Ovim putem molim poštovanog gospodina Osima da malo ohane sa ovim namještanjem.Puno je, brate

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Brković se dosta trudio, imo je i jedan pokušaj šuta. Vidi se da nema straha od lopte i da može odradit jedan na jedan. Mislim da se na njega treba računati. Naravno ovo je prvi dojam, jer je što neko reče Zvijezda već bila sjebana, pa da sam i ja ušao vjerovatno bih napravio par pasova i koji dribling.voltron30 je napisao/la:Nije loš. Povukao je par kontri, lako grabi i brzo osvaja teren. Doduše i ovi iz Zvijezde su već bili sjebani, tako da bih ga više volio vidjeti protiv neke jače ekipe. Danas Zolotić, Bekrić i Adilović kapa dole.Fidelito je napisao/la:Kakav je bio Brković? znali možda neko
Pa manijak je trener, šta drugo očekivatiFidelito je napisao/la:Slavija jedini konkurent u borbi za duplu krunu![]()
![]()
to malo da prikrije nasu "kupljenu" utakmicuvoltron30 je napisao/la:Danas scena s Amarom, svira sudija penal za nas, on sav bijesan psuje i okreće se klupi ''Ovo mu penal'' u čuđenju.
Ma odmah sam ga pročit'o, očito se dodvoravao domaćoj publici, jer babo počinje ofirno da potkrada Željine protivnike.black64 je napisao/la:to malo da prikrije nasu "kupljenu" utakmicuvoltron30 je napisao/la:Danas scena s Amarom, svira sudija penal za nas, on sav bijesan psuje i okreće se klupi ''Ovo mu penal'' u čuđenju.![]()
koju mu/nam je babo osigurao
vjerovatno mu je sada jos vise krivo za onaj penal u travniku koji je po meni bio jos ocitiji,pa je tako reagovaovoltron30 je napisao/la:Danas scena s Amarom, svira sudija penal za nas, on sav bijesan psuje i okreće se klupi ''Ovo mu penal'' u čuđenju.
hahahahahaha aj ok ti si najpametni ti sve znassavatihotece je napisao/la:Brković se dosta trudio, imo je i jedan pokušaj šuta. Vidi se da nema straha od lopte i da može odradit jedan na jedan. Mislim da se na njega treba računati. Naravno ovo je prvi dojam, jer je što neko reče Zvijezda već bila sjebana, pa da sam i ja ušao vjerovatno bih napravio par pasova i koji dribling.voltron30 je napisao/la:Nije loš. Povukao je par kontri, lako grabi i brzo osvaja teren. Doduše i ovi iz Zvijezde su već bili sjebani, tako da bih ga više volio vidjeti protiv neke jače ekipe. Danas Zolotić, Bekrić i Adilović kapa dole.Fidelito je napisao/la:Kakav je bio Brković? znali možda neko
Ova slučajnost koja bunca po našem forumu treba se malo umit iza vrata, haman ga suncara opucala. Manijaci bili glasniji i složniji čitavu utakmicu. Ja ove RD slabo i čuo, a i ova domaća raja govori "haj djeco nemojte džaba srat". A ovo z skandiranja i aplauze manijacimia od domaće publike je 100 posto istina ( podrška kod "uprava napolje") a delirijum na "bajram šerif mubarek olsun"
Dakle da zaključim, ni "slučajno" ne prdi džaba.
Nemoj ga puno s.ebo sebagrcavi je napisao/la:ti pretpostavljam navijaš za Zvijezdu, pa ti nećemo zamjeriti na glupim komentarima.Kapetan je napisao/la:
Ja Manijake nisam nikako cuo, doduse Zeljo ima samo publiku i one sa kamencicima, koja ustane u 40 toj minuti da navijaju....![]()
![]()
![]()
![]()
zmaj od b. je napisao/la:Čestitam na zasluženoj pobjedi, danas ste nam očitali pravu lekciju!