FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Napolitano
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Napolitano » 03 jun 2010, 18:01

Evo citam Benitez vise nije trener Liverpoola, ima li kod vas sanse posto znam da se nesto spekulise oko toga!?
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 03 jun 2010, 18:09

Ma on ce bit novi trener ba,jer nema ko drugi...jbg :D valjda je sve dogovoreno,ceka se samo oficijelna potvrda
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 04 jun 2010, 08:31

Interista di cuore je napisao/la:Ma on ce bit novi trener ba,jer nema ko drugi...jbg :D valjda je sve dogovoreno,ceka se samo oficijelna potvrda
Ma hvala Bogu, ionako je covjek jedan od najboljih takticara danasnjice, samo sto u Liverpoolu nije dobio dovoljno novca za pojacanja. Nadam ce da ce mu Moratti to obezbjedit, pa da idemo u lov na odbranu 3 titule. :)
Pazza Inter amala!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jun 2010, 15:05

Benitez preuzeo Inter :!: SRetno vam snjim,mada ce tesko Mourinha nadmasit.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 05 jun 2010, 15:12

harry_90 je napisao/la:Benitez preuzeo Inter :!: SRetno vam snjim,mada ce tesko Mourinha nadmasit.
nije preuzeo... neznam odakle ti netočne informacije...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jun 2010, 15:15

silenT. je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Benitez preuzeo Inter :!: SRetno vam snjim,mada ce tesko Mourinha nadmasit.
nije preuzeo... neznam odakle ti netočne informacije...
Postignut je dogovor izmedju Beniteza i Intera,i ocekuju u naredna 2 dana da se potpise ugovor.Kazu da bi doveo neka pojacanja za sobom,eh sad koja neznam.Stavio bih odakle sam procitao,al odmah cu ban dobit,jer se nesmiju reklamirat drugi portali na ss.ba.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 05 jun 2010, 15:18

ma iako je izgledno da će Rafa doć dok ga nevidim kako se rukuje s Morattijem u meni će tinjat nada da neće doći...
osobno to mi je jedan od najantipatičnijih trenera današnjice....
o igračima koje će dovest iz Liverpoola se spominju Mascherano i Kuyt... (nedo Bog nijednog)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 jun 2010, 15:24

silenT. je napisao/la:ma iako je izgledno da će Rafa doć dok ga nevidim kako se rukuje s Morattijem u meni će tinjat nada da neće doći...
o igračima koje će dovest iz Liverpoola se spominju Mascherano i Kuyt... (nedo Bog nijednog)
Po meni Interu ne treba ni jedan igrac,svi su dobri.I Walter Samuel je dao izjavu povodom dolaska Rafe u Inter,rekao je da je Benitez trener sa karakterom,i bas onakav kakav je potreban nakon odlaska Mourinha.

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 05 jun 2010, 21:19

harry_90 je napisao/la:
silenT. je napisao/la:ma iako je izgledno da će Rafa doć dok ga nevidim kako se rukuje s Morattijem u meni će tinjat nada da neće doći...
Po meni Interu ne treba ni jedan igrac,svi su dobri.I Walter Samuel je dao izjavu povodom dolaska Rafe u Inter,rekao je da je Benitez trener sa karakterom,i bas onakav kakav je potreban nakon odlaska Mourinha.
Ma normalno, to sto neki misle da je on upropastio Liverpool, naravno da grijese, jer ih je covjek podigao na veci nivo u odnosu na kojem su bili prije njega, i kada se vrati tamo gdje jeste, NEZASLUZENO dobije otkaz. Dovodi igrace sa mentalitetom koji ginu na terenu. Nije medijski eksponiran kao Mourinho, ali sigurno radi za klub od 0-24!
Pazza Inter amala!!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 05 jun 2010, 21:55

Na oficijelnoj stranici Intera stoje dvije novosti o dva njihova velika navijaca:

prva je vijest o teskoj povredi Valentina Rossija, a druga jer cestitka za Francescu Schiavone, koja je osvojila Roland Garros
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jun 2010, 10:52

Moratti je potvrdio da ce Rafa bit trener,sutra se ocekuje oficiijelna potvrda... :roll: samo nek mu ne daju da se mjesa u transfere mozda i bude sta od njega,mada sumnjam. Milito ostaje sigurno,Maicon izjavio da zeli ostat u Interu.

!Twist of Cahill!
Kontakt:

Post Postao/la !Twist of Cahill! » 06 jun 2010, 11:05

Benitez u Inter vodi Mascherana i Kuyta

Malo ko sumnja da ce Benitez sjesti na klupu Intera.Trebalo bi da zarađuje duplo više nego u Liverpoolu,a dobit ce dosta novca za pojačanja.

Španski trener bi mogao da u Inter dovede igrače od povjerenja Mascherana i Kuyta.

Samo trener njegovih kvaliteta može zamijeniti Mourinha na klupi Intera i volio bih da me opet trenira izjavio je Mascherano.

Procijenjuje se da ce Inter ponuditi 35 miliona za ovaj tandem i da Liverpool nece odbiti.
And it's Everton,
Everton F.C.
We're by far the greatest team,
The world has ever seen...

Everton <3

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 06 jun 2010, 11:08

nema od toga nista,ni jedan ni drugi nemaju mjesta u Interu i nema sanse da ce doc ( Mascherano mozda,al Cambi je bolji od njega tako da nema potrebe ni on da dolazi)...a novinari samo pisu i pisu,vec su pola Intera u Real preselili,sad ce tako pola L'poola u Inter.nista novo.

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 06 jun 2010, 11:10

iako nisam odusevljenj rafom nisam ni razocaran jer je to najbolje rjesenje u ovom trenutku , neke druge nismo mogli dobiti jer nisu slobodni sad , tako da rafa ostaje jedina realna opcija , mislim da ce se dobro snaci u italiji jer voli taktizirati i voli igrace radnike kakvih u interu ima dovoljnjo , ono sto mu inter ne bi trebao dopustiti je odabir pojacanja jer tu ima puno promasaja ali imaju ih i drugi treneri , mou je doveo quaresmu i ispostavilo se kao potpuni promasaj , mada ce taj posao u interu raditi branca i oriali kao i do sada tako da ova kombinacija i nije tako losa kako se nekima cini , prvak evrope , prvak spanije pored barce i reala , ima rafa kvaliteta koje inter moze i mora iskoristiti

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jun 2010, 11:13

materazzi je napisao/la:iako nisam odusevljenj rafom nisam ni razocaran jer je to najbolje rjesenje u ovom trenutku , neke druge nismo mogli dobiti jer nisu slobodni sad , tako da rafa ostaje jedina realna opcija , mislim da ce se dobro snaci u italiji jer voli taktizirati i voli igrace radnike kakvih u interu ima dovoljnjo , ono sto mu inter ne bi trebao dopustiti je odabir pojacanja jer tu ima puno promasaja ali imaju ih i drugi treneri , mou je doveo quaresmu i ispostavilo se kao potpuni promasaj , mada ce taj posao u interu raditi branca i oriali kao i do sada tako da ova kombinacija i nije tako losa kako se nekima cini , prvak evrope , prvak spanije pored barce i reala , ima rafa kvaliteta koje inter moze i mora iskoristiti

Ima Rafa i igrace koje MORA iskoristiti. Kuyt je za mene bezze igrac i on vam netreba. Al spojiti Mascherana i Cambiasa...e too bi bio pravi tandem u sredini terena.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 06 jun 2010, 14:20

Mascherano moze doci samo ako odu Motta i Muntari, a Kuyt nedo bog nikom, uz Garyja Nevillea moj najmrzi igrac, jedina mu je prednost sto je veliki radnik
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 jun 2010, 17:47

Benitezu godisnja placa u Interu ce biti 5,5 miliona eura ,tako ce u naredne 3 godine na ima plate dobit 16,5 miliona eura,pored toga dobivat ce dodatne bonuse ,u zavisnosti rezultata koje Inter bude ostvarivao pod njegovim vodstvom.

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 06 jun 2010, 17:53

Recimo da je Benitez osvojio LP sa Liverpoolom ali nije uspio osvojiti EPL sto mu je bio primarni zadatak.
Dosta mlad trener sa nekoliko trofeja osvojenim u prethodnim klubovima i sa par priznanja za svoj rad. Sve u svemu solidno mislim da bi se mogao dobro uklopiti u Inter. Jos kad bi vam doveo Torresa umjesto Kuyta i Mascherana e to bi bilo... :D
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.