GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Trece pretkolo LP
Dinamo Zagreb - Dinamo Tbilisi
Ostvarila ti se željaSignore je napisao/la:Trece pretkolo LP
audere est facere!
Da se hoce ostvarivat do finalaspursman je napisao/la:Ostvarila ti se željaSignore je napisao/la:Trece pretkolo LP
Kako vi imate srece u ovim zrijebovima... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pjaca nek ide ,samo mu moze pasti cjena ,ovako za 20 25 milijuna,moze biti najveci transfer hnl-ikada ,sto se tice napadaca tu je dobra situacija,dobri stari Hodzic,Henriquez mora biti jos bolji...po meni trebi se pojacati sa krilima,jer ova dva Fernendez-Sudani ce mislit da su nezamjenjivi pa ce se vuci po evropskim utakmicama,ali nadam se da grijesim ,Rog mora ostati jer suvisno je govorit o njegovim kvalitetama kao veznjaku,plus Coric ,ako odo njih dva odma kazem da ce sezona biti katastrofalna ,jer imaju vec iskustva iz lp od prosle sezone,sa zadnjim veznim je ok situacija ,samo nadam se jos nekom Dmf ala Ademi,situacija s bokovima ,ce biti bolja kad se vrati Pivaric ovog Matela nisam mogo nikad vidit..zna li neko hoce li Eduardo ostati prvi golman,sta je sa onim Jezinom ?
Protivnici u kvalifikacijama zadnje dvije sezone: Fola, Molde, Skenderbeu, Vardar i Dinamo Tbilisi. Molde najozbiljniji protivnikmarconato je napisao/la:Kako vi imate srece u ovim zrijebovima...
- KingJamesMVP
- Kontakt:
zaslužili smo to svojih konstantnim igrama u skupinama euro kupovamarconato je napisao/la:Kako vi imate srece u ovim zrijebovima...
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Gotovo je. Sluzbena potvrda, Pjaca u Juventusu za 23 milijuna eura.
Aha, kao što je i onaj smrdljivi štakor Modrić "koštao" 21Signore je napisao/la:Gotovo je. Sluzbena potvrda, Pjaca u Juventusu za 23 milijuna eura.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
- branimir85
- Kontakt:
današnji prolazak Vardara bi bio gromovit udarac vladajućoj familiji, gotovo u rangu DORH-a i njegove omče
male su šanse, ali treba se nadati
male su šanse, ali treba se nadati
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ee jel moze neko ako nije problem postaviti kakav link sa youtuba za utakmicu ako ima posto sam preko mobitela
Golman je morao braniti onaj šut.
Ja stvarno ne znam kako onaj Antolić može igrati u Dinamu, a pogotovo još da bude kapiten??
Što se tiče stoperskog dvojca ne zna se koji je gori. Da je sudija kako treba Vardar bi bio sa igračem manje, a ovako mogu nastaviti sa svojim seljaklukom da ovoliko udaraju.
Ja stvarno ne znam kako onaj Antolić može igrati u Dinamu, a pogotovo još da bude kapiten??
Što se tiče stoperskog dvojca ne zna se koji je gori. Da je sudija kako treba Vardar bi bio sa igračem manje, a ovako mogu nastaviti sa svojim seljaklukom da ovoliko udaraju.
Hvala Bogu sto nisam bio u mogucnosti da pogledam tu patnju.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Uvijek je patnja u ovome 2.pretkolu, utakmice dođu prerano.Signore je napisao/la:Hvala Bogu sto nisam bio u mogucnosti da pogledam tu patnju.
LeBron James
Znam, ali se uvijek nazivciram. Prva utakmica nije bila na prijenosu, a sad je bilo drugih obaveza pa se mogu Bogu zahvaliti sto me jedne godine spasio tog zivciranja.KingJamesMVP je napisao/la:Uvijek je patnja u ovome 2.pretkolu, utakmice dođu prerano.Signore je napisao/la:Hvala Bogu sto nisam bio u mogucnosti da pogledam tu patnju.
Ipak, dvije pobjede su upisane, klupski koeficijent je dignut prolazom, a nacionalni pobjedama. To je ono najbolje izvuceno iz ovoga. Pored toga je osiguran play off EL, a u slucaju prolaska protiv Gruzijaca Dinamo je siguran u grupama EL. Obzirom da nitko od nositelja do sad nije ispao, Dinamo ispred sebe ima sedam ekipa i potrebno je da sad ispadne njih tri za mjesto nositelja u play offu LP sto je gotovo nemoguce. Od trenutnih nosilaca najpozeljniji bi bio APOEL dok bi RBS i Olympiakos bilo dobro za izbjeci, mada bih volio taj Olympiakos i naplatu dugova, ali kako Dinamo igra ne bi naplatio dugove ni Naftasu iz Ivanica.
moze li neko napisati ,koliko je bilo raje..kakav je bio rog i ona dva sudani i fernandez ? cudi me za stopere toliko sam ceko taj stoperski par ,a sad izgledaju eto lose prema vasim pricama
Bez "raje" i nogometne publike.KpbKaka22 je napisao/la:moze li neko napisati ,koliko je bilo raje..
Oko 10 000 ovaca.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
bit ce zadovoljsto i ove godine slusati te u evropskim epizodama do 12 mjesecabazero je napisao/la:Bez "raje" i nogometne publike.KpbKaka22 je napisao/la:moze li neko napisati ,koliko je bilo raje..
Oko 10 000 ovaca.
Re: RE: Re: GNK Dinamo Zagreb
Upravo tako.KpbKaka22 je napisao/la:do 12 mjeseca
- gerdmuller
- Kontakt:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.