RSD Velež - Stadion Rođeni
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
Amin,amin,amin......
- JuzniBosanac
- Kontakt:
BOGME POTVRDJENO!
Fudbalski klub Velež Mostar saopćio je da je izvođač radova obavijestio klub da sutra (petak) počinje postavljanje novog travnjaka na teren stadiona Rođeni.
- Prema planiranoj dinamici, očekuje se da trećina radova bude obavljena do ponedjeljka 12.septembra, a cijeli teren bi do kraja iste sedmice trebao dobiti novi travnati pokrivač - saopćeno je iz Veleža.
- Radujemo se konačnom završetku radova i nadamo se da će naš Velež svoje domaće utakmice vrlo skoro ponovo igrati na stadionu Rođeni - poručili su iz mostarskog kluba.
Radovi na stadionu u Mostaru počeli su 13. juna, a nekoliko rokova za njihov završetak već je probijeno.
Fudbalski klub Velež Mostar saopćio je da je izvođač radova obavijestio klub da sutra (petak) počinje postavljanje novog travnjaka na teren stadiona Rođeni.
- Prema planiranoj dinamici, očekuje se da trećina radova bude obavljena do ponedjeljka 12.septembra, a cijeli teren bi do kraja iste sedmice trebao dobiti novi travnati pokrivač - saopćeno je iz Veleža.
- Radujemo se konačnom završetku radova i nadamo se da će naš Velež svoje domaće utakmice vrlo skoro ponovo igrati na stadionu Rođeni - poručili su iz mostarskog kluba.
Radovi na stadionu u Mostaru počeli su 13. juna, a nekoliko rokova za njihov završetak već je probijeno.
Ne znam da li je iko gledao vremensku prognozu za sutra jer se najavljuju velike padavine?
Da li to može uticati na samo postavljanje?
Da li to može uticati na samo postavljanje?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
hajde valjda ce i igra se popraviti na ovakvom finom terenu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
S obzirom da mi forsiramo duge lopte, nama ovo ništa ne znači kad je igra u pitanju
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Je li ravno ovo je li ravno
-
- Kontakt:
Jeli pod liver ovo? 

vazi vazi, itekako vazi ravan teren a ne rupice i neravan teren gdje lopta odskace ko zabicaOldFashioned je napisao/la: ↑08 sep 2022, 18:57S obzirom da mi forsiramo duge lopte, nama ovo ništa ne znači kad je igra u pitanju
cijeli mec se ne moze na duge, i ta duga lopta mora nekad se valjati po zemlji gdje ce osjetit blagodati ravnog terena.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Raja jeli pocelo postavljanje trave imali neko da uslika ,dajte neke info

- JuzniBosanac
- Kontakt:
Ja ni travu jos vidio nisam.Mozda sam prerano prosao.Daj Boze da dodje i danas.Novo zavlacenje izgleda.WindFucker1981 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:01Raja jeli pocelo postavljanje trave imali neko da uslika ,dajte neke info![]()
![]()

Nisi ti Mostara vidioJuzniBosanac je napisao/la: ↑09 sep 2022, 13:42Ja ni travu jos vidio nisam.Mozda sam prerano prosao.Daj Boze da dodje i danas.Novo zavlacenje izgleda.WindFucker1981 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:01Raja jeli pocelo postavljanje trave imali neko da uslika ,dajte neke info![]()
![]()
![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ja sve imam osjećaj da se neko zajebava sa nama čitavo vrijeme.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Hasić je bio u pravu kad je tražio da sami urade teren bez "pomoći" saveza.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
HUSNIĆU **** jedno jeli vidiš skim si pregovaro!Treba ti zabranit da se približiš klubu.Šta ti je sljedeći potez?
-
- Kontakt:
Cuj treba zabraniti da se priblizi klubu covjeku koji je uz Hasica i Pekusica mozda najzasluzniji sto imamo Velez i sto se nismo ugasili. Ja razumijem da su vruce glave svima ali nisu toliko da se ovako pise i optuzuje. Kao da je on mogao znati da ce do ovoga doci. Svi smo mi razocarani ali nije vrijedno tako teskih rijeci pogotovo ljudima koji nisu zasluziliMostarac1974 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 18:19HUSNIĆU **** jedno jeli vidiš skim si pregovaro!Treba ti zabranit da se približiš klubu.Šta ti je sljedeći potez?
-
- Kontakt:
Treba imati svoj stav kao i HASIĆ i to opravdan.Dozvoljava da ga VICE i kompanija vuku za nos.Zatjeraj sve sa stadiona i digni tužbu protiv izvođača.Tako se štiti integritet kluba a ne nakvom kuknjavom ko djete u 1 razredu.Bururetuglavi je napisao/la: ↑09 sep 2022, 19:10Cuj treba zabraniti da se priblizi klubu covjeku koji je uz Hasica i Pekusica mozda najzasluzniji sto imamo Velez i sto se nismo ugasili. Ja razumijem da su vruce glave svima ali nisu toliko da se ovako pise i optuzuje. Kao da je on mogao znati da ce do ovoga doci. Svi smo mi razocarani ali nije vrijedno tako teskih rijeci pogotovo ljudima koji nisu zasluziliMostarac1974 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 18:19HUSNIĆU **** jedno jeli vidiš skim si pregovaro!Treba ti zabranit da se približiš klubu.Šta ti je sljedeći potez?
-
- Kontakt:
Bravo to je to!Mostarac1974 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:35Treba imati svoj stav kao i HASIĆ i to opravdan.Dozvoljava da ga VICE i kompanija vuku za nos.Zatjeraj sve sa stadiona i digni tužbu protiv izvođača.Tako se štiti integritet kluba a ne nakvom kuknjavom ko djete u 1 razredu.Bururetuglavi je napisao/la: ↑09 sep 2022, 19:10Cuj treba zabraniti da se priblizi klubu covjeku koji je uz Hasica i Pekusica mozda najzasluzniji sto imamo Velez i sto se nismo ugasili. Ja razumijem da su vruce glave svima ali nisu toliko da se ovako pise i optuzuje. Kao da je on mogao znati da ce do ovoga doci. Svi smo mi razocarani ali nije vrijedno tako teskih rijeci pogotovo ljudima koji nisu zasluziliMostarac1974 je napisao/la: ↑09 sep 2022, 18:19HUSNIĆU **** jedno jeli vidiš skim si pregovaro!Treba ti zabranit da se približiš klubu.Šta ti je sljedeći potez?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.