Arminn je napisao/la:sta je ovo nikog nema a bosniacum lilium nece izgleda da igra
P.S. "sto babi milo to joj i snilo"
Moderator/ica: Padovan
Arminn je napisao/la:sta je ovo nikog nema a bosniacum lilium nece izgleda da igra
trenutno igram drugi patch, vidimo se u ligiArminn je napisao/la:ma ja..ajd oces igrat ti?![]()
NIGJDE NIKOG A
hehehehhe..moze prijateljudziza_23 je napisao/la:Hocel ko par partija, prednost osvajaci lige
Izlazi novi patch u subotu, pa cu ti ja poslati sve upute.Vlado PD je napisao/la:Dal neko ljudi može na ovu temu da mi okači šta mi je sve potrebno da igram PES 6 online?
Znači imam samo PES 6 na kompu, bio bi zahvalan kad bi mi dali pečeve i šta je još potrebno da se igra, pa da i ja malo upadnem na fudbal...Hvala
imal te sad??Arminn je napisao/la:JASKO
OS IGRAT ...NISMO JA I TI NIKAD AJDE JEDNU DOK MI NIJE SERIJA POCELA![]()
JBG DOK TI VIDIS OVO SERIJA CE MI POCET
![]()
Goalgetter je napisao/la:Izlazi novi patch u subotu, pa cu ti ja poslati sve upute.Vlado PD je napisao/la:Dal neko ljudi može na ovu temu da mi okači šta mi je sve potrebno da igram PES 6 online?
Znači imam samo PES 6 na kompu, bio bi zahvalan kad bi mi dali pečeve i šta je još potrebno da se igra, pa da i ja malo upadnem na fudbal...Hvala
Ja mislim da ga trebas deinstalirati, ovaj sad sto ce izaci je Deemaz Patch 7.0. Nisam siguran, mozda ce se moci nadograditi na Deemaz 6, ali kazem, vise cemo znati u subotu kad izadje.Vlado PD je napisao/la: Hvala
A dal ce biti problem ako budem igrao na nekom drugom peču do subote, pa nadogradim taj novi na već postojeći?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.