Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

BigBigBang
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la BigBigBang » 13 sep 2013, 16:07

NE, to nam govori da bi Nadal u bilo kakvoj konkurenciji osvojio svoj GS na sljaci ali ono sto je iznad napisano je da je 18. godisnji Nadal bio klasicni sljakas najopasnija konkurencija Federeru u to vrijeme. I ne kontam sta hoces da kazes sa tim listama ko je rekao da su npr. ti igraci osvojili svoje GS tako mladi zbog lose konkurencije mi pricamo o Rogeru Federeru i njegovoj konkurenciji u primeu. Svaka budala vidi da je Federer odlicno iskoristio crnu rupu izmedju odlaska jedne velike generacije sa dolaskom nove velike i tu dominirao i uzeo najvise Grand Slam titula.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 sep 2013, 16:19

Ne provaljuj se Tita ti, ugledo si se na pogrešnog lika. :mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 sep 2013, 16:29

Ako tako gledat jbt. Nadal je osvojio najvise Grand Slam titula gdje mu je konkurencija bio samo Federer.Murray je do prosle godine uglavnom bio nemocan na GS-u,Djokovic do 2011 uz taj bljesak 2008.Tako eto ako gledamo po tome,Nadal je osvojio samo 3 Grand Slam titule u toj jakoj konkurenciji,od toga 2 Roland Garrosa,gdje mu,budimo realni niko nista ne moze,to svako mora priznati.Vi ne mozete i ne smijete osporavati karijeru Rogera Federera ili bilo kojeg drugog tenisera.Jedna stvar je kada si fan nekog tenisera.Ti pratis svaki njegov mec i volis vidjeti kada pobijedi.Kada pogledam ovaj pdf,vidim da su rijetki fanovi nekog tenisera,vise vole vidjeti njegovog rivala da izgubi ili sto je slucaj u posljednjih 5-6 str,omalovazavati njegovu nevjerovatnu karijeru.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 16:32

AA23 je napisao/la:.. to sto je covjek fizikaner i sto se danasnja igra svodi na snagu ne cini ga najvecim
Od svih gluposti koje si napisao ova je antologijska.
Johny je napisao/la:Koliko je jaka konkurencija bila Federeru , dovoljan je pokazatelj da Nadal sa 18 godina biva njegov najljuci rival.
Mislim da ga je prvi put otresao sa 17 godina, i to na betonu, koji u to vrijeme nije bio usporen :mrgreen:
darker10 je napisao/la:Kada pogledam ovaj pdf,vidim da su rijetki fanovi nekog tenisera,vise vole vidjeti njegovog rivala da izgubi
Kao što ti i ja volimo kad United izgubi :P
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 13 sep 2013, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 sep 2013, 16:38

Virtu4l je napisao/la:
AA23 je napisao/la:.. to sto je covjek fizikaner i sto se danasnja igra svodi na snagu ne cini ga najvecim
Od svih gluposti koje si napisao ova je antologijska.
Jedan je fizikaner

http://x.****/var/products/pos ... nstajn.jpg

:mrgreen:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 sep 2013, 16:44

darker10 je napisao/la:Ako tako gledat jbt. Nadal je osvojio najvise Grand Slam titula gdje mu je konkurencija bio samo Federer.Murray je do prosle godine uglavnom bio nemocan na GS-u,Djokovic do 2011 uz taj bljesak 2008.Tako eto ako gledamo po tome,Nadal je osvojio samo 3 Grand Slam titule u toj jakoj konkurenciji,od toga 2 Roland Garrosa,gdje mu,budimo realni niko nista ne moze,to svako mora priznati.Vi ne mozete i ne smijete osporavati karijeru Rogera Federera ili bilo kojeg drugog tenisera.Jedna stvar je kada si fan nekog tenisera.Ti pratis svaki njegov mec i volis vidjeti kada pobijedi.Kada pogledam ovaj pdf,vidim da su rijetki fanovi nekog tenisera,vise vole vidjeti njegovog rivala da izgubi ili sto je slucaj u posljednjih 5-6 str,omalovazavati njegovu nevjerovatnu karijeru.
Kakav licemjer moras biti i u jednom smatrati Rogera Federera najvecim svih vremena a u vec drugoj recenici ga proglasiti kao jedinu konkurenciju za Nadala i to okarakterisati kao slabu, dakle smatras Rogera najboljim a mislis da je Nadalova konkurencija bila slaba jer eto samo je morao pobjediti tvog najboljeg :lol: Uglavnom Nadalova konkurencija jeste bila jaka jer je bio tu Federer a Nadal bio klinac tako da su njemu ti protivnici vjerovatno bili tada jaki naravno kasnije u njegovom primeu tu su pored Federera Djokovic, Murray itd...tako da nema dileme ko je imao jacu konkurenciju Nadal ili Federer.

Jedini koji se provaljuju ste vi zaludjeni fanovi Federera na krilima pobjeda u GS finalima nad penzionerom Agasijem, Safinom, Filipusisom, sampionom Rodickom, Bagdatisom, Fernandom Lopezom...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 sep 2013, 16:48

BigBengBung

Šta misliš je li tepih najsporija podloga poslije šljake ?!

Profesionalnitenis.com

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 16:51

BigBigBang je napisao/la:Jedini koji se provaljuju ste vi zaludjeni fanovi Federera na krilima pobjeda u GS finalima nad penzionerom Agasijem, Safinom, Filipusisom, sampionom Rodickom, Bagdatisom, Fernandom Lopezom...
Pajo brate ko ti je taj zadnji? Poginuo sam tražeći ga, Wikipedia, Google, telefonski imenik, nigdje ga.

Vjerovatno si mislio na kralja forhenda.
Voli te tvoje Sarajevo.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 13 sep 2013, 16:53

Garant mislio na Torresa. :mrgreen:

Profesionalnitenis.com

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 sep 2013, 16:55

Hibrid Feliciana i Gonzaleza :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2013, 17:08

Toxicity je napisao/la:Hibrid Feliciana i Gonzaleza :mrgreen:
Kakav bi to bio choker :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 sep 2013, 17:11

BigBigBang je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Ako tako gledat jbt. Nadal je osvojio najvise Grand Slam titula gdje mu je konkurencija bio samo Federer.Murray je do prosle godine uglavnom bio nemocan na GS-u,Djokovic do 2011 uz taj bljesak 2008.Tako eto ako gledamo po tome,Nadal je osvojio samo 3 Grand Slam titule u toj jakoj konkurenciji,od toga 2 Roland Garrosa,gdje mu,budimo realni niko nista ne moze,to svako mora priznati.Vi ne mozete i ne smijete osporavati karijeru Rogera Federera ili bilo kojeg drugog tenisera.Jedna stvar je kada si fan nekog tenisera.Ti pratis svaki njegov mec i volis vidjeti kada pobijedi.Kada pogledam ovaj pdf,vidim da su rijetki fanovi nekog tenisera,vise vole vidjeti njegovog rivala da izgubi ili sto je slucaj u posljednjih 5-6 str,omalovazavati njegovu nevjerovatnu karijeru.
Kakav licemjer moras biti i u jednom smatrati Rogera Federera najvecim svih vremena a u vec drugoj recenici ga proglasiti kao jedinu konkurenciju za Nadala i to okarakterisati kao slabu, dakle smatras Rogera najboljim a mislis da je Nadalova konkurencija bila slaba jer eto samo je morao pobjediti tvog najboljeg :lol: Uglavnom Nadalova konkurencija jeste bila jaka jer je bio tu Federer a Nadal bio klinac tako da su njemu ti protivnici vjerovatno bili tada jaki naravno kasnije u njegovom primeu tu su pored Federera Djokovic, Murray itd...tako da nema dileme ko je imao jacu konkurenciju Nadal ili Federer.

Jedini koji se provaljuju ste vi zaludjeni fanovi Federera na krilima pobjeda u GS finalima nad penzionerom Agasijem, Safinom, Filipusisom, sampionom Rodickom, Bagdatisom, Fernandom Lopezom...
Ja nit' sam gdje pomenuo da je Federer najbolji svih vremena,nit' sam rekao da je Nadal imao slabu konkurenciju.Samo sam napisao da su se on i Federer u periodu od 2005. do 2011. borili za vecinu GS-a,te ne mozes bas reci da je konkurencija na vrhu bila prevelika s obzirom da su se za najvece trofeje borila 2 tenisera.Isto tako sam napisao da su do 2011 osvojili vecinu svojih GS-a,i jedan i drugi.I da,ne znam sta imas od blacenja Federerove karijere.Debata o tome ko je najbolji nema nikakvog smisla.Mozes ti govoriti da je Nadal najbolji,ali ako je neko volio gledati Samprasa,Agassija,Federera,Lendla itd. sigurno ih neces natjerati da promijene misljenje.Oni su za tog nekog najbolji i tu vise nema price.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 13 sep 2013, 19:00

Nisi ali ti je ocigledno Federer bolji od Nadala. Ne moram ja nikoga niti zelim ubjediti, samo navodim cinjenice a one su bitne kod objektivnog i pametnog posmatraca. Konkurencija je bila presmijesna Federeru koji je dosao na vrh svoje igre a Nadal je bio kao sto sam rekao osamnaestogodisnjak i njemu je konkurencija sigurno bila jaka jer je tih sezona samo na sljaci dominirao dok su ga ostalim mogli dobijati tada levati poput Blakea i slicnih jer ocigledno da njegova igra u tim danima na betonu nije mogla biti uspjesna kao na sljaci.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 13 sep 2013, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 sep 2013, 19:18

formance je napisao/la:BigBengBung

Šta misliš je li tepih najsporija podloga poslije šljake ?!
Vrlo zanimljivo pitanje. :mrgreen: Da vidimo šta će odgovoriti @Paja (nije teško, hajde :P ). Iako ne čitam njegove postove, živo me zanima. :mrgreen:

Inače, drug, nemoj se truditi objašnjavati trollovima. On nije tu da diskutuje, nego da promovira svoj stav pošto-poto, pod cijenu da se isprovaljuje i da bude ne bude u pravu. Nema svrhe obazirati se na njihove postove, samo će se džaba podići prašina i tema će otići u suprotnom smjeru.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 13 sep 2013, 19:27

Trebamo biti sretni sto zivimo u vrijeme najveci tenisera i tesko da ce ovakva generacija ikada ponoviti,zasto pricati o GOAT-u kada nijedan ni drugi nizsu zavrsili svoje karijere,Cinjenica je da su njih dvojica najbolji koji su ikada krocili teniski terenima a ko ce biti bolji da se proicao tome treba sacekati jos koju godinu .
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 13 sep 2013, 19:46

BigBigBang je napisao/la:Ne moram ja nikoga niti zelim ubjediti, samo navodim cinjenice a one su bitne kod objektivnog i pametnog posmatraca. Konkurencija je bila presmijesna Federeru koji je dosao na vrh svoje igre a Nadal je bio kao sto sam rekao osamnaestogodisnjak i njemu je konkurencija sigurno bila jaka jer je tih sezona samo na sljaci dominirao dok su ga ostalim mogli dobijati tada levati poput Blakea i slicnih jer ocigledno da njegova igra u tim danima na betonu nije mogla biti uspjesna kao na sljaci.
Ne ubjedujes,a pisao si 20 postova o tome kako je Federer imao slabu konkurenciju a Nadal vlada u doba divova.Ubjedujes cak i u ovom postu u kojem ne govoris da ubjedujes.Pises istu stvar.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 13 sep 2013, 19:50

Znate onu: "Sto puta ponovljena laž postaje istina". Valja prvo ubijediti sebe, a onda pokušati to isto uraditi i s drugima. :roll: On konta da smo mi debili pa da nam on mora, s vremena na vrijeme, objasniti kako stvari stoje u modernom tenisu. :mrgreen: A to što ne zna da je tepih sporiji ( :mrgreen: ) od šljake, to ćemo zanemariti. To su ipak sitnice, nećemo se zamarati tome kad možemo 20x ponavljati jednu te istu stvar. :P

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 14 sep 2013, 01:09

Ja vam samo navodim cinjenice sto se mene tice ti misli i da je Filipusis jedan od najvecih svih vremena a to sto puta ponovljena laz postaje istina moze se okarakterisati u vasem prikazivanju Federera kao najboljeg u historiji. Nisam ja kriv sto vi ne mozete da se pomirite sa cinjenicama.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 17 sep 2013, 19:40

Ta prica o ovoj kokurenciji, o onoj, o protivnicima jednog ili drugog, o povredama, podlogamaa..... smijesno! Rafael Nadal je covjek koji po stilu igre ne odgovara Federeru i to je jednostavno bila njegova jedina i najveca prednost u njihovim mecevima tokom njihove karijere! A valjati ovakve gluposti o tome kako je Federer igrao s nekim teniskim debilima i skoro neprofesionalcima a Nadal s najvecim ikada........pa to mogu samo oni koji o ovom sportu nemaju pojma!
Nadal je postigao mnogo, i sigurno ce postici jos i visee..... Ali nikada njegov tenis, nacin igre i rezultate pravi poznavaoci ove igre, pa ni sam Nadal nece usporediti s magijom koju je cinio Federer!
A sve dok i jedan i drugi ne kazu posljednje zbogom tenisu, historija ce se i dalje pisatiii......
Rodzer- najveci simbol i uvijek prva asocijacija na tenis, za sva vremena!
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 17 sep 2013, 23:41

BARNYCLE je napisao/la:Ta prica o ovoj kokurenciji, o onoj, o protivnicima jednog ili drugog, o povredama, podlogamaa..... smijesno! Rafael Nadal je covjek koji po stilu igre ne odgovara Federeru i to je jednostavno bila njegova jedina i najveca prednost u njihovim mecevima tokom njihove karijere! A valjati ovakve gluposti o tome kako je Federer igrao s nekim teniskim debilima i skoro neprofesionalcima a Nadal s najvecim ikada........pa to mogu samo oni koji o ovom sportu nemaju pojma!
Nadal je postigao mnogo, i sigurno ce postici jos i visee..... Ali nikada njegov tenis, nacin igre i rezultate pravi poznavaoci ove igre, pa ni sam Nadal nece usporediti s magijom koju je cinio Federer!
A sve dok i jedan i drugi ne kazu posljednje zbogom tenisu, historija ce se i dalje pisatiii......
Rodzer- najveci simbol i uvijek prva asocijacija na tenis, za sva vremena!
Za povrede,protivnike jednog i drugog,konkurenciju i podloge se manje vise slazem sa tobom.Isto tako se slazem da Rafa ne odgovara Rogeru ali realno Rafin stil igre ne odgovara haman nikome.Eto Djokovic se moze pohvalit da mu stil igre lezi Rafinom pa ...? Ima tu jos puno stvari osim Rafine ljevice,ts forehanda i snage koje cine razliku izmedju njega i ostalih tenisera ;)
Poređenje nacina igre i "tenisa" je jako malo ili nije uopste bitno, bitno je doci do kranjeg cilja posteno i fer sportski.
Eh za rezultate se vec nikako ne slazem.Ako Rafa osvoji jednak broj GS-ova kao Federer ni ja ni ti se necemo pitati puno :) Postojace strucni ljudi koji ce to uporediti i reci sta misle.A Rafa da osvoji 25 GS-ova ce za sebe govorit da je niko i nista jer je tako odgojen, skromno. :)
A i za sami kraj, to je stvar ukusa :) A o njima se ne raspravlja

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []