sarajlija je napisao/la:Dokle vise sa sprdancijom na ovoj temi
Nakon Zagreba Ibraković otišao u Rijeku na pregovore sa Kramarićem.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
sarajlija je napisao/la:Dokle vise sa sprdancijom na ovoj temi
Abdulah im je stvorio opasan kompleks.BordoArmy88 je napisao/la:Ono kad se registruju samo da komentarišu pregovore Misketa sa FKS...![]()
Naprijed Abdulah, karaj i ne vadi!!!
ishrana, masaže poslije utakmica, specijalne inekcije za ligamente itd. itd.hilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/svi-ig ... stabu/1984
Samo kvalitetni treninzi spriječavaju povrede.
A i to smo im omogućiliBenko je napisao/la:ishrana, masaže poslije utakmica, specijalne inekcije za ligamente itd. itd.hilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/svi-ig ... stabu/1984
Samo kvalitetni treninzi spriječavaju povrede.
Strasni su (Uprava).amypitar je napisao/la:Selimović;
Misimović nije jedino ekstra pojacanje, skojim smo stupili u kontakt.
Ja se iskreno nadam da ce Cimirot ostati kod nas do ljeta jer momak moze jos vise napredovati do tada a i nama bi to odgovaralo.amypitar je napisao/la:Wolfsburg hoce Cimirota.
Sad kad je krenula prica da je Sarajevo zainteresovano za Misketa, tu je Wolfsburg vidio priliku da lakse realizuje transfer.Šta ce od svega biti ostajer da cekamo.![]()
U glavnom sa bundesligasima se ganjamo za pojacanja.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema prostora za njega, al' eto ima Bosna Visoko. Ganjaju ulazak u 1. Ligu. Treba ih pogurati.Rodman je napisao/la:Nadam se, da če ostati dovoljno love za Tomića.
Ja sam opet drugog misljenja, vise bih volio da Radovac hoce ostati kod nas bar jos godinu i pol, a ko ima neka dobra ponuda za Gojka zasto ga ne prodati. Dobro za njega dobro za nas.simon je napisao/la: Ja se iskreno nadam da ce Cimirot ostati kod nas do ljeta jer momak moze jos vise napredovati do tada a i nama bi to odgovaralo.
nema prostora za njega, sva imaginarna mjesta su zauzeta. luka toni, misimovic, tomic-franklampard8 je napisao/la:Nema prostora za njega, al' eto ima Bosna Visoko. Ganjaju ulazak u 1. Ligu. Treba ih pogurati.Rodman je napisao/la:Nadam se, da če ostati dovoljno love za Tomića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.