Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
Salih1984
-
Kontakt:
Ghuraba je napisao/la:Salih1984 je napisao/la:A sta ako i irska i danska prodju direktno ?s kim onda jos igramo baraz?
S nekim iz C divizije.
Super

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
Sheyi
-
Kontakt:
Steta za Irsku i njihov kiks u gostima, sad bi mogli biti u tezoj situaciji jer igraju kod Svicaraca u utorak, te imaju mec vise od njih, ako izgube vjerovatno i oni idu u baraz, tako da bi mogli imati Irsku, Wales i Sjevernu Irsku u barazu.

-
JonSnow
-
Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Steta za Irsku i njihov kiks u gostima, sad bi mogli biti u tezoj situaciji jer igraju kod Svicaraca u utorak, te imaju mec vise od njih, ako izgube vjerovatno i oni idu u baraz, tako da bi mogli imati Irsku, Wales i Sjevernu Irsku u barazu.

Sve one mrtvačke ekipe koje igraju antipropagandu fudbala. Mi teško igramo s takvima.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Rosicky
-
Kontakt:
Neka BiH igra atraktivno:D
-
DamirT
-
Kontakt:
Sumnjam da nam Sj.Irska sta moze uradit.Strah me jedino Republike Irske,oni igraju onaj pravi otocki fudbal,na snagu i trku
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Mokes
-
Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Steta za Irsku i njihov kiks u gostima, sad bi mogli biti u tezoj situaciji jer igraju kod Svicaraca u utorak, te imaju mec vise od njih, ako izgube vjerovatno i oni idu u baraz, tako da bi mogli imati Irsku, Wales i Sjevernu Irsku u barazu.

Ako dobiju Dance idu sigurno na euro. Gleda se međusobni skor, a u slučaju pobjede bi onda bili bolji. Koliko god se Irska činila igrački slabijom od Danske, radije bih Dance nego njih. Jednostavno Irci nam ne leže, dok Danci leže.
Uglavnom, s pristupom od sinoć, imamo dobre šanse

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Fudo
-
Kontakt:
Mokes je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Steta za Irsku i njihov kiks u gostima, sad bi mogli biti u tezoj situaciji jer igraju kod Svicaraca u utorak, te imaju mec vise od njih, ako izgube vjerovatno i oni idu u baraz, tako da bi mogli imati Irsku, Wales i Sjevernu Irsku u barazu.

Ako dobiju Dance idu sigurno na euro. Gleda se međusobni skor, a u slučaju pobjede bi onda bili bolji. Koliko god se Irska činila igrački slabijom od Danske, radije bih Dance nego njih. Jednostavno Irci nam ne leže, dok Danci leže.
Uglavnom, s pristupom od sinoć, imamo dobre šanse

Cuj radije Dance nego irsku... 1000x radije Irsku, eh sad sto smo imali lose iskustvo radi selektora to je druga prica. Danska je jaca od irske i ice sigurno dalje i dobice ih na strani isto ko i kad su igrali za Sp kad su ih nakantali 5 0.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
invincible1921
-
Kontakt:
Postao/la invincible1921 » 13 okt 2019, 13:44
Gdje su oni sto su falili finsku....armenija i finska ne bi 6 bodova prebacile u nekoj drugoj grupi, a vrlo vjerovatno ni grcka..sramota ako ne uspijemo da se plasiramo
=\_1921_/=
-
Poligon10
-
Kontakt:
Nemoj ba samo Dansku. Ljudi bi nas razbili k'o Farske otoke. Pogledajte samo njihov roster i stil igre. Imaju glavu i rep, plus kvalitet. Irska je dosta slabija u odnosu na prošle godine. Gledam im sastav neku noć i jedino što imaju iole kvalitetno su bekovi, ostatak ekipe prosječno. Naravno da nam i oni ne odgovaraju zato što će pokazati mu.da, ali gledajući kvalitet igrača trebali bi ih lagano proći.
Ali hajde nećemo o ovome. Svakako ćemo sada direktno ići. Padaju Grčka i Italija.

-
JonSnow
-
Kontakt:
Sve su to mrtvačke ekipe, kojima moderni fudbal odgovara. Danska za razliku od drugih ima tu dodatnu kreativnu dimenziju u vidu Eriksena pa je i dosta opasnija od ovih ostalih drvosječa.
Wales je opasan napadački, ali za razliku od Danaca i Iraca imaju dosta odbrambenih rupa koje bi ovakav Pjanić iskoristio maksimalno.
Iskreno najviše bi volio Sj. Irsku, jer ako nas nisu onda pobjedili u LN, neće nikad.
Još će sigurno bit napaljeni na nas misleći da su bolji.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Justin
-
Kontakt:
Poligon10 je napisao/la:Nemoj ba samo Dansku. Ljudi bi nas razbili k'o Farske otoke. Pogledajte samo njihov roster i stil igre. Imaju glavu i rep, plus kvalitet. Irska je dosta slabija u odnosu na prošle godine. Gledam im sastav neku noć i jedino što imaju iole kvalitetno su bekovi, ostatak ekipe prosječno. Naravno da nam i oni ne odgovaraju zato što će pokazati mu.da, ali gledajući kvalitet igrača trebali bi ih lagano proći.
Ali hajde nećemo o ovome. Svakako ćemo sada direktno ići. Padaju Grčka i Italija.

Nadam se da necemo Svicarsku dobiti. Cine se kao najjaca ekipa od ovih sto bi mogli zavrsiti treci. Gledao sam ih protiv Danske i Schmeichel imao cetiri vrhunske odbrane i na kraju primise iz kontre.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
Justin je napisao/la:Poligon10 je napisao/la:Nemoj ba samo Dansku. Ljudi bi nas razbili k'o Farske otoke. Pogledajte samo njihov roster i stil igre. Imaju glavu i rep, plus kvalitet. Irska je dosta slabija u odnosu na prošle godine. Gledam im sastav neku noć i jedino što imaju iole kvalitetno su bekovi, ostatak ekipe prosječno. Naravno da nam i oni ne odgovaraju zato što će pokazati mu.da, ali gledajući kvalitet igrača trebali bi ih lagano proći.

Nadam se da necemo Svicarsku dobiti. Cine se kao najjaca ekipa od ovih sto bi mogli zavrsiti treci. Gledao sam ih protiv Danske i Schmeichel imao cetiri vrhunske odbrane i na kraju primise iz kontre.
Ne možemo Svicarsku dobit, oni igraju baraž lige A ako ne prodju kroz grupe
Bolje je svakako Irska nego Danska, Irci veze s fudbalom nemaju, antitalenti teski, a i mi smo valjda naučili iz onog baraža s njima neku lekciju.
Danska je dobra repka, u najgorem slučaju jednaka nama.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Justin
-
Kontakt:
bodi123 je napisao/la:Justin je napisao/la:Poligon10 je napisao/la:Nemoj ba samo Dansku. Ljudi bi nas razbili k'o Farske otoke. Pogledajte samo njihov roster i stil igre. Imaju glavu i rep, plus kvalitet. Irska je dosta slabija u odnosu na prošle godine. Gledam im sastav neku noć i jedino što imaju iole kvalitetno su bekovi, ostatak ekipe prosječno. Naravno da nam i oni ne odgovaraju zato što će pokazati mu.da, ali gledajući kvalitet igrača trebali bi ih lagano proći.

Ne možemo Svicarsku dobit, oni igraju baraž lige A ako ne prodju kroz grupe

Svi drugi iz lige A sigurno prolaze. Ne znam kako to ide. Zakomplikovali su bezveze.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
Justin je napisao/la:
Svi drugi iz lige A sigurno prolaze. Ne znam kako to ide. Zakomplikovali su bezveze.

Puni se onda ekipama iz B ili u slučaju da ne bude slobodnih ni iz B sto je vrlo moguće, onda idu ovi iz C, i tako dalje, kako sam ja shvatio
Ima Island, on ne prolazi iz A
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
Epidaurus
-
Kontakt:
Danska je bar za klasu jaca od nas, ne bi nikako valjalo dobit ih. Jel mozemo ikako igrat sa Srbijom ? Valjalo bi realno i njih izbjec. Savez im jeste pod uticajem raznoraznih menadzerskih uticaja al imaju itekakvog individualnog kvaliteta.
-
bodi123
- Moderator
-
Kontakt:
Iz te grupe gdje su Danska, Svica i Irska najbolje bi bilo da direktno odu i Danska i Irska, tako da ne igramo ni s jednom od njih, a ne možemo ni sa Svicom
Onda bi nam ostala Slovacka/Vels, S. Irska i neka ekipa iz lige C valjda
-
JonSnow
-
Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Danska je bar za klasu jaca od nas, ne bi nikako valjalo dobit ih. Jel mozemo ikako igrat sa Srbijom ? Valjalo bi realno i njih izbjec. Savez im jeste pod uticajem raznoraznih menadzerskih uticaja al imaju itekakvog individualnog kvaliteta.
Iskreno danas bi potpisao da više nikad ne igramo ni sa Srbijom i Hrvatskom. Previše je tu političkog konteksta, napaljenih seljačina i podlih političara da to bude normalna utakmica.
-
jasmin10
-
Kontakt:
Kakva Srbija i individualni kvalitet ? Odbrana hajde i nekako, ali nemaju prema naprijed klase Dzeke i Pjanica. To bi pregazili ko plitak potok. Da znam da nece problema na tribinama i cetnickih ispada, tacno bi njih volio.
-
Mokes
-
Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Danska je bar za klasu jaca od nas, ne bi nikako valjalo dobit ih. Jel mozemo ikako igrat sa Srbijom ? Valjalo bi realno i njih izbjec. Savez im jeste pod uticajem raznoraznih menadzerskih uticaja al imaju itekakvog individualnog kvaliteta.
Srbija je isto pobjednik svoje grupe, tako da s njima ne možemo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Raonffa
-
Kontakt:
Ma bolje je da budu te otočke reprezentacije nego Danska.
To što smo mi imali loše iskustvo sa R.Irskom ne znači da nam ne odgovoraju, čak i u prvom meču u Zenici smo bili bolji od njih ali ih je ona ludnica sa maglom spasila i dadoše onaj gol iz ničega. U revanšu nam je Meša yebao mamu sa svojom harakiri formacijom.
A činjenica je da balkanskim reprezentacijama odgovara otočki stil fudbala, jer uvijek ih uzmemo na tehniku, tako smo igrali mi sa Velsom i Sj. Irskom, Hrvati sa Velsom, Srbi u prošlim kvalifikacijama sa R.Irskom i tako dalje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"