NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

samirr
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - POSTAVLJANJE TIPOVA

Post Postao/la samirr » 12 feb 2017, 21:39

A.Davis (28.5) Više 1,85
D.Cousins (26.5) Više 1,85

Sigurno dvojica pa mozda cak i najbolji centri u NBA ligi koju imamo. Nisu poznati dobri u defanzivi ali u napadu odradjuju strasan posao. Mislim da se nijedan ni drugi nece puno trositi što se tice odbrane i da cemo u napadu vidjeti pravi njihov talenat. Ove dvije momcadi vec su igrali jednom ove sezone , slavio je vecerasnji domacin Sacramento 102-94. Obojica su bili najefikasniji igraci u svojim timovima. Davis ubacio 34 poena za 37 minuta, Rodjo 28 poena tad je igrao Gay kojeg veceras nema sto znaci i koji sut više za Cousinsa a nije da ih ne uzima puno. Vrijeme je da Cousins odigra jedan mec na 30+ poena i iskupi se za nešto losije partije u posljednje vrijeme. Dok Davis zadnji mec koji je odigrao protiv Minnesote natrpao je Townsa sa 41 poena,a i ovaj mu nije ostao duzan a ni ovaj mu nije ostao duzan ubacio mu je 36 poena. Nešto slicno ocekujem veceras.

K.Lowry (23.5) Više 1,85

Granica niza nego inace ali moram ga uzeti. Igraju sa Detroitom ovdje ocekujm mec na veci broj poena Toronto tako i igra inace, dok Detroit je na pocetku izgleda kao veoma defanzivno ekipa ali to više nije slucaj. Lowry-u ako minutaza bude smanjena ili rani BO sto ne ocekujem moze ostati ispod ove granice. Ove sezone su igrali jednom Lowry je ostao debelo ispod ove granice ubacio je samo 10 poena. On ce uzeti svojih 20-ak suteva uz malo bolje procente nego protiv Minnesote ovu granicu moze prebaciti.

slika
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 12 feb 2017, 22:32

15.par

Sacramento - New Orleans - broj poena domaćeg tima (105,5) - VIŠE - 1,66

Tako bih rado umjesto ovog tipa sada napisao Cousinsa, ali pošto vidim da su ga svi redom već odigrali, uslijed toga ću morati navijati da moja konkurencija u ovom takmičenju padne na njemu :D . Za oko mi je zapao ovaj zbir koji su Kingsi itekako u stanju da prebace, iako je za par poena veći od njihovog ovosezonskog prosjeka. Ono što me nagnalo na ovaj tip je recentna forma Pelicansa, gdje im odbrana pušta na sve strane i nerijetko prima i preko 120, pa stoga nema razloga da večeras raspoloženi Collison, Cousins i u posljednje dvije utakmice preporođeni McLemore, utrpaju baš onoliko koliko je dovoljno. Ako su mogli u posljednej dvije utkmice da prebace ovaj zbir protiv Hawksa i Celticsa, dakle ozbiljnih odbrambenih ekipa, nadaću se da će to učiniti i večeras. Čestitam svima na sjajnim prognozama ove sedmice! Pokušao sam i ja da doprinesem. Nadam se da sam nekome i pomogao. Pozdrav.

slika

Omjer: 10/13
Bonus: 1/3

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 12 feb 2017, 22:54

J.Holiday over 19.5 (1.85)

Veceras sa Pelicansima gostuje kod Kingsa.Jrue igra na poziciji playmakera,koji Kingsi ne brane najbolje,primaju sa PGa 25+ poena.Cuva ga Collison pa je stoga realno ocekivati da ode na 20+ poena.I jedni i drugi igraju brzu kosarku,a to svakako odgovara Holidayu,koji zna i uzeti 20+ suteva.Igra fantasticno u zadnje vrijeme,posle Davisa je glavni igrac ekipe.Sezonski prosjek mu je 16.2 poena i 32 minute,ali na zadnjih 10 utakmica to je se popelo na cak 23.1 pts i na terenu je gotovo 37 minuta.Vec sam rekao da su Kingsi losi u branjenju playa,svaki ozbiljniji ih natrpa,a Jrue je u stanju prebaciti ovu granicu.

http://prntscr.com/e7xd93

11/14
2/2
Igraj Široki ti si najbolji!

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 13 feb 2017, 09:40

1.par

Washington - Oklahoma - broj poena domaće ekipe (108,5) - VIŠE - 1,61

Wizardsi su u posljednje vrijeme ekipa koja je zaista pouzdana kada je u pitanju visok broj postignutih poena. U posljednje vrijeme gotovo redovno prebacuju ponuđeni zbir,jer igraju takav stil košarke koji Wallu i Bealu prvenstveno, a i Porteru Jr i Morrisu koji trpaju iz sjene, dozvoljava da iskažu sav svoj potencijal te da njihova brzina dođe do punog izražaja. Sa druge strane je protivnik koji bi također trebao da im odgovara, jer su Durantovim odlaskom, Thunderi cijeli svoj sistem igre prilagodili Westbrookovom "divljanju", što u pozitivnom, što u negativnom smislu riječi, pa mislim da će ovo biti "run and gun" od početka do kraja. Sastajali su se ove sezone već jednom i bilo je upravo tako - 125-116 za Thundere.

slika

Omjer: 0/0
Bonus: 0/0

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 13 feb 2017, 10:34

2.par

Bradley Beal (22,5) - VIŠE - 1,85

Napisao sam već kako očekujem totalnu trku u meču Wizardsa i Thundera i upravo mi se u takav razvoj situacije uklapa i uloga Bradley Beala kojem u posljednej vrijeme ova granica ne predstavlja prevelik problem, izuzev kada se utakmica prilično rano odluči, što ipak ne očekujem večeras. Jeste da će ga čuvati prilično dobar defanzivac Oladipo, ali sve je to tako identično bilo i u prvom njihovom meču ove sezone, pa im je Beal sasuo 31 poen. Neka i večeras bude barem približno tako.

3.par

Isaiah Thomas (30,5) - VIŠE - 1,85

Celticsi idu u goste Mavericksima i utakmica je to u kojoj očekujem da dallas pruži dovoljno jak otpor da sve neb ude riješeno sredinom treće četvrtine pa da sulijed toga Isaiah ne presjedi određeno vrijeme na klupi. Kada pogledamo sve ono što je Dalals defanzivno sposoban da suprotstavi superbrzom Isaiahu, a to je ostarjeli i usporjeli Williams, neiskusni Farrell, mlađi brat Curry kojem odbrana jednosatvno nije u genima, te Harris koji je tu na 10-15 minuta, onda zaključimo da on jednostavno nema dostojnog protivnika i da je sasvim realno da ovih 30 poena prebaci kao od šale.

4.par

Brooklyn - Memphis - broj poena domaće ekipe (101,5) - MANJE - 1,66

Memphis je u posljednje vrijeme malo popustio u odbrani, ili je to možda samo statistička slučajnost, no bilo kako bilo, teško bih se odlučio na ovakav tip da je sa druge strane ijedna druga ekipa do očajno loših Netsa. Grizzliesi imaju i više nego dobar protivotrov za Lopeza, Bogdanovića i Kilpatricka, koji su realno gledajući jedine ozbiljne ofanzivne prijetnje, u vidu Gasola, Snella, Conleya, koji us svi redom možda i najveći defanzivni specijalisti lige na svojim pozicijama, tako da vjerujem da nema govora da domaćin može da im ubaci ova 102 poena. Nisu se sastajali ove sezone, ali su protiv ekipa sličnih defanzivnih sklonosti Netsi redovno ostajali debelo ispod ove granice, najčešće i ispod 90 poena.

slika

Omjer: 0/0
Bonus: 0/0

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 13 feb 2017, 10:39

1.bonus par:

Phoenix - New Orleans - broj poena domaće ekipe (108,5) - VIŠE - 1,63

slika

0/0

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 13 feb 2017, 12:50

1.PAR

K.LEONARD ( 25,5 ) OVER @ 1,85

Spursi veceras idu na noge INDIANI koja je usla u prilicno los ritam sa nekoliko poraza na domacem parketu. Ipak mislim da ce protivnik izvuci najbolje iz njih kao i sinoc i da mogud a pruze dostojan otpor favorizovanim spursima. SPursi su sinoc poklekli u medisonu i ici ce svim silama da to isprave prije all star pauze. Leonard je sinoc vukao sam ekipu, zabio 36 poena a prije toga dvije utakmice vezao sa 32, sto pokazuje da je u fenomenalnoj formi. neko ce mu se veceras morati prikljuciti a on ce morati da odrzi ovaj nivo a bi se izvukla pobjeda. Sve ukazuje na jos jednu odlicnu partiju kawhija i nakon sto me sinoc ispostvoao, ispostovat cu i ja njega.

slika

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 13 feb 2017, 14:35

Denver-Golden State gost over 123.5 (1.61)

Onako na prvu granica je jako visoka,ali ja mislim kad pogledamo napadacku moc Warriorsa i Denverovu obranu onda ova je granica sasvim realna.Svi znamo kako Nuggetsi igraju,odnosno ne igraju obranu,suplji su ko svicarski sir.Na svom terenu primaju 112 poena,a zadnjih 10 utakmica prosjek primljenih poena im je 116.1.O GSWu ne treba trositi rijeci,imaju Currya,Duranta,Thompsna sve redom sjajni ofanzivci.U proslom kolu Denver je od Cavsa primio 125,a Golden State je u derbiju protiv Oklahome postigao 130 poena,isto tako pa cak vise poena ocekujem od gostiju.Ove dvije ekipe igrale su 2 puta ove sezone,oba puta su Warriorsi prelazili ovu granicu.

http://prntscr.com/e866v0
0/0

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 feb 2017, 16:03

D.Green (10,5) OVER @1,85

Ovog momka igram večeras na osjećaj i zbog toga što je oba prethodna puta prebacio protiv Denvera. Draymond uzima veoma mali broj šuteva jer igra u takvoj ekipi, a i bez obzira na to on je glavni "kotač" u svojoj ekipi. Na prosjeku je ove sezone od 10,4 poena po utakmici. Ima dosta prelaza preko ove granice, a prethodna dva meče ove sezone protiv Denvera je prebacio. On je fizički jači od centarske linije Denvera i zbog toga oni njega moraju faulirati kako bi ga probali zaustaviti da ne bi pogodio. Posljednja četiri meča je dva puta prebacio, a dva puta je ostao ispod. Kada je prebacio ta dva puta ovu granicu onda je ubacio i više nego što treba, a to je 16 i 19 poena. Ono što je bitno da je sva četiri meča igrao preko 30 minuta što je jako bitno i za večeras. Očekujem da igra isto preko 30 minuta i da prebaci ovu granicu.Denver sa njegove pozicije prima 20 poena u prosjeku po utakmici. Mislim da bi opet 3-4 puta mogao izaći na liniju slobodnih bacanja i dok ovamo šta ubaci iz igre mislim da ide preko 10,5.

N.Batum (15,5) OVER @1,85

Igrač kojeg volim igrati bez obzira koliko me puta oborio. Dva puta je njegova ekipa igrala protiv Phile i jednom su izgubili, a jednom pobjedili. Oba puta je prebacio ovu granicu sa solidnim procentima šuta. Prethodnu utakmicu protiv LAC-a je odigrao odlično gdje je imao šut iz igre 7/13. Ubacio je 25 poena jačoj ekipi od Phile, ali to ne mora ništa značiti. Phila prima dosta poena sa njegove pozicije što je veliki plus za ovaj par. Granica mu je manja nego što je inače bila u toku sezone. U prvom meču im je ubacio 20 poena, a u drugom 19. Mislim da je i večeras spreman da prebaci ovu granicu u pomogne svojoj ekipi da pobjedi ovu utakmicu.
slika

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 13 feb 2017, 18:10

Portland-Atlanta domacin over 106.5 (1.61)

Portland veceras docekuje Hawkse,koji su jedna zayebana ekipa,znaju odigrati u obrani,ali mislim da Trail Blazersi nebi smjeli imati problema da prebace ovu granicu.Drze 9.mjesto u svojoj konferenciji,dakle malo im fali za PO,Atlanta je na 5.mjestu.I jedni i drugi u zadnje vrijeme malo pobjeđuju,malo gube.Sto se tice primljenih poena Atlante u gostima,na zadnjih 6 gostovanja njihovi protivnici svih 6 puta su prelazili ovu granicu.Portland je na zadnjih 11 domacih utakmica 8 puta prelazio.Ubacuju prosjecno po 109 poena na svom parketu.Zanimljivo je da su protiv Atlante na zadnjih 20 međusobnih utakmica samo 2 puta presli ovu granicu,mislim da je vrijeme da se to dogodi i treci put,jer jure doigravanje.Atlanta prosjecno prima 104.4pts.Uz raspolozene McColluma i Lillarda ja vjerujem da domaci mogu preko ove granice.

http://prntscr.com/e89aq8

0/0

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 feb 2017, 18:53

Bradley Beal ( -22,5+) Više 1.85 @wwin.

Večeras nas očekuje jedna dobra i uzbudljiva utakmica u Washingtonu, između Wizardsa i Thundera. Možda i najbolja utakmica od svih večerašnjih duela, nadam se da će taj epitet opravdati jer obje ekipe imaju šta ponuditi u ovom susretu. S jedne strane Wall i Beal a s druge strane je najveći kandidat za MVP-a Russel Westbrook od kojeg zavisi sva igra gostiju. Rado bih ga odigrao ali nije mi baš najsigurniji zbog granice koju su digli, sad je čak na 31,5 a znamo da Russel zna pretjerati nekad sa koševima a nekad sa asistencijama, pitanje je za koju je opciju protiv Wizardsa raspoložen. On i Wall će veliku bitku voditi, tako da sam izabrao Bradley Beala kao moj prvi par ove sedmice. Čovjek koji je nezaustavljiv kad ga krene, prosto rešeta protivničke koševe. Vidim granicu nisu dirali, tako da je to još jedan razlog više da ga odigram. Po utakmici otprilike igra od 35 do 40 minuta a znao je i više, a što se tiče šuteva- na pretek ih uzme. I kad mu ide i kad ga stane, on će forsirati svakako. U dobroj je formi, zadnju tekmu nije prebacio- stao je na 20 poena ali prije toga je stao na 31 i 41 poen. Još jedna korisna informacija u vezi njega jeste da je prošlu utakmicu protiv Oklahome ubacio 31 poen što znači da mu i odgovara protivnik i da je motivisan protiv njih. I sada ga očekujem na nekih 25+ a ne bih se iznenadio da ponovi i prošlu partiju protiv istog protivnika.

slika

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 13 feb 2017, 18:54

Indiana - San Antonio
Zbroj koševa (209.5), uključujući produžetke manje 1.61

U zadnjih 5 medusobnih susreta nisu prelazili ovu granicu, a najvise sto su ubacili u tih 5 tekmi je bilo 206 poena. Ostala 4 meca su cak isla i ispod 200 poena.
U zadnjih 6 meceva Spursi primaju samo 93 poena, dok ih zabijaju 100. S druge strane Indiana u zadnjih 6 meceva prima 105 a zabija 104. Dva glavna igraca ovih momcadi su Leonard i George, a oni ce se veceras medusobno cuvati i vjerujem da mogu "ponistiti" jedan drugoga jer ce se maksimalno trositi na obje strane parketa. Mogla bi biti napetija tekma, ali svakako ocekujem da bude tvrda i s manjim brojem poena.
Omjer 0/0
Bonus 0/0

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 feb 2017, 19:11

New Orleans Pelicans ( -111,5+) Manje 1.65 @wwin.

Moju drugi par bi bio da New Orleans Pelicansi neće dati 112 ili više poena u susretu sa Phoenix Sunsima. Radi se o b2b utakmici za Pelicanse i sigurno da će jučerašnji meč ostaviti traga na njima. Imali su težak meč protiv Sacramenta kojeg su na kraju izgubili rezultatom 105:99. Za razliku od njih, Sunsi su jučer odmarali i u ovaj meč ulaze kao blagi favoriti prvenstveno iz tog razloga. Računam da neće srljati jer Sunsima odgovara brza utakmica i samo im mogu odgovoriti na način da malo uspore tempo utakmice. U protivnom, neće se dobro provesti ako Booker i Bledsoe ubace u petu brzinu. Ne očekujem sad pretjeranu odbranu ni od jednih ali ipak mišljenja sam da je ovo malo visoka granica za nekoga ko igra u gostima dva dana zaredom. Što se tiče njihovih međusobnih duela ove godine, Pelicansi prethodnih 5 utakmica nisu prebacili ovu granicu u regularnom dijelu utakmice a zadnju utakmicu kod kuće su stali na 111 poena. Teško će oni do ovih 112+ poena, samo uz neki produžetak ali kakva je šansa bude treći X u zadnjih pet utakmica. Za nadati se da će Phoenix iskoristiti datu situaciju i riješiti ovaj meč sa nekom pristojnijom razlikom i da će ih zaustaviti na nekoj normalnoj koš granici.

slika

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 feb 2017, 20:11

Dwight Howard ( -13,5+) Više 1.85 @wwin.

Treći par bi bio Dwight Howard. Granica standardno 13,5 poena mada su je mogli i spustiti uslijed nekoliko lošijih partija Atlantinog centra. Hawksi danas gostuju kod Portlanda koji, svima već jasno, očajnički brani centarsku poziciju. Od jučer nema ni Plumleea a Nurkić večeras neće igrati tako da Dwight ima priliku da večeraš baš izdominira. Jedini problem će biti lične greške koje zna bespotrebno praviti ali za nadati se da večeras neće imati s problema s njima. Ako večeras usere, pravi je bezmozgović.

Bonus par: Tyler Johnson ( -11,5+) Više 1.85 @wwin.

slika

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 13 feb 2017, 20:15

D.Jordan (10.5) manje 1.85
Veceras cu pokusati s ovim parom iako je granica mala, riskirat cu pa sto bude. Jordan je u zadnjih 9 utakmica samo jednom prebacio ovu granicu, i to je imao 28 poena protiv New Yorka. Vjerujem da ni on ne zna kako se to desilo, pucao je cak 16 puta (vjerojatno dosta zakucavanja i slicno) i pogodio cak 12 puta uz 4 ubacena slobodna.
U ostalih 8 utakmica je prosjecno upucivao nekih 5-6 suteva i zabijao 7-8 poena. Imao je on tekme i po 9 ili 10 poena, ali ovo je nekakav prosjek.
Utah i Clippersi su vec igrali ove sezone i Clippersi su dobili 88-75 i tad je Jordan imao sut 3-10 i zabio ukupno 7 poena. Clippersima fali Paul sto je velik hendikep za Jordana jer mu upravo Paul asistira vecinu tih poena.
Najveca prepreka ce mu veceras biti Gobert koji definitivno spada u najbolje obrambene igrace lige kad je pozicija centra u pitanju. Jordan nema nikakav sut da se na njega moze izvuci i tako da ce sve svoje poene morati zabijati iz reketa, a to ce mu biti jako tesko.
slika
Omjer 0/0
Bonus 0/0

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 feb 2017, 20:27

N. Jokić (Denver) over 20.5 (1.65)

Chandler je upitan i veeeelike su šanse da neće igrati, Mudiay je također out, Arthura nema kao ni Gallinaria i Farrieda. Moram li više išta pisati? Nebitno što je Jokara na 12.5 (u jednom meču je zabio 21) poena protiv Warriorsa, ne vidim ko ovdje može zabijati u kontinuitetu. Warriorsi će vjerovatno dobiti ovu utakmicu u velikom hendikepu, a jedina nada da Denver bude koliko-toliko u utakmici - jeste dobra partija Jokića. U posljednje vrijeme nosi ekipu i igra fenomenalno, a ovo je prilika da najboljoj ligaškoj ekipi zabije 20+ poena i pokaže koliko vrijedi. New Yorku je zabio 40, Cavsima 27, može sigurno u ovoj konstelaciji snaga i Warriorsima zabiti barem 21 poen.

S. Curry (Golden State) over 27.5 (1.85)

Denver je druga najgora ekipa kada je branjenje playmakera u pitanju. Curry je najbolji šuter lige i može u 3/4 sasuti 30 poena. Očekujem da Warriorsi krenu jako, te da zbog odsustva Klaya upravo Durant i Curry zabiju po 30 poena i tako na vrijeme osiguraju pobjedu i okrenu se narednom susretu. Jednom im je sasuo 33, drugi put 22, ali večeras bi trebao ići preko 30. Jeeeeedini problem je što Warriorsi mogu utakmicu dobiti sa 20+ razlike i da će zbog toga Curry i Durant biti na klupi, no nekako sam ubijeđen da će oni upravo i biti razlog te velike razlike.

Bonus tip: Denver - Golden State (-11.5) H2 (uključujući produžetke) 1.83

slika
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 13 feb 2017, 20:33

2.PAR

S. CURRY ( 27,5 ) OVER @ 1,85

Drugi moj par je kari protiv denvera. Znamo svi da denver igra totalni run and gun kao i GS i tu moze da bude jaaaako puno poena. Izabrat cu karija ispred durenta samo zato sto je kD svoj show imao u oklahomi, veceras bi mogao karid a se isforsira sa nekim mozda rekordom trojki jer jednostavno denver tako igra. Igrali su dv aputa ove sezone i kari je na 1-1 O/U s tim da je u gostima zabio 33 a kuci 22 poena. s obzirom da veceras gostuju ja cu da ga odigram over. Prvi put ga igram i ajde da vidimo ovog laznog jednoglasnog mvp-ja veceras moze li da se iskali na spljem denveru pred all star

slika

Pravnikadmir
Kontakt:

Post Postao/la Pravnikadmir » 13 feb 2017, 20:51

Portland-atalanta uključujući produžetke tip 1 kvota 1.85

Portland Trail Blazersi ove sezone ne izgledaju nimalo impresivno, no optimizam donekle mogu graditi na tome što su i lani prvih nekoliko mjeseci djelovali potpuno kaotično da bi na kraju dogurali sve do konferencijskog finala.Trenutno nije poznato hoće li Nurkić stići obaviti potrebnu proceduru do utakmice s Atlanta Hawksima koji također ne mogu biti previše zadovoljni svojim igrama u posljednje vrijeme. No zbog Nurkica nako jedinica.

wahington-oklahoma 1.četvrtin bez nerijsenog tip 1 kvota 1.63

Momci iz glavnog grada su iznimno "vrući" posebice u svom Verizon Centru gdje su dobili 18 od posljednjih 19 utakmica.
U ligi nema mnogo momčadi u boljoj formi od Washington Wizardsa koji su nakon dizelaškog starta dobili 15 od zadnjih 20 utakmica što ih je torpediralo sve do trećeg mjesta na Istoku. Ukratko od njih su "vrućji" samo Warriorsi koji su pak svijet za sebe. Umor večeras ne bi trebao biti problem budući da su posljednji puta izašli na teren još u petak kada su svladali Pacerse s 112:107, a junak susreta bio je John Wall koji je postigao osam od posljednjih devet poena svoje momčadi.

charlot-phildelphia hendikep koševa 1.četvrtina -2.5 tip 1 kvota 1.83

Izgubili su devet od zadnjih deset utakmica i ispali iz kruga osam najboljih momčadi Istoka, stoga prije All-Star pauze svakako žele upisati pobjede.S obzirom na situaciju na tablici oni će danas igrati iznimno važnu utakmicu u kojoj poraz nije opcija. Embid nece nastupiti dovoljno da ionako izgube of boljeg chalrlota.

bruklin-memfis 2.četvrtina hendikep koševa plus 1.5 bruklin tip 2 kvota 1.77

Netsi su u ovom trenu jedan od najpoželjnijih protivnika jer imati 21 poraz u 22 utakmice vrlo je teško imati. S druge strane Grizzliesi igraju dobru košarku i ovakve utakmice su im jako bitne u borbi za doigravanje.Za Netse je 2017. godina definitivno ravna hororu jer u njoj su odigrali 22 utakmice i upisali samo jednu pobjedu. Trenutno su u nizu od 12 poraza i još su uvijek jedina momčad lige koja nije uspjela doći do 10 pobjeda.Priliku za pobjedu grizliji svakako imaju protiv Netsa s kojima će ove sezone igrati prvi puta, no kako u zadnje dvije sezone nisu imali previše problema, za vjerovati je u nastavak tog pobjedničkog niza.

DVA BONUS PARA :

westbrook 31.5 više 1.85 kvota

j.wall 23.5 više 1.85 kvota

Navijači mogu uživati u okršaju dva najdinamičnija playmakera lige. Russell Westbrook koji je nakrcao zadnju tekmu 47 poena (14/26), uz 11 skokova, osam asistencija.Wizardsi su ove sezone na 12-6 omjeru u utakmicama odlučenim unutar pet poena, a velike zasluge za to pripadaju Johnu Wallu koji je u petak upisao 26 poena (7/16) i 14 asistencija. TRener : "On je sjajan igrač. Zbog njega smo dobili smo mnogo tijesnih utakmica. Pronalazi dobar balans u napadanju obruča, šutiranju i pronalaženju slobodnih suigrača - hvalio je svog razigravača trener Scott Brooks koji baš nije bio presretan manjkom agresivnosti u obrani.".

omjer 0/0
bonus 0/0

http://pokit.org/get/?0e9d312d468bef22a ... de44d4.jpg

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 13 feb 2017, 20:59

3.PAR

Z.RANDOLPH ( 14,5 ) OVER @ 1,85

E za ovaj par bas imam dobar osjecaj. Grizliji idu u goste bruklinu koji je jako los u branjenju reketa jer lopez vidi samo suparnicki kos. E tu sansu vidim za starkelju koji ulazi s klupe, a nesto imam osjecaj da se nece marc toliko forsirati veceras pa je prilika za dedu da popravi statistike. Zadnjih 10 meceva je isao 7 puta preko, 2 ispod s tim d a je taj jedan put ostao na 14 i jednu je tekmu odmarao. Imali su 3 dana odmora i mislim da ce dobiti solidnu minutazu i preci ovu granicu

slika

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.