Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Lumani legenda košarkaških tema na ss.ba, svaki napad na njega je neosnovan. Mislim ovo ozbiljno.
Vjeruj mi da nemam, i nemam problem s tim da priznam sta sto je neko ispravno napisao, pogodio, ili sta vec.lumani je napisao/la: ↑21 dec 2021, 17:32Imas ,Imas ....Ali sam ti dokazao ,da sam ipak pogodio dosta togaa na tebi je hoces li priznati ili ne...Ali pazi,ja nemam nista protiv tebe,to je jedina istina .Druze, dnevno
znam pogledati 5,6 tekmi..Lumani nije navijacka grupa iz Banovica ,nego Basket agencija.Harunu Sam predlagao USA igrace
Neni 04 slao imena Talenta za repku...
Svi ste vi meni dragi,ali Kada uleti padobranac...
Federer17 je napisao/la: ↑21 dec 2021, 18:35Vjeruj mi da nemam, i nemam problem s tim da priznam sta sto je neko ispravno napisao, pogodio, ili sta vec.lumani je napisao/la: ↑21 dec 2021, 17:32Imas ,Imas ....Ali sam ti dokazao ,da sam ipak pogodio dosta togaa na tebi je hoces li priznati ili ne...Ali pazi,ja nemam nista protiv tebe,to je jedina istina .Druze, dnevno
znam pogledati 5,6 tekmi..Lumani nije navijacka grupa iz Banovica ,nego Basket agencija.Harunu Sam predlagao USA igrace
Neni 04 slao imena Talenta za repku...
Svi ste vi meni dragi,ali Kada uleti padobranac...
Nije ni bitno ,ti si dugo dio jedne Grupe koja vodi rasprave o Kosarci.Nas je posao da se odbranimo od padobranaca
Beko je najbolji primjer..Decko pogrijesio i sve priznao...
ovaj lik nije vise ni za podjebavanja nego za zaljenja.
kakva tuzna samobitnost. lafo on prati kosarku i preporucuje igrace (tesko onima koji njega slusaju
) a ne zna gdje je supalj.
ispade da su forumasi krivi sto se Musa sklanjao Teo Pinsonu i sto je lutao tri godine pa se tek sada vraca na prave staze. dosta od mene za ovu otuznu personu, iako bi on volio da me navuce na ban.
kakva tuzna samobitnost. lafo on prati kosarku i preporucuje igrace (tesko onima koji njega slusaju
ispade da su forumasi krivi sto se Musa sklanjao Teo Pinsonu i sto je lutao tri godine pa se tek sada vraca na prave staze. dosta od mene za ovu otuznu personu, iako bi on volio da me navuce na ban.
Sam sebe zakopavasRoninX je napisao/la: ↑21 dec 2021, 18:53ovaj lik nije vise ni za podjebavanja nego za zaljenja.![]()
kakva tuzna samobitnost. lafo on prati kosarku i preporucuje igrace (tesko onima koji njega slusaju) a ne zna gdje je supalj.
Da ponovimo.Musa je jedini igrac kojeg ne pratim ,jer nista nije poboljsao U igri
i taj citat si prilagodio svojim potrebama laganja. a istina je da nije ni bilo neke prilike za streamovanjem, zajebali nas atkins i ataman, mrzili musu.
de ti nama neki novi trac za atica?
tu si ipak na svom terenu, jer mu stalkujes djevojku, i ko zna cije jos
niti jedan moj navod nisi u stanju demantovat, zato si opsjednut sa mnom. pocevsi od moje prve hipoteze da bi potpisao sve poraze na predstojecem euru, a zauzvrat da Musa bude prvi strijelac.
de ti nama neki novi trac za atica?
niti jedan moj navod nisi u stanju demantovat, zato si opsjednut sa mnom. pocevsi od moje prve hipoteze da bi potpisao sve poraze na predstojecem euru, a zauzvrat da Musa bude prvi strijelac.
kakav Dinwiddie. sklanjao se prolaznicima koji dobijaju desetodnevne ugovore.
ali dobro, sad je puno bolja situacija, nakon sto ga je Kyrie sklanjao kao cunj po terenu, dobro je ikako vratio samopouzdanje, koje pokazuje u proteklih mjesec-dva.
Hahhaha..kakav Pingvin...cuj ja mu stalkujem djevojku...hahhah,kakav Pingvin..Nisam ja Faco da stalkujem od Kifle djevojku........povuci se ,nastavi pisati na temi Nogomet.RoninX je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:07i taj citat si prilagodio svojim potrebama laganja. a istina je da nije ni bilo neke prilike za streamovanjem, zajebali nas atkins i ataman, mrzili musu.
de ti nama neki novi trac za atica?![]()
jedini si lik s foruma koji je iznosio traceve o nekom igracu ...prema tome, cak sam i tu u pravu
posto nikada nisi iznio nijedan argument nemam vise ni potrebe da pisem. cak i taj navodni citat da ne gledam Musu je iskrivljen, odnosno nepotpun.
Musa je tek proigrao u zadnjih mjesec-dva, tako da je vecina kritika bila opravdana, ne samo mojih. zelio ti to prihvatiti ili ne...
ae, ne smaraj dalje
posto nikada nisi iznio nijedan argument nemam vise ni potrebe da pisem. cak i taj navodni citat da ne gledam Musu je iskrivljen, odnosno nepotpun.
Musa je tek proigrao u zadnjih mjesec-dva, tako da je vecina kritika bila opravdana, ne samo mojih. zelio ti to prihvatiti ili ne...
ae, ne smaraj dalje
KopaoRoninX je napisao/la: ↑21 dec 2021, 19:40jedini si lik s foruma koji je iznosio traceve o nekom igracu ...prema tome, cak sam i tu u pravu![]()
ae, ne smaraj dalje
Jbg i ta Valencija dobi Barcelonu na gostovanju
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Dok je Aleksandar Veliki tu , nema kašnjenja
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Do kada je prelazni rok za euroligase?
Im ali ko link ne bi nasao da si hljeb
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zadnji link je najbolji, al se naklikces reklama
https://www.jokerlivestream.xyz/breogan ... 62247.html
https://www.jokerlivestream.xyz/breogan ... 62247.html
sto ga izvadi trener zadnja dva napada? ovaj play ne moze lopte prenijeti da je ne izgubi ... kakav takticki fail
a nevjerica da mu igra ovaj debil play koji ne zna prenijet lopte, zdrazti loptu.... nista
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
mozda sam fulio, ali mislim da je odigrao utakmicu bez ijedne greske uz strasan procenat suta.
u odbrani dobar, ofanzivno asistirao nemilice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.