Strah me.mirzatele je napisao/la:Aduka moj dobri pošteni, Miske,Stevanović,Krste,Benko. Klupa Dulja,Okic,Stojcev,Bilbija
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Ovaj ado po cijeli dan na forumu, pa idi u školu/fakultet/poso bilo šta i prestani bit napaćen toliko, nemaš konstruktivne rasprave lupaš gluposti.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Koliko igraca imate u ovom trenutku?(seniori + juniori koji alterniraju medju njih i juniora)
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Izmedju 35 - 40Mokroguz je napisao/la:Koliko igraca imate u ovom trenutku?(seniori + juniori koji alterniraju medju njih i juniora)
http://fksinfo.com/igraci" onclick="window.open(this.href);return false;Mokroguz je napisao/la:Koliko igraca imate u ovom trenutku?(seniori + juniori koji alterniraju medju njih i juniora)
Imas i omladince....
Sreca pa je Ojler mlad umro...
znaju li ovi insajderi koji bi igraci mogli otici sada kao visak ?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
todorovic , kostic , bandovic , mitrevski 100 %
-
wienultras
- Kontakt:
dajte nama bekica,i mozete barem jos dvojicu,na pozajmicu 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Bekic, Kouadio, Bandovic, Mitrevski, Puric, Kostic, Protic , nosite odmahwienultras je napisao/la:dajte nama bekica,i mozete barem jos dvojicu,na pozajmicu
-
wienultras
- Kontakt:
bekic,kouadio,mitrevski....moze.bandovica ostavi sebiaS_Roma je napisao/la:Bekic, Kouadio, Bandovic, Mitrevski, Puric, Kostic, Protic , nosite odmahwienultras je napisao/la:dajte nama bekica,i mozete barem jos dvojicu,na pozajmicu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Sto se tice Misketa i Saida ja mislim da iako se desi da pristanu igrati za Sarajevo, da ce to biti na kraju sezone i da ce doci da nas odvedu u Evropu aBd bice to Liga prvaka. Sa ovim trenutnim sastavom mozemo osvojiti ligu, ali treba dovest na jesen jos para igraca da se uigraju za Evropu. Moze na Ibrakovica pricat ko sta hoce, ali covjek zna sta radi i to radi odlicno. Seljaci iz Celika su ga i otjerali zato sto je valjao. Za Dinu nemam rijecu, on je nas spasitelj.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Nije se sa Saidom pričalo o transferu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Za sada su nam sigurna 2 igraca.
Najblizi odlasku su Dupovac,Gojkara i ova sitna buranija sa klupe/zapada
Najblizi odlasku su Dupovac,Gojkara i ova sitna buranija sa klupe/zapada
- Evolution87
- Kontakt:
Ibrakaaaaaaaaaa 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kako im spusti ....
Kakav ba Said? Momak povrijeđen. Za sada ništa od toga.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Burberry46
- Kontakt:
3 boda i evo vam koudia, proticawienultras je napisao/la:dajte nama bekica,i mozete barem jos dvojicu,na pozajmicu
Ozbiljno bi volio da neki idu na posudbu, bitno je da igraju jer kod nas nemaju mjesta
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Lagano se popunjavaju mjesta za Tuzlu, mogao bi nas dobar broj otici dole, barem 500 
Velika je steta da se odreknemo Protica koji nije ni dobio tri utakmice citave da odigra u kontinuitetu a informacije o njemu govore sve najbolje. Protic igra na poziciji na kojoj se ne moze za pola sata pokazati da si pojacanje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
aS_Roma je napisao/la:Lagano se popunjavaju mjesta za Tuzlu, mogao bi nas dobar broj otici dole, barem 500
Bice bruka raje iz TZ kantona.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, alacious, Bing [Bot], DoktorXabaras, teamnorth1989 i 28 gostiju.