i registrovan je na Azmirovu firmu, cim ga je kupio i ofarbo dosla je porezna da ga plijeni, al nisu mogli jer je Azmirov, posle razlaza ponududio je odboru da koristi bus al da sipaju benzinvi daju dnevnicu vozacu , sto su odbili.
Dobro, i? Ne shvatam tu njegovu zelju da pomogne klubu kojeg je ostavio na vjetrometini, iako je to mogao uraditi ljetos. Opet se vracamo na isto, jel nama bitna Sloboda ili ljudi koji si bili ili su sada oko nje.[/quote]

Ja samo cojeku objasnjavam ko je vlasnik busa, i sta je sa busom. A kad se već uhvatio vjetrometine, dicni gradonacelnik je napravio tu vjetrometinu lazima aj prema Azmiru on je to dopustio, al je javno izlagao nas govoreći kako će reprogram bit gradski problem, kako će bit partner slobodi,kako će sloboda igrat evropske utakmice u Tuzli, kako će krenut sa adaptacijom sjeveravi izgradit će se istok, ja jos vidim mokrenje ispod tribina i tucanik na istoku. I ja volim slobodu i jos vile jaku i stabilnu slobodu, a ne denisovu, nihadovu i sićinu koji nas je ukopao jos za vrijeme sabovića itd. Meni taka sloboda netreba[/quote]

Ne, objasnio si ciji je bus iako svi to znamo. Nadodao si da je nudio bus ovim uhljupim, a oni odbili. I ja to komentarisem. Kada napises nesto na forumu, ocekuj da ti neko i odgovori. A mozes se i praviti da to nisi napisao :) Faraon je politicar i AH je trebao sklopiti pismeni ugovor sa Gradom, a ne neka kafanska dogovaranja koja je ovaj **** jer ga boli kita i moze da laze koliko zeli kao politicar. Ne lazimo se, Lagao je i AH na hvatove. Takva je Bosna. I da ostavio je klub na vjetrometini, to je cinjenica. Drugo, niko ga stapom nije tjerao iz kluba. Trece, najveci poraz nekoga koji se hvali svojim radom, da kada ode sa tog mjesta, ne ostane nista iza njega. To mu, između ostaloga, zamjeram. Apsolutno nista nije uradio na uredjenju kluba. Apsolutno nista nije uradjeno na uredjenju kluba u kojem je imao apsolutnu vlast. Sramota. Nemojte mi govoriti da nije imao vremena, jer dugovanja, bla, bla. Sve bi to bilo lakse sa uredjenim klubom. On je htio sve sam? Onda snosi svu i odgovornost i za dobro i za lose. Jednostavno.
Zadnja izmjena: SRSlavinovici, dana/u 09 nov 2016, 09:57, ukupno mijenjano 2 puta.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 nov 2016, 09:40

:salut:
u tri rečenice sve rečeno.
ja sve kontam @slavinovići trola i loži narod a on haman ozbiljan "vezujmo se za ideju"! Kakvu ideju?! Nismo u marksizmu jbte! Klub treba lovu da živi i kraj!
ko će namaknuti pare? TomC? Suljo i Indir?! Komunalac i Centralno grijanje?!!!
niko od nas ovdje nije jer mrzi slobodu već naprotiv. Ja sam maksum bio na utakmice Slobode išao, na isti ovaj stadion decenijama dolazio. Jel sad i moje dijete treba na istu ruševinu da dolazi decenijama samo zbog ideje?! Vala neće, dosta mu je otac bio zaluđen tom ublehom. Nek Jasmin i Kurević sa djecom svojom idu na smrdljive i prljave tribine, zapišane i oronule.
Ovo sa busom je moja želja da ipak ima nade za vraćanje Slobode tamo gdje i pripada. Vrh tablice i borba za Evropu.
Objasnio sam ti majstore u postovima drugim osobama. Treba nama svima malo drugaciji diskurs.
SARS je napisao/la:Nemojte se zaludjivati sa tim busem sto ste vidjeli u bijeljinji, jer taj bus nije vozio igrace Slobode nego Sloge koja ima prijateljsku utakmicu protiv Sloga 94 iz Bijeljine... Ko ne vjeruje nek udje na fb stranicu Sloge Simin Han i sve ce mu biti jasno
I ja sad viđoh. :hmmmm:
Jbga
barem se ponadah da je na pomolu možda nešto pozitivno.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 09 nov 2016, 09:46

A sto se tice autobusa, bilo bi pristojno da se prekriju znamenja FK Slobode kada se u njemu vozi drugi klub. Bio privatan ili ne. Imaju oni svoj grb i boje :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 16 gostiju.