BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH - Turska
molim vas, u italiji sam iducih 10 dana, na kojim kanalima se moze gledati tekma kao i hrvatska - engleska. ako postoji neki turski kanal , za bht znam i mozda jos neki sportski kanal (cisto sumnjam). ovo pitam samo za tv kanale a interent opcija ce biti zadnja vadiona
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Abd sutra ce i nas Najuzviseniji pogledati, koliko samo razocarenja, red je da slavimo baraz i onda u barazu da definitivno idemo tamo gdje nam je realno i mjesto.
turska A tv, prenosi tekmu iz Zenice, to imas na digiju 100% malo samo procackajdžakailibu je napisao/la:molim vas, u italiji sam iducih 10 dana, na kojim kanalima se moze gledati tekma kao i hrvatska - engleska. ako postoji neki turski kanal , za bht znam i mozda jos neki sportski kanal (cisto sumnjam). ovo pitam samo za tv kanale a interent opcija ce biti zadnja vadiona
- rob do bagro
- Kontakt:
SVI NA BILINO POLJE!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Steta sto ne prima 100 000, mislim, zapravo ubjeđen sam, da bi ga napunili.rob do bagro je napisao/la:SVI NA BILINO POLJE!!!
Ma i to bi bilo malomuamer10 je napisao/la:Steta sto ne prima 100 000, mislim, zapravo ubjeđen sam, da bi ga napunili.rob do bagro je napisao/la:SVI NA BILINO POLJE!!!

- fk zeljeznicar
- Kontakt:

volim tursku al ne kao bosnu i hercegovinu
P.S svi koji mogu lijepo bi bilo kupiti ovaj šal, što zbog prijatelja turaka, što zbog dekora, i zna li iko hoće li biti kakvih zastava ili tako šta, lijepo bi bilo kad bi imali neke zastave ili papire al čitav stadion
- rob do bagro
- Kontakt:
valjda ce ga nadogradit na 30000...to bi bilo sjajno,al nema veze sutra abd pobjedjujemo i idemo u barazmuamer10 je napisao/la:Steta sto ne prima 100 000, mislim, zapravo ubjeđen sam, da bi ga napunili.rob do bagro je napisao/la:SVI NA BILINO POLJE!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
cek a koliko prima bilino polje ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
abdrob do bagro je napisao/la:valjda ce ga nadogradit na 30000...to bi bilo sjajno,al nema veze sutra abd pobjedjujemo i idemo u barazmuamer10 je napisao/la:Steta sto ne prima 100 000, mislim, zapravo ubjeđen sam, da bi ga napunili.rob do bagro je napisao/la:SVI NA BILINO POLJE!!!
muamer10 je napisao/la:Steta sto ne prima 100 000, mislim, zapravo ubjeđen sam, da bi ga napunili.rob do bagro je napisao/la:SVI NA BILINO POLJE!!!
Ne bi ni da je dzaba karta..Nemoj se zanositi...40.00 da je kapacitet bio bi pun opet do zadnjeg mjesta ali to je max, no bitno je da je onakva atmosfera..Na Kosevu je bezveze atmosfera cak i kad je 40.000 ljudi
Ovo je vec bezveze...Nisam vidio0 ni jedan ovakav sal u Istanbulu kad je bila tekma i ne znam sto bi mi trebali sad da nosamo ovakve salove..Samo sluzbeno sa njima, no bez vrijedjanja i zvizdanja himne...fk zeljeznicar je napisao/la:
P.S svi koji mogu lijepo bi bilo kupiti ovaj šal, što zbog prijatelja turaka, što zbog dekora, i zna li iko hoće li biti kakvih zastava ili tako šta, lijepo bi bilo kad bi imali neke zastave ili papire al čitav stadion
PotpisujemNK_Nemila je napisao/la:Ovo je vec bezveze...Nisam vidio0 ni jedan ovakav sal u Istanbulu kad je bila tekma i ne znam sto bi mi trebali sad da nosamo ovakve salove..Samo sluzbeno sa njima, no bez vrijedjanja i zvizdanja himne...fk zeljeznicar je napisao/la:
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
i jaBosnier je napisao/la:PotpisujemNK_Nemila je napisao/la:Ovo je vec bezveze...Nisam vidio0 ni jedan ovakav sal u Istanbulu kad je bila tekma i ne znam sto bi mi trebali sad da nosamo ovakve salove..Samo sluzbeno sa njima, no bez vrijedjanja i zvizdanja himne...fk zeljeznicar je napisao/la:
i bez nosanja turskih zastava sutra po zenici
sal je extra gdje se ima kupit, hocel bit na stadionu
Takvima kontrolisat pasos na ulazu, ako nemaju pasosa, oduzet im zastave i oduzet im kartu i dat nekome drugome da udje na stadion......vejza_ je napisao/la:i bez nosanja turskih zastava sutra po zenici
bravo to mi se sviđa, draga je nama i turska ali naši ljiljani su jedni jedini
Meni je iskreno drago sto se igra u zenici,tu ce se turci teze snaci,uzi je teren i nece imati sirinu u igri..malo me samo strah hoce li moci nasa odbrana odigrati na viskom nivou svih 90 min.,posto nadarevic zna ispast,,al opet...bice gusto bice 2:1
...nisu mogli da te ugase!!!
takvih će biti odmah da znaš, a vidim po pijacama i tezgama na ulicama da su spremni šalovi na fazon "pola turski - pola naš"NK_Nemila je napisao/la:Takvima kontrolisat pasos na ulazu, ako nemaju pasosa, oduzet im zastave i oduzet im kartu i dat nekome drugome da udje na stadion......vejza_ je napisao/la:i bez nosanja turskih zastava sutra po zenici
ne treba se obazirati na te pozere
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.