LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
****...
Kontam ja da nas je kobe zaduzio i da je ovo njegova da se ispucava..al zar se mora ispucavat u utakmicama gdje bar imamo neke sanse da dobijemo.
Ccc koliko se iznervirah
Kontam ja da nas je kobe zaduzio i da je ovo njegova da se ispucava..al zar se mora ispucavat u utakmicama gdje bar imamo neke sanse da dobijemo.
Ccc koliko se iznervirah
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nije stvar u tome mora li se ili ne mora ispucavati, vec sto ne postoje akcije ni setovi koji bi se mogli koristiti u zadnjih par minuta, i onda igrac koji je nazalost jos uvijek najsposobniji da iskreira sebi neki sut uzima loptu. Meni je najmucnije od svega gledati ovu drugu petorku gdje se ova dva indijanca ispucavaju s distance i poludistance do besvijesti. Na cijelom rosteru, jedini igrac koji moze nesto u postu da uradi je Randle, i jedini bek koji moze da ide do obruca je Clarkson. Ovo ce biti nova tank sezona i nista vise.
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)
pik vam je top 3 protected, tako da morate biti bas uzasni i vjerovati u kuglice 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kakve smo srece, pojacati cemo nekoga sa 4 pikom 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jos uvijek se sjetim glupana i Micha i Jimm Buss-a , sto nisu vratili Phill-a mozda bi jos nesta mogli napraviti i dovesti nekoga .....
jos uvijek se sjetim glupana i Micha i Jimm Buss-a , sto nisu vratili Phill-a mozda bi jos nesta mogli napraviti i dovesti nekoga .....
Pored Boga, oni tad doveli D'Antonija ... Pokusali prilagodit igru Nashu koji se raspado (a i znalo se da nijedan bek na svijetu ne moze biti primarni ball handler s Kobeom u ekipi, tada jos uvijek onim vrhunskim Kobeom koji je bio top 3 igrac lige iza Brona i Duranta) i onda jos izbacili iz petorke jednog Pau Gasola jer ne moze sutat trice ... Strasno kakve su gluposti napravili te godine, ekipu savrsenu za trokut dali run n gun treneru
Retardiranom Scottu zelim sve najgore u daljnjoj karijeri. J.e.b.o mu i Clarkson i Lou Williams i Randle mater. Pusta ih svu trojicu da divljaju, da rade sta hoce, a Russell redovno prvi izlazi s parketa i za svaku gresku biva kaznjen. Clarksonovo kretanje bez lopte i pracenje igre na nivou prosjecnog igraca iz ABA lige (potpuni nedostatak bilo kakvog pregleda igre da ne pominjem), Randle kad dobije loptu vidi samo kos i nista osim toga plus jos ne zna nego na silu krenuti. Vec me postaje strah za malog D'Angela, ovakvim coskarenjem i nikakvom slobodom u igri moze samo propast.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Slažem se, Russell ne igra 4/4 a ekipa puna bolida 
Postali smo kanta za nabijanje.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kasniš dvije godine.Shooter je napisao/la:Postali smo kanta za nabijanje.
Ne samo to već sve više se odvajamo od statusa velike franšize ili kluba. Više ne znam u kojem smjeru idemo.Shooter je napisao/la:Postali smo kanta za nabijanje.
Artest 22 min Russell 21 min..e ja milim da gore od ovoga ne moze..ovo je bas dno..ovo je gore nego da Kobe poteze 25 lopti
I meni je čudno, da li znaju nešto što mi ne znamo ili možda se boje preforsiranja, povrede? Btw, gdje je onaj bacač peškira Sacre, oj ko igra Lakersimaozy je napisao/la:Artest 22 min Russell 21 min..e ja milim da gore od ovoga ne moze..ovo je bas dno..ovo je gore nego da Kobe poteze 25 lopti
Kakav start Russella 
- majestic24
- Kontakt:
Mozda je moje vidjenje kosarke pogresno,ali ja ove hokejaske izmjene kod nba trenera nikad necu razumijeti. Zbog toga (ali i mnogih drugih stvari) nikad necu nba trenere smatrati kosarkaskim strucnjacima (cast izuzetcima)
Ovaj nas snob je posebna prica. Vec prezvakana,prica gdje no2 pick igra 20 minuta a starci od 35 godina 30 ili vise. Hibert je takav kakav jest...starost,koljena,limitiran u napadu,ali to se sve znalo kad se dovodio. Za mene dobar centar bez obzira. Ali kakav je ovo raspored minuta kod njega. Ok,moze igrati maximalno 25-30 po mecu,ali vidi kako mu ovaj nas daje minute. 10+3+6+5. Koji qrac ce igrac koji je dobar u obrani,vjerovatno i nas najbolji defender ,napraviti na terenu za 3 minute u cetvrtini???
Ovaj nas snob je posebna prica. Vec prezvakana,prica gdje no2 pick igra 20 minuta a starci od 35 godina 30 ili vise. Hibert je takav kakav jest...starost,koljena,limitiran u napadu,ali to se sve znalo kad se dovodio. Za mene dobar centar bez obzira. Ali kakav je ovo raspored minuta kod njega. Ok,moze igrati maximalno 25-30 po mecu,ali vidi kako mu ovaj nas daje minute. 10+3+6+5. Koji qrac ce igrac koji je dobar u obrani,vjerovatno i nas najbolji defender ,napraviti na terenu za 3 minute u cetvrtini???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Fino izgleda Nance Jr., mogao bi u buducnosti solidan visoki s klupe biti
Jesmo i k.u.r.a.t.e srece u pm, popusismo dobro odigranu tekmu buzzer beaterom Vucevica ... Opet nas zadnji napad je katastrofa bio, ne znam koji je klinac davao Louu da suta onako glup sut al haj dobro. Russell dosta dobro odigrana utakmica, puno agresivniji bio, lijepo namjestio dosta suteva otvorenih (vecina nazlost nije pogodjena bila), a ono sto me najvise veseli je sto je odlicno igrao odbranu 1 na 1, svaki put je odlicno ispratio svog covjeka. Na picku se jos uvijek gubi al vjerujem da cce to biti bolje vremenom. Randle isto solidno odigrano, napokon nije forsirao konstantno i jedina mrlja je nesposobnost da pogadja slobodna bacanja. Slijedeca tekma protiv Mavsa u petak i vidjecemo kako ce to da izgleda.
Ova druga postava ne bi u ABA ligi mogla igrat, od nekih 5-6 posjeda 2 su zavrsila nekim pokusajima post upa Bass (oba puta turnover), a ostatak su bili divlji sutevi Loua, Mette i Swaggyja. Sto se tice Clarksona i Randlea, vise mi je muka kad ih gledam u napadu. Obojici je pregled igre strani pojam (narocito Randleu koji ako ne vrati loptu beku obavezno ide u neki divlji juris ili isforsirani sut), Clarkson bez lopte statira, nikakve kretnje nema. D'Angelo sluzi samo da prevede loptu i eventualno opali neki sut s istekom napada jer cim pokusa nesto da napravi, Clarkson stoji 5-6 metara od njega s rasirenim rukama i ceka loptu, nikakvog pokusaja da se pomjeri ili nesto. Odgovorno tvrdim da je momak jedini pravi kosarkas od ovog niza basketasa i revolverasa, place mi se kad gledam debile predvodjene mentalno zaostalim Scottom sta rade na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.