Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Radonjić u Torinu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jović u Fiorentini
16. Srbin u Serie A ove sezone. Skoro citava reprezentacija
Po broju "legionara" na "čizmi" smo na 6. mjestu, odmah iza Holandjana (17), a zajedno sa Argentincima (16). Treba uzeti u obzir da smo zemlja van EU, sto je otezavajuci faktor.
16. Srbin u Serie A ove sezone. Skoro citava reprezentacija
Po broju "legionara" na "čizmi" smo na 6. mjestu, odmah iza Holandjana (17), a zajedno sa Argentincima (16). Treba uzeti u obzir da smo zemlja van EU, sto je otezavajuci faktor.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
hoce li Djuricic ostati u Seriji A?
" " се $ су " " ? ? " $ $ $ " ? " " & првенства " ту " " с врата у &.
" $ Црвене $ Стефан " ? $ $ је у " наступање за ". " за ", а не & се то ? " $ $ - " " $.
Pretpostavljam da im je jasno dao do znanja sta je najbolje za njihove (reprezentativne) karijere.
Prvo Pavlović, pa Radonjić i Jović...
Majorka po svoj prilici kupuje Predraga Rajkovića.
' - га по свој ? $. $ $ су ? 4 ?, а " " $ 3, " $ - $ за 3,5.
Je l Sergej planira celu je.be.nu karijeru da trune u mrtvom Laciju? Koliko protracen talenat...
Nekako je ispod radara proslo da je Andrić iz Dinama presao u francuski Clermont i vec na debiju vs Montpelliera u prijateljakoj postigao 2 gola.
Nisam bas odusevljen, al et'...
$ оно % ' " ? се ". " $ ? у " А " $ у ".
" ? $ & ?.
" ? $ & ?.
Kao da smo nekad pa imali golmana svetske klase...
" то је ¥.
Lacio zainteresovan za Račića.
Racic je jedna od ozbiljnijih prevara, izvikan do bola. U Ligi nacija jedan od najgorih u dresu reprezentacije.
Sto se tice Rajkovica, pozicija treceg golmana mu je dovoljna, VMS i Dmitar manje losiji.
Sto se tice Rajkovica, pozicija treceg golmana mu je dovoljna, VMS i Dmitar manje losiji.
Zex Pumaaa, to je Zex Pumaaa, Zex Pumaaa, to je smraaaaaad (Vuletic dr. Vladimir, bivsi funkcioner Partizaija o bivsem zaposlenom potrcku Partizaija)
Pantić je ****, drugovi! (pokojni Sretjko Šojitj)
Pantić je ****, drugovi! (pokojni Sretjko Šojitj)
- ? & ' " " ?... Ове ' најаве о & $ у " " су $ " ". " " $ & овог / не " $ $ - ' ? " & ".
To se i ja pitam kad god ga vidim u dresu Lacija.Ako ovo leto ne ode u veci klub bice to protracena karijera.
Neki spanski sajt izbacio koliko zaradjuju fudbaleri u Spaniji. Smjesne pare kada su srpski reprezentativci zaradjuju Stefan Mitrovic i Srdjan Babic...
$ " " - ? " ' $, " у " зарађује 2.640.000 евра, " ? се на 126. ' по " $ ?.
$ " - ? $ " " ?, Јага Аспаса, ? " " ' ". ? $, " зарађује ' " (2.080.000) $ & $ " % ' $ (950.000).
$ ? " ", % " у ? " 880.000 евра, $ % у " 770.000, ? % у Рајо / 300.000, $ су Стефан " са 250.000 " Срђан " са ? $ 155.000 евра ' ? ? " у " ?.
Ајнтрахт $ 15 ? евра Вест ' за "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.