FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

majestic
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la majestic » 09 mar 2009, 11:35

Nakon što su se vratili iz zaostatka od 0:1 i ubilježili uvjerljivu pobjedu rezultatom 5:1 na svom terenu protiv Hannovera proteklog vikenda, nogometaši Bayerna nalaze se na drugom mjestu bundesligaške ljestvice, bodovno izjednačeni sa još tri momčadi, i ponovno su u utrci za naslov prvaka. Trener Jürgen Klinsmann je kratko prokomentirao posljednju pobjedu svoje momčadi, formu Lukasa Podolskog i tendenciju primanja golova u ranoj fazi utakmice.

"Raspoloženje u momčadi je doista dobro. Znali smo prije ove utakmice da moramo ostvariti pozitivan rezultat i to smo i učinili. Momčad je zadržala koncentraciju nakon što smo primili rani gol i stvorila pritisak koji nas je doveo do postizanja gola za golom. Konačni rezultat je u potpunosti zaslužen i svi smo čestitali igračima na izvedbi nakon utakmice." rekao je Klinsmann za bundesliga.de.

"Sretan sam što je Lukas Podolski zabio gol. Uz taj gol, on je zaradio i brojne slobodne udarce i puno je sudjelovao u igri. Miroslav Klose je također bio strijelac, a to je za napadača najbolji lijek." dodao je Klinsmann.

Na pitanje o tome kako ocjenjuje trenutni poredak na ljestvici, Klinsmann je odgovorio: "Sada je situacija puno ugodnija, to je sigurno. Ali i dalje je pred nama težak tjedan i važno je da nastavimo ostvarivati dobre rezultate. Hertha ima prednost i mi ih moramo pratiti, nećemo posustati. Naš jedini problem je primanje ranih golova. Svaki trener bi volio vidjeti mrežu svoje momčadi netaknutom, ali dok pobjeđujemo to nije važno. Moramo se koncentrirati na ono što je pred nama. Ostalo je još jedanaest utakmica, a to znači 33 boda na raspolaganju. Moramo osvojiti naslov."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 mar 2009, 20:08

Bayern je plasmanom u 1/4 finale Lp do sada zaradio 50 miliona eura,i time drzi apsolutni rekord ove godine od svih ucesnika... 8-)
Sutra bi se u ekipu trebali vratiti Bilal i Bommel kao i Lell kojem je manje vise obecano da ce igrati...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 mar 2009, 21:49

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

jerry85
Kontakt:

Post Postao/la jerry85 » 09 mar 2009, 22:55

Rz88 je napisao/la:Ma ne znam, volio bih da nastupe u drugom sastavu neka izgube 0:4, samo da oni dobiju bochuma, dosta je bilo kiksea u prvenstvo, pa neka pocnu tamo igrati lp se zasniva na 2 tekmama, od kojih cak samo 1 moras dobro odigrati da bi prosao tj 1 u gostima da ih dobijes ko mi sportinga sto je tesko te drugo ako izgubis u gostima da odigras cudesnu tekmu kod kuce i da sve nadoknadis, ali prvenstvo se mora uzeti, pa nece valjda dozvoliti jadnoj herthi da osvoji.

ne sekiraj se, kakva hertha! ona je poput naleta gripe samo je pitanje vremena kada ce poceti da tone.... :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 mar 2009, 22:58

i Bayern ove sezone igra u naletima...i moje misljenje je da ne zasluzuju titulu ove sezone...to je moje misljenje i bez uvrede bilo koga
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 09 mar 2009, 23:01

Kakav poraz od Sportinga pominjes :lol: , nije to samo sminka, nego i zarada. Zasto nebi uzeli koji milion kad im se pruza prilika, plus gdje ces razocarati navijace, koji ce opet vjerovatno doci u velikom broju.
Eto prilike i Klinsmanu da isproba nove formacije, da ekspermentise ( malo li je ), nek proba malo Lahma na desnoj strani...za pripremu u slijedecoj sezoni ( evt.) :? :roll:
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 08:30

na golu ce biti hans jorg butt...
butt,butt,butt.... :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 mar 2009, 13:39

Bistrikboy ti si pravi **** ,sta se radujes buttu :D :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 13:41

Papilon20 je napisao/la:Bistrikboy ti si pravi **** ,sta se radujes buttu :D :D
covjek debituje butt,butt,butt... :D
SASATAV:butt,lell,breno,lucio,lahm,sosa,otll,bommel,schweini,klose,poldi... :D :D :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2009, 14:20

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:32, ukupno mijenjano 2 puta.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 10 mar 2009, 14:51

bistrikboy je napisao/la:
SASATAV:butt,lell,breno,lucio,lahm,sosa,otll,bommel,schweini,klose,poldi... :D :D :D
E da hoce biti penal za FCB, pa da ga Butt zabije ( sa one svoje dvije lijeve ) :D pa da vidim onda kako cec se radovati. :mrgreen: ;)
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2009, 15:03

geronimo je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
E da hoce biti penal za FCB, pa da ga Butt zabije ( sa one svoje dvije lijeve ) :D pa da vidim onda kako cec se radovati. :mrgreen: ;)
trcat cu gol ferhadijom :D ,al zamisli da bude toliko dobar da rensinga nikad vise ne vidimo...
pored lahma i cristian lell osnovao dobrotvornu organizaciju za oboljele od mukovicioze(i sestra mu boluje od toga) pocetni kapital 100k eura,jos jedan u nizu bayernovih igraca koji su drustveno angazovani a to je sve uticaj ulia henesa koji je prvi poceo i spasio zivot momku iz cernobila,koji je vec zadnjih nekoliko godina stipendiran od strane kluba i redovno svoj odmor provodi u Minhenu... :!:

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 mar 2009, 17:36

Ajde nece li mu Bog dati vise pameti i boljeg fudbalskog znanja pa da i on bude dobar koju sezonu :D

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 mar 2009, 21:34

Vodi Bayern na poluvremenu sa 4-1 protiv Sportinga pogodke su za sada dali : Podolski,Podolski,Pogla(auto gol)Schwansteinger :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2009, 21:40

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 10 mar 2009, 22:33

ima li sporting tog golmana ili sta... :roll:
ne da mi buraz da gledam bayern gleda mrtvi chelsea ebo ga on :mrgreen:

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 10 mar 2009, 22:36

Zabili ste sportingu u dvije utakmice vise golova nego u prvenstvu u 5 - 6 proljetnih utakmica.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 mar 2009, 22:37

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 26 avg 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 mar 2009, 22:37

7:1 je mislim previše 8-) (ovo se samo zezam). 12 golova... pa to ni Barca to nije radila u najboljim danima :lol:
Eh, sad ide prava borba u 1/4 finalu. 2 engleza idu dalje, a vjerovatno još 2...
Alles fuer Bayern!!!
Sent from my Philips Smart TV.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 10 mar 2009, 22:44

Svaka ima cast mame mi ,bez Riberya i Tonija ovako odigrati ,super ,mada moram biti iskren i reci da sporting nije zasluzio ovakva 2 poraza ,jer nisu bili losi koliko rezultat pokazuje ,ali kad bayerna ide onda ga bas ide ,niko ih nece zaustaviti ,sad aBg Bochum da nastrada i sampione

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.