Brate uzmi nasu ligu i navijace smanje skroz na arenama…ali jbg neka im to bude najveca mana.akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 20:33za sliku necu komentirati ali zvuk na bosanskim arenama je sigurno losiji nego na srpskim, to sam primjetio jos i na IPTV, a sad potvrdjeno
ako je na srpskim 320kbps na bosanskim je 128 ili 256
Sport i TV
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Provjeri koja ti je izlazna rezolucija podešena, meni-postavke-mediji ili zovi 1444.
1080 60Hz
nema dalje
BALL DON'T LIE
Prenosi li Arena spansku kosarku?
pretrazio sam mislim sve, nigdje ne mogu naci info da li arena kanali prenose spansku kosarkasku ligu. znam da arena kanali u srbiji to prenose.
ajde neka mi neko objasni ako arena to ne prenosi, nije valjda da je to zato što navodno Sport klub ima pravo da to prenosi u BiH, a Sport kluba više name u BiH
ajde neka mi neko objasni ako arena to ne prenosi, nije valjda da je to zato što navodno Sport klub ima pravo da to prenosi u BiH, a Sport kluba više name u BiH
Sport klub više ne postoji u BiH. Sve što je za područje BiH ide na Areni. Kako ne shvataš da SK ne postoji više kod nas?filip13 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:46pretrazio sam mislim sve, nigdje ne mogu naci info da li arena kanali prenose spansku kosarkasku ligu. znam da arena kanali u srbiji to prenose.
pa shvatam,ali mi nejasno kako nema a ozgleda da nema prenosa spanske kosarke na arenamaarelinho je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:49Sport klub više ne postoji u BiH. Sve što je za područje BiH ide na Areni. Kako ne shvataš da SK ne postoji više kod nas?filip13 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 22:46pretrazio sam mislim sve, nigdje ne mogu naci info da li arena kanali prenose spansku kosarkasku ligu. znam da arena kanali u srbiji to prenose.
Ići će koliko mogne jer ima i prečih i gledanijih stvari. Trebala je biti Barca ovaj vikend i to uključenje u tekmu ali su ukinuli, a naredne nedjelje prenose Real na AS5. U Srbiji isto tako rade jednu tekmu po kolu.
Bitno je da mi koji koristimo telemach nemamo vise bugarske, kineske i neke žnj lige i sl. Vidim da i Arena prenosi i NCAA (koledz kosarka).
a vidim da u nedjelju na Arena premium ide prenos spanske kosarke na kod nas ne ide. nesto nisam optimista da emo to moci gledati
Polako, tek su poceli s novim prenosima. Mozda kroz par dana ugledamo i ACB ligu na Areni BH a i najavili su da ce ista i biti na bosanskim arenama.
kads su najavili?passatb6 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:05Polako, tek su poceli s novim prenosima. Mozda kroz par dana ugledamo i ACB ligu na Areni BH a i najavili su da ce ista i biti na bosanskim arenama.
Druže rekoh ti da i kod nas naredne nedjelje ide Real na AS5 a ovaj vikend je jedino mogla biti Barca u prijenosu ali eto nije. Nemaš šta sumnjati ili ne, samo pratiš program na https://tvarenasport.ba/tv-scheme/ sve tu piše. A najava isto izbi oči na samom sajtu.
naredne nedjelje, znači 12.4.?Bez ljutnje, kako ti znaš da za deset dana ide prenos Reala i to baš na određenom kanalu?FKSzuti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:17Druže rekoh ti da i kod nas naredne nedjelje ide Real na AS5 a ovaj vikend je jedino mogla biti Barca u prijenosu ali eto nije. Nemaš šta sumnjati ili ne, samo pratiš program na https://tvarenasport.ba/tv-scheme/ sve tu piše. A najava isto izbi oči na samom sajtu.
daj mi svega ti link da vidim tu najavu, jer ja sam vidio onu gdje pise da sav program koji je bio na SK I Areni prelazi sve na Arenu.
On vidio u novinama. Sutra pravac trafika po programsku šemu Avaza.filip13 je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:21naredne nedjelje, znači 12.4.?Bez ljutnje, kako ti znaš da za deset dana ide prenos Reala i to baš na određenom kanalu?FKSzuti je napisao/la: ↑02 apr 2026, 23:17Druže rekoh ti da i kod nas naredne nedjelje ide Real na AS5 a ovaj vikend je jedino mogla biti Barca u prijenosu ali eto nije. Nemaš šta sumnjati ili ne, samo pratiš program na https://tvarenasport.ba/tv-scheme/ sve tu piše. A najava isto izbi oči na samom sajtu.
daj mi svega ti link da vidim tu najavu, jer ja sam vidio onu gdje pise da sav program koji je bio na SK I Areni prelazi sve na Arenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.