=
http://img532.imageshack.us/img532/7797/alfaromeo.jpg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
sve zastitni znakovi grada MILANAWolverine je napisao/la:http://img180.imageshack.us/img180/2623/interromeo.jpg
=
http://img532.imageshack.us/img532/7797/alfaromeo.jpg
Ma hvala Bogu, ionako je covjek jedan od najboljih takticara danasnjice, samo sto u Liverpoolu nije dobio dovoljno novca za pojacanja. Nadam ce da ce mu Moratti to obezbjedit, pa da idemo u lov na odbranu 3 titule.Interista di cuore je napisao/la:Ma on ce bit novi trener ba,jer nema ko drugi...jbgvaljda je sve dogovoreno,ceka se samo oficijelna potvrda
nije preuzeo... neznam odakle ti netočne informacije...harry_90 je napisao/la:Benitez preuzeo InterSRetno vam snjim,mada ce tesko Mourinha nadmasit.
Postignut je dogovor izmedju Beniteza i Intera,i ocekuju u naredna 2 dana da se potpise ugovor.Kazu da bi doveo neka pojacanja za sobom,eh sad koja neznam.Stavio bih odakle sam procitao,al odmah cu ban dobit,jer se nesmiju reklamirat drugi portali na ss.ba.silenT. je napisao/la:nije preuzeo... neznam odakle ti netočne informacije...harry_90 je napisao/la:Benitez preuzeo InterSRetno vam snjim,mada ce tesko Mourinha nadmasit.
Po meni Interu ne treba ni jedan igrac,svi su dobri.I Walter Samuel je dao izjavu povodom dolaska Rafe u Inter,rekao je da je Benitez trener sa karakterom,i bas onakav kakav je potreban nakon odlaska Mourinha.silenT. je napisao/la:ma iako je izgledno da će Rafa doć dok ga nevidim kako se rukuje s Morattijem u meni će tinjat nada da neće doći...
osobno to mi je jedan od najantipatičnijih trenera današnjice....
o igračima koje će dovest iz Liverpoola se spominju Mascherano i Kuyt... (nedo Bog nijednog)
Ma normalno, to sto neki misle da je on upropastio Liverpool, naravno da grijese, jer ih je covjek podigao na veci nivo u odnosu na kojem su bili prije njega, i kada se vrati tamo gdje jeste, NEZASLUZENO dobije otkaz. Dovodi igrace sa mentalitetom koji ginu na terenu. Nije medijski eksponiran kao Mourinho, ali sigurno radi za klub od 0-24!harry_90 je napisao/la:Po meni Interu ne treba ni jedan igrac,svi su dobri.I Walter Samuel je dao izjavu povodom dolaska Rafe u Inter,rekao je da je Benitez trener sa karakterom,i bas onakav kakav je potreban nakon odlaska Mourinha.silenT. je napisao/la:ma iako je izgledno da će Rafa doć dok ga nevidim kako se rukuje s Morattijem u meni će tinjat nada da neće doći...
osobno to mi je jedan od najantipatičnijih trenera današnjice....
o igračima koje će dovest iz Liverpoola se spominju Mascherano i Kuyt... (nedo Bog nijednog)
materazzi je napisao/la:iako nisam odusevljenj rafom nisam ni razocaran jer je to najbolje rjesenje u ovom trenutku , neke druge nismo mogli dobiti jer nisu slobodni sad , tako da rafa ostaje jedina realna opcija , mislim da ce se dobro snaci u italiji jer voli taktizirati i voli igrace radnike kakvih u interu ima dovoljnjo , ono sto mu inter ne bi trebao dopustiti je odabir pojacanja jer tu ima puno promasaja ali imaju ih i drugi treneri , mou je doveo quaresmu i ispostavilo se kao potpuni promasaj , mada ce taj posao u interu raditi branca i oriali kao i do sada tako da ova kombinacija i nije tako losa kako se nekima cini , prvak evrope , prvak spanije pored barce i reala , ima rafa kvaliteta koje inter moze i mora iskoristiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.