Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Lijep go, a dat na nacin kako sam pretpostavio
, samo nije Mandzukic niti Dzeko, nego Cicero
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Cicero

Katastrofalna utakmica.
Upravo tako.NoName je napisao/la:Ja navijam da Džeko da što više golova ali da ovi opet izgubeCartman je napisao/la:Sto navijate za Wolfsburg? Ja se nadam da ce ispast, jedino ce tako pustit Dzeku. A onda ce i debeli vidit sta je Miske znacio. Ne dao Bog da se plasiraju za Evropu, Dzeko onda jos godinu nece vidit normalan klub.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa ja mislim da ovako svaki Bosanac razmisljaNoName je napisao/la:Ja navijam da Džeko da što više golova ali da ovi opet izgubeCartman je napisao/la:Sto navijate za Wolfsburg? Ja se nadam da ce ispast, jedino ce tako pustit Dzeku. A onda ce i debeli vidit sta je Miske znacio. Ne dao Bog da se plasiraju za Evropu, Dzeko onda jos godinu nece vidit normalan klub.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ja neznam kada sam zadnji put gledao ovako lošu,bezličnu,anemičnu ekipu kao Wolfse.gledam zbog Džeksona ali brate ono je dno dna..Džeko samo bezveze trči nema mu ko lopte dati.Nisam u 90 min. vidio nijedan ama baš nijedan kvalitetan centaršut,a kamo neku dobru akciju(gol je čista trefa,tip pokušao pa šta bude-kad ono uđe).Wolfsi vrše mentalni zločin i na svoje navijače i na nas sa strane.
Fuj, Fuj, Fuj ..
Kloc do klocine u Vukojebini.
Dzeko ako mozes, bjezi vec u januaru
Onda ih @vodolija nisi gledao cestito jos od prosle sezone,a mozda cak i pretprosle.Pa oni ovako igraju iz kola u kolo.aqarius je napisao/la:Ja neznam kada sam zadnji put gledao ovako lošu,bezličnu,anemičnu ekipu kao Wolfse.gledam zbog Džeksona ali brate ono je dno dna..Džeko samo bezveze trči nema mu ko lopte dati.Nisam u 90 min. vidio nijedan ama baš nijedan kvalitetan centaršut,a kamo neku dobru akciju(gol je čista trefa,tip pokušao pa šta bude-kad ono uđe).Wolfsi vrše mentalni zločin i na svoje navijače i na nas sa strane.
Dzeko bukvalno zabija na kredit i svoje ime
Inace slazem se sa @bezimenim,@sanjarom sto vise golova Dzeke ali opet ispali dabogda.
E onda @amerosm cuvaj, se eto Hoennesa ko' hljeb peceni u HSV.Da obavi neke poslice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze mozda u januaru, ali 2013-e.B0SANAC je napisao/la:Fuj, Fuj, Fuj ..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
haha ti si tajNoName je napisao/la:Objasnio sam im da Miske ne može u Šalke, jer su govorili o tome da bi u Januaru mogao da pređe tamo, iako UEFA pravila ne dozvoljavaju igranje u tri kluba tokom jedne sezone. Nakon toga su mi spomenuli imevOluMme je napisao/la:NoName je napisao/la:Jbt spomenuše mi i ime na ESPojasnio sam im ovu situaciju sa Misketom...
Malo bolje objasni, nisam u toku?
legende su ovi komentatori.. preludi
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma jesam harishp gledam ih skoro svako kolo,nego ja to kažem onako "ono metaforično".Slažem se i za Džeksona i za njihove igre,nego se nekako uvijek nadam da će to biti prava tekma,da je to onaj šampionski Wolf.I samo nam upropastiše reprezentativce i Misketa a i Džeko je nekako na guranje.harishp je napisao/la:Onda ih @vodolija nisi gledao cestito jos od prosle sezone,a mozda cak i pretprosle.Pa oni ovako igraju iz kola u kolo.aqarius je napisao/la:Ja neznam kada sam zadnji put gledao ovako lošu,bezličnu,anemičnu ekipu kao Wolfse.gledam zbog Džeksona ali brate ono je dno dna..Džeko samo bezveze trči nema mu ko lopte dati.Nisam u 90 min. vidio nijedan ama baš nijedan kvalitetan centaršut,a kamo neku dobru akciju(gol je čista trefa,tip pokušao pa šta bude-kad ono uđe).Wolfsi vrše mentalni zločin i na svoje navijače i na nas sa strane.
Dzeko bukvalno zabija na kredit i svoje ime.Inace se ne pamti kad su oni napravili neku akciju za pamcenja.
Inace slazem se sa @bezimenim,@sanjarom sto vise golova Dzeke ali opet ispali dabogda.
E onda @amerosm cuvaj, se eto Hoennesa ko' hljeb peceni u HSV.Da obavi neke poslice.
Wolfsburg zaista ima losu ekipu,stvarno ne znam kako je Dzeko uopste mogao dati 9 golova sa onakvim klocevima oko sebe..sto prije ode iz Wolfsburga to bolje,zaista su prelosa ekipa!
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Vidi kloca Podolskog, mislim da je bilo za crveni jer je imao namjeru da povrijedi Džeku.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Dragon Town
Jos jedan u nizu ''kloc-izam''izdanja sudije iz BL.Klasicni faul za crvenog kartona.Lopta na jednoj strani a ovaj totalno isao na ozlijedu igraca.Podolski je postao u posljednje vrijeme jako ''nesladak''igrac po fudbalskom ponasanju.Tako je i onom se Turcinu nasladjivao,a ovaj im presudi na kraju.zmaj_Bosne je napisao/la:Vidi kloca Podolskog, mislim da je bilo za crveni jer je imao namjeru da povrijedi Džeku.
[youtube][/youtube]
Ali Podolski je reprezentativac Njemacke.Da je u slucaju bilo ko drugi bio a ne iz elfa.Ovaj bi letio napolje.I jos dobio za to 3-5 meceva suspenzije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Po nekim nagađanjima, špekulacijama...upravo bi ovaj Poldi mogao nasljediti Džeku u Wolfsburgu. Ako Keln ne izbori prvoligaški status (mogu ga imati za 5 mio), njegov odlazak je neminovan. Kao i Džekin, kojem se svi nadamo.
Vom Jäger zum Gejagten
Tako da bi za par godina Wolfsburg mogao zavrsiti i u ''republickoj ligi''geronimo je napisao/la:Po nekim nagađanjima, špekulacijama...upravo bi ovaj Poldi mogao nasljediti Džeku u Wolfsburgu. Ako Keln ne izbori prvoligaški status (mogu ga imati za 5 mio), njegov odlazak je neminovan. Kao i Džekin, kojem se svi nadamo.
Inace koja je ekipa Wolfsburg kad u 14 kola nisu imali ni jedan jedini penal za ''opucati''
Recimo Grafonja je u pretprosloj sezoni,sam on imao 8 golova iz penala.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
zmaj_Bosne je napisao/la:Vidi kloca Podolskog, mislim da je bilo za crveni jer je imao namjeru da povrijedi Džeku.
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
uci ti talijanski, trebat ce ti kad stignes u Torino 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- fahrenheit
- Kontakt:
Ponestalo kluba s kojim bi ga se moglo povezati pa se ponavljaju.fahrenheit je napisao/la:Danas je na redu Real
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: greenwood, izdzezveubrazil i 16 gostiju.