Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
čekaj buraz kao prvo ja nisam simpatizer ni Budućnosti ni Zvezde, kao drugo jesu li iz Zvezde prošle godine kukali kako je sve neregularno (a dok je Zvezda osvajala sve bilo regularno) i sad isto regularno kada je Zvezda prva?Sanfrancisco je napisao/la:Najstrašnije je to da vam je toliko teško pao ovaj poraz(a kako i ne bi,nakon onakve blamaže),da ste počeli da pišete gluposti i laži u koje ni sami ne vjerujete. Porediš onu vanserijsku krađu od prošle godine i pobjedu od pola koša razlike i ovo rasturanje na proste faktore.
Ovi što si napisao gore upravo za vas važi(mislim na simpatizere Budućnosti)...prošle godine sve ok,sve regularno,bajno..a ove godine sve neregularno,navijači bacali cigle(notorna laž),stolice,topovske udare itd.
Sigurno se sjećaš,kad je Partizan dobio tricom Kecmana u sred Zagreba 0.6 sekundi prije kraja i nikakvog incidenta nije bilo,Cibona prije 5 godina dobila Zvezdu na f4(tad se još igrao f4)u sred Beograda potpuno zasluženo,bez sudijskog navlačenja.A Cedevita dobila Partuzan,pa Cibona na kraju i osvojila zasluženo.Nije bilo nikakvih incidenata u krcatim dvoranama,ni upaljača,ni stolica..i nije bilo kukanja na sudije,kukali smo na svoje igrače što nisu pružili maksimum i izvlačili smo pouke za ubuduće. Prošle godine u finalu je Budućnost dobila zasluženo prvu utakmicu u BG i napravila brejk,nije bilo nikakvih nereda,čak su imali i svoje navijače na tribinama,niko ih nije ni poprijeko pogledao.Nakon izjednačenja na 1:1,serija se preselila u Podgoricu i tu je sve počelo. Prijetnje i prozivke na svakom koraku,upadanje u hotel i prijetnje igračima,ubacivanje svinjetine na teren i na kraju neviđena sudijska krađa(može se naći na youtube).Pretučen čovjek na tribinama sa Zvezdinim obilježjem,koji je bio sa djecom.Cijela Morača skandira "Ti si Zvezdin četnik Alene".Ne sjećam se da je to iko i pomenuo,a kamoli osudio.FoSte95 je napisao/la:čekaj buraz kao prvo ja nisam simpatizer ni Budućnosti ni Zvezde, kao drugo jesu li iz Zvezde prošle godine kukali kako je sve neregularno (a dok je Zvezda osvajala sve bilo regularno) i sad isto regularno kada je Zvezda prva?Sanfrancisco je napisao/la:Najstrašnije je to da vam je toliko teško pao ovaj poraz(a kako i ne bi,nakon onakve blamaže),da ste počeli da pišete gluposti i laži u koje ni sami ne vjerujete. Porediš onu vanserijsku krađu od prošle godine i pobjedu od pola koša razlike i ovo rasturanje na proste faktore.
Ovi što si napisao gore upravo za vas važi(mislim na simpatizere Budućnosti)...prošle godine sve ok,sve regularno,bajno..a ove godine sve neregularno,navijači bacali cigle(notorna laž),stolice,topovske udare itd.
nije tačno, prošle godine poslije brejka Budućnosti Čović je odmah počeo kukati tako da je nervoza krenula odmah poslije tog meča, a sve ostalo je logičan slijed događaja bio. Isto tako 2010te je bila hajska na sudije od strane Cibone nakon meča i toga se dosta dobro sjećam jer su hrvatski portali pozivali i da se njihovi klubovi povuku iz jadranske lige. Tako da je tih trzavica uvijek bilo ali ovo sada je prevršilo svaku mjeru. Partizan je imao mnogo veću dominaciju u ligi od Zvezde (šest titula u sedam godina, od toga pet vezanih) pa su lakše podnijeli gubitak titule od Čovića.Sanfrancisco je napisao/la:Sigurno se sjećaš,kad je Partizan dobio tricom Kecmana u sred Zagreba 0.6 sekundi prije kraja i nikakvog incidenta nije bilo,Cibona prije 5 godina dobila Zvezdu na f4(tad se još igrao f4)u sred Beograda potpuno zasluženo,bez sudijskog navlačenja.A Cedevita dobila Partuzan,pa Cibona na kraju i osvojila zasluženo.Nije bilo nikakvih incidenata u krcatim dvoranama,ni upaljača,ni stolica..i nije bilo kukanja na sudije,kukali smo na svoje igrače što nisu pružili maksimum i izvlačili smo pouke za ubuduće. Prošle godine u finalu je Budućnost dobila zasluženo prvu utakmicu u BG i napravila brejk,nije bilo nikakvih nereda,čak su imali i svoje navijače na tribinama,niko ih nije ni poprijeko pogledao.Nakon izjednačenja na 1:1,serija se preselila u Podgoricu i tu je sve počelo. Prijetnje i prozivke na svakom koraku,upadanje u hotel i prijetnje igračima,ubacivanje svinjetine na teren i na kraju neviđena sudijska krađa(može se naći na youtube).Pretučen čovjek na tribinama sa Zvezdinim obilježjem,koji je bio sa djecom.Cijela Morača skandira "Ti si Zvezdin četnik Alene".Ne sjećam se da je to iko i pomenuo,a kamoli osudio.FoSte95 je napisao/la:čekaj buraz kao prvo ja nisam simpatizer ni Budućnosti ni Zvezde, kao drugo jesu li iz Zvezde prošle godine kukali kako je sve neregularno (a dok je Zvezda osvajala sve bilo regularno) i sad isto regularno kada je Zvezda prva?Sanfrancisco je napisao/la:Najstrašnije je to da vam je toliko teško pao ovaj poraz(a kako i ne bi,nakon onakve blamaže),da ste počeli da pišete gluposti i laži u koje ni sami ne vjerujete. Porediš onu vanserijsku krađu od prošle godine i pobjedu od pola koša razlike i ovo rasturanje na proste faktore.
Koliko je Budućnost zaslužila tu titulu,vidjelo se po njihovim nastupima u EL ove godine.Za klasu su slabiji od Zvezde,a pokušali su opet do titule za zelenim stolom.Evo sad traže poništenje finala,da nije žalosno bilo bi smiješno.
Eno,iskalili su bijes juče na Lovćenu u polupraznoj Morači i pogodili 20 trica
FoSte95 je napisao/la:čekaj buraz kao prvo ja nisam simpatizer ni Budućnosti ni Zvezde, kao drugo jesu li iz Zvezde prošle godine kukali kako je sve neregularno (a dok je Zvezda osvajala sve bilo regularno) i sad isto regularno kada je Zvezda prva?Sanfrancisco je napisao/la:Najstrašnije je to da vam je toliko teško pao ovaj poraz(a kako i ne bi,nakon onakve blamaže),da ste počeli da pišete gluposti i laži u koje ni sami ne vjerujete. Porediš onu vanserijsku krađu od prošle godine i pobjedu od pola koša razlike i ovo rasturanje na proste faktore.
alan_kardec je napisao/la:FoSte95 je napisao/la:čekaj buraz kao prvo ja nisam simpatizer ni Budućnosti ni Zvezde, kao drugo jesu li iz Zvezde prošle godine kukali kako je sve neregularno (a dok je Zvezda osvajala sve bilo regularno) i sad isto regularno kada je Zvezda prva?Sanfrancisco je napisao/la:Najstrašnije je to da vam je toliko teško pao ovaj poraz(a kako i ne bi,nakon onakve blamaže),da ste počeli da pišete gluposti i laži u koje ni sami ne vjerujete. Porediš onu vanserijsku krađu od prošle godine i pobjedu od pola koša razlike i ovo rasturanje na proste faktore.
kao prvo buraz, ooo daa jesi simpatizer Budućnosti, i to veliki, bar si bio. Sad se možda ograđuješ od njih jer su ispenisani ko što nije niko nikad prije u finalu aba lige i ispali su smiješni na više nivoa... Msm, za mene lično nikakav problem, navijaj i simpatiši koga god hoćeš, tvoja stvar, ali nismo baš toliko ludi i sjećamo se svi ovdje tvojih postova od ranije. Pisao bi ti i sad epove o njima, al 2-6 u pobjedama a i negativna koš razlika je trocifrena, ybga. Toliko su razbijeni da im je i jedan Javor bio malo.
Ne znam koliko sad nakon cjelosezonskog silovanja podgoričkog kluba od strane Zvezde, ima smisla pričati o neregularnostima koje su navodno odlučile šampiona, izmišljati neke cigle i povrede igrača Budućnosti i pri tome svjesno zaboravljati šta se dešavalo u Podgorici samo par dana ranije.
Čović kakav god da je, priznao je propuste, osudio ih i izvinio se. Od ovih drugih smo samo čuli kako se u Bg nije moglo pobijediti. Što li se nije moglo pobijediti, što li su nakon toga prihvatili ostavku Repeše i što li su dali nogu četvorici Amera, pitam se
" са " $ је % " него % је $.Vređali su u prva dva meča Crnu Goru, naš narod, predsednika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.