Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

guber90
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la guber90 » 28 nov 2010, 19:11

Lijep go, a dat na nacin kako sam pretpostavio :D, samo nije Mandzukic niti Dzeko, nego Cicero :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 28 nov 2010, 19:11

Cicero :shock: :shock:

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 28 nov 2010, 19:18

Katastrofalna utakmica.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2010, 19:27

NoName je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto navijate za Wolfsburg? Ja se nadam da ce ispast, jedino ce tako pustit Dzeku. A onda ce i debeli vidit sta je Miske znacio. Ne dao Bog da se plasiraju za Evropu, Dzeko onda jos godinu nece vidit normalan klub.
Ja navijam da Džeko da što više golova ali da ovi opet izgube :D
Upravo tako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 28 nov 2010, 19:35

NoName je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Sto navijate za Wolfsburg? Ja se nadam da ce ispast, jedino ce tako pustit Dzeku. A onda ce i debeli vidit sta je Miske znacio. Ne dao Bog da se plasiraju za Evropu, Dzeko onda jos godinu nece vidit normalan klub.
Ja navijam da Džeko da što više golova ali da ovi opet izgube :D
Pa ja mislim da ovako svaki Bosanac razmislja :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 nov 2010, 19:35

Ja neznam kada sam zadnji put gledao ovako lošu,bezličnu,anemičnu ekipu kao Wolfse.gledam zbog Džeksona ali brate ono je dno dna..Džeko samo bezveze trči nema mu ko lopte dati.Nisam u 90 min. vidio nijedan ama baš nijedan kvalitetan centaršut,a kamo neku dobru akciju(gol je čista trefa,tip pokušao pa šta bude-kad ono uđe).Wolfsi vrše mentalni zločin i na svoje navijače i na nas sa strane.

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 28 nov 2010, 19:51

Fuj, Fuj, Fuj ..
Kloc do klocine u Vukojebini.

Dzeko ako mozes, bjezi vec u januaru :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2010, 19:55

aqarius je napisao/la:Ja neznam kada sam zadnji put gledao ovako lošu,bezličnu,anemičnu ekipu kao Wolfse.gledam zbog Džeksona ali brate ono je dno dna..Džeko samo bezveze trči nema mu ko lopte dati.Nisam u 90 min. vidio nijedan ama baš nijedan kvalitetan centaršut,a kamo neku dobru akciju(gol je čista trefa,tip pokušao pa šta bude-kad ono uđe).Wolfsi vrše mentalni zločin i na svoje navijače i na nas sa strane.
Onda ih @vodolija nisi gledao cestito jos od prosle sezone,a mozda cak i pretprosle.Pa oni ovako igraju iz kola u kolo.
Dzeko bukvalno zabija na kredit i svoje ime :mrgreen: .Inace se ne pamti kad su oni napravili neku akciju za pamcenja.
Inace slazem se sa @bezimenim,@sanjarom sto vise golova Dzeke ali opet ispali dabogda.
E onda @amerosm cuvaj, se eto Hoennesa ko' hljeb peceni u HSV.Da obavi neke poslice. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 nov 2010, 20:28

B0SANAC je napisao/la:Fuj, Fuj, Fuj ..
Kloc do klocine u Vukojebini.

Dzeko ako mozes, bjezi vec u januaru :evil:
Moze mozda u januaru, ali 2013-e.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 28 nov 2010, 20:52

NoName je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:
NoName je napisao/la:Jbt spomenuše mi i ime na ES :D Pojasnio sam im ovu situaciju sa Misketom... ;)

Malo bolje objasni, nisam u toku?
Objasnio sam im da Miske ne može u Šalke, jer su govorili o tome da bi u Januaru mogao da pređe tamo, iako UEFA pravila ne dozvoljavaju igranje u tri kluba tokom jedne sezone. Nakon toga su mi spomenuli ime :)
haha ti si taj :mrgreen:

legende su ovi komentatori.. preludi :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 28 nov 2010, 21:03

harishp je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Ja neznam kada sam zadnji put gledao ovako lošu,bezličnu,anemičnu ekipu kao Wolfse.gledam zbog Džeksona ali brate ono je dno dna..Džeko samo bezveze trči nema mu ko lopte dati.Nisam u 90 min. vidio nijedan ama baš nijedan kvalitetan centaršut,a kamo neku dobru akciju(gol je čista trefa,tip pokušao pa šta bude-kad ono uđe).Wolfsi vrše mentalni zločin i na svoje navijače i na nas sa strane.
Onda ih @vodolija nisi gledao cestito jos od prosle sezone,a mozda cak i pretprosle.Pa oni ovako igraju iz kola u kolo.
Dzeko bukvalno zabija na kredit i svoje ime :mrgreen: .Inace se ne pamti kad su oni napravili neku akciju za pamcenja.
Inace slazem se sa @bezimenim,@sanjarom sto vise golova Dzeke ali opet ispali dabogda.
E onda @amerosm cuvaj, se eto Hoennesa ko' hljeb peceni u HSV.Da obavi neke poslice. :lol:
Ma jesam harishp gledam ih skoro svako kolo,nego ja to kažem onako "ono metaforično".Slažem se i za Džeksona i za njihove igre,nego se nekako uvijek nadam da će to biti prava tekma,da je to onaj šampionski Wolf.I samo nam upropastiše reprezentativce i Misketa a i Džeko je nekako na guranje.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 nov 2010, 21:37

Wolfsburg zaista ima losu ekipu,stvarno ne znam kako je Dzeko uopste mogao dati 9 golova sa onakvim klocevima oko sebe..sto prije ode iz Wolfsburga to bolje,zaista su prelosa ekipa!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 nov 2010, 21:38

Vidi kloca Podolskog, mislim da je bilo za crveni jer je imao namjeru da povrijedi Džeku.
[youtube][/youtube]
Dragon Town

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2010, 22:12

zmaj_Bosne je napisao/la:Vidi kloca Podolskog, mislim da je bilo za crveni jer je imao namjeru da povrijedi Džeku.
[youtube][/youtube]
Jos jedan u nizu ''kloc-izam''izdanja sudije iz BL.Klasicni faul za crvenog kartona.Lopta na jednoj strani a ovaj totalno isao na ozlijedu igraca.Podolski je postao u posljednje vrijeme jako ''nesladak''igrac po fudbalskom ponasanju.Tako je i onom se Turcinu nasladjivao,a ovaj im presudi na kraju. :mrgreen:
Ali Podolski je reprezentativac Njemacke.Da je u slucaju bilo ko drugi bio a ne iz elfa.Ovaj bi letio napolje.I jos dobio za to 3-5 meceva suspenzije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 29 nov 2010, 00:30

Po nekim nagađanjima, špekulacijama...upravo bi ovaj Poldi mogao nasljediti Džeku u Wolfsburgu. Ako Keln ne izbori prvoligaški status (mogu ga imati za 5 mio), njegov odlazak je neminovan. Kao i Džekin, kojem se svi nadamo.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 nov 2010, 00:35

geronimo je napisao/la:Po nekim nagađanjima, špekulacijama...upravo bi ovaj Poldi mogao nasljediti Džeku u Wolfsburgu. Ako Keln ne izbori prvoligaški status (mogu ga imati za 5 mio), njegov odlazak je neminovan. Kao i Džekin, kojem se svi nadamo.
Tako da bi za par godina Wolfsburg mogao zavrsiti i u ''republickoj ligi'' :lol:
Inace koja je ekipa Wolfsburg kad u 14 kola nisu imali ni jedan jedini penal za ''opucati'' :shock:
Recimo Grafonja je u pretprosloj sezoni,sam on imao 8 golova iz penala.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 nov 2010, 13:20

zmaj_Bosne je napisao/la:Vidi kloca Podolskog, mislim da je bilo za crveni jer je imao namjeru da povrijedi Džeku.
[youtube][/youtube]
:oops: :shock: :shock:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 nov 2010, 17:09

uci ti talijanski, trebat ce ti kad stignes u Torino :mrgreen:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 02 dec 2010, 10:55

Danas je na redu Real :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 dec 2010, 12:39

fahrenheit je napisao/la:Danas je na redu Real :mrgreen:
Ponestalo kluba s kojim bi ga se moglo povezati pa se ponavljaju.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, izdzezveubrazil i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []